A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Annee :)
Jobbulást Andrisnak! :?

Enikő :)
Apánk is nagy horgász, de a puceválás az ő dolga. Nemá, hogy nekem hagyja a piszkos munkát... :D

Zsú :)
UH :D Szuper! :wink:

Ha még kicsit tovább nézem a minivonalzókat, annyira megtetszenek, hogy én is áttérek Lilypie-ra. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andrisnak jobbulást!
pillangó7

ckat: bár szociologus lennék.. 8) egy sokkal rosszabb típus besorolásom van... marketing manager.. :lol: :lol:

enikő: ja igen, zalánod volt szörcsögős... fenistil cseppet már lehet adni ilyenkor? én szivem szerint elkerülnék minden gyógyszer jellegű dolgot... ti jobban vagytok már? ilka változatlan, de legalább nem rosszabbodott.. :?

na most aztán túlzottan is követhetőek a hozzá szólások..

zsú: nem kell, hogy egyetérts, nem szentírás amit mondok, csak egy kis okfejtés volt az én szemszögemből... nem is érdemel több szót :wink:

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok!

3 hónapos adatok:

Beni 7280g és 64 cm.

KépKépKépKépKép
uxi

Ckat, hát mit csinálna? :lol: Alszik (egyiken csillagos fölötte az ég, a másikon délutáni alvás van, aztn van olyan ,ahol szerelmes (kis szivecskék lebegnek körülötte) van, amelyiken úszik, hajózik, játszik, stb.A Dm pleusok közül ez a kacsás a kedvencem, de ha elfogy, át kell térnünk a 7-x kg-osra, az már talán zsirfos lesz.

KépKépKépKépKép
uxi

Helló Lányok! Zsúfolt két nap áll mögöttünk. Tegnap gyalog voltunk a temetőben, bár én javasoltam az uramnak, hogy babakocsival menjünk, most persze szenved, hogy fáj a háta. :lol:

Sok mindenről írtatok, most csak a pelenka-kérdés jut eszembe. Nekünk is nagyon bejött a Tesco lila. Sajnos most legutoljára kéket vettünk (tesco value), nem is figyeltem, azt hittem, az ugyanaz, és az nagyon béna. Tök vacak műanyagból van, és egy csomószor ki is folyt belőle a pisi. Azt hiszem, maradok a lilánál.

Betegeknek jobbulást!

Kép
nenoke

Andi, eddig elaludt magától, remélem nem kiabálom el. Mi is fél 9 körül lőjük a pizsit. :lol: Hacsak nincs hidegfront, mert akkor katasztrófális. Nem nyüszög, hanem üvölt. :( Viszont az óraátállítás megzavarta, de nem az estéket, hanem a reggeleket. 6 helyett először 4kor, majd mostanában 5kor kel. Remélem visszaáll a 6ra.

Köszönjük az uhs hozzászólásokat, aranyosak vagytok!

Rita, Samu, hogy van? Új babakocsit megszerette már?

Uxi, Beni jól belehúzott. Marci most lépte át a 7 kilót. :lol:

Már kérdezni szerettem volna, akinek műkörme volt visszarakatta?

kispiskóta

Andrisnak tüdőgyulladása van. :cry: :cry: :cry: :cry:
Egy darabig nem jövök. (nem mintha hiányoznék... csak szóltam)
Vendég

Uxi :)
Nem semmi méretek! :shock: Legalább van látszatja a gyakori evésnek. :D

Annee :)
Szegény Tömzsike. :( Gyorsan gyógyuljon meg!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zsú: ma már nálunk is jobb a helyzet (kopp-kopp) de az elmúlt pár nap elég húzós volt... gondolom az oltás miatt is volt ilyen nyügős.

Pelenka: ma jól rácsesztem vettem 7-11 kg-ig és nem vettem észre, hogy Up and GO az meg ilyen felhúzó gatya, bár a pisi-kaki még eddig nem jött ki belőle.

Annee: jobbúlást Tömzsinek!

Uxi, Beni sem aprócska! A múltkori képen amit feltettél én is észrevettem, hogy hasonlítanak! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Annee: gyors gyógyulást Andrisnak!
Én személy szerint, (ha rosszul is esett a szélhámoskodásod, bár közvetlenül nem érintett,meg hogy széttúrtad a topikot ez viszont érintett), a gyerekeidnek sohase kívánnék rosszat!

