A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

üdv Paklincs ! Nagyon cukik a képek!

ANcsa???merre vagy?írtam mailt.megkaptad??? :D

mindjárt visszaolvasok.....

Veronikusz! SZofi is bölcsis?? mi történt?lemaradtam vmiről... visszamész dolgozni? vagy nem ilyen okból? bocs, ha kiváncsi vagyok :D
Vica! nálatok is bölcsis lesz Réka?? te is visszamész dolgozni?? és kistesó???

MA már akartam jönni,de nem engedett a babanet. utána meg az oldalakon nem tudtam visszaugrani :evil:
na most tényleg visszaolvasok...
Vendég

ANcsa! Most látom Steffiékkel voltatok!! Nagyon szupik a képek!!!
gyönyörűek, és milyen ügyes LAra :D

Veronikusz! neked is tök jók a képek! a 3 gyerek különösen.. :D

Brigi!íjó hogy te is itt...gyere még, halljunk rólatok is! meg tegyél fel képeket is!!

Cancan?? nálatok is ház-építés??felújítás?vmi van ha jól emléxem.... :D

nem tudom ki kérdezte- holdkomp... én nem ajánlanám.....
nem tartja a gyerek gerincét, és elgörbül a lába benne.
b.nőm gyereke járt így. a másodikat már nem rakja bele.
meg sztem hülyeség, semmire se jó. Ne azzal guruljon a gyerek, hanem másszon , kússzon stb.. oda. DE ez csak az én véleményem!! nem kell rám hallgatni.
Vendég

paklincs: nagyon aranyosak a képek!!!!

fiamat holnap visszük fodrászhoz, mert össze vissza göndörödik a haja és zavarja a fülénél. mjad teszek fel képet.

nem tudom ki olvasta közületek a Nők Lapját, a mostanit, de borzasztó cikket olvastam benne (pedofíliával kapcs.). teljesen letaglózott, bár szerintem mindenkit kiüt, akinek gyereke van. nem tudom kiverni a fejemből, hogy ilyen esetek tényleg vannak.

Kép
Kép
Kép
manóka28

látom már mindenki nyugovóra tért...
csak én írogatok most.....
:D :D jó éjszakát!
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!
bocsi, de csak végigfutottam. Majd ma olvaslak titeket amennyire tudlak. Tegnap itton volt Apuci és :D :D :D sem nem takarítottam, se a gépet nem kapcsoltam be. Úgy volt hogy a DU-i alvás alatt elmegy dolgozni, de nem bírt elszakadni tőlünk :lol: :lol: :lol: :D :D :D Ma viszont már nem volt itt 6.30-kor mikor keltünk. :(

Memme!
Annyira aranyos Melinda a székben. :D :D :D

Szofi bölcsi:
többen kérdeztétek mért jár Szofi bölcsibe. Nos azért, mert nincsenek nagyszülők, a férjem sincs itthon soha napközben és szerettem volna olykor-olykor egy kis nyugit, amikor eltudok intézni bankot, vásárlást, fodrászt stb. Elvileg úgy ahogy Kata is csak 3-szor jár DE egy héten, Szofi se járna mindig. SŐT!!!! Őt csak egy héten egyszer vinném DE 8-12-ig. Míg pici volt nem volt gond elintézni vele bármit, de most ..... !!!! Mellesleg neki is kell a gyerektársaság. Azt pedig hogy hányszor járnak sajnos nagyban befolyásolja, hogy ez a bölcsi FIZETŐS!!! Nem hangzik soknak, de ha KAta 3-szor megy egy héten, akkor egy hónapban több mint 15 ezret kell fizetni. :oops: :oops: Jó lenne ha átvenné az OVI Katát, mert akkor csak Szofi után kéne fizetni. Kövezzetek meg, de így 3 év után szükségem van egy héten legalább egy fél napra, hogy egy kicsit regenerálódjak. :oops: :oops: :oops: Nekem a bölcsin kívül nem vigyáz rájuk senki!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: (lassan kezdem magam szégyellni! :oops: :oops: :oops: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggel!!
Veonikusz,én megértelek,szerintem nem kell hogy szégyeld magad!!!
amúgy miért nincs aki vigyázna rájuk???? :oops:

paklincs:nagyon édik a gyerekek

Voltunk tegnap a Normafánál!!Húúú mien hüvi volt és sár :?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!

Mit lehet csinálni az idióta szomszéddal, hogy ne kavarja azt a bizonyost? :evil: :evil: :evil:
Mert a szép szó nem segít rajta,sőt talán semmi se segít rajta. :twisted: :twisted: :twisted:

Mindenkinek szép hétvégét, majd csak hétfőn jövök,mert jönnek az anyukámék és olyankor nem tudok géphez jutni.
V

valentina

Veronikusz!
Szerintem teljesen érthető hogy vágysz egy kis magányra, meg hogy kicsit magaddal törődj, feltöltődj, aki nem érti az nem volt ilyen helyzetben... És a bölcsio nem büntetés hisz ott a gyerekek jól érzik magukat!

Emano!
Hogy áll az a második fogacska? Kibújt már? Nem viseli meg Balit a fogzás?

Paklincs!
Jó hogy jöttél nagyon cukik a manók! :D

Manóka!
Várjuk a képeket!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Mi tegnap voltunk először babauszin és a kisasszony imádta :D Persze Gyuzsóék már rrégi motorosok, dícséretet is kaptak hogy Mica nagyon ügyes volt... és tényleg :D
Ha megengeditek teszek fel egy pár képet!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Orsi

borsa

szia Borsa!
fogacska nem nagyon viseli meg,inkább az hogy tegnap este óta "olyan megfázós orrhangja" van :cry: :cry:
Én már nem tudom mit csináljak.......
hiába kapta a köpptetőt,orcseppet........
valamit biztos rosszul csinálok :cry: :cry:
nagyon jóóók az uszi képek

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Nem akarok okoskodni de nem lehet hogy a fogak miatt taknyos egy kicsit? Azt hallottam hogy van ilyen de ha butaság a többiek kijavítanak.

Orsi

borsa

Sziasztok!

Köszi a rengeteg választ, igazából csak a kiváncsiság hajtott napirend ügyben, a cipő viszont komoly fejtörést okoz még mindig… Asszem ahány orvos, annyi vélemény… De azért el fogom vinni Lénát egy ortopédorvoshoz, most, hogy már rendesen tud járni, azért nézze meg. És persze akkor már megkérdezem ezt a benti cipő dolgot is. A mezitlábazást én is hallottam, de úgy, hogy egynetlen talajon jó, parkettán annyira talán nem. De ki tudja?

Györgyi! Tejpép egyáltalán nem muszáj, én sem akartam sokáig, aztán most azért adom, mert valami változatosság, és persze nagyon szereti. Egy barátnőm sinlacot ad tejpép helyett, de nem tudom, nekünk felírná-e a doki, mert semmi allergiagyanú nincs, szerencsére. És persze csak olyat veszek, amiben nincs hozzáadott cukor.

Memme! Kitartást a végéhez, rendi a páros, hogy felhoz, hagyd magad „kényeztetni”! Tündéri Melinda a képeken, Léna is elkezdett mindenbe belemászni!

Kriszta! Télicipő: én most vettem Lénának Superfit téli bélelt, vízálló goretexes bakancsot, újat, a babaszobán többen is árulnak. A Brendonban 13ezerbe kerül, én 5500ért vettem postával együtt. Szerintem könnyű és meleg és jó is. Ja, és elmentünk a Brendonba, felpróbáltuk, aztán megrendeltem, így nem lesz zsákbamacska. Ha érdekel, szólj, és megkeresem a linket.

Brigi! Gratula Kristófnak a forgáshoz! És semmi nem korai, amit magától csinál!

Emano! Szerintem is várj még nyugodtan a hússal, és a tejtermékekkel meg főleg. Nem sietünk sehova, ha nagyobb lesz, úgysem lesz hajlandó csak zöldséget enni, használd ki az időt…

Paklincs! Nagyon jók a képek! Nekünk kellett új vérmintát adni, de azért mert hamar kiengedtek, és a kórházi gyerekdoki mondta, hogy még biztos nem lesz értékelhető az eredmény, és adott is kis kartont, a házi gyerekorvos meg az első látogatás alkalmával vett új mintát, amit fel is adtunk. De ez a 4 hónap elég fura…

Veronikusz! Nehogy szégyeld magad a bölcsi miatt! Főleg, hogy Szofi láthatóan jól érzi magát a többi gyerekkel és Kata is ott van vele! Teljesen megértelek, pláne, hogy nincs nagystülői segtséged!

Borsa! Nagyon jók a képek, örülök, hogy tetszett a babauszi nektek! Mi is nagyon szeretjük ám! És Lénának is ilyen fürdőbugyija van!!!

Rólunk egy picit: mióta Léna jár, teljesen elfelejtett mászni. De tényleg, ha valami begurult az asztal alá, csak állt ott tanácstalanul, és nekem kellett kihoznom helyette. Egészen tegnapig. Délután úgy közlekedett a lakásban, hogy ment egy darabon, aztán letérdelt, mászott egy picit, majd felállt és ment tovább, és persze iszonyatosan élvezte!

A másik: még ugyan nem írtam róla, de jövő héten költözünk... Most kezdem igazán felfogni, el kell kezdeni pakolni, dobozolni, most hétvégén megvesszük a hiányzó bútorokat, merthogy az sokkal nagyobb lesz, lesz elég hely a kistesónak is... :lol:
Ezzel kapcsolatos kérdésem abszolút nem babás dolog, de remélem nem zavar. Mosógépet is kell vennünk, leírnátok, hogy nektek milyen van, milyet ne, milyet igen? Persze csak, ha nem gond... :oops:

Na, lelövöm magam, bocs a hosszúságért.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

:D :D :D
Aranyosak vagytok bölcsi ügyben!!! Jó hogy nem néztek le érte.

Emano!
nálunk már évtizedekkel ezelőtt meghaltak a nagyszülők, csak az én apukám él, de ő is elég idős és fél Szofitól, mert nem érti hogy mi a baja, hisz még nem beszél. Más aki meg mondta, hogy majd ő .... annak mikor szóltam, akkor az volt a válasz, hogy "ja! most pont nem jó!" mellesleg többet van nála a két unokája, mint otthon a lányával. :oops: így persze hogy nem ér rá.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi!
téli cipő engem is érdekel! megadod a linket??? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa, Gyuzso!
De jó nektek!!! :D :D :D Két kis úszó bajnok születik???? :D :D :D Hajrá!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
sajnálom!!!!

Balázs iszonyatosan nyűgös!!!!Nem tom miért :cry: :cry: :cry: :cry:
jön valami front vagy mi van :?

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Front az van mert szétmegy a fejem, és Emma is nyügi ma... bár tudom ez nem vigasztal.

Veronikusz!
Sajnálom tudom milyen érzés ez...

Zsófi!
Nekem felültöltös whirlpool van és teljesen jól szuperál, a fordulatszámot kell nézni minnél magasabb annál jobb. Jó költözést!

Orsi

borsa

Veronikusz
ínehégy már szégyenkezz a bölcsi miatt!!!! HA te nem vagy jól a gyerkők sincsenek az tuti. Kell egy kis egyedüllét. Én tutira nem is bírnám így a két lánnyal mint te, úgyhogy semmi lekiismeretfurdalás!!!!!!! :wink:

Zsófi
Hú, költöztök? Nagy kitartást hozzá!!! Jó is, meg iszonyatos is!!! :roll: Nekem egy Fagor típusú elöltöltő mosógépem van, legalább 12 éves és még nem volt baja. Hát ennyit tudok erről írni. :D Ja és nekem jó hogy anno elöltöltőst vettem, pedig óvtak tőle. Nekem bejött, mert a régi lakásban pakoltam a tetejére, :lol: most meg be lett építve, így ha felültöltős lenne akkor vennem kellett volna egy másikat. Erre azért figyelj oda. :D

Kép
gyorgyi33

Zsófi!
Nekem Indesit felültöltős van,de nem vagyok tőle elájulva,ha még1x vennék előltöltőst és mosószárítóst!Kicsi a lakás és nem tok értelemsen ruhát szárítani :cry:
Borsa
jobbulást
az én fejem már sajnos lassan 1 hete fáj :cry: :cry:
Zsófi
hova?merre öltöztök???

emano/Andi
KépKép
emano

szóval,nem öltöztök :oops: hanem költöztök :wink:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Zsófi! Nekem indesit előltöltős van, bejött. Nagymamámnak kb ugyanolyan, de whirpool, és az nem centrifugáz rendesen, tök vizesek a ruhák mindig.

mtunde

Emano!
Köszi, bevettem egy Nurofent remélem hat.

Orsi

borsa

Zsófi!
Nekem felültöltős Whirlpool van, Tündéékkelellentétben tök jó a centrifugája, direkt amiatt választotta. 1200 a max. fordulat, de még sosem használtam. Cpős linket elküldöd?

Veronikusz!
Szerintem is kell egy kis idő, amikor az ember egyedül van. Pláne, hogy a párod állandóan nincs otthon, és a csajokkal vagy egész nap. Én pl. még Panka nem is volt, mondtam a férjemnek, ne maceráljon, mikor dolgozni megyek (állandóan felhívott), az az én időm, szeretnék magamban lenni legalább annyit. És van egy barátnőm, akinek egy olyan lánya van, hogy 3 fiú veszett el benne, neki mondtam, hogy legalább délelőttre adja bölcsibe, mert határozottan a kifáradás jelei mutatkoztak rajta. Szerintem attól még nem lesz rossz anya senki. Lehet, hogy még jobb is...

Fejfájás: Nálam mostanában a Panadol extra hat csak. De azt nem tudom, szoptatósoknak lehet-e.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Valentina!
Micsinál az az átok szomszéd? Nagyon mérgesnek tűnsz...

Kép
Kép
kriszta36

Zsófi!
én mindig ellene voltam a szárítós mosógépnek mindaddig, míg össze nem kerültem a férjemmel, akinek olyan volt. Nagyon szeretem. Pl. ha Kata Tigrisét ellopom mikor elalszik :D :D :D akkor mire felkel már egy tiszta, száraz tigris várja. Hát nem szuper!!!! :lol: :lol: :lol:

Köszönöm mindenkinek a bölcsis megerősítést!!!! :D :D :D Én is így gondolkodtam: nyugodt Anyuci, nyugodt babuci!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Fejfájás:
2 db ADVIL gyorsan hat és biztos a siker. Tapasztalatból mondom sajnos. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

mien modógépetek van?mert lehet hogy lecseréljük, bár a mostanival nem tom mi lesz :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

én ma nem tudok írni :oops: :oops:
szóval milyen mosógépetek van?

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta:
A szomszédom olyan írigy ránk, hogy nem is tudom szavakba foglalni. A lényeg, hogy fáj neki, hogy én megtudom oldani a Viktor felügyeletét ha dolgom van. De ez csak kevésbbé fáj neki. A legjobban az zavarja, hogy nálunk nem repkednek a tányérok és nincsenek oltári viták a férjemmel.
Mert náluk aztán minden van csak családi béke nem.
próbál provokálni, hogy ezt látta meg azt hallotta a férjemről.
Csak elfelejti,hogy én mindent megtudok beszélni a párommal.

Tényleg nagyon mérges vagyok rája.
De sajnos nem lehet neki megmondani semmit. :cry: :cry: :cry:

Zsófi: Jó költözést. én is azt mondom, hogy a fordulat számot kell nézni,meg hogy energia takarékos legyen.Szerintem.
Jók legyetek.
Ja Anyukámék most estek be az ajtón. :P :P :P
Jó éjt
V

valentina

Sziasztok!

Köszi a mosógépneveket! Nekünk most van egy keskeny gépünk, de azt itt hagyjuk ebben a lakásban, ide az öcsém fog költözni, és vennénk egy normál méretűt az újba, mindenképp elöltöltőset. Voltunk ma a Saturnban, ott most akciós egy whirlpool, jól rá is beszélt az eladó. Aztán átmentünk a media marktba, ahol meg jól lebeszéltek a whirlpoolról... na így legyünk okosak... A mostani elektrolux, és még semmi baj nem volt vele, szóval lehet, h megint az lesz.
Ja, és a XIII. kerületbe költözünk, a Szent István parkhoz közel. Eni, ti is arrafele laktok? Azt tudom, h XIII. ker, de azon belül merre?
Igazából attól nem félek, hogy Lénának tetszeni fog-e az új hely, csak az átmeneti néhány nap-hét nem szeretném, ha felzaklatná és felborulna nála minden... De majd ügyesek leszünk...

Cipő: a babaszoba csevegőjében, adok-veszek: cipő kategóriában többen is árulnak superfit cipőket-csizmákat. Itt vannak linkek:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=245368
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=245519
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=245427

stb...

szép estét!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
mi ez a BTH????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

belsőtalphossz :wink:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Biztosan front lehet, mert Áron ma egész nap rajtam lógott, kb amíg aludt addig nem kellet tartani...
Iszonyatosan fáj minden csontom és még mindíg küzdök a takonykórral. :(

Veronikusz
Ha én lennék a helyedbe én is ugyanezt csinálnám!
Szerintem sokkal jobb neki gyerekek közt heti 4 órában és különben is nem számít ki mit gondol, ha Te ezt így látod helyesnek... :D
...és most, hogy van egy kis időd kipróbálhatnánk a kocsimat, tegnap kaptam meg :D 523-as BMW, mivel szereted a gyors, erős kocsikat :wink:

Zsófi
Mi is pár hónapja költöztünk, nekünk kb.6 hünapig tartott, mire beköltöztünk :D
Mosógép: Whirpool tapasztalataink szerint nem jó !!!, Zanussi, vagy AEG. Nekünk a szárító is az és nagyon jó!

Borsa
Aranyosak az uszis képek! Mekkorát nőt a tündérke! :D
Mi az Örs mögött Gödöllő fele lakunk, valahol itt szeretnék majd uszodát nézni, de ha jobbat találok akkor oda megyünk. Ti hova jártok?
Talán ma jobban alszatok majd, mert Emmus kifáradt az uszkálásban :wink: !

Hanna

Kép
hanna09

:o :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hanna!
WOW!!! :o ok, kipróbáljuk :D :wink: bár a jövő héten még beszoktatás lesz minden nap DE. Viszont most 7végén én is megkaptam az S-MAX-ot. !!!! Kár hogy itthon van egy csomó dolgom. :oops: Pedig úgy mennék. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi, nekünk is elöltöltős van, AEG és imádom, mindent be lehet rajta programozni (hány perc múlva induljon, van rajta kézmosás progi is), de ugyanakkor nem bonyolult, kevés gomb van rajta, sztem nagyon jó! (de szárító progi nincs benne sajna, legközelebb én is olyat választanék) ja, plusz Dani imádja nézni, szóval a felültöltős eleve kilőve!

Hanna, nálunk is ma Dani nagyon nyűgi volt, igaz, szegényke 4x zuhant ma hatalmasat, már mindenhol feláll, meg nagyon bátor, szóval jó nagy puffanások voltak ,estére tiszta pirosfoltos lett az arca :oops: :(

Veronikusz, gratula Szofinak, nagyon nagykislány már, és milyen ügyi! Az pedig csak természetes, h ha könnyen beilleszkedik, plusz tesó is ott van, még jobb is nekik ott együtt, te meg kipihenten fogadod őket du.! :wink: Sztem heti két féknapot is megengedhetnél magadnak nyugodtan! :wink: igazából én is gondban vagyok, mivel Dani ugye novemberi ráadásul, szal tuti évvesztes lesz, de én max. 2-2,5 éves koráig akarok itthon maradni, aztán sajna bölcsi lesz nálunk is néhányszor egy héten...

Borsa, Gyuzsó, hihetetlenül édes vízipókjaitok vannak!!! Ez melyik uszoda?

Ja, Zsófi, nekem 4 barátnőm is a Szent Istvánnál (Hollán, Pozsonyi u.-ban, plusz Kárpát házban) lakik és imádják, biztos ti is nagyon szeretni fogjátok! És a parkban tök jó a játszótér!

Ancsa??? megkaptad az emailt?

na jó éjt mindenkinek, kellemes hétvégét!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Veronikusz!
Nagyon jól teszed a bölcsis dolgot...
Szofi is már elég nagy...szoknia kell a társaságot.
És csak egy napra megy hetente????? Nem nehezebb úgy beszoktatni ha nagyon keveset megy???? Nekem anno azt mondták Orsinál, hogy jobb ha többet megy egy héten...de lehet, hogy azt azért mondták, hogy több lóvét kapjanak????
Én is fizetősbe vittem Orsit egy ideig vagyis amíg tanulnom kellett a vizsgáimra...

Borsa!
Nagyon édesek vagytok uszi közben...és nem semmi, hogy Micu milyen HATALMAS...a képeken legalábbis hatalmasnak tűnik.

Zsófi!
Mi most költöztünk el a Szt. István környékéről :D
Merre fogtok lakni????
Mi a Pannóniában laktunk...
Ja, nekünk is whirlpool van...nagyon gagyi...
De az AEG-re nagyon jókat mondanak...

Hanna!
mi keresztapámékhoz szoktunk járni a 16-ba...az Imre utcánál kell leszállni hozzájuk...arrafelé laktok Ti is?????

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Jó reggelt!

Cukipofa!
az a helyzet, hogy mivel elég sok pénz, így nem akarom nagyon gyakrabban vinni Szofit. Viszont ha csoda történne és Katát átvennék az oviba, akkor Kata heti 3 DE-je helyett a Szofi járna úgyanígy. Kata ovijáért nem kell fizetni, így Szofinak lenne költségvetési kerete. :D Különben H-K vihetem Szofit. (HA AKAROM. Erről kaptunk papírt)
SZOFI: azért én nagyon félek, hogy az hogy ilyen jó elvan az azért van, mert ott vagyok és lát. Ő iszonyatosan ANYUCIS!!!! Lesz itt még nagy bőgés. :cry: :oops: Első nap csak az üvegajtó másik oldalára mentem át és csak azért mert valamit meg akartam beszélni a nővel és ő máris bőgött. Remélem azért megszokja a godozónőt és nem lesz semmi baj! Mikor Katának is leesett, hogy most már ő oda fog járni, vérzett a szivem mikor bőgve otthagytam. De aztán megnyugtattak, hogy kb addig sírt, míg kiértem a házból. Utána már tök HAPPY volt és jól elvolt. Ja! KAta nagyon édi: mindig mondja búcsúzáskor, hogy "adj egy puszit és gyere értem ebéd után" majd magától bemegy a szobába. :D :D :D :D Kis Tündér!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!
A tegnap délutáni nyűgösséget egy iszonyatosan pörgös este következett és este 10től-fél4ig aludt :lol: :lol: aztán fél7ig fenn volt 10 percet és aludt 8ig :lol: :lol: Úgyhogy hosszú idő óta végre aludtam 5 órát egybe :lol: :shock:

Többiek?

szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Zsófi, ha electrolux volt, annál alább ne add! Annál már csak az AEG márka jobb. (gyártó ugyanaz, minőség jobb :)) Persez leeht fokozni a dolgokat, de ezek még megfizethető minőségek :)

mtunde

Köszönjük a dícséreteket a babócák nevében is.

Kati!
Igen Mica igazi nagyfiú... főleg az asszony mellett. Ált mindíg 1 kiló különbség van a két gyerkőc között persze a kis herceg javára :D

Barbi!
Mi Gödre járunk az Aphrodite Hotel uszijába, mert nekünk ez van a legközelebb de nagyon jó szerintem. Ti hová jártok?

Hanna!
Ez Gödön van úgyhogy nektek nagyon messze van sajnos de Pesten biztos találtok valamit a közeletekben :D És igen jó nagyot aludt uszi után, mert kifáradt a kis béka.

Veronikusz!
Milyen édi ez a Kata :D

Emano!
Gratula az alváshoz gondolom nagyon jól esett.

Mi is tök jól aludtunk 2X keltünk enni egyszer kicsit nyűgösködni de egyből újra álomba merült :D Szóval pihentünk :D

Orsi

borsa

Ja és Valentíta ezek a szomszédok.... ismerem az érzést nagyon dühítő tud lenni...

Orsi

borsa

Sziasztok lányok,

jó rég nem voltam..... Részben azért mert mindig rohangálok ( építkezés ugye ) , s akkora lett itt a forgalom, hogy nem tudom tartani az iramot. Elég rusnya hét áll mögöttünk. Pont egy hete éjjel Szandi hányt. Vasárnap még a víz is kijött belőle, hétfőn úgy ami bentmaradt. Hétvégén látta ügyelet, de kedden kihívtam a saját dokinkat, aki azonnal beutalt a Budai gyermekkórházba, mert a kisasszony ki volt száradva. Kedd déltől csütörtök hajnalig 4*500ml infúzió ment bele. Csütörtökön kis erőszakkal jöttünk ki a kórházból, mert ugyan helyre álltak az értékei és nem hányt már 2 napja és ivott is magától, a főorvosnő azt mondta, hogy vájunk még egy napot, biztos ami biztos. Amikor Balázs jött értünk - kiderült Beni itthon hányt. Úgyhogy ezekután gondolhatjátok, hogy tudtam volna Szandival bent maradni, miközben megőrjített az ideg Beni miatt. Apjával meg megint nem maradt volna bent úgyhogy hazajöttünk. Szegény kislányt azért jól megviselte, ráadásul egész du. mondtuk neki, hogy innia és icipicit enni kell mert kórház lesz a vége. Jól behisztizte magát és este még hányt is megint. ( valószinűleg kijött rajta is az ideg, mert olyan típus) És majdnem sírógörcsöt kaptam, hogy most mi a fenét csináljunk, menjük be két gyerekkel? Soha életembennem vettem be nyugtatót, de most muszáj volt, mert olyan gyomor idegem lett....... Aztán feljöttek anyukámét és lekötötték az agyunkat, apu hülyült Szandival, Ózt éztek, közben ropit ettek és iszogatott. Teljesen kicserélődött. Természetesen péntek reggel már Beni is lázzal ébredt.
Tegnap nem hányt , nem is evett egész nap semmit, csak 7 dl teát ivott össz-vissz. Nem is akarta erőltetni, az volt a lényeg a folyadék benn maradt. MA már láztalanul kelt és evett is kétszer kis pirítóst, sokkal jobb a közérzete, játszik, de hasmenése van. Remélem nála csak ennyi és nem lesz olyan durva, mint Szandinak volt. Ő már kezd rendbejönni, tegnap kezdett el enni normálisabb adagot, majd egy hétig semmit. Gondolhatjátok, amúgy is nagyon vékonyka.....

Most a férjem van dögrovásom, szar a közérzete, hányingere van....... Szóval "jól" vagyunk........

Heni

Kép

Kép
cancan

Ó Cancan!
Szegények. Nekünk kb. 1 éve volt ilyen. De hálistennek megúsztuk kórház nélkül. Szegény gyerekem lfogyott 60 dekát, menni alig bírt. Én nem kaptam el, d a férjem annál inkább. Azóta már érdeklődtem a rota oltásról, de a doktor nénink nem javasolta, mert akinél eddig beadták, mindenki hányt, meg ment a hasuk. :roll:

Emano: Már akartam írni: Husit anyós 7-8 hónapos kor körül javasolt (inkább 7), és savanyított tejtermékeket (joghurt, kefír, túró) is. Natúr! Sinlac: érdemes belekeverni gyümölcsöt, szívesen eszik. A sajttal az is gond, hogy fog kell hozzá. :wink:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Szegény Cancan!
ezt még olvasni is borzasztó volt!!!! hátmég átélni milyen lehetett! Mielőbbi jobbulást a betegeknek!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cancan!
Jobbulást nektek, sajnálom hogy így összejött minden :(

Orsi

borsa

Lányok mondjátok már meg nekem, MI AZ A SINLAC?

Heni

Kép

Kép
cancan

ja és köszi az együttérzést.
Benus csipegetett ma és jobb a közérzete sokkal, Szandi jól van, ma férjem hányt.

Én nem lehetek beteg, mert akkor mi lesz velük? Pont.
Pálinka-kúrán vagyok....... - bár úúúútálom
:lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

cancan
jobbulást!!!!!!
Pálinka nagyon rossz,de hasznos :lol: :lol:
Sinlac
http://www.pirulapatika.hu/230049947/betegtajekoztato

emano/Andi
KépKép
emano

mi ez a pangás??? mondenki elutazott? azt hiszem kicsit depis vagyok így egyedül ... :oops: :oops: :oops: már alig várom, hogy a lányok este elaludjanak. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: