A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Yamikám!
Jó volt hallani a hangod és a jókedved!!!!!!!!:lol:
Köszi a hívást!!!!!!:D:D
Pusssszantás!!!!!!!!:-)

Zsembi!
Kész vagyok Tőled, ezzel a méhszondával!!:lol::lol:
Ha tudom, h ezért nem szerelmeskedtek, előbb rákérdezek, mert volt egy gyanúm...:lol::lol:

Hanyatom!
Azért ne hajtsd szét Magad/tokat légyszike!!!:D:D:D

Plümek!
Átment??:D

Manóka!
Szia!!!!!:D
Tőlem is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D
bodza2005

Manókám Boldog szülinapot!!!!!!

Bodzim lassan megismersz. :D

Hanytkám már izgulok miattad.

Andi
zsembi

Manóka: Isten éltessen sokáig!

Ok, akkor folsav végtelenítve egyenlőre :-)

Bodzi, átjött és válasz is ment:-)
plümõ

Köszönöm Drága lányok! Szombaton voltam kemény 36.éves de remélem nem látszik!!!
Hanyatka! Honnan tudtad, hogy mikor születtem, ? jaj tudom az iwiw-ről. Amúgy Tegnap a párom világosított fel, hogy hogy tudom megnézni az ismerőseim ünnepecskéit. Mindig tanul az ember.

Egyszer úgy elhívnám a csapatot hozzánk, csak az a baj, hogy két szobánk van és a padlón vagy szőnyegen is ücsörögnének jó páran. Jókat kajcsiznánk (párom zseniálisan tud főzni bizonyos ételeket) dumcsiznánk. Talán tavaszzal vagy nyáron, mert van a háznak egy grillterasznak nevezett terasz, ami elég nagy. Na jó befejezem az álmodozást.....

manoka
manoka71

Atyaisten, milyen magyartalanul írtam. Bocsi, de szerintem így is megértitek. Mennem kell értekezletre!
Pusz

manoka
manoka71

Manóka: Boldog szülinapot kívánok és mihamarabb teljesüljön az álmod!!!!!

Hanyatka: a babának egy nyugodt mami kell, küldök nyugisugikat+++++++ (ez úgy tetszik), tudom, h ezek a legrosszabb napok. Merre jártatok?

Zsembi: saját méhszondát akarsz??? :lol:

Anikó
tatulány

Kedves topictársak!

Annyi minden történt és jelenleg is történik, remélem most indul az a bizonyos babaeső. Drukk mindannyiunknak!:wink:

Kedves Beus!
Gratula a blasztókhoz. Emlkeim szerint ezek már a kémcső falához is hozzátapadnak, és a megtapadási arány 50 % ilyenkor, és pár éve még amikor én is hasonló cipőben jártam, nem is volt szokás 2-nél többet visszaültetni, még a szülők kérésére sem.

Kedves Szeder!
Ne keresd a tüneteket. Nekem az utolsó előtti lombiknál mindenféle tünetem volt, de a HCG-m meg teljesen nulla volt, el sem indult semmi, mostmeg kevés tünet, de baba :D
albi2000

Kedves Zsembi!

A rossz álmok elkerülésére ajánlanám, hogy 7 óráig vacsorázz meg, azután márcsak gyümi. Ez nekem nagyon jól bejött, bár vannak lelkiállapotok, amikor így is úgy is rosszat álmodik az ember. Valamint semmi "izgalmas" krimi thriller stb., mint régen, csak kalandfilm, romantika.
albi2000

Jaj annyira helyesek vagytok , olyan könnyű megszeretni Benneteket így ismeretlenül is. Lehet egy picit eltűnök, a kicsi elég sz...ul van 1 hónapja nem bírunk a krupp+köhögésből kikeveredni, már antibiotikumnál tartunk, éjszakai alvás=nullával. Lehet még este benézek.

NAGYON DRUKKOLOK MINDENKINEK!!!!
Ja, tényleg hjvnom kell nekem is A-t, a fogászati szűrésünk ügyében

bea
öreganyu

Albi! Mivan veletek?
Köszi Tatuka!

manoka
manoka71

Tatu igen én ugy gondoltam hogy Apánk adja nekem. :D

Albi aranyos vagy köszönöm betartom nem fogok enni már olyan későn. Hányadik hónapban vagy? Nem csinálsz vonit?

Öreganyú jobbulást a picurnak.

Andi
zsembi

Bodzi,Zel,Tatu mikor kezdtek már? Tessék jönni utánam vagy velem.

Andi
zsembi

K.Kati mi volt Apánknál kérünk beszámolót.

Cyprus?????????????????????

Andi
zsembi

Zsembikém: én csüt-re várnám a mensit, de ha pontos lesz az ehavi még korai a köv. késői lesz kezdésre........előrébb kellene hozni pár nappal.......így valszeg átcsúszunk jövőre :cry: :cry: :cry: :cry:

Öreganyu: jobbulást a gyerkőcnek, ugye hogy függővé lehet válni?

Anikó
tatulány

Tatus ha most jönne meg csüt nem lehet beszélni Apánkal hogy kezdjetek? Mennyivel elöbb kezdenél akkor mint lehetne?

Andi
zsembi

zsembi ez a méhszonda beszarás :lol: :lol: akkor megkönnyebbültél, hogy ezt megúsztad? :D

manokám Boldog Szülinapot!!! :)

jajj, túlvagyok az első munkahelyi utrózáson.. 8)
lopakodtam a klotyóba a fertőtlenítő kendőmmel meg a kis francia drazsékkal.. majd vissza.. felraktam a lábam, előttem tálcányi kaja (így senkinek sem jutott eszébe hogy : gyereee ideee, hozd ideee, stb) eddig jól megy.

jajj csajok már sötétedik...
yamita

Manókának BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :lol: :lol:

Yami, én is vizuális típus vagyok akárcsak Zel! Ezt most nagyon elképzeltem! :D :D :D :D

Öreganyu, jobbulást a gyerkőcnek!!
dobsakriszta

Sziasztok Csajszikák!

Először is Manóka, nagyon boldog születésnapot kivánok Neked és szivemből szeretném, hogy a következő szülinapodig megkaphasd azt, amire vágysz, egy vagy két vagy három tündéri babát!!!Puszillak!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beusom, ezermillió puszit küldök Neked és a két, baromi erős babucinak, akik már szerintem a pocidban vannak! :lol: :lol: :lol: Pihenj, amennyit csak tudsz és adj nekik sok szeretetet és finom kajcsikat :wink:

Yamikám, Te mikor mész vissza apánkhoz?

Szépem, merre jársz? Minden oké Veled?

Nóczi, remélem, hogy ezek a tünetek csak a babók miatt vannak...beszéltél azóta Apánkkal?

Cyprus, jelentkezz kérlek! Ma voltál 3hetes UH-n? Nagyon szurkolok!

Bodzusom, én is puszi Neked :wink:

Szedrem, minnyá megy egy privi...

Puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Yami :D

Itt a táblázat TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Bodzikám!Ne aggódj nem hajtom szét magam,most épp az ágyban gépelek,punnyadok,majd berakok 1-2 mosást és ennyi :)

Zsembi!Én is nagyon izgulok :)
Jaj,olyan jót nevettem a méhszondás sztoridon,és azon,hogy még huncutkodni sem mertetek.Ez tetszett :)

Beber!Gratulálok Pke keresztelőjéhez és köszönjük a képeket nagyon kis cuki abban a mellénykében.

Yami,Katóc! Ez a nevetés, sírás nagyon jó :)

Ági!Sajnálom,hogy rókáék ilyen sűrűn látogatnak,de gondolj csak a cikkre... :)
Akkor már tutti a 3 babóca???De jóóó :)Kívánom,hogy a tovvábbiakban is minden a legnagyobb rendben legyen veletek és szépen,egyenletesen fejlődjenek mind3an.

Zel!A kis járólapozó.. :)ne tessék izgulni,minden renben lesz és nemsokára topiktali..!

Tatuk!Üdv.itthon!Még mi sem voltunk Rómában,talán jövőre sikerül oda is eljutni.Örülök,hogy jól sikerült és sok szépet láttál.
A térdig lejárt láb ismerős,mert mi is ezt szoktuk,ha már eccer eljutunk valahova,akkor szeretnénk minnél többet látni :)

Köszönöm a nyugisugikat,amúgy én egy eléggé nyugodt természetű nőcske vagyok :),csak hát ilyenkor nem bírok a véremmel és folyamatosan agyalok és keresem a jeleket :)

Manóka!Igen,az iwiwről tudtam és úgy sajnálom,hogy nem szombaton köszöntöttelek,pedig eszembe volt :(
Szívesen eljövünk majd,igaz lányok???

Albi!Mi van veletek??Hányadik hónapban jársz??Néha jelentkezhetnél :)

Cseka,Február!Pocaksimik mennek és kérünk beszámolókat a babák icánk-ficánkodásairól :)
Kriszta!Neked is nyugodt,boldogságos pocaknövesztgetést kívánok!

Szederke!Ne keseregj.Nem biztos,hogy rosszat jelent,ha nincs tünet.
hanyatka

Szépem!Mi van veled???Nagyon el vagy tűnve!

Yamica!Nagyon ügyesen megoldottad a munkahelyi utrózást...tálcányi kaja...ez jóóó :)
Vigyázz nagyon magadra!!!Ugrálás megtiltva!!! :)

Nóczi!Remélem a tűneteid babásodás jelei!

Tatu!Drukkolok,hogy ne csússzatok át jövőre!!!
hanyatka

Csajszikák!
Hívtam Ágikát és még mindig semmi hír az OEP-től...
Elképesztő!!!!!
Az októberit sem kapták meg, Apánk saját zsebből finanszíroz...
Döbbenet!!!!!!:-(

Zsembikém!
Minden pillanatban eszembe jut a sztori a szondával és irtó jókat mosolygok!!!:D
Minden egyes napra kellene egy-egy ilyen történet és garantált a jókedv minannyiunknak.
Akinek van sztorija, azonnal írja meg!!!!!!!:lol:

Plümek!
Bejelöltelek!!!:D

Andi!
De jó, így legalább "látjuk" is egymást!!!:lol:

Albiii!!!
Na, végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Hogi vagi???
Ne tűnj el már többet!!!!!!!!:D
Bébéről nincs híred??????????
Ő is úgy hiányzik!!!!!!:-)
bodza2005

Manóka!
De lyó lesz Nálatok!!!!!!!!!:D
Szupi!!!!:D:D
Kár, hogy olyan messze van...
bodza2005

Zsembikém: ha most jönne meg csüt-ön, 1 héttel lennénk hamarabb mint lehet, fájdogál a hasam, szorítsatok, h max. holnapig megjőjjön és köv. hónapban is korábban + legyen TB támogatás :roll:

Hanyatka: jaj, jövőre én már nem szeretnék utazásokat tervezni, a pocakomat akarom növeszteni, úgy mint mindnyájan.

Yami: csak ügyesen a drazsékkal, emlékszel Február is így szórt szét párat

Olyan hülye vagyok, nem hoztam magammal a fényképező kábelét, fotók holnap :roll:

Anikó
tatulány

Hanyatom!
Na, azééééééééért!!!:lol:

Cyprus???:-)

Cseka!
Danis dolgokat, történéseket írj léccccike!!!!!!!!:D:D
Puszi Neki is!!!!:-)

Tatus!
Akkor mikorra lenne jó, ha jönne a manó???
Cak, hogy úgy intézzük Neked!!:D:D

Zsembike!
Én november végére NEM várom...:lol::lol:
Ha lesz pont akkor november vége, ha nem lesz, akkor január.

Szépem!
Merre jársz Te lány???:D

Küldtem szép katicát az összes mailesnek!:D:D:D

Beus???:-)

Albi!
Haláli vagy ezzel a blasztós szöveggel. :lol: Tudom, hogy ez a pontos neve ekkor, blasztocita..., na de mégis... :lol::lol:

Nagy dolog, hogy eddig eljutottak Beus babái, mert ez már a beágyazódás előtti osztódási fázis, ugye? Természetes fogantatás esetén kb. ebben az állapotban van a megtermékenyült sejt, mire odaér a méhbe. Remélem, sima ügy lesz Nekik így beágyazódni!!!:D:D
bodza2005

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, és szeretnék szólni, hogy:

BODZI!!!!

ÉN IS MEGKAPTAM A MAILT!!!!!!

Tegnap akartam válaszolni, de azzal az eszeveszett freemaillel küzdöttem, nemhiába, a technika mumusa vagyok, ez már egészen biztos.. :D :D :D

Szóval, megkapom a levélkéket és köszönöm szépen!!!!!

Puszi Nektek!
szederinda04

Jaj lányok én minnyá sírva fakadok!
Egy órát dolgoztam a képekkel,összeválogattam,elneveztem,infókat is gyűjtöttem be mellé és nem mentettem el,amikor meg el akartam küldeni,akkor kidobott ez a rohadt freemail :( :( :(
Hát ne robbanjak fel???????????
Na majd talán este újra prólkozom :(
Most megyek bekészítem a mosást és leugrom a tescoba valami ennivalóért,innivalóért,mert még az ásványvízünk is elfogyóban van.
De ne aggódjatok nem én cipekedek,az Uramat mindig megcsöngetem és lejön a csomagokért :)
MIelőtt még leszídnátok :)
hanyatka

Cukkancs Bodzi!Megkaptam a katicát :)Pusza
hanyatka

Hanyatkám ez szőrnyű lehet, ennyit dolgozol és elszáll. :x
De ne idegeskedj most semmin, még az általában ilyen bosszantó dolgokon sem.

Bodzi jó látni végre. Eddig is a "kisdobogómba" zártalak már.

Beusnak pocisimik, babaragik.

Kriszta neked is megy kösz a bátorítást a gondolatok szárnyalásával kapcsolatban.

Ez undorító az OEP-tól, ezerrel jár az eszem mit lehetne tenni, segíteni Apánknak, hogy megkapja a pontokat.
andi67

Köszi Bodzi, Dani nevében is az üdvözlést. Ha már kint lenne, biztos lövellne Feléd egy bájos pillantást :lol:

Na mit is meséljek :oops: szal én már múlt hét óta nem dolgozom, csak itthon "lógatom a lábam". Szerdán elkezdtük a Dani kuckót összerakni és szombat délre be is fejeztük. Hulla fáradtak lettünk, de megéri, mert olyan jó bemenni a babaszobába és körülnézni :lol: Még mindig nem hiszem el, hogy hamarosan kisbabánk születik, olyan jó érzés. Mindig azt hiszem, hogy egy reggel felébredek és sehol sem lesz a pocakom, mert csak álmodtam az egészet :shock: De a pocak szerencsére mindig megvan és ébredés után a kis karmester és ugrálóbajnok tesz is azért, hogy érezzem; felébredt ő is :lol:

Szerdán megyek dokihoz és védőnénihez, mert már holnaptól a 30. hétbe lépek. Majd jelentek arról is, hogy mi volt...

Hanyatka drága, az előző felsorolásból Téged véletlenül kihagytalak, nehari kérlek. De természetesen Neked is nagyon szurkolok! Millió puszi és kitartás!

Tatunéni, üdv újra itthon a köreinkben :lol:

Kép
cseka

Beszéltem Apánkkal, átnézte az anyagot, tetszik neki az ötlet, indulhat a program, szóval aki az ő pecsétes beutalójával jön hozzánk(majd a formulát még én megjrom)azt ingyen szűrjük. HURRÁ!

bea
öreganyu

Andikám!
Kicsi a világ tényleg!!!!!!!!:D:D:D
Úgy örülök Neked!!!!!!!!:D:D
Detto!!!!!!!!!!!!!:-):-)

Hanyatocs!
Megkaptad, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D
Nagyon szép fotó, ugye??
Jaj, de szar, hogy nem mentettél, én ki tudok az ilyenen akadni nagyon!!!!!!!:(

Szederke!
Akkor jó!!!!:lol:
bodza2005

Tatus az 1 héttel hamarabb az nem a világvége vagy Apánk ennyire betartja? Nem lehet hatni rá kicsit hogy kezdjetek?

Öreganyu akkor ez a szürés mit jelent kezelést is?

Cseka küldessz nekünk emailt a babaszobáról nagyon szeretném látni a Dani kuckót.

Andi
zsembi

Bodzim nagyon szép a katica. Megkaptad az emailom?

Andi
zsembi

sziasztok,
fura ilyen korán itthon lenni.. ilyenkor még javában órám van.. most meg itt ülök.. az előbb játszottam egy hatalmasat Bababával :D hoztam ma neki játékot. Egy összeszerelhető csőrendszert (direkt görényeknek) meg egy egeret amit az ajtófélfához lehet rögzíteni ő meg próbál letépni nagyon :D:D teljesen bepörgött.. alig tudtam leállítani. :lol:
cseka de jó, hogy ilyen szépen haladtok.. :P majd november 19-én megyünk vissza. Még sokára.
Ezek a pontok félelmetesek.. Nem is értem.. Az a legszörnyűbb, hogy az oep simán megteheti.. simán.

andikám hiányoznak a reggeli kis találkáink..plümőke detto :D
beusom remélem ma ügyes voltál és a babák is!!!

cyprus?? ilyenkor mindig megijedek, ha valaki sokáig nem jelentkezik.. gyereee!!!

bea tök ügyes vagy, gratula az egyezséghez!! :P

hanyatkám, semmi mozgás.. már kezdek is egy kicsit megdögleni tőle.. :(
yamita

Szia Zsembike!

Megpróbáltam feltölteni a képet, de sajnos túl nagy, ezért nem sikerült. Majd ha hazajön a férjecském, megkérem hogy méretezze át, úgy majd fel tudom tenni... :(

Kép
cseka

Cseka oké. :)

Andi
zsembi

Yamikám!
Fú, de szupi ez a barlang Bababának!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Zsembikém!
Nem kaptam most semmit...:(

Cseka!
De klassz, tedd fel a képeket vagy mailben küldd el!!!!:D:D:D
bodza2005

Zsembike!
Apánknak be kell tartania a 90 napot, ez a törvény, ráadásul hallottam, hogy egyszer 2 nappal előbb megcsinálta valakinek és azonnal számonkérték! :((

Csajocskák!!!
Terjesszük már fel Apánkat valami klassz és méltó díjra, de komolyan!!!!!!!!!!
Annyira, de annyira megérdemli!!!!!!!!!!!!!!
A találkozón kiterveljük, nekem van már ötletem, de nem akarom itt írni, hátha sikerül és akkor legyen meglepi az is!!!!!!!!!!!
Benne vagytok??????????
bodza2005

Na itt is vagyok,megjöttem a tescoból,már ki is pakkoltam,kiterítettem a ruhákat,bedobtam egy következőt.Most jár egy kis pihi :)A Zuram már mosolyog rajtam,hogy tiszta babanet bolond vagyok :)

Igen Andika,nagyon bosszantó tud lenni :(
Na de majd később újra szerkeztem.

Bodzácska!Nagyon jó lenne valami tutti jót kitalálni,nagyon megérdemelné!

Öreganyu!Előre is köszönjük kedvességed,segítséged!

Csekácska!Várjuk a képet a Danibaba kuckójáról!Én nem hari :)
hanyatka

Bodzikám!Ti ismeritek egymást az Andikával???
hanyatka

Yamika!Megérdemled ezt a kis lazulást!!!!Használd ki :) :wink:
hanyatka

Cseka, Kriszta, Yamita; köszönöm Nektek is a köszöntést!
cSEKA, arra kuckócskára Én is kiváncsi vagyok!!!!!
Cypruska!!!!!!
Grillázs, ha olvasol benünket tessék legalább pár sort írni, mi van veled.

manoka
manoka71

Bodzim nem most küldtem hanem még délután irtam neked.

Andi
zsembi

Jaj, Zsembikém!
Besz...!!!! Ne csináld ezt!!!!!:lol::lol::lol:
Most látom mailedet!!!!:lol:
Nem ér!!!!!! Én is igen vizuális típus vagyok!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Hanyatom!
Andis sztori döbbenet, írom mailben!!!!!!!:D:D:D

Zel!
Gyere már, nem győzünk Rád várni Te kis ZelAG=Zelegér!!!:lol::lol:
bodza2005

Ú de jó az esküvős mail :)Jókat rötyögtem :)
Várom a másikat :)
hanyatka

Ugye? Ma kaptam.:lol::lol:
Elküldtem a "másikat", mit szólsz???:D:D:D
bodza2005

Be@zarás!!! :)
hanyatka

Sziasz!

Holnap bővebben jövök. Látom mindenki rendben van.
Csak most naon elfáradtam. Áruért voltam..... A kisöcsémmel. Az agyunkat röhögtük szét!

Bodzám! És meddig bírja Apánk zsebe a saját költségelést? Beszarás..... Szerinted tudunk indulni novemberben? Nekem már csak 9-10 napom van mensiig!

Jó éjt! Megyek alucizni.....
Puszka!

Kép
Kép
Kép
zel

ZelAGke!
Alukálj, mert álmos vagy!!!!!!:D:D:D
Remélem, de a január is jó lesz babásodni, meglátod!!!:D:D:D

Hanyatom!
Ez kész!!!!:lol::lol::lol:
bodza2005