Nenőke: igen a tecsós pelussal egyszer már én is megszívtam, pont akkor váltottak stílust csomagolásilag, és pont a nejlonos cart vettem meg véletlenül... :evil:

Mütyürke: hát nekünk 2 hetesen már felírta a doki a fenistilt a szörcsögésre. Más kérdés hogy nem ért semmit, mert más baja volt (orrváladék tenyészetből kiderült) és a végén kb 4 hét szörcsögés után, antibigyót kapott Cedax babyt,ami már másnapra helyretette.... 8)

Egcsi: nálunk apa nem eszik halat csak kifogja. Ezért az én dolgom a pucevákólás, elkészítés is :lol: De nem esik nehezemre ám :wink:

Esztora: nektek mennyi idő alatt tette helyre a Babé a koszmót?? Amúgy állatjó a doboza :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko kb 1 1/2 hete használjuk.a régebbieket simán leszedem a fejéről kapargatás nélkül.és nem jön új helyette.
te is doboz mániás vagy?

Bridzsi

Kép
esztora

Andi, Marci hétfőtől szerdáig minden nap sírt délutántól estig. Egyáltalán nem jellemző rá, és ilyenkor semmi nem kell neki. Dömpikét az oltás is befolyásolhatta.

Annee, Andrisnak jobbulást! De az apró betűs részt nyugodtan kihagyhattad volna.

kispiskóta

Hali!

Ceniko: Apjukat kizavartam pakolászni, nem engedem ide, de üzeni, hogy lcd-technológia velejárója. Kisebb nagyobb mértékben minden lcd képe változik a betekintési szögtől függően. ...vagy valami ilyesmit kiabálgat be :D
Hinta: ha elakadna a hintaszállító kisiparosod szólj, segítek :wink:

Kinderandi: szegény Dömpi :( , ezek a hülye oltások megzavarják szegénykéket. Mi nemrég hevertük ki az előzőt, erre most szerdán megyünk a következőre...

Tudom, egy csomószor volt már téma a választható oltás, de emberrel nem nagyon értünk egyet a bárányhimlő elleni oltásban. Úgy tudom felnőtt korban nagyon veszélyes a bárányhimlő. Mi van, ha akkor elkapja? Nem akarom, hogy impotens legyen vagy más szőrnyűséget kapjon el. Szerdán megkérdezem a dokit, de addig is szívesen elolvasnám mit tudtok róla, mi a véleményetek és hogy beadatjátok e? Köszike

Rólunk: annyira büszke vagyok a fiamra! Már voltam vele cipővásáron is, ahol 3 millióan voltak, egy hang nélkül tűrte a kenguruban, de ma hifi show-n voltunk. Apjuk már régóta kérte, hogy menjünk, mentünk. Kenguru, aztán indulás. Egy sírás, egy hangos szó nélkül tűrte. Egyszer jajdult egyet, akkor jöttem rá, hogy elfelejtettem etetni :oops: A west end hiltonban volt, ahol nincs mamaszoba, viszont adtak nekem egy szobát szoptatni :D Bors istenit szopott a hiltonban :lol: . Utána visszatértünk hangfalakat hallgatni, úgy ahogy kell, csöndben.

üdv.: ckat
ckat

Esztora: Hja :lol: Hú nem is tudom hány napja használjuk, asszem aznap vetettem a párommal amikor írtad ide, hogy létezik ez a sampon... kb4-5x használtuk eddig, de már látványos a javulás :D Mondjuk ennek azért is örülök, mert vasárnap kereszteljük Zalánt, és azé hna, ne legyen már koszmós a feje, ráadásul elöl már jócskán kikopott a haja ás azért látszódott a koszmó rendesen. Az a szaliciles olaj amit a doki felírt rá, nem volt valami hatásos, pedig a csajoknál azt használtam és pikk pakk helyrejött, mondjuk nem volt ilyen makacs... :roll:

Akkor addig ezzel a Babével mosunk majd hajat amíg el nem fogy, csak most naponta, később meg elég heti 2-3x.... Mégeccer örök hála az infóért :wink:

ceniko
Szeged

Ckat: Üzenem Ckat apának, hogy köszi az infót, ez nekem is feltűnt, csak furi, még meg kell szoknom :lol: Viszont jobb mint a régi monitorom (az sem volt túl régi amúgy csak az "hagyományos" volt)
És a hintavételes felajánlást is köszönöm szépen. Remélem tesóm megoldja eme komoly problémámat :D 8)

Lányaim egymás után voltak bárányhimlősök amikor Bogi 4,Viola 1 éves volt. Én örülök, hogy elkapták és túl vannak rajta és egy életre védettek. Nem nőtt még fel az első védőoltásos generáció, honnan tudjuk mi lesz 30 év múlva, akkor hatni fog-e vagy sem... Felnőttkorban veszélyes, ez tény. A barátnőm férje elkapta a lányától...kéééész volt 2 hétig...és csúnya maradt a bőre, a lányaimon egy darab himlőre utaló jel sem maradt.. :roll: Nemtom én nem vagyok oltás párti... :roll: 8)

ceniko
Szeged

Enikő: és mekkora halat fogott a párod?

A tescos pelussal egyszer már mi is jártunk így :cry: azt hiszem 3db-ot használtunk a többi ment a kukába!

Ckat: én most adattam be a fiúknak a barihimlő elleni oltást. Ha nem lenne a Samu lehet kihagytam volna, de így valahogy nem volt kedvem hozzá, hogy netán 3pöttyös gyerekem legyen egyszerre :oops:
Anno a férjem elkapta Danitól, pedig gyerekkorába már volt himlős, tehát az sem 100%-os :roll: Elég gáz volt, de túlélte és még impotens sem lett :lol: Bizonyítékok itt alszanak :lol:

Ma Samu is sírós kedvében volt. Este csak annyi időre hagyta abba míg megfürdettem :cry: Most alszík, de még így is néha felsír :cry: Lehet ez még az oltás hatása?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Kép
Apa, fia és a muppet show

Kép
zongora után a török furulyát kóstolgatjuk

Kép
így értünk ma haza: kipurcanva
ckat

Brigi: meggyőző bizonyítékaid vannak :lol:
ckat

Ckat :)
Hilton :D Tudtok élni! :lol: Az alvós kép cukker! :D
Oltás:Itt kérdés nélkül beadják. Otthon nem adatnám be. :)

Hol lehet venni ezt a Babét és mi a pontos neve? Hozatok anyósékkal, nekünk is állandóan visszatér a koszmó. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: patikába vette a zuram 1600valamennyi volt. Kurvajó kerek dobozba van amiben benne van a flakon, naggggggyon dizájnos :D . Ha csak sima mezei flakonba lenne, minden féle flanc nélkül,fele ennyibe kerülne :lol: A pontos neve: Babé (sampon kimondottan koszmó koszmovicsok eltüntetésére :D )
Itt tudod megnézni:
http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php ... ek=34#anci

Brigi: Többet is fogott, de csak kettőt hoztunk haza összesen 3 kiló 10 deka volt a kettő, meg is főztem a hallevet belőle, holnap visszük is haza... :D

ceniko
Szeged

Ckat: én még nem voltam bárányhimlős... :shock: szóval kicsit fosok tőle, tehát mi valószínű beadatjuk... mert szeretnék még kistesót és nehogy akkor kapjam el.
Bors fiad egyszerűen imádnivaló kis "zenészpalánta" (és mint hallom nagyon jó gyerek!)

Zsú: dettó hétfőtől - szerdáig de esténként (előbb megérzik a hidegfrontot vasárnaptól lehűlés..)

Kiütés: ma csak neugranorman krémmel kentem, holnap jön a csak sudokrém, aztán a bepanten.. ha nem múlik meglátjuk

Enikő: feltetted ezt az oldalt és megkattanok imádom a dobozokat, kozmetikumokat... most majd mehetek vásárolni. :wink: alibi koszmósamponért...

Brigi:
felnőttekre milyen hatása van a bárányhimlőnek? Oltás nálunk is ez volt, felsírt éjszaka... és székrekedése lett! :shock:

Andrea
Kép
kindernay

húú enikő: és mit tenyésztettek ki? :shock:
és vajon mitől lett annee tömzsijének tüdőgyulladása?? :shock:

jó a doboza a babénak mi? :wink: nálunk 3.használatra már eltüntette... de én csak heti 1x kentem be vele a fejét.. :roll:

pelenkáról jut eszembe, én is a dm-st használom.. midi. 3-4 napja megint naponta van fosi, azóta nem ázik át sosem.. előtte a 3-4naponta termésnél mindig fürdés volt.. :lol:

KépKépKép
mütyürke

Köszi! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Andi, tegnap elkiabáltam. Elég nehezen aludt el, ennek ellenére 11 körül felsírt, és csak cicivel nyugodott meg és aludt vissza. Na innentől kezdve óránként sírt fel. :(

Ckat, Bors zabantani való, nekem a furulyás kép tetszik a legjobban!

A bárányhimlő elkapható újra, örvsömör formájában. Tehát 100% védettséget nem ad, ha elkaptad. Meg ha jól tudom a védőoltás, se életed végéig tart. No én ennek ellenére, most azt gondolom be fogom adatni, de úgyis csak egyéves kor után adják, addig még van idő eldönteni.

Én úgy tudom a mumpsztól lesznek a férfiak impotensek, és a nőkre meg a rubeola veszélyes, ha terhesség alatt kapják el. (no a barihimlő se használ ilyenkor)

Tényleg nagyon jól néz ki ez a sampon doboz. :lol:

kispiskóta

Jó reggelt!

Andi: nem tudom milyen mellékhatásai vannak felnőtt korban :oops: Ha csak nem az, hogy extra hisztisé tette a férjemet :twisted: Komolyan,nehezebb volt vele mint az akkor 4éves Danival.

Koszmója Samunak is van, de csak pici és csak elől. Most jött csak elő 2-3napja. Megpróbálom lekaparászni, ha nem megy én is bevetem a csodasampont. Nálunk a fiúk dobozmániásak :lol: Komolyan képesek összeveszni bármilyen dobozon :?

Enikő: imádom a halászlevet :lol: Apum is nagy horgász, kár, hogy messze lakik :cry: De nyaranta amikor jön, megy nekem halat fogni :lol:

Ckat: Bors nagyon édi! Már most látszik, hogy zenésznek készül

Az este nálunk is eléggé sírósra sikerült. Viszont éjszaka már semmi baja nem volt. Azt hiszem 4x szopizott.(ebben nem vagyok biztos :lol: ) Reggel 7kor meg mosolyogva ébredt :lol: Most persze megint alszik!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jó reggelt,

Zsú: nálunk is dettó, bár "csak" 3x keltünk sírva, de simogatással, cicivel megnyugodott. Jön a hideg... én is úgy úgy tudom, hogy mumpsz férfiakra, rubeola terhesség alatt, de igen, gondolom a bárányhimlő sem leányálom. :?

Brigi: legalább lesz okom nekem is kicsit nyügősködni... :lol:

Halászlé: sajnos mindentől írtózom ami vízben lelhető fel...

Pelenka: pampersből kifolyik a pisi, Libero UandGo nagy még pedig 7-11 kg-ig van kifolyik a cucc... marad a sima Libero, hiába szorít... de lehet, hogy a DM-st kipróbálom!

Andrea
Kép
kindernay

Egyedül vagyok, Dani és Marci piacolnak. Megpróbálok addig kitakarítani. Lehet szívtelen vagyok, de most olyan jó egy picit egyedül.

Andi, próbáltad a legújabb Pamperst? Valamivel nagyobb, mint a sima 4-9ig. Lefénbyképezem neked! A Libero 7-11 nekünk is nagy, én is vettem. Lehet, hogy a Tescost megpróbálom. Ja és a Huggies se jó.

kispiskóta

Szerintem is front van,bár én inkább ezt a férjemen tapasztalom.

Kedden megyünk a 4hós védőoltásra/tegnap töltötte Domi a 4hót./,megint parázok tőle,bár ha eddigiektől nem volt problémája akkor csaknem lesz ettől?Írjátok,hogy megviselte a kicsiket az oltás,az előző is vagy csak a 3hós?

Én még nem merek műkörmört magamnak,mert olyan béna vok,hogy ha egy kicsit is hosszabb a sajátom mindíg belekapok Domiba.Bár a védőnőnknek is van és ő elég sokat foglalkozik a kicsikkel.Ez lehet inkább attól függ mennyire tudsz vigyázni vele Andi.
pillangó7

Pillangó, ezt én kérdeztem! Bevallom nekem hiányzik, nem hosszúra gondoltam. Azért is kérdeztem, akinek volt, visszarakatta-e már.

Szerintem nem lesz semmi komoly, ha eddig se volt! Ez a 4 hós oltás ugyanaz, mint a két hós. Nem?

Ez jó a férjeden érzed!!! Hát Dani se a türelem mintaképe ma.

kispiskóta

Andi, nekem a babylove pelus (dm) nem jött be, valahogy nem jól szív, mindig van egy csepp a kis fütyijén, én most pampers sleep&playt vettem, azt is kipróbálom, de mondom, nekünk a lila tesco is bejött.

Kép
nenoke

Pillangó: akkor kitartást a mai napra! :wink:

Zsú: én is gondolkodtam rajta, mert nincs idő a körmeimet megcsinálni, milyen jó és szép lenne... én zselét szerettem volna ráhúzatni, és az ténlyeg szép és havonta egyszer kell töltetni. DE én mindig attól parázok, hogy mi van ha utazás alatt lepottyan és akkor az egész ott csúfoskodik nekem... bár a körmeim most elég jó állapotban vannak! Vettem a DM-ben polirozót és hetente egyszer megcsinálom turbóba a született feleségek alatt... :lol:

A hiányzóknak üzenem, hogy hiányoznak!

Andrea
Kép
kindernay

Zsú,bocsi.
Tegnap voltunk a Tescoba és ott vaciláltam a tescos lila pelus és a Pampers között,de nem mertem megvenni a tescosat,de ha már ennyien írjátok,hogy jó legközelebb kipróbáljuk,sokkal olcsóbb mint a pampers.Popsitörlőt használunk lila tescosat és az jó.
pillangó7

Andrea!

ez nagyon aranyos megjegyzés volt :lol:
amúgy mára meg holnapra kérek szépen engedélyezett eltávot.
ma kb. 2,5-3 óra múlva egy rakat vendég jön, holnap pedig megyünk a szüleimhez, apa vett ott a szomszédban egy malacot, azt kell levágni, jövő 7végén a 2es számú haveri körünkkel isznak a fejemre, hogy ismét +1 leszek. :oops:

csóközön
kissmanó

Sziasztok!

Zsú nem vagy szívtelen,én is lopok magamnak időt mikor egyedül vagyok!

emlékeztek a kék ikeás takaróra?azóta is a járókában van összetekerve mert Nyunyi imádja kell vennem mégegyet a b.kocsiba :lol:
körbe körbe vándorol mostanában a járókában rájött hogy a rácson tudja magát tolni és így "száguldozik"

ő is rendszeresen felsír éjszaka de olyan keservesen és csak rajtam fekve nyugszik meg

Bridzsi

Kép
esztora

Hát Andi ez a helyzet nálam is. Nincs idő rá. Mondjuk nekem sose esett le, ettől nem parázok és havonta egyszer jártam én is. Lehet karácsonyra megcsináltatom... :roll:

A hiányzók nekem is hiányoznak!!! :(

kispiskóta

Tömzsinek rohamos gyógyulást.
Enikőnek igaza van: gyerekek a szüleik miatt nem szabad a rövidebbet húzzák. :idea:
kissmanó

Aha: Bors fogja megfejteni a mesekvízt.
tegnap Grétát nem érdekelte a Minimax
kissmanó

B.himlő mi ugy beszéltük meg a védőnővel hogy vannak dolgok amin át kell esni gyerekkorban így én nem oltatom be.

köröm :én is újra meg akarom csináltatni!!!valószinű nálam is a karácsony a cél.
(viszont ha megyünk sielni le kell csiszoltatni mert mindig letörik egy pár :wink: )

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Ez a reggelem vidáman kezdődött. Egy kedves ismerősöm/ismerősünk egy aranyos videófelvétellel megnevettetett. :lol:

Bárányhímlő: Nálunk -mint ahogyan már korábban írtam- a nagyfiúk egymás után estek át rajta. (Évek múltán sajnos még visszajöhet övsömör képében, de ez mindenkinél fennáll.) A felnőttkori bárányhímlő már nagyon megvisel mindenkit. Nálunk az óvodában (hol máshol?) ütötte fel a fejét. A gyerekek haza is vitték, így akik még nem estek rajta át -a legnagyobb óvás ellenére is- maguk is megbetegedtek. Gyerekeknél ez tényleg hamar megy, de a felnőtteknél...... Az egyik anyuka is elkapta -mint kiderült, az ő anyukája nem jól emlékezett- és azt mesélte, hogy iszonyú 2 hete volt. Az influenza kutya füle volt ahhoz képest, amit a több napig tartó 39 fok körüli láz és a szintén több napon keresztül folyton-folyvást megjelenő, rettenetesen viszkető kiütések okoztak. Egy másik szülő -egy apuka- is beleesett, és ő is nagyon szenvedett tőle. Ezek a szülők sokkal rosszabbul viselték a betegséget, mint a gyerekeik. Maguk is ezt mondták és a párjuk is így látta.
A másik, hogy ez a védőoltás nyújtota védettség nem egy életre szóló. Nem mernék rá megesküdni, de úgy emlékszem, hogy 20 év körüli időtartamra taksálják. És utána mi lesz, hogy lesz? Fiatal felnőttkorban családtervezés előtt, közben vajon eszébe jut-e mindenkinek, hogy már nem védett? Számomra ez sokkal nagyobb rizikót jelent ebben a korban, mint kisgyerekeknél. Való igaz, hogy sajnos súlyos szövődményei lehetnek, de egy influenza is okozhat -és okoz is- szövődményeket. Nyilván mindenki mást tart szem előtt.

Annee! Jobbulást Andrisnak! Csak antibiotikumot kaptatok?

Pelenka! Mi is a Pampers Fit Aktívot használjuk. Hátul egyáltalán nem enged ki semmit, oldalt eddig kétszer lett kicsit maszatos, de ez a kenguru miatt lehetett.

Enikő! Szóval jól sikerült a barátnős buli! :D Gondoltam rád másnap reggel. (És picit irigykedtem is, de csak nagyon picit. :lol: )

Mi ma megyünk buliba, igaz csak 1,5 órára, de már nagyon várom. Pogit sütök, mi azt viszünk a borocska és a gyümölcslé mellé. Amúgy tatárbifsztek áll a menün és hagymás lepény. A hagymáslepény oké, de a tatárbifsztek -a szopi miatt- talán kicsit még korai. Vagy sztetek már nem szerepel a tiltott listán?

Ckat! Minden ifjú jóképű zongorista tud furulyázni? Vagy csak egyesek kiváltsága? :lol:

Mütyürke! Nálunk is van egy kicsi szörcsögés, ami várható volt. Én is csak Fluimare-ral fújom és porszívóval szívom az orrát Gabónak. Ilkának is jobbulást!

Kata és Klári! Hány napig volt hasmenésszerű széklete a babácskáitoknak? Nem voltak nyűgösek?Én is erősen gondolkodom azon, hogy beadassam-e a rota elleni védőoltást, mivel két helyről kapjuk a bacikat, vírusokat. Nagyobb gyerekek is hamar kórházba kerülhetnek, hát egy ilyen pici baba!
Már az oltások utáni nyugtalanságuk is elég rossz közérzetet jelent, pedig az csak pár napig tart. De a hasmenés és hányás sokkal jobban megviselheti a szervezetüket. Én ezt nem szeretném, de kérdés, hogy valóban védettek lesznek-e ezek a babák és meddig? Potyára nem szeretnék kiadni ennyi pénzt. Ki mit tud erről?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Mtücsi én imádom a tatárt de szerintem még ne.(Űez csak az én véleményem)

Bridzsi

Kép
esztora

zsú, andi: én nem a hossz miatt vetettem le a műkörmöm tavaly, hanem a vegyszer szagolása 40percen át ill. a körömfelületen való esetleges vegy felszívódás miatt.. :wink:
az enyém normál hossz volt, szinte rövid, de annyira jó volt, hogy nem kellett vacakolnom vele... sima francia, sosem lakkozva.. :lol:
ja meghát az idő... a belvárosban(podmaniczky u.) van a körmös lány, parkolni sem nagyon lehet, plusz míg bejutok oda, plusz az ott töltött idő... most sem tudnám megoldani szoptatás alatt... :roll:

manó: írtam foto ügyben emilt még anno... már nem aktuális?

esztora: nem akarod inkább a dokinővel átbeszélni az oltásokat? lehet, hogy ő másképp látja "a min kell átesni" dolgokat.. :roll:

KépKépKép
mütyürke

Sziasztok!

Pár napja nagyon nem jó hangulat a fórumon .Olyan rossz.:-(

Pelenka:Mi Pamperst használunk a lilát.Nekem be vált.Mi egyszer vetünk Dm-est nekünk nem vált be.

Tegnap voltunk vásárolni a C&A-ba.Persze Benike is kapott szép ruhát meg olyan kis csörgő cipelőt mint Egonnak is van.Anya kapott végre csöcs kabátokat meg bugyit.Erre haza érünk ki pakolok a szatyorból.Mit veszek észre a pénztáros csak nem vette le a lopás jellzöt a bugyikról.Így most van két bugyim lopás jellzövel el látva.Furcsa volt mondjuk hogy mi után minden boltba be mentünk a riasztó jelzet.DE mindenhol azt mondták hogy bizti a baba kocsi.Na mindegy ma valahol le szedetem mert itt Memmingenbe nincs C&A.

Hiányzók:Kérek én is mindenkit csak egy kis életjelet adjon.Na léci.................................

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

úúú én tegnap este pont tatárt csináltam.. és ettem is belőle :lol: :roll:

Rota: azt ugye tudjátok, hogy túl sokáig nem lehet gondolkodni, mert az elsőt 20hetes korig kell beadni, a másodikat meg 24hetes korig meg kell, hogy kapja :idea: tehát innen lehet vissza számolgatni, mert a kettő között 4hétnek kell eltelni.. :wink:

KépKépKép
mütyürke

tücsi: jobbulást nektek is! nálatok volt vmi + tünet?

KépKépKép
mütyürke

Melinda: szerintem ne emlegessük már tovább a hangulatot, attól nem lesz jobb, max így marad, vagy romlik.

Mütyürke: hogyne lenne aktuális?
Sajna emiled nem ért célba, akkor kérhetném mégecce?
Előre is hála + köszönet érte.
kissmanó

Sziasztok

Koszmó: mindig akartam írni, csak…
Szóval Majának is csak elöl a homlokánál jött elő egy kicsi sávban kb 2 hónapos kora táján, először csak sejtettem, hogy az, aztán olyan sárgás-barnás lett, na akkor egyszer mikor aludt szépen lekapargattam úgy natúr és azóta semmi!

Halászlé: Szili állati, szereti a halászlevet, csak hal ne legyen benne! :shock: 8) :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!

tegnap szülinapi buliztunk este, minát leadtam a fiúkkal anyuékhoz, fél 3kor mentünk érte, addig aludt! Tündérpalánta! :)

ma kertészkedtünk kicsit, áttelepítettünk pár fát, amit anno elég hülye helyekre ültettek az elődök, még jó, hogy kicsik voltak! tiszta jó ez az idő, úgy élvezték a ygerekek is!

Himlőoltás: bár párszor már beijesztett Bence, hogy elkapta, de én úgy vagyok vele, inkább kapják el, essenek át rajta, csak megerősíti őket. nem oltatok semmi ellen, csak a kullancs elleni védőoltást adattam/nám be, ha lehetne vakcinát kapni gyerekeknek...Egész nyáron hiánycikk volt! :evil:

Emi, én is csak a hallé levét szeretem, a hal mellőzhető! :)

beteg gyerkőcöknek jobbulást!!!

Meegyek filmezünk egy kicsit amíg a kicsik alszanak!

KépKépKép
dikó1

Tücsi, Dávidnál semmilyen tünete nem volt a rota oltásnak, pedig már mindkettőn túlvan. Nem volt hasmenéses kakilása sem, az valaki más lehetett. Kicsit nyűgös volt a második után, de szerintem nem attól, hanem vagy a harmadik havi oltástól, mert akkor kapta, vagy még inkább akkor jött az a nagyon durva hidegfront, és ő elég érzékeny a frontokra.

Kép
nenoke

Mütyürke nem a védőnő hanem az én véleményemet olvashattad.
nem lesz oltás (és dokibácsink van :lol: )

éjjen a hallé!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: