[quote="emi29"]
írta:emi29Szőlő,
a te pocakodon is látszik már.

Dolgozol még? Tudják már a munkahelyeden?
Most látom, hogy a VII. kerületben laksz. Én egy éve költöztem el onnan.
Mindjárt ráveszem a papit, hogy csináljon az én pocakomról is néhány képet.
Igen, dolgozom még, 8 órás irodai munkám van, úgyhogy fizikailag teljesen jól lehet bírni. A stressz egy másik kérdés... Van egy kollegám, mióta tudja hogy babánk lesz, egy akkora k.csög már bocsánat, hogy hihetetlen. Állandóan piszkál, szivat, idegesít. Az a kollegina akivel egyébként nem vagyok túl jóban, már ő is megjegyezte hogy szerinte a faszi direkt csinálja ezt velem, ez már neki is lassan sok, pedig ő csak hallja. Úgyhogy én szépen beballagtam főnihez és megkértem hogy ne kelljen vele együtt dolgozom. Azt mondta azonnal, hogy természetesen, bárki más ha szülni készülne a cégnél, ugyanígy kivételeznének vele, úgyhogy mostantól ő személyesen veszi át tőlem a munka azon részét.
Ezzel azt hiszem válaszoltam is a második kérdése, igen, tudják, igazából én már rögtön az első UH után mondtam a főnökségnek, így tartottam fairnek és tudtam hogy nem lesz belőle semmi problémám. Sőt! Én minden kismamának ilyen munkahelyet kívánok, ahol a főnökök annyira örülnek egy terhesség hírének mintha a barátaimnak mondtam volna. Közvetlen felettesem kishíján a nyakamba ugrott
Igen, VII. kerületben lakunk, kb még egy évig. Itt még elfér Mazsi amíg csak egy kiságynyi a helyigénye és én pocakosan nem szeretnék költözködni.