A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok

latom tema az oltas, mi beoltattuk Annat baranyhimlo ellen, kerdeztem a dokinotol h. 20 evesen ujra kell-e oltani, azt valaszolta h. szerinte nem, mert folyamatosan talalkozik vele, allandoan aktivalodik

Andi
Felnottet is be lehet oltani baranyhimlo ellen, nezz utana. Aposnak most lett ovsomore, lehet h. nem lett volna, ha 40 evesen kap egy oltast, igy olvastam valahol.

Az ovsomor is eleg durva betegseg, 40 -50 eves kor korul legyengult immunrendszer mellett újra aktiválódik a lapulo baranyhimlo, az idegducok es minden faj, egy evig de akar eletunk vegeig, ha elkapjuk.

Diko
en siman vettem oltoanyagot juliusban meg szules elott kullancsra a Thokoly uti patikaban, gyerek is volt, ha nem lett volna a felnott felet adta volna be a doki.

Mi az agyhartya ellenit is beadattuk Annanak (Menjugate).

Jankuc csak 6100 gramm (majdnem kilot irtam :)), ezek a fiuk jol belehuztak.

udv:
M

mandarka

Már korábban is kérdezni akartam,hogy nem tapasztaltatok-e olyat,hogy reggel ébredés után fáj a lábatok?Nekem a térdem és a bokám,lábfejem szokott fájni elég rendesen.Ez a szülés óta áll fenn,sőt most még rosszabb,hogy Domi lassan 7kg.Padlásteres a lakűsunk,naőonta rengetegszer lépcsőzök Domival lehet ettől van?Vagy a rendszeres sport hiányzik ami a terhesség előtt volt?Tapasztalt vki ilyet?
pillangó7

b]Klári[/b]! Köszi szépen. Kata írta néhány nappal ezelőtt, hogy a hasmenés valószínűleg a védőoltás miatt volt. Nem emlékeztem arra, hogy Te írtál volna erről, ezért inkább megkérdeztelek. Nyűgösség pedig tényleg bármitől lehet.
No, akkor még gondolkodom rajta hétfőig, mert akkor már lépnem kell. Ahogyan Mütyürke írta, nincsen sok időnk, 6 hónapos korig meg kell kapni mkét oltást 4 hét különbséggel.

Mütyürke! Ti beadattátok a rota ellenit?

Tatárbifsztek: ma még akkor inkább kihagyom. :wink: Tul.képpen a társaság kedvéért megyek én is.

Esztora! Megjavult a mosógépetek?
Off
Hozzánk 4 évvel ezelőtt jött egy mosógépszerelő a fordulatszabályozó gombot megszakérteni. Pillanatragasztóval ragasztott egyet és hétvégére hivatkozva-szombat volt- 4200 Ft-ot kért. Előtte pár nappal én szereltettem ( a vízszerelőnk tanácsára) a vízóra után felénk egy vízelzárót a vízóracserét végző szakikkal, akik 3500 FT-ot kértek el mindenestül. Itt sokallotta a párom a kiadást (én nem), de a mosógépszerelő után már más szemmel nézte azt a 3500 Ft-ot. :wink:
On

Most tervezgetjük a fiúk tetőtéri szobáját és az odavezető lépcsőt. Nem szeretnénk sokat, de a kiadás oldala..... szóval, még nem merem beleélni magamat mert lehet, hogy nem a jövő nyáron fogunk tudni hozzákezdeni. :?

Uxi! Belaktátok már a házatokat? Gondolom, hogy Emi élvezte, hogy őt ünneplitek. Boldog szülinapot kívánok neki én is. :D És Beni tényleg nagy fiú, előtted pedig le a kalappal, hogy két kicsivel, zérus segítséggel ilyen ügyesen veszed az akadályokat. A dackorszak pedig csupa ellentmondásokkal teli időszak, ami szerencsére hullámzó. Nem mindig nagyon dacosak a gyerekek. Van olyan időszak is amikor csak kicsit dacosak. :D: Nálunk a csúcs akkor volt, amikor Petikém közölte velem a "Petikém döntsd el végre, hogy mit akarsz!" -kérésemre, hogy "Nem akajok akajni!". Hahotázva könnyesre nevettem magam. :lol:

Lidikóka! Jártok még úszni?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Pillangó! Fontos a jó papucs és cipő, a rendszeres testmozgás(főleg, ha korábban rendszeresen sportoltál) és ha sok súlyfelesleg van még rajtad, a testsúly csökkentése. Nagy valószínűséggel a terhesség alatt megváltozott statika okozza a reggeli panaszaidat.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi ezt a szakértést (tetszett)!!! :wink:

Pillangó nekem nem szokott fájni a lábam a derekam viszont annál inkább. Sajnos nálunk ez családi vonás. Mindkét szülőmnek volt gerincsérve, a nagyimnak béna is a lába emiatt. Így nekem vigyáznom kéne rá nagyon, dehát 7 kiló az 7 kiló!

Lidikókától én is kérdezni szerettem volna, hogy járnak-e még úszni. Ha igen, milyen?

kispiskóta

Pillangó, nekem is rendszeresen fájnak a szülés óta az ízületeim, és a barátnőmnek is. Földszinten lakunk, és terhesség előtt nem sportoltam (barátnőm sem). :oops: Úgyhogy szerintem nem a lépcsőzés miatt van. A sportolást nem tudom, rajtam még 4 kiló fölösleg van, amit én sétákkal próbálok (sikertelenül) leadni, igaz ,nem nagyon izgat, mert szerencsére nem nagyon látszik. De tegnap beruháztam egy hullahoppkarikára. :wink:

Kép
nenoke

Gurgula, Manó! Veletek mizújs? :D

Klári! A vonalzókon levő képeid- ez is és az előző is- nagyon cuki! Pusszantás a kis csokornyakkendős-óraláncos-mosolygósarcú fiatalembernek. :lol: Az a 4 kg ..... énisénis ennyit akarok!!!! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

császár hege: nektek nem viszket? nekem állatira viszket napok óta! kenem, de akkor is! :twisted: össze-vissza vakarom, idegesít!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

nézitek az ikreket a viasaton?

Emi nekem nem viszket viszont az algo+oxi injekció helye még mindig meg van (tiszta kemény csomó a fenekem)

Bridzsi

Kép
esztora

Manó :)
Boldog Szülinapot!

Esztora :)
Nyunyi száguldása :D A kis ügyi! :)

Tücsi :)
Nekem is tetszett a videó. :lol:

Nenőke :)
Na,végre rájöttem, hogy te vagy Klári. :roll: :D Bár 4 kg feleslegem lenne csak... :?

Lynia :)
Nekem nem viszket, viszont a cickóim.... :roll:

Néhány szó az eltűntekhez:Szíveskedjetek visszajönni, mert ezzel az eltűnéssel olyanokat is büntettek, akik nem csináltak semmit. Pl. engem :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ági :)
Te is régen voltál. Mi újság veletek? Hogy van Ádám?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Manó boldog születésnapot kívánunk neked!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

tücsi: csak most fogom az első rotát beadatni a 4.hós szurin. de befogom, mert nálunk bármit haza hozhat a 2 csaj az oviból :(

ááá szóval nenoke=klári :lol: már én is gondolkodtam ki lehet :wink:

manó: isten éltessen! 8)

lynia: nekem egyátalán nem viszket :roll: vagyis már régóta nem.. csak az elején, míg heggesedett... :wink:

KépKépKép
mütyürke

Üdv!

Sikerült utólérni benneteket, bár vhol elvesztettem 10 oldalt. Az "eseményeket" olvastam, sajnálom :cry:

Azt szeretném kérdezni, h hová írjam, mi történt velünk az elmúlt hetekben? (Persze csak akkor, ha érdekel benneteket, szerintem van benne tanulság.) Ide írnám, mert a Lurkóoldalra már nincs energiám. Röviden annyi, h Ádám hízik :P
Most még megyek fejni, igyekszem gyakrabban jönni.
Páá!

De jó, hogy jöttél! :D Örülök, hogy Ádám gyarapodik és várjuk a bővebb beszámolót. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ági: szerintem megadtad Te magad a választ.
Szal ha túlfelőre nincs energiád írni, akkor tedd meg itt. Engem spéci érdekel ami veletek történt.
Na, lécci, lécci....

Köszönöm szépen csajok a kedves sorokat, ám még van 11 nap kibúvóm. Azért volt tegnap egy rész haverrel megtartva a buli, mert most tudtak egyesek jönni Kolozsvárról.

Egcsi: jogos a megjegyzésed, de csak szép lassan. Részemről legalábbis. Jó? Mások nevében nem nyilatkozhatok.
Emmának spéci 4 napos eltávja van.
kissmanó

Jó reggelt!

Andris nevében köszönöm a jókivánságokat, nagyon kedvesek vagytok.

Hiányzók: Tényleg nagyon hiányoztok! :cry: Kérlek szépen benneteket gyertek vissza! Próbáljatok színt hozni a topikba a történtek ellenére.
Én egy időre kivonom magam a forgalomból írásilag. Jelen leszek mert hiányoznátok nagyon, de csak olvasó üzemmódban.

Nagyon szépen kérek Mindenkit hogy erre az irásra NE reagáljon!!! Az megint nem vezetne sehova!

Sziasztok!
Vendég

jó reggelt!

Manónak boldog szülinapot, és Eminek is :oops: én még nem is írtam :oops: !

aha, akkor csak nekem viszket :?

Ági írjad nyugodtan, én is szívesen olvasnám! csak emeld ki pl. hogy "múlt hetünk"...

Esztora: mi lett az ikrek vége???????
(néztem, de az utcsó 20 percről lemaradtam, mert Sz jött és "ebben mi az izgalmas? - ugye nem ezt akarod nézni!?" aztán az xedik beszólás után hozzávágtam a távirányítót és elmentem aludni! persze csak kapcsolgatta ide oda, hú de mérges lettem, ma jobb ha elkerül! :twisted:)

lynia-

Emi mind a 4 lány életben maradt és hazavitték őket (azért megjegyezték hogy nem tudni lesz-e v.mi később kiderülő gond valamelyiküknél)
mutatták a méhlepényt is a 4 k-zsinórral :shock:

Bridzsi

Kép
esztora

Csajok!
Egy tuti kis oldal, nézzétek meg!

http://egyszervolt.hu/ret/fomenu/index.html
Vendég

:( úgy megnéztem volna :evil:

lynia-

Hahó! Éljen Egcsi, a női Sherlock Holmes! :lol: Ja, ja, Klári a becsületes nevem, Nenőkének a nővérem Kölkei hívnak (a nagynéniből ered). :lol:

Viszont egy kis segítségre lenne szükségem: hogy van az "egy kismalac röfröfröf" harmadik versszaka:
Most már együtt zenélnek,
kukoricán megélnek,
???????
Ezek ám a legények!

KÖszike! Ezt is szoktam énekelgetni a kis kövér rózsaszín kismalacomnak, és ezt a sort nem tudom belőle. :oops:

Éljen Manó!!!! De honnan tudjátok, mikor van a szülinapja? :shock:

Ági, szerintem mindnekit érdekel, mi történt Ádival!

Kép
nenoke

És mivel régen volt már fent kép, íme egy kép még Halloweenről. Javaslom, hogy csak erős idegzetűek és rettenthetetlen lelkületűek nézzék meg, mert a félelmetes Dracula gróf látványa is ijesztő! :lol:

Kép A félelmetes Dracula gróf

Kép
nenoke

Sziasztok!

Itt vagyok.

Nenőke!
A harmadik sor: rajta fiam töf töf töf, ezek ám a legények :lol:

Jól vagyunk.
Jártunk erre-arra.

Az éjszakáink továbbra is érdekesek, Samu soxor ébred, kajcsizik és cicizik viszont hamar visszaalszik.

Hencsi!
Ez nagyon jó kis oldal.
Másá tévééé :lol:
torolve_20131003125716

Gurgi, az nem a második versszakban van?
Egy kis malac, röfröfröf
Trombitálja töftöftöf.
Trombitája, víg ormánya
földet túrja, döfdöfdöf.

Jön az öreg meglátja,
örvednezve kiáltja,
rajta fiam, töftöfröfröf,
apád is így csinálja!

kukoricán megélnek,
???????
ezek ám a legények!

Kép
nenoke

Megtaláltam:

Egy kis malac

Egy kis malac, röf- röf- röf,
Trombitálgat, töf- töf- töf,
Trombitája víg ormánya ,
földet túrja, döf- döf- döf.

Jön az öreg, meglátja,
Örvendezve kiáltja:
Rajta fiam, röf- röf- röf- röf
Apád is így csinálja!

Kukoricán megélnek,
Töf-töf-töf-töf, röf-röf-röf-röf,
Ezek ám a legények!
torolve_20131003125716

Ahaaaa, köszi!!!! :lol:

Kép
nenoke

Lila tesco pelus rajongók! Most akcióban kapható (legalábbis a pesterzsébeti tescóban), 2000 Ft a 68 db-os. Egy pelus 29,4-re jön ki!

Mi ez a csönd???? Hahóóóóóóó!!!!!

Kép
nenoke

Töf-töf-töf-töf, röf-röf-röf-röf, :lol:
ckat

Ezek ám a legények! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Nenőke :)
Kis Drakula. :D

Jó volt ez a reggeli quiz. :D Na, átnézek a Lurkoldalra, hátha ott nagyobb a pörgés. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Emi egy másik topicban találtam a tegnapi 4-es ikrek
Kép Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Nenöke hát ez a kép annyira jó !!kicsi drakula

Bridzsi

Kép
esztora

Háj, megvolt ma a keresztelő, néhány kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Most akkor kettészakadt a topik? Van, aki itt van, van, aki ott :?: :?: :?: :?: :?: Az nem csak akkor használatos, ha a babanet rossz??

No, az elmúlt heteink történései: Ádám vérszegény lett annyira, h az első vérvétel után a transzfúzió kérdése is felmerült. Két hét múlva már jobb lett a vérképe. És erre nem a védőnő, nem a körzeti gyerekdoki jött rá, hanem a neonatológus, amikor kontrollra mentünk. :twisted: :twisted: Ami miatt aggódtunk, h nem hízott Ádám. Augusztus közepétől szeptember közepéig kb 300 grammot hízott, és erre senki nem mondott semmit, ill. a védőnő kérdezte, h van-e tejem, és adjak tápszert. (A WHO statisztikája szerint 800 gramm ekkor az átlag.)
A neonaton egyből kilőtték, h vérszegénység, adtak vascseppet, folsavat, Cebiont, és Ádám szépen hízik (a korábbiakhoz képest). Most már 5250 gramm. Ez még mindig nem sok, de az elmúlt hónapban 700 grammot hízott.

A tanulságok: lecseréljük a körzeti gyerekdokit, mert még egyszer sem látta a gyereket pelenkában, egyszer sem hallgatta meg és sorolhatnám. Neonaton mindig levetkőztetik, és egyből látták, h vmi gáz van.
Mérleget kezdettől fogva fogok máskor használni (védőnő, nővérem azt mondták, h felesleges, csak paráznék, ha lenne). Csakhogy az én babám nem jelezte, h éhes, ő a csendes éhező kategória. Vmi miatt legyengült (gondolom a vérszegénység miatt, vagy fordítva), nem volt ereje enni, éppen csak szívott az elejéből. Így a tejem is erre az igényre állt át, nem hízott a gyerek, fogyott a tejem :twisted: :twisted: Én pedig azt hittem, h jóllakott, mert nem sírt kaja után. Pedig az első hónapban kb. 800 grammot hízott. (Azért mondom, h kb, mert nálunk ruhában mérik a tanácsadáson a gyerekeket.) Szóval gyengült a gyerek, egyre hosszabbak lettek a szopiidők, 50 -60 perc is, erről írtam is. Mondtam a védőnőnek, dokinőnek, azt mondták, vegyem el a cicit 30 perc múlva, és ő biztos lassan evő. Én pedig elvettem 30 perc múlva az amúgy is gyenge, alig evő gyerekemtől a cicit :cry: Ez a legborzasztóbb :cry: :cry: Talán az utolsó előtti percben vették észre a bajt. Hibásnak érzem magam, de ugyanúgy hibás a védőnő és a gyerekdoki is sztem. A neonatológus szerint pedig vannak külső jelei is a vérszegénységnek, csodálkoztak, h nem csinált semmit a gyerekdoki.
Ezekre persze utólag jöttünk rá, már kezd összeállni a kép. Például 3 hétig nem vágtunk körmöt, azelőtt szinte hetente kellett, most is. Nem mozgott úgy, mint korábban, nem emelte a fejét, pedig az már egy hónaposan megvolt. Csendes volt, még örültünk is, h milyen jó baba. (Most már megjött a hangja :P ) Csak az a kár, h ezeket mind személyesen tapasztaltuk, és nem egy könyvből olvassuk.

Node rajta vagyunk már a jó úton, eszik, mozog, hangoskodik, gőgicsél. Ha nem elég a tej, pótolom tápszerrel. Napközpen hatszor eszik 3 óránként, ha alszik, akkor is felkeltem. Remélem, nem okoztunk neki maradandó hibát azzal, h nem csaptunk korábban az asztalra.

Bocs, ha hosszú lett.

Hali!

NÁ: nagyon örülök, hogy minden rendbe jött. Ne hibáztasd magad. A szakember azért van, hogy segítsen minket. Az hogy ki az orvosunk, védőnőnk sajnos csak szerencse kérdése. Sajnálom, hogy Nektek a "nemtörődöm" jutott. Jól teszed, hogy leváltod!
Egyetek sokat!!! :D

üdv.: ckat
ckat

sziasztok

Na
de jo, hogy meg idoben kiderult a problema. Biztos nem okoztatok maradando hibat, ne hibaztasd magatokat, ez inkabb a gyerekorvos sara. Sajnos a gyerekneveles egy gyorstalpalo orvosi, foleg hogy nekunk kell a gyerekkel kapcsolatos beleegyezo nyilatkozatokat alairni. Most biztos bele fog huzni Adam.

A "nagylanyomat" hajnalban korhazba vittuk krupp miatt, kicsit kohogott, csak a biztonsag kedveert vittuk be, de bent marasztaltak. En nem maradhattam, apuka nem mehet be a korterembe, anyukam egesz nap vele volt, de egyedul alszik ott ma. Ilyen meg nem volt, hogy nem alszik itthon, tiszta ures a haz. De ha minden igaz holnap mar haza is johet. Drukkoljatok.

sziasztok
M

mandarka

Mandarka: :( Remélem tényleg otthon lehet holnap Anna! Gyógyuljon meg!!!!
ckat

Halihó!

Ná: Ehhez a dokihoz én sem mennék többé.. Egyébként a személyes véleményem az, hogy Te megtetted, amit tehettél, érezted, hogy gond van, jelezted a védőnőnek, az orvosnak. Ők a hibásak, mert nem végezték megfelelően a dolgukat.. Szomorú, hogy már a gyerekgyógyászatban is ilyeneket kell hallani.. :(
Ádámnak sok tejcsit és hízást! :D

Ceniko: Jól látom, Zalán elaludt a történés közepén: :lol: Vagy csak képen tűnik úgy?

Mandarka: Drukk Annának, gyógyuljon meg!

Nenőke: Haláli a kép!! :lol:

Kép

Kép
monccs

Enikő :)
Gratu a keresztelőhöz! Szépek vagytok! :wink:

A 7OOg szép egy hónapban. Majd behozza a lemaradást, de tényleg gáz, hogy erre nem jött rá a gyerekdoki. :( Ne hibáztasd magad, honnan tudhattad volna, ha a "szakértők" nyugtattak. :?
Köszi, hogy leírtad, tényleg tanulságos volt. :)

Mandarka :)
Szegény kicsi lány! :( Jobbulást!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Manó! BOLDOG SZÜLINAPOT!
Lemaradtam valahol: tejcsi ügy hogy áll?

Kép

Kép
monccs

Ági! Örülök, hogy Ádámnál megoldódott a probléma, jókat eszik és szépen gyarapszik. Hála a neonatológusnak, hogy ennyire jól rálátott a problémára és kezelni is tudta. A gyerekdokitok pedig tényleg megérdemli, hogy otthagyjátok. Magadat pedig ne hibáztasd, mert főleg Te nem érdemled meg és csak előre szabad nézni, hogy ha már így alakult, a lehető legjobb legyen a folytatás.
Esti etetést én is bevezettem. Csukott szemmel eszik ilyenkor babókám és nem kis mennyiségeket. A súlyán már látszik is. Erre én magam jöttem rá, mindenki (védőnéni és LLL tanácsadó) azt mondta, hogy hagyjam aludni.
Mérleget még én is használok.

Enikő! Akkor már Zalánunk sem pogány kisember! Nagyon csinik vagytok a fotókon. És a családi fotón csupa vidámságot, jókedvet látni mindenki arcán. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Tücsi: mármint éjjeli etetést vezettél be? Mostanában az az észrevételem, hogy Bors nappal keveset, ahogy írtam 90-120, de éjjel :shock: magvan 150-180. Csak én nem ébresztem, hanem 3 óránként jelentkezik megint. O.k. hogy már az elején megvolt a nappal és az éjjel, de lehet, hogy most az evésben felcseréli? Nappal nem kell 3 óránként ennie, sőt délelőtt 5-12ig kb. 2 kortyot iszik, azt is azért, mert 10kor megkínálom (kérés nélkül) cicivel. Máskor ha nem kér, nem adok. :roll: Hízik. Hogy lehetne felcserélni az éjjeli evést nappalivá????
ckat

Mandarka! Jobbulást a nagylányodnak! Minél hamarabb nője ki ezt a fránya kruppot! Milyen gyógyszereket kaptatok?

Nenőke! Ez az ifjú vámpír csakis jóságos Drakulácska lehet. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Én itt vagyok olvasgatok, bár az őszi szünet miatt nem nagyon volt időm :D a három csaj amortizál rendesen. Ráadásul tegnap estére belázasodtam, semmi más tünet nincs csak azóta tartó 38 fok feletti láz. Remélem a csajokat nem dönti le (nekem az összes ízületem nagyon fáj)

Írok mindjárt privit!

Manó
Akkor mi majdnem egy napon születtünk, csak más évben... Előre is Sok Boldog Szülinapot!

Na megyek holnap reggel ovi talán tudok jönni délután

Nadine
KépKépKép
nadine

ohhh, bocsánat :oops:
Ceniko, nagyon aranyos családod van :D .

Óraláncos, fogatlan dracula :lol:

4es ikrek: képzeljétek, azok a 4es ikrek, akik a II-es nőin születtek, láttam Őket! Akkor vitték el Őket az ottani intenzívről, amikor bent voltam. Épp Apjukkal lébecoltunk az aulában. Gondoltuk is, hogy egyet fizet-négyet vihet akció volt. Mi lemaradtunk az akcióról, de így, hogy egyet hozhattunk haza, már nem bánjuk annyira...
ckat

Ckat! Igen, 10-1/2 11 között megkínálom Gáboromat. Eddig egyszer fordult elő, hogy nem kért. Mélyen aludt, még a száját sem nyitotta ki. Amúgy 70-130 gr közötti menyiségeket eszeget ilyenkor.
Nem a legszerencsésebb lehet Nálatok Bors éjszakai kelegetése, keltegetése. Főleg Te nem tudsz így rendesen pihenni. Valóban jobb lenne, ha nappal enne és éjjel pedig aludna. És nappal alszik a kis Borsunk? :D (A török furulyának most még szép élete van. :lol:)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ági, köszi, hogy megosztottad velünk a történetet, tényleg nagyon tanulságos volt. A lényeg, hogy Ádi már hízik!

Enikő! Jók a képek! Főleg, amelyiken együtt vagytok, és a kis rózsaszín Hercegnőd rakoncátlankodik. :lol: És mit kapott a nagyfiú keresztelői ajándékba?

Ckat, nekem azt modnta a védőnő, hogy szerinte Dávid nem éhes éjszaka, csak hozzászokott a kajáláshoz. És ha zavar, akkor szánjak rá 2-3 éjszakát, amikor nem adok neki, hanem vigsztlgatom, szeretgetem, ha felébred. És persze sírni fog. De megtanulja, hogy éjszaka nem enni kell. Hát én még ezzel várok, mert még nem zavar.

Köszi a Dracula-dicséreteket! :oops:

Kép
nenoke

na, miután a nap leáldozott (hja, asszem nem is láttam a képit ma), de még mielőtt dátum változna, a mai nap ünnepeltjének sok boldog szülinapot kívánok.
Aki nem tudná, a rangidős Bercsényi csemetéről van szó.

Ági: egy kérdés: miért kellene magad hibáztatnod? Hisz te érezted, hogy a dolog nem okés. Akkor kéne lelkifurdancsod legyen, ha nem jössz rá, s valami gáz miatt más jön rá. De persze kössz a történetet.

Nenőke: hihi: Klári.... én az Ikeában akadtam fenn ezen, de megoldottam végül önmagam.
Amúgy Bogi asszem jól jár ezzel a kis anyatejszipálokó Drakulával.

Monncs: nem lemaradni semmiről, fejlemény max annyi, hogy 8 nap után tegnap estétől előkerült a lányom étvágya, eccerűen ordít a beléért, én meg már nem győzöm termeléssel a napi ígényét. Így már befigyel közben egy kis tápi. Hát ez van, ettől még nem jött el a világvége. De cudarul unom a mellszívózást. :arrow:
kissmanó

Ckat, én nem mérem, de szerintem Beni s úgy csinál, mint Bors, éjjel eszi a kajája zömét.
Nem tom, mit lehetne tenni, valsz éjjel több a tej, szerintem Beninek nem is lenne elég, ha csak nappal szoptatnám... Szóval evésileg nálunk is fel van cserélve az éjjel és a nappal, délelőtt pl. alig eszik.

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: