A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szmonka! Gratulálok. Megirnád még a baba születési súlyát, hosszát. Áttetelek az anyukás táblázatba.

Edith-tel mi van? Nekem egyszer irta, 2 babát tartottak meg, de hogy van, mikor szül, tudja valaki??

Erika, Gabi! Akkor nagyon drukkolok!

Zsuzsi! Én is ezt kérdeztem nemrég, igen, kimutatja. Túl érzékenyek ezek a tesztek, tehát az UH ad biztosat.

Szoszi! Itteni tapasztalat, elég megbizhatatlan ez a teszt. Többeknek nem mutatott soha semmit, nekem sem. Amugy te melyik városban laksz? Ha nem titok, csak a profilban nem láttam.

Karmen
karmen

OrsiKép

Kép Én is magam alatt lennék, nem is kicsit. Ki volt az a ......akinek pont a ti autótok kellett!?

DorisKép

Valahol olvastam, hogy 14-16 nap a tüszőrepi utáni fázis. Ha az a doki tévedett akkor én is.

Gabi1Kép

A hőd csúcsszuper! Jó neked, csak igy tovább!

Lányok!

Elég vacak napom van.Kép Hőm esik és egyenes arányban vele a reményem is. Tudom ebben a hónapban nem volt valami jó a hőm egyébként sem, de az ember lánya mégiscsak remél amig lehet. Nagyon bíztam benne, hogy sikerülni fog és most el vagyok kenődve. Ki tudja mikor lesz megint ilyen jól időzített alkalom, hogy férj és tüszőrepi egy időben, egy helyen. Na mindegy, majd legközelebb, de most elég sírhatnékom van..Kép
Azért nem akarom elrontani a hangulatot a saját depimmel...

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Éva: nekem van ez a mikroszkópos csoda, nekem sem vált be, én vettem LH tesztet amit vizeletbe kell tenni, hát nekem az sem mutatott semmit. pedig a hőmérséklet szerint volt ovulátió.

Szóval szerintem nem nagyon lehet megbízni benne.

Én is a clostit szedem, elvileg a 10-15. nap között van az ovulátió. nekem a hőmérsékletem szerint a 10. napon volt.

Köszönöm a sokk drukkot.

Gabi
Gabi1

Szia

Egcsi ne keseredj el, neked is biztosan sikerülni fog, tudom ez nem vigasztal. van egy barátnőm akik 1 évig próbálkoztak, de nem jött össze a baba, már elég depressziós volt, aztán azt hiszem márciusban már nem érdekelte a dolog, nem foglalkozott vele. igen ám de nem jött meg a menszesze. vett egy tesztet, és pozitiv lett. most már 20 hetes.

Gabi
Névtelen

GabiKép

Köszi a vigasztaló szavakat. Tudom nincs miért keseregnem, mert mi nem is olyan régen álltunk rá a "babaproject"-re és ég is a pofám egy kicsit amiért így magam alatt vagyok, hiszen vannak itt rajatm kívül sokkal "öregebb" topikosok is, mit szóljanak ők. Szóval holnap már biztosan derülátóbb leszek, csak ma érintett érzékenyen a téma. Neked nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg és zebrás legyél.

LujzaKép

Drukk! Drukk!

Egcsi
egcsi

sziasztok!

Nem mondtam az elöbb hozott párocskám nekem egy tesztet, megcsináltam, akkor nem látszódott semi, aztán félre raktam és most nézem egy nagyon halvány csík látszik.

Remélem nem rossz a teszt, 2 nap múlva veszek egy újat.

Gabi1
Névtelen

Éva Kép
A closty mellé mindenképpen kell UH-s követés minimum az első hónapban, de a te esetedben szerintem tovább is, mert lehet, hogy korábban egyáltalán nem volt peteérésed. Ha a nőgyógyászod ezt nem csinálja, vagy nem akarja, akkor keress másikat, mert UH nélkül szedni felesleges. Az UH-ból pedig kiderül, hogy mikor kell akciózni.
Ha szabályosan mérted a hőd, és nem mutat semmit, akkor az arra enged sajnos következtetni, hogy most sincs peteérésed. SZabályos mérés: hüvelyben vagy popsiban, minden nap ugyanabban az időben, higanyossal. Ha nem így teszed, akkor értékelhetetlen a görbe.

LányokKép
köszönjük a vígasztaló szavakat. Reméljük fizet a biztosító (elvileg kellene neki). Én sem tudom, hogy kinek kell pont egy ilyen autó, és pont ez, amikot ezer másik ugyanilyen rohangászik az utcákon... na mindegy, ez van, már nem lehet mit tenni. De addig nem veszünk másikat, míg nem odjuk meg az éjszakai parkolás problémáját.

Gabi Kép
Erre szoktuk mondani, hogy a csík az csík Kép Kép Kép Drukkolok, hogy 2 nap múlva már azonnal megjelenjen, és a hőd is nagyon szépen alakul. Mérd szorgalmasan.

puszi mindenkinek: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok LányokKép
ZsuzsiKép
Igen, méhen kivüli terhességnél is pozitiv a teszt.
Szia SzmonkaKép
Én a Friss kismamákhoz szoktam irogatni és ott vannak babázók is nem csak babára várókKép Vagy ott érsz el, vagy a magán e-mail cimemen. Ez a profilom alatt látszik. Egyébként holnaptól egy hónapig nem leszeg gépközelben, mert holnap utazom Haza Svájcból orvosi vizsgálatokra és a Férjem két héttel később jön utánunk szabadságra. Igy pont egy hónap múlva tudok majd reagálniKép Gratula a kis Hanna-hozKép
SzosziKép(Nagy Éva)
Sajnos én sosem használtam ilyen tesztet ezért nincs saját tapasztalatom, de sokaknak nem vált be, viszont volt akinek igen... A hőmérőzés miatt ne fájjon a fejed, mert ha hormont szedsz felesleges mérni a hőt, mivel az befolyásolja a dolgokatKép
KarmenKép
Igen, én tartom a kapcsolatot Edit-elKép Köszi, jólvannak, csak már a 32-33. hétben járnak és nagyon nagyon dagad meg vizesedik a lába még akkor is ha folyamatosan fekszik. Azt mondta szegény, hogy a puszta lét is nehezére esik de azért persze nagyon boldogKép Még két hétig minimum belül kéne maradniuk a manócskáknakKép
Drága EgcsiKép
Megértem a szomorúságod, de hidd el eljön még a Te időd isKép De a reményt nem szabad ám elvesziteniKép Sird ki Magad a vállunkon nyugodtan, azért vagyunk, hogy segitsünk egymásnak a testi-lelki bajokonKép
GabiKép
Ez elég biztató, de tudod, 5-10 percen belül meg kéne legyen az eredményKép Két nap mulva már biztosan határozottan ott lesz az a csik és ha lehet reggeli első vizeletből csináld megKépDrukkolokKépKép

Puszi: Doris
doris

DorisKép
Köszönöm a HSG-s leírást, most akkor kezdem összekaparni a bátorságomat, hogy fölkészüljek rá... Azt hiszem, ha előtte 1-2 nappal derült volna ki, hogy milyen, igencsak oldódott volna a bocskorom. (Születésem óta nem voltam kórházban, csak látogatni Kép ) De túl fogom élni. Mások is túlélték. Sőt.
Egyébként van valami megkötés, hogy a ciklus hanyadik napján lehet ezt elvégezni?

Kellemes időtöltést kívánok Neked/Nektek a szabadságra, és a vizsgálatokhoz pedig, hogy minden simán menjen, és szuper eredmények legyenek! Kép Kép Kép Kép Kép

Gabi1 Kép
Mérted a ma reggeli hődet? Hanyadik napon vagy most? Reméljük lesz ott két nap múlva két jó erős csík! Kép Kár, hogy én nem fogom megtudni, csak két hét múlva Kép, mert én is megyek szabira Kép

Egcsi Kép
Ne szomorkodj, meglesz az a baba egyszer. Lehet, hogy tényleg úgy van ez, hogyha nem várjuk, akkor toppan be Kép Kép Kép, a babák tudják, hogy mikor szeretnének jönni, s egyszer csak lesz baba, mert olyan nincs, hogy ne legyen! Kép Én is ezzel vigasztalom magamat Kép Csak olyan nehéz őket kivárni...

Olici
olici

Karmen!Kép
Hanna 2003 03 09-en, 3111 grammal es 54 centivel szuletett. Koszonom.Kép

Doris!
Rndben, akkor tudni fogom hol tudlak elerni.Kép
Szia
Monka
szmonka

Monka! Köszi.

Egcsi! Sajnálom, megértelek, nekem eleinte még nagyobb volt a csalódás mint késöbb, akkorra már jobban el tudtam fogadni. De biznod kell. Lassan a férjed is hazaköltözik, meglátod csupa jó dolog fog történni veletek.

Gabi! Remélem tényleg poz. De azt tudnod kell, hogy ha nem jelenik meg az elsö 5 percben, akkor (én legalábbis úgy tudom) késöbb nem szabad már megnézni, mert láthatóvá válik majd egy halvány csik, ami lehet téves is már. Valaki itt ezt irta. Ki volt?? Szerintem is 2 nap múlva reggel csinálj egy tesztet. Akkor már egyértelmüen ki kell mutatnia. Azért én még neked is drukkolok.

Doris! De jó hogy te tudtál róla, szoritok a babák még bent maradjanak!!

Karmen
karmen

Kép
karmen

Kép
karmen

Sziasztok!

Gabi: a halvány csík is csík, csak valószínűleg még nagyon friss a babaKép Az én Dórimat már a menzi napján megnéztem teszttel és halványan látszott a csík, de nagyon halványan, de ott volt. Most meg másfél évesKép Olyan volt már teszttel nekem, hogy rögtön 2 csíkot mutatott és 1 percre rá elment a 2.csík, és nem is voltam terhes. Tehát szerintem a tesztelés 3 perc utáni eredmény az érvényes.

Shine: szia, hogy vagy? munkahelyeden maradsz? hogy telnek a mézeshetek utáni hetek?Kép

Vigyázzatok magatokra!

Üdv: Zsu

P.S.: Lányok szagoljatok kisbabátKép, egyetek sok magot (diót, mogyorót), akció után nem árt fejen állniKép nálunk ez bejött (ja és a kispapa lefogyott)
zsu26

Zsuszi Kép
az enyém nem fogyhatna már sehova. Alkatilag 190 magas és 65 kg Kép
Névtelen

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsot. a teszten 10 percen belül mutatta. ma vagyok a 23. napon és ma a hőm 37,3 volt.

Gabi1
Gabi1

SziasztokKép

Cat: "időben" reagálok: Schwartzi egész júliusban nem lesz, bár sztem már tudod Te is. Kép

olici: Doris nagyon szépen leírta a HSG-t. Ahol én voltam, ott RTg-es HSG-t csináltak, így annyi a különbség, hogy én a röntgenasztalon feküdtem, nem nőgyógy. székben. És valóban nem túl klassz érzés, hogy ott zsezseg 5-6-7 ember, pedig én eü-s vagyok, nem volt annyira idegen nekem a dolog.

Gabi: Kép Gratula (bár csak szépen halkan- szólj, ha mondhatom hangosabban isKép)

Egcsikém: ne szomorkodj, lesz ez még így seKép Tökéletesen átérzem az elkeseredésedet én is minden alkalommal belepusztulok kicsitKép Lesz gyereked neked is és itt mindannyiunknakKépKépKép

Szmonka: gratulálok Hannához és sok kitartást kívánok, na meg még több tejcitKép

Lányok: sikerült a nyelvvizsgám, a szóbali és az írásbeli isKép Tudom, hogy az öndicséret büdös, de olyan büszke vagyok magamraKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

OliciKép
Nagyon szivesen a leirástKép Ne félj, itt már nagyon sokan átestünk ezen a vizsgálatonKép Én sikertelenül próbálkozó bároknál azonnal elvégeztetném ezt a beavatkozást, mert időt, energiát és felesleges hormonkezeléseket lehetne megelőzni vele. Negyed óra az egész, ne féljKép Drukkolok az eredményért. Nem tudok róla, hogy ciklusfüggő lenne a dologKép Nagyon jó pihit kivánok a szabadságotokraKép
SzmonkaKép
Akkor jelentkezz majdKép
JoviKép
Szivből gratulálok a vizsgádhozKép Nagyon ügyes voltálKép

doris

Gabi! Szerintem is van remény, de jobb lenne mindenképpen megismételni a tesztet pár nap múlva, azt hittem több a ciklusnapod már.

Olici! Drukkolok minden rendben legyen a HSG-n!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok!

Köszi a vigasztalást, nagyon rendesek vagytok. Ma már nem vagyok depis, igaz nem is lett volna rá időm. Reggel 8-tól 1-ig nagyanyónál takarítottam és szívem szerint ezt a programot kihagytam volna az életemből. A KÖJÁL jajgatva menekült volna a hűtő láttán az biztos. Szegény Nagyi 84 éves és már nem bírja úgy a strapát mint egykor, biztosan nem a takarítás a legfőbb szórakozása. Utána bementem a könyvtárba ahonnan nem tudtam nektek írni valamilyen technikai ok miatt. A könyvtáros srác szépen megkért, hogy ne telepítsek programot a gépükre, mert szerinte tegnap ezt tettem. Mondtam neki, hogy bocsika, de én olyat nem tudok csinálni, de szerinte elég egy gombnyomás is. Könyörgöm! Mindig ugyanazokat a gombokat használom! Na mindegy ciki volt, de legalább elmondhatta volna hogyan ne tegyem ezt mégegyszer. Délután vigyáztam az unokahúgomra és most itt vagyok. Az utcán nagy a felhajtás, Katonazenekari Fesztivál van Egerben. Majorettek(nem tudom, hogy írják helyesen),gólyalábas bohócok meg minden.

DorisKép
Jó pihenést, remélem minden OK lesz a vizsgálatokon. Ha tudsz jelentkezz !

JovikaKép
Gratula a vizsgádhoz! Nyugodtan legyél büszke magadra, megdolgoztál a sikerért!

GabiKép
A hőd még mindig szuper, de ismételd meg a tesztet néhány nap múlva,biztos ami fix.

Egcsi
egcsi

KarmenKép

Olvastam a jó hírt a másik topikban, nagyon örülök, hogy minden OK.

Egcsi
egcsi

Sziasztok lanyok!
Koszonom a sok-sok tanacsot, mivel uj vagyok erre, csak kapkodom a fejem es szivok magamba minden infot, 3 napja folyamatosan olvasom az arhivumban a beszelgeteseiteket.
Latom arrol megoszlanak a velemenyek, hogy merjek-e hot closti mellett, viszont nagyon elgondolkoztat hogy mindenkit (majdnem) neztek UH-n a stimulacio alatt. en sajnos feljarok Pestre az orvosomhoz, mert elotte itthon igen rendesen elkezeltek. Ez most 250 km-t jelent, hozza nem mehetek UH-ra, de ha ennyire mondjatok itthon is elmegyek, azt csak nem tudjak elrontani. Kerdes: mikor menjek megnezni hogy megrepedt-e a tuszo?Hanyadik nap? Ugy ertettem ez jelenthet problemat, cisztat.
Elmondanam roviden, hogy a novemberi felrekezeles utan nem volt menstruaciom csak egyszer febr-ban, aztan pedig csak Norcolutra (mar a pesti doki irta fel), akkor 3.-ik napi vervizsgalatra mentem, minden normalis, a prolaktin kicsit magas, tehat sec.amenorrhhoea-t diagnosztizalt.Most 1*1 Bromocriptint szedek es a 3-7 napokon szedtem 1*1 Clostit.
Akcioztunk az 5.-ik, 7.-ik, 11.-ik napon. Es ma este is fogunk!!! (14.-ik)
Mondjatok vmi biztatot! Istenem, annyira szeretnem ha ebben a honapban osszejonne, mar masfel eve varunk...
-szoszi-
szoszi

DorisKép EgcsiKép KöszönömKép

Doris: nem talizhatnánk, ha hazajössz? akár egy Vistásat is összehozhatnánkKép A számomat tudod, ha gondolod jelentkezzKép És vigyázz magatokra!

