Nanica:
Húslevesből már én is adtam Szilvinek. Igaz, én mindig kocka nélkül csinálom a húslevest magunknak is, tehát friss répa és friss csirkehús volt lényegében amit kapott. No meg Szilvi már 8 hónapos, és ez most hétvégén volt.
Sági:
Szimpatizálok az éjszakáitokkal! Remélem mihamarabb elmúlik. Nálunk is valami hasonló ütött be, csak éppen Zsuzsa csinálja!!! Szilvi is gyakrabban ébred mostanában éjjel és nyűgösebb, ami azt jelenti, nemcsak odafordul szopizni és alszik vissza azonnal, hanem előfordul hogy nyüszög, felsír, ezáltal néhe felsírja Zsuzsát, aki viszont teljes pánikban sír a másik szobában és felnőtt jelenléte is nehezen nyugtatja meg. Ma van az első nap hogy talán enyhül a helyzet, már elég nehezen bírtuk. A hétvégét úgy vészeltük át, hogy David be lett küldve hogy aludjon Zsuzsával (mivel szoptatni nem tud, bár ő szívesebben maradna Szilvi mellett a nagy ágyban) de nem szeret Zsuzsával aludni, meg hát így is jutott neki az ébredésekből, bár csak fele, mert így legalább Szilvire nem kellett ébrednie.
No mindegy, remélem lecsengőben van a dolog. Zsuzsát abszolút nem értem, mi baja van... afta van a szájában, talán arra ébred? De nem mond semmit, csak sír.

előtte
utánna