Sziasztok!
Most, hogy vége az őszi szünetnek, és Áki suliban, Ádám meg bealudt, gondoltam végre szóhoz juthatok kicsit.
Eni és
Durca,
nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok! Éljetek békében és boldogságban!Durca, ha olvasol még minket, gyere egy-egy mondatra, írd le kérlek, hogy vagytok, olyan sokat gondolok Rátok!!!
Építkezés, felújítás: átérzéssel olvasom amit írtok, kitartás, hamarosan vége lesz, bár mindig akad valami munka a ház körül. Mi akkor kezdtük az építkezést, amikor Ákos már útban volt. Hát, vannak élményeim, az biztos, hogy jó szakembert találni iszonyatosan nehéz.
Tiko, Ákos most 7 évesen 23 kg. Alig eszik, ha tehetné, állandóan az édességet nyomná befele. Most már túl vagyok azon, hogy aggódjak miatta, hiszen nagyon erős, látszanak az izmai, focizni jár, simán fut velünk 5-6 km-t, úszik 2-3 hosszt egyhuzamban, folyamatosan mozogna. Szombaton futottak Apával egy Margitsziget kört (5,3km), majd mentünk a Pilisbe kiránduli, 14 km-t hegynek fel és le... Ő pedig csak rohangált-rohangált. Tehát addig, amíg vidám, mozog sokat, sztem ne aggódj, Dorinának ennyi a fogyasztása. Biztos nagyon csinos csajszi lesz belőle.
Hanna, egy idézet jutott eszembe amikor a tesó projektről írtál... (Antigone):
Ha férjem elhal, másik férjet nyerhetek;
ha magzatom vész, új férj adhat új magot;
de hogyha sírba költözött apám-anyám:
testvérem újra nem születhet már soha.
Mi 4-en vagyunk tesók, és nagyon jó, amikor szüleinknek együtt tudunk meglepetéseket okozni, amikor ünnepeken összejön a család, amikor látom édesanyámon a boldogságot, hogy mennyire örülnek neki az unokái, s amikor bármi problémám van felhívhatom a tesóimat, vagy ők engem, és segíthetjük egymást bármilyen bánat, vagy öröm ér bennünket...
A pénz, illetve, hogy megpróbáljatok Áronnak mindent megvenni fontos, de egy játszótársat és egy testvért nem pótolhat. Nekünk nem voltak állandóan márkás cuccaink, láttam, hogy szüleim esetleg még nélkülöznek is, hogy nekünk több jusson, de rengeteg olyan élményem van, hogy a testvéreimmel vagyunk, kirándulunk, együtt vagyunk. Sztem ez nagyon fontos.
Nem szeretnék okoskodni, bocs, de a nagycsalád híve vagyok (ez gondolom látszik.

)
Mi megvagyunk, ezerrel küzdünk a tejcsivel, lassan hízik csak Ádám, de a jövő héten fél éves lesz, s akkor kapja az első szilárd ételt. Eddig még semmi mást nem kapott, csak tejcsit. Már várom az első evészetét.
Ákosom csütörtökön bekapta az egynapos hányásos vírust, de szerencsére egyszer látogatta meg a wc-t, s egy napos diéta után már semmi baja nem volt. Ádám úgy néz ki megúszta...
Tünde, Memme annyira megdöbbenek mindig amikor a vonalzóitokat látom! Hiszen nemsokára bővülünk! Olyan jó, szinte már annyira izgulok értetek, mintha régi barátok volnánk!

Tegyetek fel pocis fotót lécccciii!
A babás képeket olyan jó nézegetni, van, hogy csak annyira tudok feljönni, hogy azokat végignézem, s már látom is, ki hol tart a növekedésben.

(A kortársainkon meg jól elcsodálkozom mindig, mennyire gyorsan nőnek

) Tegyetek bátran, soha nem elég belőlük.
No, dolgozom kicsit, amíg Ádi alszik! Szép napot!
Hali, Vali