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Kedves Lányok!
Régebben néha írtam neketek mikor dokihoz kezdtem járni. Most megint kérdésem lenne.
Ebben a hónapban volt az első inszemem. Napi 1 Clostyval (4-9-dik napig) azután repesztés injekcióval. Ebben a ciklusban először kaptam az inszem után Utrogestan-t (napi két kúp). És... most vagyok a 29-dik napon.. menzinek se híre se hamva. (Eddig ált. 26 napra jött meg.)

Eddig szuperül hangzik.. csak azt nem tudom ha tesztet csinálnék az Utrogestan miatt nem lenne mindenképp pozitív??? Hiszen az ha jól tudom sárgateset pótol... Sajnos dokihoz csak jövőhéten jutok el, mert most külföldön vagyok. Kérlek segítsetek a dilemmában. Érdemes tesztelni?

Köszi
Pukkancs
Pukkancs

Evi(szoszi)
az UH-nak az a lényege, hogy azt nézzék meg, hogy a closty nem okoz-e a túlstimulációt (nem lesz-e tőle rengeteg kisebb tüsző, amiből ciszta fejlődhet ki), én úgy tudom, hogy a 10. nap környékén kell az UH, de ebben nem vagyok biztos.
A hőmérőzésről. Itt többen is vannak, akik hőmérőztek és gyógyit szedtek, és a hőmérő szépen mutatta a tüszőrepedést, és a babás fázist is (pl. Nikie görbéje).
Én is fogok, mert ezt az "utasítást" kaptam, és holnap kezdem a serocryptin szedését.

Lányok a Serocryptint is jobb este bevenni, mint a Bromot?? Kinek van vele tapasztalata?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SzosziKép
Uh-os követést a ciklus első ill.második felében végeznek vérvétellel egybekötve. Többek közt a túlstimulálást, a tüszőérést és a hormonszintet figyelik ilyenkor. A második ciklusfélben a sárgatest jelenlétét vizsgáljákKépGyogyi mellett nem érdemes hőt mérni.
JoviKép
Fogalmam sincs még milyen programok lesznek de szivesen találkoznék én is. A mobilodat tudom, tehát fel tudlak csörgetniKép
PukkancsKép
Ez a néhány nap csúszás talán megérne egy tesztet, de tény, hogy az Utro-tól nehezen jön meg a menzi...Azért én tesztelnékKép

doris

Sziasztok!

Pukkancs! Az utrótól szerintem nem lehet pozitív a teszt. Kép Drukk megy! Kép
Jovika! Gratula a vizsgához! Kép És igenis légy nagyon büszke magadra! Kép

Lányok! Ma van az utolsó munkanapom, illetve még hétfön is bejövök egy kicsit, de nem tudom akkor még tudok-e netezni. Igy ha nem is végleg, de egy idöre biztosan elbúcsúzom. Kép Minden babásnak problémamentes pocakosodást, a többieknek kitartást, türelmet és mielöbbi zebrás tesztet! Kép Sokat fogok rátok gondolni!!! Kép
Mi egyébként nagyon jól vagyunk, továbbra sincs semmi problémám, könnyen felmászom a 4-re és esténként tévé helyett Babócánk mutatványaiban gyönyörködünk. Kép
Ha valaki ír, annak igyekszem válaszolni! Kép
És ha lesz hétvégi talin, azon nagyon szeretnék ott lenni! Kép

Sok-sok puszi! Kép
Andi, aki már a 25 héten jár
andi28

Pukkancs
Tesztelj nyugodtan, de nem az Utro ad esetenként téves pozitív jelzést, hanem a tüszőrepesztő injekció. Ezért kell megvárni, hogy kiürüljön a szervezetedből. Meddig szedted az utrót? Vagy még mindig szeded? Mert akkor elég nehezen jön meg, ugyanis nem engedi leépülni a nyálkahártyát. Nem voltál a 23-26. nap környékén HCG vérvételen? Mert ott már látható, hogy összejött e, ha igen kapod tovább az utrót, de ha nem, le kell állni vele, mert nem fog megjönni.

Jovi
Schwarzi jövő héten nincs, utána szerintem van, és majd 19-én utazik el megint. Nekem legalábbis ezt mondta. Te máshogy tudod? Jövő hét utáni héten nekem 2. inszemet csinál, már fel is írta a szurikat, agybajt kapnék, ha injekciózna, az inszemre meg elhúzna.

Bea
Bea

Andi! Minden jót, néha majd adj hirt rólatok!!

Mi van ha, hogy szinte nincs is hozzászólás??

Karmen
karmen

KarmenKép

Most tudok csak hozzászólni. Légyszi javíts a táblicskuban 4c 1cn.
Köszi:
Egcsi
egcsi

Lányok!

Nézegettem a hasznos linkeket és találtam egy Baby Med nevű oldalt. Angolul van, de elég érdekes dolgokat írnak, holnap fordítok belőle, hátha segít valakinek. Most megyek haza, jók legyetek!

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

De régen jártam már erre! Kép Olyan jó, hogy akiket ismertem már szinte mindenki kisbabát vár. Sok-sok boldogságot hozzájuk. Kép

Doris
Annyira örülök, hogy jól vagytok. Tündérek a picik. MAjd írok még.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

AndiKép
Vigyázz Nagyon Magatokra és pihenjetek sokatKépMajd irok ahogy időm leszKép
EdelweissKép
KÖszönjük a bókot, Ti is csodaszépek vagytokKép
Most egy darabig nem leszek gépközelben ezért nem válaszolok majd, de utólag bepótolom igéremKép
EgcsiKép
Fel a fejjelKép

doris

Egcsi! Sajnálom hogy megint javitani kell valakit a táblázatban Kép

Edelweiss! Nekem is irhatnál már emailt.Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok lányok!

A HSG, az a petevezeték átjárhatósági vizsgálat?
Szerintetek miért nem azt a fajtát csinálják, amit Adál írt? Azt le tudná valaki írni részletesen, hogy miből áll az UH-os petevezeték átjárhatósági? És hogy hol csinálnak ilyet?
Mitől záródhat el a petevezeték?

Ismét köszönöm előre is a kérdéseimre a választ.
Kele
Kele

Kele! Nem tudom, nekem és az ismeröseimnek se volt UH-s. Nem is tudtam róla, van ilyen is. SOk oka lehet, legtöbbször gyulladás miatt záródik el, nekem endometriózis miatt alakult úgy.

Mindenki a strandon van?? Kép

SZia. Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SziasztokKép

Bea: én (ill. mi a férjemmel) asszem 2 hete voltunk nála, akkor ezt mondta. Lehet, hogy változott a programja, vagy mittomén. Én azt gondolom, hogy ha Neked azt mondta, hogy menj inszemre, akkor ott leszKép Ne izguljKép

Kele: A HSG az a petevezető átjárhatósági vizsgálat. Azért nem csinálják mindenütt az UH-s, mert nincs rá megfelelő eszköz, vagy olyan kontrasztanyag, vagy más gyógyszer kell hozzá, amit nehéz beszerezni, ill. nagyon drága. Ezt nem tudom, csak gondolom, lévén én is eü. dolgozó. Az orvos (nővér) hiába szeretné a szerinte legjobb, legmegbízhatóbb, legakármilyenebb gyógyszert, kezelést, beavatkozást nyújtani a betegnek, ha a kórház, intézmény nem engedélyezi, nem tudja beszerezni a megfelelő hátteret hozzáKép
Mitől záródhat el a petevezeték? Ami nekem eszembe jut (ha nem teljes a lista, majd a lányok kiegészítik): petefészek gyulladás(gyulladások), méhenbelüli eszköz (spirál), méhgyulladás.
És hogy hol csinálnak UH-s HSG-t (azt nem így hívják...de hogy??), azt én sajnos nem tudom.

Andi28Kép kösziKép Jó lenne másfél év múlva egy középfokú is...asszem arra leszek igazán büszkeKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Karmen: én nemKép meggypucolás elől menekültem ideKép De asszem már megyek is, mert attól a szívem szakadna meg, hogy tönkremegy. Már eddig is nagyon sokat dolgoztam vele (én szedtem).
Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

KarmenKép

Én is itt vagyok, de csak röviden, mert megint van párom egy pár napig.

Egcsi
egcsi

Egcsi! De jó hogy veled van, mikor jön vissza végleg?

Jovi! Annál jobb lenne a strand. Kép

Olyan fura, hogy alig van hozzászólás 2 napja.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép

Hétvégén mindig pangás van. Nem tudom mikor marad itthon végleg, mert most új tulajdonos van és úgy néz ki megtartja a kedvesemet. Egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert kell a pénz és egyenlőre nincs másik állás a láthatáron, de nem szeretem ezt a "távházasság" megoldást.
Láttam az UH képet a másik topikban, nagyon örülök, hogy minden OK.
Ha átnézel a hasznos topikba, fordítottam egy angol szöveget, de nem tudom feltenni a hozzá tartozó grafikonokat. Tudsz segíteni?
Tegnap 10:17-kor tettem fel és az angol szöveg végén vannak a grafikonok a Related Links címszó alatt.
Köszi:
Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok
Már elég régen jelentkeztem, mert nyaralni voltunk. Velem semmi különös az időnkénti émelygésen kívül.Volt valami fontos, ami az elmúlt héten történt, mert olyan hosszú, hogy nincs időm visszaolvasni? Valaki lett zebra?

Karmen
Mivel érdemeltem ki, hogy én már a hivatalos kismamáknál vagyok, Te meg a zebráknál? Azt olvastam, hogy veled minden OK,és nagyon örülök neki.

Egcsi
Használjátok ki, hogy együtt lehettek egy kicsit. Hát nem lehet könnyű Neked.

Kitty
kitty123

Kitty! csak azzal, hogy nem tudom még mit irjak a szülés várható dátumához. Legutobb majd 1 héttel kevesebbnek mértek, ezért nem tettem még át magamat.

Egcsi! Mindjárt megnézem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok, nagyon köszönöm a válaszokat. Oylan kedvesek vagytok!
Karmen! Mi az az endometriozis? És milyen jelei vannak?

Köszi

Kele
Kele

Kele! Nézd meg a köv. oldalt.
http://www.endometriozis.hu ott olvashatsz róla infokat. Jele sokféle lehet, nekem viszont sose volt. 2x ugy hogy operáltak, de a 2. után nem múlt el, igy most is van. A terhesség alatt viszont elvileg eltünik majd.

Egcsi!Megirnám hova küld a táblázatot, de nem látom a cimedet. Amit meg erre használok, nem akarom itt megadni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SziasztokKép
Nem tudtam hozzászólni pénteken a topikhozKépKép !
Azért nem volt hozzászólás. Karbantartás volt.

AndiKép
Szeretnék problémamentes terhességet kívánni Neked. De azért még nézz be hozzánk szülés előttKépKép

BeaKép
Most vasárnap is bejött a doki a kórházba inszemet csinálni, pedig már szabin van. Nagyon rendes, nem fog cserben hagyni. Mindig megoldja, ez már tapasztalat nálamKép

KarmenKép
Tündéri a manócskátok!!!! Nincsenek rosszulléteid ?

LujzaKép
Rettenetesen szorítok Neked. Pihizz sokat!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam az itteni eseményekről, mindenfele utazgattunk a héten.

Karmen! Légyszíves módosítsd a táblázatot, mert a dokim szerint egy 5 hetes pici baba lakik a pocakomban!Kép

Hajrá mindenkinek!KépKépKép

Zafi
zafi

Zafi
Én sem voltam a héten, úgy hogy most gratulálok Neked.
Problémamentes babavárást kívánok!!!!!!!!

Kitty
kitty123

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: