A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Mielött elrohanok dolgozni megirom a jó hirt, Zsófiék babája ma fél 4kor megszületett, Papp Bence Sándor 3770g és 51 cm. Egészséges és gyönyörü.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

KarmenKép
Nagyon örülök, hogy ilyen szépen növekszik a babátok.KépKépKép

Zsófinak is gratulálok az újszülötthöz.KépKépKép

Kaska apukaKép
Nektek is sok boldogságot kívánok, a gyönyörű kisbabátokhoz!KépKépKép

DorisKép
Sajnálom, hogy sokáig nem leszel, bár én is csak olvasó üzemmódban vagyok itt, mert nehezen követem az eseményeket. A vérzés van azóta is? Vagy már elmúlt? Nem akarlak megijeszteni, tudod, hogy jelenthet rosszat is, de van amikor teljesen ártalmatlan. Nekem voltak vérzéseim, de inkább rózsaszínes váladék, ami pár nap alatt barnássá vált, majd elmúlt. Elvileg a babának semmi baja nem lett tőle. Ez már háromszor is előfordult. Ha elmúlt már a vérzés szerintem ne aggódj, pihenj sokat és a doki majd úgyis megnézi, hogy minden rendben van-e.

Laura
Laura2

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek aranyosak vagytok, hogy aggódtatok, és persze a jó tanácsokat is köszi.

Most megyek dokihoz 9-re, az eredményröl beszámolok, hacsak nem nyom be a kórházba, amitöl azért tartok, a sok tartós keményedés miatt Kép

A babácska egyébként aranyosag mocorog, de nem annyira aktív mint eddig. A kispapijának egyébként minden egyes simogatására reagál, neki felenged a keményedés, söt tegnap elött éjjel, neki mozdult meg elöször a hosszú (majd másfél órás) keményedés után.

Képzeljétek, hogy hétfö óta 2,5 centit nött a pocakom átmáröje.
Lehet, hogy a babóca ilyen intenzív növésnek indult volna?

Egyébként igyekszem pihenni sokat, és mára virradóan már aludnom is sikerült valamelyest.
Na most megyek készülödni, de mindenképpen küldök híreket, hogy mit intéztem a dokinál.

Zsófiéknak gratula és jó egészség, na meg sok tejci a Bencusnak Kép

Puszi Lányok
még jövök

Tündér (Réka)
tündér

Kedves Lányok!

Gratulálok a babákhoz! Igaz, inkább csak olvaslak benneteket, de olyan aranyosan írtok!
Mi megvagyunk és megdöbbenve látom, hogy nekünk is közeledik a NAGY NAP! Persze tudom ez természetes, de mindig meglepődök amikor kisebb szám szerepel a szüléslistán a nevem előtt.
Szerencsére jól vagyunk. Kis vizesedés, fáradtság, étvégy, de különben minden rendben. Még semmi babadolog nincs, majd a házassági évfordulónkra vesszük meg valamelyik "nagy" dolgot (babakocsi v. kiságy(rendelés). Még kiserül. Addig is van még bő 2 hét.
Elseje közeledtével megint erősödik bennem, hogy az egyik babát, Kicsit elveszítettük... azt hiszem, hogy kezdem tudni normálisan kezelni ezt a kérdést, de kell még csiszolódnom etéren.
Jó egészséget Mindenkinek!
Sok tejcit és jó pocaknövesztést (akinek még az kell)!
Kisegér
Kisegér

Sziasztok!

Kaska!
Viola nagyon gyönyörü kishölgy.Kép

Buborék!
Elképzelhető, hogy nagyot nőtt a pocaklakód, vagy felköltözött a gyomrodba, hogy jobban hallja a szívverésedetKép És mivel így összenyomja, ezért az ürtartalom is lecsökken és 2 zsömlétől is úgy érezheted, hogy megettél egy lovatKép Lesz ez még jobb isKép Jól csinálod, többször kicsiket, ahogy jól esik. Várjunk, nem lehet, hogy a zsömle fújt fel??? Az lehet hogy eddig nem szokott, de végülis elképzelhető, hogy most mégis.

Karmen!
Nagyon örülök, hogy végre -ha nem is láthattad- hallani a szívhangotKép A kis dobogás mindent megérKép

Doris!
Ne aggódj, majd én jó?Kép Fogalmam sincs mitől lehet alvad vér szerü az ami jön, de a doki úgyis megmondja. 1 hónapra mész-jössz?Kép Hétfőn doki után nincs kedved beülni egy internet kávézóba? Csak a hírek miatt, hogy mi volt az a pecsét és hogy jól vagytok-e mint a 3-an?Kép
Szorítok nagyon!

Frissen született babáknak óriási gratula!Kép Jó sokan vannakKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!!
Nem semmi mennyi baba született mostanságKép Gratulálok minden új anyukának és apukának!
Kicsit meg is lepődtem, hogy a 10. vagyok a táblázatban, és aztán olvasom, hogy ZSófi is szült, tehát már 9. ... hát nagyon rohan az idő...
Tegnap voltam dokinál, méhszáj még mindig teljesen zárt. Pedig kedd éjszaka, azt hittem megyünk az ügyeletre megint, keményedtem 10 percenként, elég durva volt, és fájdalmas, aztán szerencsére elmúlott, ma hajnalban megint rossz volt egy kicsit. Ha ettől nem nyílik ki a méhszáj, akkor mitől fog?
Sokat pihengetek, azért olvasgatlak ám Titeket!

Hermi 32+4
hermi

Sasha! Doris gondolt erre, velem keresztül fog üzenni mindenkinek.

Laura,Sasha! Köszi, végre tényleg nyugodt tudok lenni.

Kaska! Tényleg nagyon aranyos Viola!! Gratulálok még egyszer.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok lányok!

Úgy látszik sose akar működni a társalgó, amikor írni akarok. Vagy csak én vagyok ilyen béna?! Na mindegy!
Azért írok hogy megosszam veletek az örömhírt, az afp eredményem, vércukrom tökéletes. És úgy néz ki kisfiam születik ismét, nagyon boldog vagyok. Szinte minden porcikáját láttam a babinak. Csodálatos érzés volt! Szóval minden rendben.
Zsófinak nagy gratula! Jó egészséget. Kívánok mindenkinek ilyen boldog hétvégét mint amilyen én vagyok most.

Rita!
Készülj fel egy bő másfél órás várakozásra az Uh-on. Már nagyon pipa voltam!

Puszi
Happy Nicki
18+1
Nicki

Sziasztok lányok!

Zsófinak nagy gratula, csak nem maradt bent ez a Bence baba!!Kép
Kaska-család, a képek jók, tényleg olyan vidám rajta mindenki, jó látni, hogy gyorsan "regenerálódott" Kaska mama kedve. Hashajtásra nálam a paradicsom+1 pohár tej mindig bejön, de ez nagyon durva hasmenést okoz...

Anyukám már fél úton repül valahol, délután 3-ra ér ide, nagyon várjuk már. Tegnap kisikáltuk a lakást a férjemmel,(na jó, sokszor én csak néztem ahogy ö munkálkodikKép),most remélem pár napig nem kell ilyennel bajlódni.
Tegnap megint doki-vizit volt (most már egyre sürübben kell menni), minden OK szivhang, vérnyomás, súlyom. Plusz most vett le kenetet a StrepB vizsgálathoz, remélem jó lesz az eredménye. Ha már "arra" járt, egyúttal megállapitotta, hogy a baba kezd szépen beilleszkedni a medencébe, hálistennek...Azt mondta, hogy még nem szülök, de jó úton haladunk.
És kétszer is a lelkemre kötötte, hogy ébresszem fel a férjemet éjjelente, ha engem nem hagy aludni a pocak...Kép Kedves töle mi??

Karmen, a táblázathoz is elküldted e-mailben Zsófi adatait?

Sziasztok, és kitartás az élbolynak! TÉnyleg, most kell valakinek szurkolni??Hirtelen úgy megcsappant a szülni-akarók száma...

Barbi
34+3

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Ahogy ígértem itt is vagyok és szeretnék csatlakozni hozzátok.Kép
Rólunk csak annyit, hogy van egy 20 hónapos leányzónk Zsanka, aki remélhetőleg január végén nagytesó lesz!Kép
Épp ma töltöttem be a 10. hetet és ma hasi UH-n is voltam. A kismanónk CRL-je már 33mm a petezsák pedig 60mm! A babócánk egy kis izgőmozgó manócska, mivel annyira ficánkolt, hogy alig lehetett elcsípni hosszabb időre a szívhangját.

Minden finiselőnek DRUKK-okat küldök! És persze gratulálok a legújabb babócáknak is!

Pussz
Szilvi
10+0
sztigris

Sziasztok!Kép

Kezdem a gratuláciokkal!Kép
Zsófi!KépA te Bencéd is szép súllyal született,gratulálok a nagyfiúhoz!KépSok tejecskét neki,nektek pedig közösen mielőbbi hazatérést!Kép

Kaska!KépNagyon szép kislányotok van,büszke lehetsz ám rá!Kép

Karmen!KépNagyon örülök,hogy minden rendben volt veletek,és nagyon jól teszed,hogy ha otthon maradsz egy ideig pihenni!Semmi sem lehet fontosabb a babánál,nálad meg aztán pláne nem ha nehezen jött össze!A lábam sajna nem javulgat,habár most vettem rá ilyen Aloe Veras krémet,eddig kétszer használtam,szóval csodát azért nem várok tőleKépMeg állítólag a hideg vízes borogatás is jót tesz neki,majd kipróbálom azt is,csak előbb még ezt befejezemKép

Barbi!Tök jó,hogy az anyukád is melletted lehet ezekben az utolsó hetekben,biztosan nagy öröm lesz a találkozás.Aztán neki még nagyobb amikor az unokáját is már a kezébe foghatjaKépÚgy irigykedem amikor itt arról olvasok,hogy "jön az anyukám,majd az anyukám besegít,anyukám,hogy fog örülni,stb..."Nekem sajnos 5évvel ezelőtt meghalt,így ő már csak fenntről tud örülni az unokáknakKépNektek nagyon jó időtöltést együttKép

Doris!Én is szurkolok nektek,hogy ne legyen semmi bajotok,sajnos nem tudok hozzá szólni ehhez a kisebb vérezgetéshez,mert nekem szerencsére nem fordult elő egyik terhességem idején sem,de én is nagyon várom a híreket felőletek!Addig is nagyon vigyázz magatokra,és pihenj amennyit csak tudsz!

Nicki!KépGratulálok a kisfiúhoz,az a lényeg,hogy teljesen rendben vagytok!KépDe nem válaszoltál a kérdésemreKépMegmozdult már?KépKépAz UH miatt elhiszem,hogy pipa voltál,akkor én is felkészülök egy hosszabb várakozási időre,aztán esetleg ha hamar behívnak,akkor majd kellemesen csalódokKép

Nálam a lábfájás továbbra is kitartKépMa egész nap "megerőltettem" az állatkertben voltunk,aztán hazajövet után írány a kutyákkal sétálni,aztán gyerköcöket fürdetni,szóval ma eddig semmit nem pihiztem,leszámítva a babanetezéstKép
A nagyfiam ma megint nem tölti itthon az éjszakát,így csak a kicsit kell álomba ringatnomKép
De tegnap este nagyon rossz volt,mert szegény kicsifiamnak begörcsölt a hasa,nem tudott elaludni,egyfolytában csak sírt,aztán amikor felakart kelni,akkor meg nem tudott kiegyenesedni,így este 9-után felvittük a Budai Gyermekkórházba az ügyeletre,és ott megvizsgáltattam.Szerencsére minden rendben volt vele,csak nem tudott kakilni,és ez okozta nála az erős görcsöket.Hazafele a kocsiban már elis aludt szegénykém,de nyugodtan végig aludta az éjszakát,ma reggelre kutya baja nem volt már.
Szóval nálam ez történt mostanság,most viszont irányítom magam az ágyam felé,mert hulla fáradt vagyok.
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok,és bocsi ha már megint hosszú lettemKép
Rita
17+2
rita01

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok!

Elsoként Dé-nek kérem tessék nagyon drukkolni, mert éjjel óta bent van a kórházban, de még nincs eredmény. Küldjetek nekik jó sok drukkot az biztos segít!
Még 15:45 körül kaptam töle egy sms-t akkor volt 1 ujjnyi a méhszája, azóta semmi hírem róluk.
Az azonban bizonyos, hogy a hétvégén már babáznak Kép - amint tudok valamit jelzem Nektek! Kép - de addig is kérjük a megadrukkot!!!!!

Jómagam voltam dokinál, a kontrakciók elvileg bármitol lehetnek (meleg, hideg, fáradtság, megeroltetés, vékonyság, stb), de ha ilyen van máskor azonnal az ügyeletre kell mennem mert adnak valami infúziót pár napig és akkor benn kell maradni a kórházban. Egyébként a méhszáj teljesen zárt, és babóca jól van Kép
A viszketés, kiütés az pedig a doki szerint valami ételallergia lehet, bár semmi olyanra nem emlékszem, ami kiüthetett volna.
Szigorú pihenésre vagyok ítélve, szóval megpróbálok többet jelentkezni.

Kicsit megnyugodtam, de mostmár megyek is mert Dé-nek és babócájának megyek sok energiát küldeni Kép

Mindenkinek szép napot/éjszakát, jó pocaknövesztést, és ami fontos vigyázzatok magatokra mindahányan!

Puszi,
Tündér
tündér

Sziasztok Kismamak!

Eloszor is [size=-2]HIPER[/size]MEGA gratula minden uj anyukanak, babanak es apukanak akik azota szultek, szulettek es segitkeztek, hogy en nem irtam. Kép

Konkretan:
Mikonak KépKépKép
Magdinak KépKépKép
Tinanak KépKépKép
Kaskanak KépKépKép
Csibenek KépKépKép
Zsofinak KépKépKép

Szivbol gratulalok es igen sok boldogsagot kivanok mindannyiuknak.

Rolunk roviden annyit, hogy lenyegeben minden rendben van. Hetfon voltunk Selmecbanyan, ahol abszolvaltuk a CTGt, NSTt, FLOWMETRIAt es mindenhol minden rendben van. Mehnyakilag sem romlott a helyzet. Tovabbra is agyra vagyok itelve Kép es ezert nem tudok irni eleg gyakran, de minden nap olvaslak benneteket, hala kispapimnak. A korhazrol meg annyit irnek, hogy tenyleg minden kismama megerdemelne, hogy olyan ellatasba reszesitsek, amilyen ott van Kép. Hihetetlenul kedeves ott mindenki, es mint megtudtam, halapenzt egy orvos sem fogad el (a korhaz szamara lehet szponzori ajandekot adni - sajat belatas szerint). Ehhez az egeszhez csak annyit tennek hozza, hogy ez egy sima allami (varosi) korhaz (korhazacska).

Karmen!
Nagyon orulok, hogy szepen fejlodik a baba. Olyan jo volt olvasni amit irtal, sugarzik belole a boldogsag. Kép Meg regebben irtad, de meg eddig nem jottem ra, hogy mit jelent, ha valakinek ketszarvu mehe van. Mi az? Kép

Anita!
Nagyon szoritok Nektek, hogy kibirjatok eggyut meg par hetig. En is regota fekszem es kispapam irogat helyettem, ha van ideje es en sem vagyok tul faradt a diktalashoz Kép. Engem is neha elkap a depi-hangulat, sosem szerettem a bezartsagot es a tetlenseget, de a baboca kedveert mindent Kép. Sok erot kivanok, biztosam minden rendben lesz veletek is Kép.

Rita!
Az en Picurkam a 17. heten mozdult meg eloszor. Altalaban a 20. het korul szoktak megerezni az anyukak a mozgast Kép. Orulok, hogy a kisfiad rendben van Kép, es jobbulast kivanok a labadnak Kép.

Zsizsa!
En a mult hettol erzem pont ezeket a "tuneteket", amiket leirtal. Korulbelul naponta 2-3-szor. A dokid mit szol hozza? Nekem azt mondta, hogy a mi "korunkban" ez mar termeszetes Kép.

Kangi!
Julcsi baba gyonyoru KépKépKép

Nicki!
Tenyleg nincs okod az aggodalomra Kép, meg pici a babad es a sok szovet kozott van hol elbujnia, igy nem erzel minden mozdulatot. Ne felj, hamarosan eljon az az ido, hogy csak a babaval lesz tele a picid Kép. En neha mar ugy gondolom, hogy kek foltos lesz Picurkank kis terde, mert mindig beletalal a lengobordakba, es ha nekem faj, gondolom O is megerzi Kép.
Gratula a jo AFPhez Kép

Pocoka!
En is nagyon aluszekony vagyok, pedig egesz nap csak fekszem, de sajnos sokszor meg ejszaka sem tudok aludni pedig mar hullafaradtnak erzem magam. Aztan kesobb kepes vagyok 2 napig egyfolytaban aludni.

Gigi! Katka! Szilvi!
Udv itt a kismamik kozt. Gratulalok a pocaklakokhoz es problemamentes babavarast kivanok Kép

Tunder!
Orulok, hogy mar teljesen rendben vagytok es hogy semmi veszes nem tortent Kép.

Hermi!
Ez a kemenyedos dolog nagyon egyeni lehet, mert nekem egyaltalan nem faj semmim kemenyedeskor es megis rovidult es nyit egy ujjnyira a mehszaj. Orulj, hogy meg nem nyiltal egyaltalan. Az a legfontosabb, hogy minden rendben legyen a babaval, meg ha fajnak is egy kicsit a kemenyedesek. Kitartast KépKépKép!

Fanika!
Udv kozottunk! Jo kismamaskodast! Kép Talaltunk egy kis elterest a megadott terhessegi heteid es a program altal szamolt T.H. kozott. Beirtuk az altalad megadott 13+3at, mert ez alapjan jon ki a megadott szulesi datum. Kerlek pontosits, ha valami nem stimmel. Kép

De!
Ahogy Kaska irna: hatalmas MEGAGIGADRUKK! KépKépKép Es ahogy mi irnank: HATALMAS HRUKKHEGYEK! KépKépKép

Tundimami es kispapaja
37+3

UI: Elegedettek vagytok a tablazatokkal? Nem kell valtoztatni a szelessegen, hogy mindenkinek problemamentes legyen a megjelenites?

UI2: Mi pedig meg ellendrukkot kerunk legalabb meg egy hetig.
tündimami

Sziasztok!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=manócska-public]Manócska[/url] [size=-2]2002.09.25.[/size] 39+2 27 év/1.b. Pomáz 2003/07/02/ [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]2.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=dé-public]Dé[/url] [size=-2]2002.09.26.[/size] 39+1 27 év/1.b. Diósd 2003/07/03/ [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]3.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=pocóka-public]Pocóka[/url] [size=-2]2002.09.27.[/size] 39+0 24 év/1.b. Budapest 2003/07/04/ [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]4.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 37+6 32 év/ 1.b. Szeged 2003/07/12/ [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE N&#337;i Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]5.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=tündimami-public]Tündimami[/url] [size=-2]2002.10.08.[/size] 37+3 24 év/1.b. Pozsony 2003/07/14/ [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Banská Štiavnica / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]6.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 36+5 26 év/2.b. Budapest 2003/07/22/ [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]7.[/size] Anita [size=-2]2002.10.28.[/size] 34+4 26 év/1.b. Jászberény 2003/08/04/ [size=-2]2003.08.04.[/size]
[size=-2]8.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 34+3 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003/08/05/ [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]9.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 32+4 25 év/1.b. Pécs 2003/08/18/ [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]10.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=tündér-public]Tündér[/url] [size=-2]2002.11.15.[/size] 32+0 26 év/1.b. Diósd 2003/08/20/ [size=-2]2003.08.22.[/size] [size=-2]Budai Honvéd Kórház / Dr. Varga György[/size]
[size=-2]11.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 31+3 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003/08/26/ [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]12.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 30+1 28 év/1.b. Budapest 2003/09/04/ [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Csákány György[/size]
[size=-2]13.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 30+0 29 év/1.b. 2003/09/05/ [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]14.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=kisegér-public]Kisegér[/url] [size=-2]2002.12.06.[/size] 29+0 27 év/1.b. Budapest 2003/09/12/ [size=-2]2003.09.12.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház, Dr. Forgács Vince[/size]
[size=-2]15.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 28+6 28 év/1.b. Budapest 2003/09/13/ [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]16.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 27+1 26 év/1.b. 2003/09/25/ [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]17.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 27+0 29 év/1.b. Budapest 2003/09/27/ [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]18.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=nyuszimanó-public]Nyuszimanó[/url] [size=-2]2002.12.21.[/size] 26+6 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003/09/26/ [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]19.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 25+1 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003/10/09/ [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]20.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 24+6 29 év/3.b. Gödöll&#337; 2003/10/11/ [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]21.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 24+4 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003/10/13/ [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]22.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 23+0 24 év/2.b. Budapest 2003/10/24/ [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]23.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 21+4 26 év/1.b. Budapest 2003/11/03/ [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]24.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=bogár-public]Bogár[/url] [size=-2]2003.02.06.[/size] 20+1 28 év/1.b. Budapest környéke 2003/11/13/ [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]25.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 18+1 1.b. Zala 2003/11/27/ [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]26.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 18+1 27 év/2.b. Budapest 2003/11/27/ [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]27.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 17+2 28 év/3.b. Budapest 2003/12/01/ [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]28.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=boróka-public]Boróka[/url] [size=-2]2003.03.05.[/size] 16+2 31 év/1.b. Budapest 2003/12/10/ [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Doris [size=-2]2003.03.07.[/size] 16+0 30 év/1-2.b. Svájc 2003/12/15/ [size=-2]2003.12.12.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Pa'lffy Imre[/size]
[size=-2]30.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 15+1 29 év/2.b. Budapest 2003/12/20/ [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]31.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 15+0 29 év/1.b. Budapest 2003/12/21/ [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]32.[/size] Fanika [size=-2]2003.03.25.[/size] 13+3 29 év/1.b. Svédország 2003/12/31/ [size=-2]2003.12.30.[/size]
[size=-2]33.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 10+4 26 év/1. b. Szeged 2004/01/21/ [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]34.[/size] Szilvi [size=-2]2003.04.18.[/size] 10+0 27 év/2.b. Ócsa 2004/01/25/ [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház[/size]
[size=-2]35.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 8+0 33 év Szeged 2004/02/06/ [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]36.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 6+3 35 év/3. b. 2004/02/17/ [size=-2]2004.02.17.[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
tündimami

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu L&#337;rinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Love Evelin 3650g, 57cm 2003.04.26. ( + 11 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.21. ( - 17 ) nap 10/10
BéOrsi Julianna 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari Borbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma Bálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap 9/10
Márti Vilma 3480g, 55cm 2003.05.29. ( - 4 ) nap 9/10
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy Noémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura Antal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
Babajaga Sophie 3400g, 55cm 2003.06.09. ( - 2 ) nap
Ildianyu Janka 3120g, 48cm 2003.06.12. ( - 12 ) nap 10
Angela2 Judit 3300g, 49cm 2003.06.13. ( + 7 ) nap
Ellimami Kevin Péter 3700g, 50cm 2003.06.13. ( - 4 ) nap
Mikoo KépEtele Antal 3400g, 51cm 2003.06.19. ( - 3 ) nap
Tina KépNikolett 3800g, 55cm 2003.06.20. ( - 5 ) nap
Gallainémagdi KépZsuzsi 3500g, 55cm 2003.06.21. ( -1 ) nap
Évi_24 KépPetra 3500g, 56cm 2003.06.24. ( -3 ) nap
Kaska KépViola Dóra 3910g, 52cm 2003.06.24. ( + 2 ) nap
Csibe21 KépMercédesz Tünde 2000g, 48cm 2003.06.24. ( - 26 ) nap
Zsuzsófi KépBence Sándor 3770g, 51cm 2003.06.27. ( - 4 ) nap
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
tündimami

Sziasztok LányokKép
Bocsánat, hogy igy az utolsó napon teljesen eltüntem, de holnap megyünk haza, és nem akartam a Páromat étlen-szomjan itt hagyni, igy főzőcskéztem megállsá nélkülKép De elkészültemKép
LauraKép
Köszi a választ, nem volt több alvadt pötty igy fogalmam sincs mi lehetett de nem idegeskedem mert azóta nincs semmiKép
KarmenKép
Gratula a Manócskához és Zsófiéknak is szivből gratulálokKépKöszönöm szépen a közvetitéstKép
Kaska PapaKép
Csodaszépek vagytok a fotókonKépKép
SashaKép
Köszi, hogy gondoltok RámKépFogalmam sincs hova ülhetnék be meg még a programot sem tudom a doki után de Karmen száma megvan, és küldök majd Neki hétfőn sms-t, hogy mi voltKép Már nyoma sincs az alvadt valaminek...Kép Most lehet, hogy a Párom mégsem úgy jöhet szabira ahogy gondoltuk, igy lehet, hogy egy hét múlva már újra itt leszek a Nővérkémékkel, még szervezés alatt van a dologKép
HermiKép
Drukkolok, hogy minden rendben legyen még egy néhány hétigKép
TündérKép
Neked is minden jót kivánok és vigyázzatok MagatokraKép
BarbiKép
Nagyon Boldog készülődést kivánok Nektek Anyukád társaságábanKép
SzilviKép
Gratulálok a Gyerkőcökhöz és irogass gyakran ha tudszKép
RitaKép
Sajnálom ezt a nyavajás lábfájást...elég makacs. A kicsi fiadnak jobbulást, gyógyulást, kakilást kivánokKép Üzenek majdKép
TündimamiKép
Köszönjük a táblázatot, nekem tökéletesen megfelelKép
Akkor Nektek még megy egy kis ellendrukkKép
Kép
Drukkolunk ám ezerrelKépKép

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

Sziasztok!

ÓRIÁSI GRATULA A FRISS BABÁSOKNAK!!!

AnitaKép
Hellóóó! Ki vagy? Én most Jászberényben lakom. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok.

A társalgóba most írok első alkalommal, ám a chat-en rendszeresen előfordulok Vadvirág néven.

Sajnos itt nem engedett a gép ezen a néven regisztrálni.

Arra sem jöttem rá, hogy a mosolygós arcot itt hogyan tudom előcsalni.

Azt szeretném megkérdezni, hogy az István Kórház szülészetén ismer-e valaki esetleg egy olyan nőgyógyászt, aki kiváló, elismert szakember és mindemellett még kedves, megbízható is.

Előre is köszönöm a segítséget és minden kismamának gratulálok a bébihez.

Sziasztok: Vadvirág
vadvirágom

Helló Lányok!

Egy szép hírrel kezdem a kora reggelt! Kép
Dé-nek és kispapijának gyönyörü kislánya született ma hajnali 3:30-kor, körül. Virág 3280 grammal 55 cm-rel és 5 nappal a kiírt idöpont elött született. (APGAR-t még nem tudok)
Mindannyian jól vannak Kép Kép Kép

Köszönjük a drukkokat!!!!! Kép

Bövebbet nem tudok, de szerintem ezt majd már Dé-re bízom, hogy mit akar elmondani.

Tündimami:
Köszi Dé-nek a MEGAGIGADRUKK-ot, nektek megy az ellendrukk! Kép
Küldtem email-t a megadott mailcímre, hogy vegyétek fel a babót a listára. Elöre is köszi Kép

Minden további kismaminak szép hétvégét jó egészséget és vigyázzatok magatokra.

Igyekszem mielöbb benézni.

Puszi,
Tündér
tündér

Nicki! Örülök, hogy minden rendben. Ugye ha nem akarom, nem közlik vele, hogy fiú v. lány? Kissé félek, hogy azelött megmondják mielött megkérdeznék akarjuk-e tudni.

Barbi! Még nem de nem felejtettem el. Ma megirom nekik is. Ja közben látom, Tünde javitotta már Kép

Rita! Örülök, hogy a kisfiad jobban van, orvos mint mond erre a lábfájásra??

Ja Doris majd velem üzen, mi volt a dokinál, meg ugy ált. ha valami hire lesz.

Gratulálok Dá-éknek!! Jó egészséget és sok tejet kivánok!!

Tünde! A kétszarvú méh azt jelenti, hogy nekem a méhem 3 üregre tagolódik. Ugy képzeld el, mintha egy kissé sziv alaku lenne, alul közös rész, majd 2 oldalt külön üreg is lett. Szerencsére mütét során már megnézték, jó nagy üregek, nem kellett operálni, szerintük a terhesség alatt nemigen okoz majd problémát. Eleinte semmiképp, de késöbb is majd figyelnek erre. Most jó hir az, hogy a baba a bal üregben volt, de már belenö a közös részbe is.

Réka, most én nem láttam v. nem irtad, hogy kiderült-e mi bajod volt?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Na lazítok egy kicsitKép

Dének tőlem is nagy nagy gratula,örülök,hogy túl vagytok rajta,azért pedig külön irigykedem,mert kislánya születettKépÉn is kislányt szeretnék,de persze az a legfontosabb,hogy bárki is lakik a pocakomban teljesen egészséges legyen!

Tündimami!KépSzerintem a táblázat nagyon remek,én legalábbis tetőtől-talpig kiigazódom rajtaKépA monitoromba is benne van a lényege,szóval nagyon ügyik vagytok a kispapiddal!KépÖrülök,hogy minden rendben van veletek,ez nagyon jó hír!KépTovábbi kitartást a pihenéshez,és megy az ellendrukk a következő egy hétre!KépNagyon tetszik amit leírtál a kórházról ahol szülni szeretnél,ilyen körülmények között öröm lehet oda bemenni szülniKép
Majd nagyon kiváncsi vagyok,hogy ha túl leszel a szülésen milyen élményekkel térsz haza,amiket majd remélem megírsz nekünk is!Kép
Továbbra is vigyázz magatokra,pihizzél,egyél,igyál,lazíts!Kép

Szilvi!KépÜdv közöttünk,gyere gyakran,és gratulálok a pocaklakódhoz!Kép

Doris!KépKöszönöm a kicsifiam nevében is,már teljesen jól van.És köszönöm mindenki nevében aki jobbulást kívánt az én macilacimnakKépBárhol is leszel,itthon vagy Svájcban azért várom rólatok a híreket!KépAddig is nagyon vigyázz magatokra!Kép

Karmen! Réka azt írta,hogy a viszketése vmi ételallergia lehetett,és szigorú pihire van ítélve!
A lábfájásomra semmit sem mondott az orvosom,mert nem is tud róla.Szabin van,így egyenlőre magam próbálok gyógymódot találni rá.Amiatt fáj a lábam,hogy elkezdtem hízni,és emiatt sajna jönnek ki a visszereimKépEz látványnak sem szép,de a rosszabb,hogy fáj.Amúgy is hajlamos vagyok a visszérre, anyukámtól ezt sikerült megörökölnömKépDe bízom benne,hogy ez lesz jobb is,ha nem akkor mindenképpen megkeresem a dokimat,vagy a hozzá értő szakembert.

Na lányok,nekem most készült el az ebédem.Finom tökfőzeléket csináltam főtt tojással,megyek és becsókolom az egészetKép
Legyetek jók,pihizzetek,mozogjatok,kinek mi esik jól ebben a hülye melegbenKép
Rita
17+3
rita01

Sziasztok!

Látom Rita te is netezel, én is pihenek egy kicsit. Gyermek alszik, apa dolgozik, én kitakarítottam, megfőztem most netezek és közben zenét hallgatok. Isteni! Nem sokszor van ilyen csend a lakásban. úristen már 26. vagyok a listán a múltkor még 39. voltam!

Karmen!
Természetesen megkérdezik hogy akarod e tudni a nemét a babának, én direkt kértem hogy ha tudják mondják meg. Aki nem akarja annak meglepi lesz. Egyébként én is láttam a monitoron ez már életemben a 7. Uh, úgyhogy már nagyon rááll a szemem.

Rita!
Már említettem korábban hogy úgy a 16. hét körül már éreztem a mocorgást, de nem rendszeresen és emiatt aggódtam egy kicsit, de kár volt mostmár egyre inkább érzem. A méhlepény a hátsó falon tapad így viszonylag korán éreztem. Ti hogy álltok? A visszér tudod engem is aggaszt, bár én úgy érzem mintha most stagnálna nem is fáj. Nálam is örökség sajnos. Szerintem nem számolták el az Afp időpontodat már csak ha az enyémhez viszonyítjuk is. 6 nappal utánam volt az utolsó mensi és egy héttel utánam mész. Teljesen jó. Hétfőn mész ugye?

Dének gratulálok valahogy éreztem hogy ő lesz a következő!

Szilvi!
Szeretettel várunk közénk!

Jó hétvégét mindenkinek! Pihenjetek sokat!
Puszi Nicki
18+2
Nicki

Sziasztok!

Nicki! Az AFP-n túl vagyok,már csak az eredményt várom,de szerintem is jó időben mentem,én utána számoltam,és szerintem a csaj nézett félre vmit.
Elvileg kedden lesz meg az eredmény,és csütörtökön megyek de-10-re UH-ra.Én is szeretném majd megtudakolni a babukám nemétKépNeked ki csinálta az UH-t?Doki,vagy van egy nő aki nekem már 95-ben is csinálta,és 98-99-ben is ő csinálta párszor.Azt hiszem,hogy Szántóné a neve.Nekem ő nagyon szimpi volt mindig.De végülis teljesen mind1,hogy ki csinálja,csak jól csináljákKép
Már beugrott,hogy a 16.hét körül kezdett el mocorogni a babádKépÖrülök,hogy egyre intenzívebb a picikédKépÉs irigyellek,hogy te már tudod,hogy nagy valószínűség szerint fiú leszKépAz én babócám még mindig nem nagyon ad jelet magáról,nagy ritkán érzek vmit,de hiába voltam már kétszer terhes,meg nem tudom mondani,hogy ez most ő,vagy vmi más?
Na megyek,további jó lazítást mindenkinek!Kép
Rita
17+3
rita01

Rita! Megkérdezhetem mennyit hiztál, hogy visszeres lettél miatta? Ez minden kismamának szokott lenni? Késöbb elmúlik?

Nicki! Tényleg rendesek ha elötte megkérdik. Tudom sokan már tudni szeretnék, de volt hogy tévedtek, meg nekünk sokkal nagyobb lesz az öröm, ha abban a csodás pillanatban tudjuk meg milyen, amikor meglátjuk. Igaz ha marad a császár akkor nekem pl. késöbb derül ki.

Anyuék igencsak meglepödtek, apu azt kérdezte hirtelen, hogy komoly? Hülye kérdés. Miért mondanánk viccböl hogy terhes vagyok. Amugy anyu nagyon örült, apu is, de ö olyan mint én, nemigen tudja kimutatni az érzéseit. Persze másoknak nem mondhatják el, ök, ahogy anyosomék is csak aug. tudják majd meg.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=manócska-public]Manócska[/url] [size=-2]2002.09.25.[/size] 39+3 27 év/1.b. Pomáz 2003/07/02/ [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]2.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=pocóka-public]Pocóka[/url] [size=-2]2002.09.27.[/size] 39+1 24 év/1.b. Budapest 2003/07/04/ [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]3.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 38+0 32 év/ 1.b. Szeged 2003/07/12/ [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE N&#337;i Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]4.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=tündimami-public]Tündimami[/url] [size=-2]2002.10.08.[/size] 37+4 24 év/1.b. Pozsony 2003/07/14/ [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Banská Štiavnica / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]5.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 36+6 26 év/2.b. Budapest 2003/07/22/ [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]6.[/size] Anita [size=-2]2002.10.28.[/size] 34+5 26 év/1.b. Jászberény 2003/08/04/ [size=-2]2003.08.04.[/size]
[size=-2]7.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 34+4 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003/08/05/ [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]8.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 32+5 25 év/1.b. Pécs 2003/08/18/ [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]9.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=tündér-public]Tündér[/url] [size=-2]2002.11.15.[/size] 32+1 26 év/1.b. Diósd 2003/08/20/ [size=-2]2003.08.22.[/size] [size=-2]Budai Honvéd Kórház / Dr. Varga György[/size]
[size=-2]10.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 31+4 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003/08/26/ [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 30+2 28 év/1.b. Budapest 2003/09/04/ [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Csákány György[/size]
[size=-2]12.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 30+1 29 év/1.b. 2003/09/05/ [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]13.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=kisegér-public]Kisegér[/url] [size=-2]2002.12.06.[/size] 29+1 27 év/1.b. Budapest 2003/09/12/ [size=-2]2003.09.12.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház, Dr. Forgács Vince[/size]
[size=-2]14.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 29+0 28 év/1.b. Budapest 2003/09/13/ [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]15.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 27+2 26 év/1.b. 2003/09/25/ [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]16.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 27+1 29 év/1.b. Budapest 2003/09/27/ [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]17.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=nyuszimanó-public]Nyuszimanó[/url] [size=-2]2002.12.21.[/size] 27+0 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003/09/26/ [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]18.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 25+2 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003/10/09/ [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]19.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 25+0 29 év/3.b. Gödöll&#337; 2003/10/11/ [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]20.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 24+5 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003/10/13/ [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]21.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 23+1 24 év/2.b. Budapest 2003/10/24/ [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]22.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 21+5 26 év/1.b. Budapest 2003/11/03/ [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]23.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=bogár-public]Bogár[/url] [size=-2]2003.02.06.[/size] 20+2 28 év/1.b. Budapest környéke 2003/11/13/ [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]24.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 18+2 1.b. Zala 2003/11/27/ [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]25.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 18+2 27 év/2.b. Budapest 2003/11/27/ [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]26.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 17+3 28 év/3.b. Budapest 2003/12/01/ [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]27.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=boróka-public]Boróka[/url] [size=-2]2003.03.05.[/size] 16+3 31 év/1.b. Budapest 2003/12/10/ [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]28.[/size] Doris [size=-2]2003.03.07.[/size] 16+1 30 év/1-2.b. Svájc 2003/12/15/ [size=-2]2003.12.12.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Pa'lffy Imre[/size]
[size=-2]29.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 15+2 29 év/2.b. Budapest 2003/12/20/ [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]30.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 15+1 29 év/1.b. Budapest 2003/12/21/ [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]31.[/size] Fanika [size=-2]2003.03.25.[/size] 13+4 29 év/1.b. Svédország 2003/12/31/ [size=-2]2003.12.30.[/size]
[size=-2]32.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 10+5 26 év/1. b. Szeged 2004/01/21/ [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]33.[/size] Szilvi [size=-2]2003.04.18.[/size] 10+1 27 év/2.b. Ócsa 2004/01/25/ [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 8+1 33 év Szeged 2004/02/06/ [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]35.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 6+4 35 év/3. b. 2004/02/17/ [size=-2]2004.02.17.[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
tündimami

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu L&#337;rinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Love Evelin 3650g, 57cm 2003.04.26. ( + 11 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.21. ( - 17 ) nap 10/10
BéOrsi Julianna 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari Borbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma Bálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap 9/10
Márti Vilma 3480g, 55cm 2003.05.29. ( - 4 ) nap 9/10
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy Noémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura Antal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
Babajaga Sophie 3400g, 55cm 2003.06.09. ( - 2 ) nap
Ildianyu Janka 3120g, 48cm 2003.06.12. ( - 12 ) nap 10
Angela2 Judit 3300g, 49cm 2003.06.13. ( + 7 ) nap
Ellimami Kevin Péter 3700g, 50cm 2003.06.13. ( - 4 ) nap
Mikoo KépEtele Antal 3400g, 51cm 2003.06.19. ( - 3 ) nap
Tina KépNikolett 3800g, 55cm 2003.06.20. ( - 5 ) nap
Gallainémagdi KépZsuzsi 3500g, 55cm 2003.06.21. ( -1 ) nap
Évi_24 KépPetra 3500g, 56cm 2003.06.24. ( -3 ) nap
Kaska KépViola Dóra 3910g, 52cm 2003.06.24. ( + 2 ) nap
Csibe21 KépMercédesz Tünde 2000g, 48cm 2003.06.24. ( - 26 ) nap
Zsuzsófi KépBence Sándor 3770g, 51cm 2003.06.27. ( - 4 ) nap
KépVirág 3280g, 55cm 2003.06.28. ( - 5 ) nap
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
tündimami

Sziasztok!

Vadvirág!
Látom senki nem válaszolt még, így én azt tanácsolom, hogy nézz át az Istvános topikba, hátha ott találsz valakit, aki ajánl jó dokit.

Gratulálok az új babákhoz és várunk mindenkit szeretettel a 'Friss babák'-ban Kép!

Üdv, Virág
virga

Sziasztok Kismamik!

De!
Hatalmas gratula a kis Viraghoz Kép! Sok boldogsagot es finom tejecsket! Kép

Lanyok!
Kerlek ne szuljetek ilyen rohamos tempoban, mert mar negyedik vagyok a tablan es meg van 2 hetunk hatra. Szoval tessek egy kicsit lelassitani. Uj kismamik is johetnenek. KépKépKép

Doris!
Orulok, hogy minden rendben veled es elmult a verzes. Elofordul az ilyesm, de azert nagyon vigyazz magatokra! Sokat pohenj es ne vidd tulzasba a hazimunkat, mert kesobb gond lehet Kép!
Meg "fiatalok" vagytok, igy talan kevesbe erzed a megterhelest, de a szervezeted viszont nem felejti el. Szoval csak kitartas! Kép

Tunder!
Koszi szepen, megkaptuk a mailt Kép. Remelem veletek tovabbra is minden rendben es semmi utozengese a csipesnek.

Karmen!
Koszi a leirast, most hallotam eloszor ilyenrol. Vegul is nagyon sok nonel lehetnek ilyen kisseb-nagyobb elteresek. A lenyeg az, hogy nem veszelyes es rendben vagytok mindeketten Kép. A szulok miatt pedig ne aggodj, nalunk peldaul az anyukammal vannak hasonlo gondok, mint nalad a papaddal. Azert biztosan nagyon orulnek mindketten. Kép

Rita!
Koszi a jokivansagokat. Szoritok neked, hogy jo legyen az AFP, habar eleg felesleges dolognak szamit a nyugati orszagokban, mert pontatlan.

A korhazrol meg nem irtam meg peldaul azt, hogy nem szuloagyon kell szulni fekve, hanem szuloszeken ullo helyzetben. Ugy tudom, nalunk ez az egyetlen korhaz, ahol van ilyesmi. Mo-n vannak ilyen szuloszekek? Aztan meg a gatsebet, a mell apro repedeseit lezerrel is kezelik es meg lehet ketfele kajcsibol valogatni KépKépKép.
Most ugy van a terv, hogy julius 6-7 korul befekszem a korhazba, es ott varjuk ki a szulest, mer 3 ora ut, az megis csak 3 ora ut. Az egyetlen, ami szerintem rossz lesz, hogy kispapimmal nem talalkozhatom minden nap Kép, de talan jobb ovatosnak lenni.

Mara ennyit es mindenkinek tovabbi szep estet es kellemes vasarnapot kivanunk.

Tundimami es kipapija
37+4
tündimami

Sziasztok!

Ma hazahoztuk Violat Kép Kép Kép Kép Kép

Mind a ketten jol vagyunk Kép Kép Kép

Most nincs idom irni, mert anyukam vigyaz a babara, es mar o is nagyon faradt. De holnap akarok jonni. Csomo meselni- es kerdeznivalom van. Visszaolvasast nem igerek...

Latom, van babaeso rendesen Kép Kép Kép Gratulahegyek Kép Kép Kép

Kaska
kaska

Tündi! Nekem valaki azt mondta, hogy Szegeden is van szülöszék. Én örülnék neki, ha ez igaz lenne.

Kaska! Pihenj csak (ha birsz) és majd várunk türelemmel.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
előszörös is köszönjük szépen mindenkinek a gratulációt! Itthon vagyunk már.Tegnap délben értünk haza.Az egész család ragyog a boldogságtól!Úgyhogy finisesek beleheúzni,mert babázni a világ legszebb dolga.Leírhattalanul boldogok vagyunk!
Petra baba nagyon szép,egészséges 10/10-es Apgarral született.
Sajna csak beugorni van időm,de amint több időm lesz jövök ismét.
Ezúton is szeretnék mindent a szülész orvosomnak és szülésznőmnek megköszönni! Csodálatos emberek!!! (tudom,hogy olvassák Kép ) KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

Gratla minden új babához,Kaska,Csibe,Zsuzsófi,Dé! Kép

puszi mindenkinek
Évi + Petra_5nap Kép
Kép
Évi24

Kedves Virga!

Nagyon szépen köszönöm a segítséged.

Átnéztem a javasolt topikba és rengeteg jó ajánlatot találtam.

Azt hiszem, ha egy picit figyelmesebben végig olvastam volna a topikok nevét, nem tévedtem volna el.

Ezért mindenkitől elnézést kérek.

Minden kismaminak gratulálok.

Sziasztok: Vadvirág
Vadvirág

Sziasztok!

Hatalmas gratula Zsuzsófinak és Dének a legfrissebb babákhozKépKép

Mindenkinek jó pocisodástKép
Finiselőknek drukk KépKépKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok

Régen jelentkeztem, mert egy hétig nem voltam net közelben.
Gratula minden új kisbabához!!!
Én majd szerdán megyek UH-ra, és ha rendben lesz minden,akkor ahhoz az orvoshoz is elmegyek a héten, akinél szülni fogok. Egyenlőre a meddőségi kp-ba járok, de gondolom most már lassan a "rendes" dokihoz is kellene mennem.

Karmen
Te már kaptál kiskönyvet, ill. tanácsadáson vagy egyéb vizsgálaton voltál már?(Vérvétel, belgyógyi, stb.) Vagy mikor kellene elkezdeni?

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Hat itt vagyok. Csinaltam egy gyors nosztalgikus atfutast, de ne haragudjatok, most nem fogok hosszan irogatni, mert ezutan meg megyek a friss anyucikhoz es ott kerdezoskodni is akarok.

Hatalmas GRATULA Tinanak, Evinek, Tundenek, Zsuzsofinak es Denek!!! Kép Kép Kép Kép Kép
Huha, Manocska aranyermes :-))) Bogar, irj, mi ujsag?

Tundimami,
csucsszupi a tablazat, nagyon jo gazdik vagytok :-))) Egyet ki is nyomtatunk abbol a babasbol, aminek Viola van az aljan es ott fog viritani a kisagy folott :-)))
Egy kerdes: a "new" feliratokat meddig hagyjatok fenn a babak mellett? Nem azert, mert rosszul mutat :-)))

Nagyon jol kipihentem magam es klassz itthon! :-))) En anno nem is kertem, hogy angyalka legyen a gyerek, es nahaaat... Pocifajas neha elofordul, de a nap nagy reszeben bekesen alszik, zabal mint gep, es neha egyedul, ebren is jol elvan, mocorog, hangokat ad! :-))) Hozza tartozik persze, hogy en a vilag legszerencsesebb kismamija vagyok, es Vilcsi se egy peches baba, hiszen harman vigyazunk ra teljesen szabad idobeosztasban: anyukam, Peter a parom, es en :-)))

Fogok majd irni sztorit, valoszinuleg szules + elso napok sztori lesz es nem rovid :-))) de ennek meg nincs erom nekiesni, bar sokat fogalmazgattam magamban :-)))

Nagyon boldog anya vagyok, es nem tudom, mivel erdemeltem ki, hogy hazahozhattam ezt a csimbokot, aki ott szuszizik a kisagyaban Kép Kép Kép
A csaszibol rohamosan epulok fel, most kb. egy 3. napos mensi szintjen vagyok, igazabol csak felkelni-fekudni, forogni kellemetlen, es hosszu mozdulatlansag utan beindulni. De teljes erteku anyakent tudom ellatni Violat :-))) es hala istennek semmilyen szinten nem tudom ellatni a haztartast ;-)))

Csak a legjobbakat Nektek, majd jovok meg :-)))

Kaska (szamnelkuli ;-) es Viola (5 :-)
kaska

Kitty! Most megkérdeztem a dokit, hogy mikor kaphatok kiskönyvet, (amugy azt se tudom hol van a védönöm) azt mondta, hogy majd 12 hetesen elég. Amugy meg 11 hetesen megyek UH-ra igy gondolom majd akkor mindent elmond. Nekem nem volt az UH kivül semmilyen más vizsgálat. Neked sem még?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen
Eddig nekem sem csináltak semmi vizsgálatot, csak az UH. Ha most szerdán megyek rákérdezek.És utána egy ideig UH-t sem szeretnék, nem tudom nem árt-e a babának, ha 1-2 hetente nézik. Persze látni jó, de nem árt-e...
Az első lányomnál nekem is 11 hetes körül adtak kiskönyvet(még Szegeden laktam), a másodiknál már 8 hetesen volt kiskönyvem, és jártam a szokásos vizsgálatokat.(Belgyógyászat, labor, fogászat) és jött a védőnő is. Úgy látszik városa válogatja.

Kitty
kitty123

Sziasztok!
Ma megdöbbenve tapasztaltam, hogy a 11. helyen állok. Ha eddig nem volt megijedve, no most már megvagyokKép Még a pici Bogyó szobája sincs kifestve, és már 11. hely?KépKép
Gratulálok minden új Anyukának és a babáknak is! Egy kicsi irigyekedem, hogy túl vagytok rajt és minden rendben;)

Egy kérdésem is lenne, a GRACO ULTIMA babakocsit ismeri valaki? Ha igen, milyen? Mik a hátrányai?
Köszi

Mosolygós babázást és türelmes babavárást mindenkinek (no ezt magamnak is)
Szisz
szisz

Helló!

Kitty!Kép
Vagy orvosaKép Szerintem ahány orvos annyi fajta. Nekem pl már a 9. héten volt kiskönyvem. Budapesten.

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok,
nem tudtam mostanában jelentkezni, de azért
gondolatban veletek vagyok.
Alig várom, hogy táppénzre menjek, amikor tobb idom jut majd a témára, no de addig még két honap.

Viszont van egy nem nagyon fontos, de nyugtalaníto kérdésem:
Rita01
Ha jol értem, mert nem olvastam napokat visszamenoleg, fáj a lábad, ha ráálsz.
No most, nekem is ilyen gondom van, és egyre súlyosabb- igazábol a farcsontomba hasít a fájdalom teljesen kiszámíthatatlanul, úgy hogy nem tudok ráállni a jobb lábamra.
Nem tudom, mi lehet, kálciumhiány vagy valami eret nyom el valami más?
A héten majd beszélek a dokival is, meg a védonovel, hátha mondanak valami okosat.
Most olvasom, hogy neked viszértol van.
Volt valakinek ilyen gondja esetleg?

puszi
Bella- 2
15+1
bella2

Sziszke
Irtam neked mailt.
Nina
nina74

Bella2
Annak idején, amikor a kisebbik lányommal voltam terhes, nekem is volt ilyen problémám, bár nem a 15. héten, hanem csak később.(ha jól emlékszem)
Akkor teljesen kiszámíthatatlan időkben belehasított a keresztcsontomba vagy a combom tövébe valami kibírhatatlanul erős fájdalom. Gyakran akkor, ha emelni akartam a lábamat, pl. néha csak álltam a lépcső előtt, és szinte folyt a könnyem, ha emelni akartam a lábamat.
A szülés után elmúlt.(Ja, és nekem nem visszértől volt, nem tudom mi okozta, talán valami eret nyomott a baba.
Szerintem ne aggódj, de azért említsd meg a dokinak.
Remélem segítettem.

Kitty
kitty123

Sziasztok Lányok!

De megváltozott a topic ezalatt az 1 hét alatt.
Olyan hamar elment ez a kis nyaralás, mintha nem is lettem volna. De nagyon jó volt. A kislányom is nagyon élvezte a kertes ház örömeit.
A benti dolgok abszolút nem hiányoztak, csak Ti. Mi újság Veletek? Nem lesz időm visszaolvasni. Lett baba ezalatt az 1 hét alatt?

Én nem tudok aludni. Egész el vagyok keseredve, de egyébként jól vagyok.

Nelli
15+4
nelli2

Sziasztok!

Rita, Nicki, Nelli, Bogár!Kép
Igyekeztem utánatok jönni a "pár hetes"-ből és lám, milyen gyorsan eltelt az idő. Anno még 5 hetesen ismerkedtem meg Veletek és már a 11.-et taposomKép...

Bella2!
Nekem is volt hasonló az első babámnál, igaz emlékezetem szerint valamikor a félidő környékén. Szerintem ilyenkor valami ideget nyomhat, ami elég kellemetlen érzés. Nekem, hol előjött, hol elmúlt, ahogy a baba mocorgott. De ne izgulj emiatt, csak hát tudom kellemetlen!

Nelli!
Hol voltatok nyaralni?

Képzeljétek már lassan 1 hete, hogy nem voltam rosszul. Igaz 4 hétig azért kellően megszenvedtem a rosszulléteket, de úgy tűnik kezd a szervezetem hozzászokni a kismanóhoz.Kép

Pussz
Szilvi
sztigris

Szilvi!
Szlovákiában voltunk, a férjem nagymamájánál. Jó levegő, kertes ház, nyugalom.

Üdv itt közöttünk! Még egy hét, és Te is túl leszel, a bűvös 12 héten.

Nelli
nelli2

Sziasztok

Tündimami, megy az ellendrukk. Kép

Dé, gratulálok Virághoz Kép, jó egészséget és sok tejcit. Nálunk is Virág lánynévnél a befutó. Kép

Csütörtökön megyek a 12 hetes uh-ra, már nagyon várom, hogy láthassam Tökmagot. Van valami, amire kérdezzek rá a vizsgálatnál szerintetek?

Szia Szilvi, de jó hogy itt vagy. Kép

Kitty, milyen volt a nyaralás?
Nelli, nektek is jó lehetett egy kis kikapcsolódás.

Mi a párommal őszre tervezünk kirándulni, belföldön hegyek közé, még nem tudjuk merre.

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Karmen!Pontosan nem tudom neked megmondani,hogy mennyit híztam eddig,mert nem mértem magam a legelejétől.De a védőnőnél először mértek 55,és fél kg-t,múlthéten pedig 58 és felet.De rájöttem(meg utána is jártam),hogy nem csak a hízás miatt alakulnak ki a visszerek,hanem ezek a hormonális változások miatt alakulhatnak ki.Az meg még rá tesz egy lapáttal,ha hajlamos rá vki,vagy örökli vmelyik családtagjától.Én hajlamos is vagyok,örököltem isKép
A fenntebb említett dolgok egyáltalán nem biztos,hogy rád is érvényesek,ha szerencséd van akkor te ezekből kimaradsz!KépElőfordulhat,hogy majd vmennyire visszahúzódik a szülés után,de az is lehet,hogy nem,és akkor megint meg kell műtetnem a lábaimatKépDe mondom ne aggódj előre,tényleg van olyan akinek semmi baja nem lesz a terhesség ideje alatt a lábainak.Én legalábbis szorítok,hogy ez nálad így legyen.Mellékesen az első terhességem alatt abszollút semmi baja nem volt a lábaimnak,csak a második után lett nagyon randaKép

Kaska!KépTök jó,hogy már otthon vagytok!Kép Jó,hogy van lehetőséged pihenni is,csak így tovább!KépAz is jó,hogy a csaszi után ilyen friss,és mozgékony vagy,hidd el ez egyre jobb lesz!Kép

Évi!KépJó,hogy ti is otthon vagytok,neked is sok-sok pihenést, a kis Petrának meg sok-sok tejecskét!Kép

Bella! Nekem szerintem kimondottan a visszér miatt fáj a lábam,olyan jellegű panaszom nem igazán volt amilyet te említettél,úgyhogy sajna ebben nem tudok segíteni.De a dokidnak mindenképpen szóljál,ő biztsoan tud majd segíteni neked!

Nelli!Kép Üdv újra közöttünk,és örülök,hogy jól sikerált a nyaralásod!KépBizony sok babóca született,ha nagyon nincs időd visszaolvasni akkor azért a táblázatba érdemes bele kukkantanod,ott minden infót megtudhatunk Tündimamaiéknak köszönhetőenKép
Miért nem tudsz aludni?Emiatt vagy elkeseredve?

Szilvi!KépNéha még be-be nézegettem a "Pár Hetes"topicba,te csináltál ott táblázatot?Nagyon ötletesnek találtam,igaz én abból ott kimaradtamKép
Jó,hogy csatlakoztál közénk,gyere gyakran!Kép
Az is ngyon klassz,hogy nem nagyon érzel már hányingert,képzeld nálam még sajna tegnap is előfordult,hogy émelyegtem egész napKép
A fogmosástól pedig előre félek,mert az vhogy mindig előhozza a hányingert isKép
Akkor ideje bekerülnöd a friss kismamik táblázatába is,nem gondolod?Kép
További jó pocakosodást neked is!Kép

Na mostanra ennyit,majd még lehet,hogy belesek ma.
Akinek kell a drukk hegyek annak küldömKép
Mindenkinek további szép napot ebben a nagy kánikulában!Kép
Rita
17+5
rita01

Sziasztok kismamák!
Gratulálok az új babához! Hihetetlen, hogy egyre feljebb és feljebb kerülünk a táblázatban. Én is csak ezen tudom lemérni az idô múlását. Na és persze a pocakomon, ami rohamos növekedésnek indult. Már a köldököm is furcsa fazont vett fel és pénteken átadták a helyet a buszon. Nem semmi. Teljesen meglepôdtem. Viszont éjszaka mostanában volt egy párszor, hogy arra ébredek, hogy görcsöl a hasam a bal oldalon. És eléggé fáj, mert ha felébredek rá legédesebb álmaimból, akkor gondolhatjátok... Nem tudom, lehet, hogy csak nô a méhem.???? A hasfeszülés kicsit csökkent mostanában. Örülök, hogy mindenki jól van. Vigyázzatok magatokra és szép napot kívánok. Csütörtökön már megint védônôhôz kell mennem (kb. 6 hete nem voltam) úgyhogy nagyon kiváncsi vagyok mennyit híztam. Majd jövök még.
Buborék 22+5
buborek

Sziasztok,

egy praktikus tanácsot szeretnék kérdezni: Ti mikor adnátok oda a dokinak a hálapénzt? Még a kórházban, vagy a magánrendelésén 6 hét múlva?

Köszi
Pocóka
Pocóka

Dé, Kaska és Ildi! Úgy vettem ki, hogy meglett a babátok. Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek hozzá, és jó egészséget!

Rita! Igen, a nem alvás miatt vagyok elkeseredve. Sajnos évekig tartó problémám volt ez. Először a gyerek miatt, majd kialakult depresszió nálam. Múlt év tavaszától kezdtem egy kicsit jobban aludni, errre megint kezdődik. Lehet, hogy a hormonváltozás megint kialakított egy kis depit, de most nem tudok gyogyit szedni rá.
Szeptembertől úgy néz ki, mindenképpen itthon maradok, mert így nehéz lesz dolgozni.

Nelli
nelli2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: