A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Tücsi: alszik nappal is. A rendszer körforgásban van: evés (ugye ez mostanában nincs), közös játék, egyedüli játék majd alvás. aztán evés....és így tovább.

Nenoke: emlékszem, mikor ezt írtad. :( Már akkor is azt gondoltam, amit Te: ezzel mindenképp várok. Egyébként megpróbáltam akkoriban, hogy nem egyből cicit adtam, hanem szeretgettem, cumit adtam. Semmi eredmény, ill. igen: tuti éhes, igaziból. Ennyit nem eszik az én fiam, ha nem éhes. Már az elején is ilyen volt: beveszi, szívja, mikor elég elengedi a cicit. Soha nem bukott még, tehát szerintem jogosan gondolom, hogy nem eszi túl magát. (de egyszer bukott, azt hittem mentőt hívok....aztán rájöttem, hogy egyből hancúroztam vele kaja után :oops: ) Szóval érzem, hogy éhes éjjel. Így jártunk: Te és én is éjszakázunk :? Bízom benne, hogy nem kell sírni hagynunk, amíg bírom etetek éjjel. Jelenleg ha valaki nem ad egy jó tippiet, akkor a vegyestáplálkozás elkezdésével várom a csodát.
ckat

Nenőke: Nekem is bejövős a kis drakulád :lol: Ééédes az a mosoly :D

Akik szülinaposok, azokat Isten éltesse!!!!

Ná: Örülök, hogy végül minden oké és h "orvosolva" lett a probléma :D A belső hangokra, megérzésekre oda kell figyelni! Azok nem csalnak, ügyi voltál, hogy észrevetted, hogy valami nemoké!!!!!!!! Gyors gyarapodást nektek!!! :wink:

Basszus visszaolvastam pedig de nem emlékszem semmire nagyon ááááááááááááá :oops:

Hja Nenőke keresztelő ajcsi: Enyim keresztfiam (dupla keresztelő volt) végülis babatornáztatót kapott (hiperszuper fullosat), babanaplót, meg a nővére egy barbie babát....(megkérdeztem ezt mondták a szülők, hogy ezek nincsenek,a tesó meg bónuszt kapott 8) )
Zalánnak a nővérem lett a keresztmamija kérdezte mit kérünk, és én nem tudtam mit mondani :oops: Évközbe úgyis mindig gondol a gyerekekre, hoz pelenkát, a csajoknak vitaminokat, rucikákat, cipőt..stb szóval nekem ez jobb, mintha venne pl egy arany nyakláncot :roll: De rólam tudni kell, hogy nem vagyok konzervatív hagyomány követő, inkább praktikus ember vokk...
De uncsitesóéktól kaptunk egy gyönyörű medált Zalán nevével belevésve, meg a másik uncsitesóktól egy dobókockát ábrázoló medált :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Uxi: Tudom, hogy nem illik ilyet mondani, de örülök, hogy nem csak Nenovel vagyunk így. Üdv. a klubban! Tejmennyiség nálam egyforma. A leadott tejem többsége abból van, amit délelőttönként lefejek. ...akkor mit is kívánhatnék jó éjt helyett: "kevéskelős" éjjelt kívánok! :roll:
ckat

sziasztok!
úszira tudok reagálni, mert már nagyon fáradt vagyok... nagyon jó volt, mi már merültünk is...igazán a 4. alkalommal éreztem azt, hogy elengedi magát Botondom... tehát nem szabad feladni, ha az első nem sikerül olyan jól...
én találtam közelebb oktatást, így oda fogunk járni valószínűleg...
betörtek hozzánk, rohadjanak meg... kész vagyok.
jó éjt,
Ildi

Kép
lidikoka

Cenikő: :oops: mi az a babatornáztató? :oops:
ckat

Lidikóka :( hogy szakadna le a keze annak, aki betört hozzátok! Remélem legalább Nektek nem lett bajotok!
ckat

Ildi: Nemmondod??? :shock: :x :evil: és mit vittek el???

Ckat: Aza játszótrapéz tudod ami alá beteszed a kölköt és kütyük lógnak le róla...túúúdod :)
De figyu, sztem ennyi idős korban még simán belefér, hogy a baba éhes éjjel.... most nem azé az 5 forintért, de néha néha mág Zalán is felkel kajolni éjjel ha nem eszik elefget nappal, pl ha sokat alszik délután és kimarad egy kajálás...és ő pedig tápis (is)...tehát elvileg ők hamarabb átalusszák az icakát... Na most sztem 3-4 hósan ezmég bőven bőven belefér... magánvélemény volt 8)

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Lidikoka! Szegénykém, nagyon sajnálom... :(

Ná! Örülök hogy végül Ádám elkezdett hízni, és ne hibáztasd magad! És jó hogy megosztottad a tapasztalatokat!

Enikő! Jók a keresztelős képek!

Nenőke! Drakula haláli :D :D :D

Velünk minden ok! Szerdán szuri

Jó éjt minden mamának és babának!
Emi

Kép Kép
emi_25

Lapozni kellett, hurrá! :D

Ckat :)
[quote]d írta:e egyszer bukott, azt hittem mentőt hívok
Ez aranyos volt. :lol:

Ildi :)
Betörés :? Remélem nem vittek el nagy értéket, bár a kicsi is bosszantó. :(

Enikő :)
Soxor én is visszaolvasok, aztán mire a válaszra kerül a sor, alig emlékszem valamire. :roll: Nem vagy egyedül. :D

Éjszakai kajálás:
Legalább egyszer kelünk. Tegnap pl. 2 óránként :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: erre mondják, hogy: ész hová mész :lol:

én nem vagyok ész, de aludni megyek :lol: , hosszú és tartalmas volt a mai napunk, szép estét mindenkinek bújjatok össze apával, már akinek épp nem dolgozik a párja...
kölköknek kustipisti reggelig :lol: 8)

jócaka

ceniko
Szeged

Cenikő: Jaaaaaaa, így mááán értem: tehát trapézt vettél:D
Kölköknek kustipisti :lol: ez jó, használni fogom!

Emi25: mi is szerdán megyünk :( , már izzítom a lázcsillapító kúpokat :(
ckat

na ne már tutira átaludják az iccakát a tápis kölkek.
Adrienn 3,5 hós korától tápis volt. 2 évesen ordítottam le a fejét, hogy énaztánmártöbbetnemkelekfeléccaka.

Lidikóka: együttérzésem, hozzánk anno egyetemista korunkban törtek be, albérletben laktunk. Az is eléggé gáz volt.

Enikő: fullextrás trapézról fotót kérünk. Lássuk neked mi tecc :) Egyébként cépek vagytok a képeken.
kissmanó

csak nekem nem jön be az arzuhanas honlapja?

ismeritek az Aqua Doodle-t?
kissmanó

Képzeljétek tegnap kacarászott először. Ugyanis elhatároztam, hogy elkezdek mozogni. Nagyon nem tetszik, amit a tükörben látok. Na gondoltam elő a hullahopp karika. Csakhogy elfelejtettem. Többet volt a földön, mint a derekamon. Csajok azt a kacagást, amikor a hullahopp leesett a földre. Úgyhogy a végén direkt le kellett ejtenem, hogy a nagyik hallják a telefonban, ahogy Marcipán rötyög.

És oldalra fordultunk, ma reggel így magyarázott a fejvédőjének a kiságyban. ÍEddig tökéletesen elvolt háton, nem akart oldalra fordulni. Azóta is ezt gyakorolja. Mondtam, ha így folytatja, minden nap fog szerepelni valami fejlődés a babanaplójában!

Ná, legalább megvan az ok, hogy miért nem hízott. A lényeg, hogy ne hibáztasd magad/tokat. A dokit meg én is lecserélném.

Manó, nekem bejött az árzuhanás.

Enikő, nagyon szép kis család vagytok. És Viola egy tündér, ahogy nevet.

A kis Drakula, legalább megvan a farsangi jelmez. :wink: :lol:

Ma megyünk Ringatóba.

Kép

Na elérem a méhecskét? Kép

kispiskóta

jó reggelt! :D

végre aludhattam! el ne szóljam, de talán lányom a 2hós szuri után most kezd visszaállni az adigi alvásra! tegnap 3,50, ma 3,30ig aludt! :lol: :lol: :lol:

ma du. kimenőm van!!!!!!!!!!! :D
megyek anyu kollégájához fülcsit csináltatni! tegnap betettem anyósét :shock: szegény gyerek! ki is vettem gyorsan, de azért Sz tudtára adtam, hogy igencsak hülyén néz ki! erre: "majd betesszük később" na azt lesheti! :o

szépek a képek!
drakula csak otthonra öltözött be, vagy mentetek vhova?

látom Marci egyenesen fekszik oldalt, hogy fordul oldalra?
az normális ha Maja mintha oldaltfekve menne hídba, totál kitekeredik és úgy "fordul" inkább feszül az oldalára!?

megyek, hív...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Ckat + Nenoke!!

Nálunk is ugyanez a szitu.
Samu 12 hetes koráig nagyon jól aludt de azóta vmi. megváltozott. Nagyon sokat van fent, lassan óránként ébred, nem viccelek. Eszik, mint a gép. Egy hét alatt hízott 300-at. Eddig 100-120akat hízott. Ez nála nagyon sok hiszen ő nem egy nagy hízó, egy hónap alatt 520-at sikerült neki. Szal ez brutál. Délelőtt szinte alig eszik és hamar elálmosodik. Ja és úgy hízott ennyit, hogy 1 hét alatt 2szer kapott este 100 ml tápit.

Majd reagálok a többi hsz-re is.
torolve_20131003125716

Ági!!!
Örülök, hogy alakultok és sztem ne hibáztasd magad. Aki itt hibás lehet az a gyerekdoki+a védőnő. (balfaszok már bocsánat) ilyen nem észre venni...

Mandarka!
Megy a drukk!

Manó! Boldog szülcsinapcsit! :lol:

Enikő!
Gratula a keresztelőhöz!

Zsu!
Kacagó Marcika ügyike!

Lidikoka!
Basszus, és mikor? éjszaka amikor aludtatok???
Mostanában ez a divat :twisted:

Leírom a ma éjszakánkat: 1/9-kor bealvás cicin, 22.15 -kor ébredés, komfortozás be a kiságyba. 1.15-kor ébredés, evés+komfortozás. 3-kor ébredés, evés+komfortozás, 5-kor ébredés evés+komfortozás. 6.22-kor ébredés, evés+komfortozás. pici alvás 7-ig. Ja és lájtosan sírva ébred.
Anno max. nyöszörögve ébredt 1x esetleg 2x kizárólag hajnalban.
torolve_20131003125716

Emi, nem tudom nem figyeltem. De hálózsákben csinálta először és azért abban elég gáz lehet mozogni.

Rita, de jó 300 hízás. Samu belehúzott!!! Szerintem a tápinak nem sok köze van hozzá.

kispiskóta

huhh, Rita, hát nem irigyellek, én még az olvasásba is elfáradtam.

kispiskóta

Sziasztok!

Éjjel:
Mi is kelünk... legalább kétszer! :( De mostanában úgy bealszom szopiközbe...hihetetlen ma még álmdtam is. 3kor keltett másodszorra és fél5kor ébredtem,hogy visszategyem az ágyába :oops: NEm bírná szopi nélkül! Ma is fél1kor kelt a 8órási esti szopi után majd 3kor! És evett rendesen,mert nem tudtam anniyit fejni se utána!
Keresztelő: Nálunk is tegnap volt.Együtt a nővérem két nagylányával. Nagyon jófej volt a pap( ua. aki összeadott minket) Majd teszek képet,csak nekünk még nincs!

Vmit még akaram....

Ja ! Hízás: EMőke 2hós oltáson 5170gramm volt 3hóson meg 5900gramm! Szóval nem kell féleni a kis belest!

Voltunk szombaton kirándulni is a barátokkal! Nagyon jó volt! Szép időnk is volt és sokat aludt a levegőn Emcsike,bár én is megtehettem volna :wink:
Vendég

Lidikóka: Remélem nem vittek el nagy értékeket, a legrosszabb talán az,hogy tudod,hogy más járt ott, meg ha emlékeket is elvittek.

HAjrá hullahop!
DÁvid pedig gyönyörű gyerek,ha nem volna foglalt....
Vendég

Bocs,hogy íígy elaprózva,de nekem is rövid az agyam és lapozok vissza,hogy mit akartam még!

Bukás: Mostanában akkorákat buki Emőke,hogy hihetetlen. Egyszercsak érzem,hogy elindul valami a pocijában, mad egy toccsanás a földön ( jó esetben a parkettán) Tegnap már felmostam utána,nem lehetett szilviával megoldani a dolgot! És hiába mondom neki,hogy ne zabáljon, semmi nem hatja meg!

Cenikő: jó is,amikor a családban marad a keresztszülő! Nálunk is a nővérem lett Eminek én az ő nagylányának a kicsinek meg a húgunk. :oops: Még jó,hogy vagyunk ennyien :wink:
Vendég

Orsi!
Kétszer ébredést lazán bevállalnám :lol:

Zsu!!
Jaja, szép mi?! :?
Nem, a tápinak nem sok köze van hozzá sztem is. Szal Briginek igaza volt a múltkor :oops: :oops: Egyszerűen Sameszünk rászokott az éjszakai szoppantyúra de rendesen.
A hízás kirázólag az éjszakai kajálásnak köszönhető.
Most 6 kg az öcsibogyó.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Vége a hosszú hétvégének... :( pedig olyan jó volt...Ráadásul a párom már szerdától itthon volt, mert vittük Bálintot oltásra, és a János kórházba kontrollra is.

Visszaolvasni ne tudtam még, lehet hogy nagyon nem is tudok :? attól függ, hogy mennyit termeltetek.

Bálintkánk kis tömör-gyönyör, múlthéten 7150gramm, és 61,5 cm volt. Az oltás szerencsére egyáltalán nem okozott problémát :D

Ja, és aminek nagyon örültem, Bálint rekordot döntött alvásügyileg, este fél 10-től, reggel 7-ig aludt. Nálunk ilyen még nem volt, úgyhogy többszörös hipp-hipp hurráááááá!!!!! Ráadásul most újra alszik, szopizott, játszottunk egy kicsit, majd ebben a sok munkában kifáradt, és leragadtak a szemei :)
Most megyek, mert szalad a lakás, megpróbálom utolérni....

Jövök majd még, és próbálkozom a visszaolvasással is.

Végül egy kép, ezzel kívánunk mindenkinek mosolygós szép napot.

Kép

Móni

Kép
Kép
moni1973

Gurgi: Gondolom,főleg a ma éjszakád után :wink:
Vendég

Húúúúúúúúúúúúú Móni,te mázlista!! Grat a hízáshoz is és jó,hogy az oltás nálatok se csinált galibát!!

Fülbevaló: Karácsonyra a déditőla hét lány dédunoka egy-egy fülbevalót kap. Mégjó,hogy a nagyit nem zavarja,hogy csak 2nek van kilukasztva a füle :wink:
Vendég

Zsu!!
Samu hálózsákban oldalra fordulva alszik :lol: betesszük háton és oldalra fordul de csak a bal oldalára éjszaka.
torolve_20131003125716

Jó reggelt! Csak kétszer ébredtünk éjszaka, hurrá, hurrááááá!!!! És egészen fél 7-ig aludt! Nem emlékszem, mikor aludtam ennyit utoljára! :lol: Teljesen fel vagyok dobódva! Gurgi, képzeld, Dávid meg ezen a héten 40 grammot hízott. :shock: Igaz, előző héten meg 370-et, és mondják, hogy 2 hét átlagában érdemes nézni, mert ugye számít, hogy épp előtte evett, nem evett, pisilt, kakilt.

Zsú, ez édi! Mármint Anyu kikacagása. én meg hasonfekvésre használom a hullahoppot. Ha ugyanis hullahoppozok, akkor kigúvadt szemekkel mered rám, és elfelejti, hogy milyen nehéz a fejecske, és hogy nem szeret hason lenni. :lol: Emi, Dávid is ívbe feszülve fordul oldalra.

Mi is ma megyünk szurira, a gennyes agyhártyagyulladásosra, meg megyünk kérni igazolást a szerdai babaúszásra, hoyg egészséges. már teljesen be vagyok sózva!!!! :lol:

Lidikóka, ez valami borzasztó! mesélj, hogy történt!

Enikő, Emi, Orsi, köszi a drakuladicséreteket. :lol: Nem mentünk sehova, csak a fénykép kedvéért öltöztettük be.

Kép
nenoke

Marci és Bálint tök édesek! A kis koncentrálós, meg a vigyori. :lol: Még szerencse, hogy Dávid időben lestipistopizta Bogit, mert ennyi jó pasi között nehéz labdába rúgni. :lol:

Kép
nenoke

Jó Reggelt Kívánok!

Sajna véget ért a hosszúhétvége.... Pedig annyira jó volt Tamással! Eddig is tündér apuka volt, de most a 4 nap alatt amit levágott Zalánnal! Annyit játszottak! Gyermekünk már ismeri az összes Ferrari-típust :D , és Tamás addig berregett míg ő is megpróbált vmi hasonló hangot kiadni, és azt azóta is bőszen gyakorolja :D

Látom, ÉJSZAKA -téma mindenkinél nagyon aktuális.
na a mi éjszkáink sem a legjobbak... de én úgy gondolom, hogy mivel 1 hete én állítottám át (én barom) a jólalvó gyermekemet, most meg kell oldanom, hogy visszaálljon a rend. Ennek érdekében -gonosz módon- nem adok cicit minden ébredésnél. 5 nap után arra már rájött a kincsem, hogy éjfél és 1 között nem érdemes próbálkoznia.... De anyja vérszemet kapott, és most 3 előtt nincs kaja. De ez rövidtávon iszonyat strapás, remélem hosszabb távon meglesz a gyümölcse. Pl ez az éjszaka: fél2-kor nyüszögés, cumi be, popsi-pacskolás, 20 perc alatt aludt vissza. 3.10kor kelés, etetés, 4.30kor kelés nagy sírással, Tamás altatta vissza, 7.10kor kelés, kaja. Szóval a 2 kajaidőpont rendben, a másik két keléstől viszont rendesen el lett cseszerintve az éjszakánk. Na mindegy, reménykedem. Egy biztos: a csoda nálunk (ahogy a suttogó írja) nem jön létre 3 nap alatt. De majd 1-2 hét és csak lesz csoda... addig meg laposakat pislogok....

Enikő
Szuperek a kersztelős fotók! Nagyon szép család vagytok! És nagyon fiatal 3 gyerekes anyuci vagy!!! (de jó ez!)

Ági
Sajnálom, hogy ilyeneken kellett keresztül mennetek a pici babátokkal! Elképesztő tényleg egyes orvosok hozzáállása!!!! A lényeg, hogy hízásnak indult a gyermek!

Nenoke
De jó, hogy kialudtad magad!!!
Úgy tűnik váltás van, az eddigi jóalvók most éjszakázni kezdtek, akik meg éjszakáztak, megtanultak aludni :D

Zsú
Édes ez a sztori, meg a képek is! Sokszor írtam már, de ténysleg baromi ügyes Marcipán! :D

Móni
Jókedvű a gyermek! :D

és meg kell vallanom, ez a 4 nap nélkületek olyan volt, mint egy elvonókúra :( most jöttem rá, kicsit fanatikus lettem babanet-ügyileg

Kép
Kép
emma1976

Az tuti, hogy Marcipán úgy bűvöli azt a trapézt, mintha le kellene olvasni a homlokáról, hogy vigyázz, másodpercek kérdése és rádrontok.

Bálint ezen a képen pedig tiszta Blanka. (szülőket nem ismervén).

Gurgi: míg bírod tuti csinálod. Ha meg majd besokallsz, akkor legalább 1-2 kajával megpróbálsz úgy tenni ahogy Emma leírta. Aztán ha bejön nyertél, ha pedig nem, akkor szenvedsz még kicsit. Úgy is hamar felnőnek.

Emma: remélem azért nincs álltalánosítás, gyermekem nem olvassa, hogy el kellene neki romlani. Mi vagy eccer vagy eccerse ébredünk reggel 6-7-ig. Igaz, lefekvés is 9-10 között van.

Na ordít ezerrel, muszáj menjek. Asszem ez a cudar havaesős frontos izé buherolja.
kissmanó

Sziasztok!

Éjszaka: mi van úgy, hogy összesen nem alszunk 3 órát egy éjszaka. De nem evés miatt, hanem hasfájás miatt, és ezt zsinórban akár 5 napig is... :( Ha jó időszakunk van, és nincs hasfájás, akkor általában este 8 után 3ig bírja. De pl. tegnap 8kor bealudt evés közben, ezért már éjfélkor éhes volt.

Lidikóka: :( szemetek. Utálom azokat, akik azt lopják el, amiért mások keményen megdolgoztak! Rendőrség legalább kiment? Annó anyáméknál is betörtek, voltak lábnyomok a hóban, és elvezettek egy házhoz, de a rendőrök ki sem jöttek.. Azt mondták, hogy menjenek be és tegyenek feljelentést, ha gondolják..

Móni! Bálint nagyon cuki! :lol:

Kép

Kép
monccs

Sziasztok,

Nenoke: türndérbogyó a kis drakulád, már csak a fogacskák hiányoznak! :lol:

Enikő: csatlakozom az előttem szólóhoz nagyon csini fiatal anyuka vagy, és nagyon szép család vagytok! Viola nevetős képe szívmelengető! Zalán akkor református lett?

Ági: Ádámnak gyors gyarapodás kívánok és fel e fejjel te mindent megtettél, nem írom le, mit csinálnék a két "idiótával".

Ckat: és ha nappal 3 óránként megkínálnád cicivel? Akkor többet enne nappal és kevesebbet éjszaka nem? Csak egy tanács volt, nálunk bevált! Bár mi is 3 napja kelünk éjszaka 11-12 körül sírás - itt megnyugszik simivel és gyorsan visszaalszik - igazából még alszik - , 2-3 körül szintén felsírással, aztán meg reggel 5-6 körül.. Nem tudom mi lehet, olyan mintha hirtelen valami fájna neki, vagy rosszat álmodna... nem hiszem, hogy jó alvó gyerek hirtelen megváltozna?! Vagy igen?

Lidikóka:
a rohadtak! Hogyan történt?
Mandarka: jobbúlást a kicsi lánynak!

Móni: tényleg tömör gyöngyör! A kis hurkái! Megzabbantom!

Zsú: nálunk is ez történt, csak én hajat mostam és leesett a fejemről a törölköző... ez bejött neki! Olyan édesek! Napjaitok hogy telnek? ÜGyesek vagytok a fordulásokkal!

Emi:
nálunk is ívbe feszülés van, de mi még nem fordultunk oldalra! eddig még! :wink:

Emma: csak óvatosan azzal a fanatikussággal! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Gurgikám: Samu eddig agyra gyúrt, most jöhet a testépítés!

Andrea
Kép
kindernay

Ckat: http://www.lll.hu/node/194
Olvasd el, hátha van benne valamilyen ötlet, amit még nem próbáltál.. Ha reggel kifárasztanád valamivel (pl. babaúszás, vagy ringató, vagy masszázs), akkor mit reagál? Nem kajál többet?

Kép

Kép
monccs

Sziasztok!

De jó megint olvasni Benneteket!

Emma! Sztem én is bn.-függőségben szenvedek. :wink: Örülök, hogy jó volt a hosszú hétvégétek. Laposakat pislogok-nagyon tetszett. :lol:

Zsú! Marcika tényleg nagyon ügyes! A megkacagtatása pedig nagyon boldogságos lehetett mindkettőtöknek. Annak idején mi is felvettük a babák kacaját. Élmény! Leírni, körülírni nem is lehet. :D

Lidikóka! Hozzánk tavaly október 24.-én törtek be. A gyerekekkel együtt jöttem erre haza. Jó, hogy Boti még pici, mert neki is trauma lenne. Nálunk a fiúk hetekig féltek főleg este, mindig rendőröset játszottak és rajzoltak-főleg Ádikám- és az elköltözésre próbáltak minket rávenni. (Megnyugtattuk őket, de időbe tellett.) Elvittek sokmindent, de amire nagyon mérgesek voltunk -főleg a párom- az a 4 évvel ezelőtti gyerekeinkről készült videófelvétel volt, amit átmásolni szeretett volna a párom. Az emlékeinket vitte el a betörő. Minden más beszerezhető, megvásárolható, pótolható, de ez nem.

Gurgi! Sztem sem az a 2x100 ml a hízás oka. De az éjszakai kelés valóban nem sok pihenést enged neked sem. Remélhetőleg hamarosan jobb lesz mindenkinél az éjszakai pihenés. Bár a fogzás idején sajnos számolni kell hasonló nyugtalan éjszakákkal.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Volt valakinek mind a két petefészkével probléma?az egyik b.nőmnek ez van és megígértem hogy megkérdezlek benneteket.
neki egyből a lombikot javasolták.

Bridzsi

Kép
esztora

Manó
jó neked :D akkor pszt, Grétinek egyszót se :D

Esztora
Nincs hál' Istennek

Lidikóka,Tücsi
Betörés :x

És akkor képek minden mennyiségben :D
játszunk
Kép

kommandós (csak jobb kézzel könyöklünk)
Kép

mindent megkóstolunk
Kép

pofika
Kép

Kép
Kép
emma1976

Esztora ez elég tág fogalom :lol: , nekem PCOS van, mindkét petefészeknél (cisztákat termelek). :cry:

Andrea
Kép
kindernay

akkor szűkitem a jobbnál fejlődési rendelleneség a bal pedig érdekes ezek a doki szavai a műtét után.egyik sem átjárható bármit is csináltak.

Bridzsi

Kép
esztora

Emma: jó a kommandós.

Eccer már bejött a Grétu előtt titkolózás, kiváncsi vok, ez meddig, mennyire jön be :roll: :wink:
kissmanó

Esztora: akkor ez tényleg lombik lesz... ha nem átjárható az inszemináció kizárva (nem reménytelen - van rosszabb eset barátnőmnek méhnyakrák egyik petefészek ki, másik félig vissza, most lesz lombik...)

Andrea
Kép
kindernay

Andi: mi a helyzet a fiad kiütésével? Elmúlt?
kissmanó

Hali!

Köszönöm a hozzászólásokat! (pedig az ikeás tali után 2 napig tényleg azt hittem, hogy sok alvásos éjszakáim lesznek ezután)

Kinderandi: megpróbáltam beletuszkolni a cicim a szájába, de elfordítja a fejét. Egy idő után feladom (meg kezd fázni a cicim). Éjjel az egyik megnyugtatós trükk alatt gyakorlatilag kiszívott pizsomán keresztül... próbálkozom azért.

Monccs: köszike, elolvastam, azt a cici után beteszem az ujjam trükköt kipróbálom.

Itt is sokan írjátok, hogy egy ágyaban alszotok a babóval. Én még soha nem mertem. Olyan már volt, hogy fél órácskára elszunyókáltunk, de a nagy ágyban, Ő az egyik, én a másik felén. Lehet, hogy ennek hiánya az a bizonyos igény, amit Ő kívánna??? De én úgy félek, hogy összenyomom, olyan mélyen tudok aludni... Egy szobában alszunk még, de mindenki a maga helyén.

Emma: gondolom nehéz döntés lehetett, hogy próbálod átszoktatni. Kérlek írj a fejleményekről, még ha csak 5 perccel is sikerült többet aludnod. köszi

Bálint, Marci, Zalán cuki kis trió! :D [/b]
ckat

Sziasztok!
Reggel 8kor vonultam ki a kohyába,ebédet főzni,takarítani, és most lettem kész mindennel, szenyókat is legyártottam apának, meg felnyaltam a lakást is, úgyhogy ragyogás van :lol: Közbe Zalán 2x szopott+kaja, de az etetést átvette apa...

A Hír tévé deles híradójában bemondták, hogy a fasza kormányunk januártól a tápszert gyártó cégeket meg akarja mégjobban adóztatni :evil: . A lényeg, hogy lényegesen emelkedik az így is méregdrága tápszer ára :( !
Amit Zalán eszik valamivel több mint 2000 ft egy dobozzal. És azért 1 doboz nem olyan túl sokáig elég... :roll:
Na csak szólok, hogy célszerű bespájzolni! :roll:
Csak halkan jegyzem meg, hogy nem csak a babák esznek tápszert hanem a rákosok, gyomor, és bélbeteg...stb is
Forrás: http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=182979

Kinderandi: Igen reformátusok vagyunk az egész család, a párom részéről is és nálunk is :lol: PCO? Az nem jó :( Sajnálom :cry:

Emma: Nagyon cukker Zalánod :D

Móni: Bálintod jó súlyban van, és nagyon édes kis kacagós :lol:

Orsi: Gratula a keresztelőhöz, várjuk a képeket :D

Manó: olyasmi a trapéz mint Zsúéké, csak picit több kütyü lóg róla..oldalt is... nincs képem ajcsiba vittük ugye, nem rakták össze akkor amikor átadtuk (nem otthon voltunk náluk, hanem étterembe az átadás)

Zsú nagyon cukker Marci, ügyesen nyúl a játékért :D

mennem kell zalán nyüszizik pusz

ceniko
Szeged

Megjöttünk a Ringatóról. Tényleg nagyon jó és nagyon kedves a lány aki tartja. Az elején picit megijedtem, hogy Marcin és Samunk kívűl minden gyerkőc nagyobbacska de aztán szépen végig nézték-hallgatták a babáink a foglalkozást. Az elején amikor furulyázott a csajszi Samu egy pillanatra elsírta magát de tényleg csak egy pillanatra. Szal ajánlom mindenkinek.

Utána Zsuval még sétáltunk egy bazi nagyot, a két gyerek kidőlve aludt a járgányban. Samu még most is nyomja.

Monccs!
Elolvastam én is a lll-s oldalt. Hm..hosszasan tudnék erről írni véleményt. Mivel nálunk Samu cicin alszik el a ciciket én eldugni nemtom :lol: :lol:
Cumi kilőve. Egyszerűen anya kell neki állandóan. Cicikirályfi.

"A karjaidban, a melleden, és az ágyatokban töltött idő egy gyermek teljes életéhez képest viszonylag rövid, ám az arról tanúskodó emlékek, hogy te mindig szeretted és mindig ott voltál, amikor szüksége volt rád, örökre elkísérik gyermekedet"

Kinderke!!!!!!!!!
Jó a hsz-ed! Samu most testet épít. háhá :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!!!!

Pfú, annyit sétáltunk Ritáékkal, hogy leszakad a derekam. Pedig még lesz egy köröm, mert elfelejtettem patikába menni, és akkor már receptért is elmegyek. Jó kis fogyókúra.

Szép az idézet, amit beraktál!!!

Andi, az is jó lehetett. Köszönjük eltelnek. Dani sokat van most itthon, sokat segít. A múlthét eleje az katasztrófális volt, szerdáig. Annyit sírt mint még soha. Azóta nem volt ilyen "front jellegű"sírás. Újdonság, hogy két napja a kiságyában alszik ismét. Készülök a karácsonyra. Vettem egy csomó alapanyagot, kirittyentem a lakást! Idén csillogni-villogni fog minden. :D És veletek, mizujs? A PCO tényleg nem jó. Neked inszemed volt, ugye?

Emma, Zalán nagyon édi! A közös képet olyan jó nézni. Egyébként Marci is majdnem Zalán lett. Illetve először Koppány volt, majd Zalán, aztán Zétény, végül Márton Zétény. :lol:

Ckat, szerintem nem feküdnél rá. Ilyenkor szerintem az ember összes érzék szerve annyira kifinomult.

Na megyek megnézem a kajcsim, hogy áll.

kispiskóta

Ckat: Biztos nem feküdnél rá. Állítólag van valami sokadik érzéke az anyáknak erre. (remélhetőleg nem olyan, mint az, hogy a kórházban az anyuka csak a saját gyereke sírására ébred..) Én szoktam magamhoz húzva aludni Danival amikor nagyon hasfájás van, de még soha nem volt olyan, hogy ráfeküdtem volna.

Gurgi: Hát igen. Nem mondom, hogy én mindennel egyet értek, de gondoltam, hátha segít valami. Pl. Nem hiszem, hogy azért ébred gyakran egy baba, mert akkor akarja kiélni az anya-igényét, amit nappal nem tett meg. És még sorolhatnám.
Ja, én is tudnék hosszasan írni róla,igazad van. De talán valami trükk segít Ckat-nak. Nekem már gőzöm sincs sokszor, hogy mi miért van és hogy mivel lehet rajta változtatni.

Kép

Kép
monccs

Zsu!!
Samu még mindig alszik. Asszem ébresztés lesz belőle.
Bár semmi összefüggés nincsen a nappali sok alvás és az éjszakai ébredések között.
Én viszont most nagyon álmos vagyok.

Karácsony imádom!! Azaz csillog-villog minden, a hangulat hmm de jó is az! December elején már lehet díszítgetni a lakást. Jön majd a Miki. :lol: Ati lesz majd a mikulás én meg a krampusz :lol:
torolve_20131003125716

Kari: én tegnap azon morfondíroztam, hogy nem lehetne-e feltenni a karácsonyos asztalterítőt.. Novemberben.. Úgy várom már Dani első karácsonyát! Meg másodikat is! Meg a többit.. :lol:

Kép

Kép
monccs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: