Ckat!
Engem túlzottan nem fáraszt Beni éjjeli kajálása, mert ahogy odaveszem, elalszom, s azt sem tudom, hányszor szopik. Félálomban beadom neki, csak arra kelek, hogy át kell rakni a másik oldalra időnként, meg 4 körül visszaviszem a helyére.
De ma pl. 3-kor jelentkezett először, s reggelig ott is maradt, időnként tankolt, közben szunyáltunk.
Nekünk is volt már pizsamán keresztüi szopi éjjel

.Beni nem tudta kivárni, míg felhúzom...
Emi ébredése annál rosszabb, mert hozzá be kell menni, s ha műsorozik, az nagyon rossz. Őt nem lehet bevenni a nagyágyba, mert nem szokta meg, nem akar feküdni, játszana rögtön,mászik a fejünkre meg fel akar kelni.
Egy ágyban alvás: én elleneztem... amíg Beni meg nem született.

Emivel sosem aludtunk együtt. Benivel is csak akkor, ha szopi közben beaszunk, de eleite gyakorlatilag egész éjjel ott volt, már a kórházban is. SZerintem igénye is van erre.Eminek talán azért nem volt, mert őt 3 hónapig pólyáltuk éjszakára.S nála én is rettegtem, hogy ráfekszem. Beninél meg állandóan arra ébredek, hogy már megint aludtunk 1-2 órácskát, én fedetlen cicivel... Egyszer ráhúztam a takarót, na jelzett is, röfögött, meg bökdösött ezerrel, felébresztett.
Van valakinek rajtam kívül, akinek kijött terhesség alatt a
köldöksérve? Nekem mind2 gyereknél kijött, s most nem akar visszahúzódni.
Gáz ez így? Lehet ezzel hasizomgyakorlatokat csinálni? Akkora a hasam, mintha az 5. hónapban lennék.
Gurgula, nem lehet növekedési ugrás?
Amúgy amit idéztél, azzal egyetértek. Az egész életükhöz képest tényleg kicsi ideig szopizhatnak és alhatnak velünk.

Én most sokkal engedékenyebb vagyok Benivel szopi és alvás terén, mint anno Emivel, mert már látom, tényleg hamar megnőnek. S olyan jól esik, hogy ő még feltétel nélkül odabújik, engem akar, lehet ölelgetni... egy kétévest már nem lehet, csak nagy néha, ha angy kegyesen megengedi.