A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ridonli :) igen-igen megkedveltem a ridonliságot, lassan nevet is kéne változtatnom :lol:

Johi :) most akkó sötét már a csikod?
Ja, fogrendbehozást csak személyes szimbólum tudja megoldani, úgyhogy lassan én is megyek.

Rylie :) Sajnos a múltkor már a másodikra se volt hely, igy mi se járunk - mondjuk túl sokat nem tanultam ott, meg Dominónak se tetszik a körben beülés és éneklés alvásidőben :lol: igy marad az itthoni éneklés, azt legalább birja. EGyébként pedig nem lesz már ingyenes. viszont dec. 12-én karácsonyi Ringató MÜPA, ingyenes, Sebestyén Mártával, ott a helyünk.
indianyo

Várom a zuram, hogy hazajöjjön melóból... :roll: :roll: :roll: Ma csak éjfélig vannak!

Rylie:
Nagylányodon behalok, annyira édes!

RTLklub népszerű sorozata: A szökés, főszerepben Réka:

Kép

Ez az új tudomány, itt az idő, hogy hadrendbe hívjam a felmosórongyot gyakrabban :roll: :roll: :oops:

nukada

[quote="johanna1975"]V írta:johanna1975otiv: nem kell böjt, csak néhány dolgot, kell elhagyni egyes után.
:lol: :lol:

Johi, az nekem már felér egy böjttel :D

votiv 8)
votiv

Nuk,
felmosót kötözd a hasára, 2 in 1. Gyerek elvan, felfedez és egyben takarít is. :lol:

Kamilla a konyhatündér. :D :D :D

Fibi,
fütyifigyelmeztetés.. :mrgreen:

Curse,
jobbulást lányodnak!!!

Többre nem futja, jönnek ebédre anyósék, megyek, utánzom Kamillát. :D

PS: Óvatosan dél-Budán: megkaptam a jogsit! :mrgreen:
neet

Neet: jogsi szuper... akkor majd vigyázunk. :lol: :lol:

Indi: igen, valamivel sötétebb. Te is mész nadizni majdan?

Curse: jobbulást.. milyen volt az iccaka?

Nuk: Réka már ilyen menő. Ez tök jó. Szerintem is a gyereknek kő megtanítani a takarítás szépségét és még mindenhová befér. :o Hajrá réka, irtsddddddddd a koszt.

Na ennyit hagyott apa, követelik a reggelit a családtagok. :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Jó reggelt!

Nagyszerű fotók vannak megint :D

Macs:
kedden voltál? :roll:

Votiv:
na végre,ez remekül hangzik :!: Már nagyon rád fér egy kis nyugi :wink:
Zuziék jól vannak?Végérvenyesen itthagy minket? :roll:
Greenbay:ne is mond :lol: ,kétszer is agyvérzés közeli állapotba került Balázsom,az utolsó 10 perc alatt :lol:

Zsan:
lakásügyben én is úgy gondolom,mint Ancsi :D
Sokkal" nyugisabb" lenne,ha először CSAK arra koncentrálnál,hogy eladjátok a mostanit.Ami persze már magában is egy agybaj :wink:

Johi:
még csak drukkolok,de azt nagyon :lol:

Manóka:
jó hallani felőletek! :D

Neet:
izirájder Öcsém :mrgreen:

petergabi

Sziasztok!

Nuk, annyira hülye vagyok, percekig nem esett le,h miért érzem azt,h láttam már Réka szükős képét! (Tegnap olvastam a blogját, még kommenteztem is!)

Neet, most gyakorolj, elutazunk!
Megyün kvidéki rokonyokhoz, Anyós már totál be van izgulva, már 3x ránktelefonált,h mikor indulun, meg,h öltözzünk fel rendesen. Na nem a hideg miatt, hanem ünneplőbe. :shock: Majd biztos. Nekem már ovis koromban sem nagyon mondták meg,h mit vegyek fel, nemhog yígy 30 felé... Hangulat beállítva... :?

P tegnap megetette Bt vattával, röhögve adogatta neki a galacsinokat. Legalább steril volt.... :shock:

Fotók szuperek!
Megyek, Apa már mérges, h nem készülődök.
rídonli#

Sziasztok!

Segítség kéne...
Votív, vagy ha Valaki elmentette, amit Vot írt:
Kellene az a pár mozdulatból álló "kezelés" ami megnyugtatja a babákat! Képtelen vagyok visszakeresni odáig, pedig párszor már elhatároztam, hogy Votiv minden ilyen írását kimásolom és elmentem, de aztán mindig elfelejtem :oops:

Köszi és pussz mindenkinek, most nincs időm többre!

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Mi az a személyes szimbolum??? :o

Anyosok éljenek, enyim is jön holnap, ugyhogy L takaritani....

KépKép
fibi

személyesen adható szimbólum, tehát nem küldhető.
indianyo

Halihó!

Angi betaknyozódott. :(

Ruz! nehogy azt hidd hogy arra gondoltam hogy még szopizni kéne?!?!! csak mint lehetséges okot tippeltem a mostani betegségekre.

Macs! igen arra gondoltam amit Rylie írt, de itt van a honlap ( a dobozon más is van)
http://www.naszalytej.hu/index.php?id=35&nyelv=0
s azért jó tudni hogy legalább ebben ilyen humánusak vagyunk 8) :D
linkberakást még nem értem teljesen de általában este 11kor próbálkozom szóval fogjuk arra :roll: :wink:
Füli :lol:

matrac: bár sokan írtátok de szerintem nem annak keménysége az indok. alvásának nagyobb részét a mi ágyunkban tölti, s nekünk a legkeményebb cardo van (bár az tényleg nem annyira kemény mint az övé). földön is aludtunk már, s a kedvenckanapé is keményke.
köszönöm az ötleteket!!! :D

Kisün! Anginak is volt galambkorszaka de rájött, hogy a cicák elérhetőbbek :lol:

Zsan! +++ s tuti hogy meglesz álmaitok háza!!! 8)

vki hallgatta Manóka által ajánlott RJ-s beszélgetést? kivi lennék

Votív! édesek lehetnek a kőceid. s nem semmi micsoda hatást ér el a prána Istinél. szuper :lol: !

Kamilla házitündérnek is édes :lol: . már gondolkoztam rajta, hogy ti dedeitek hogy segítenek. mármint fizikailag leteszitek eléjük vagy hogy. de most jól látom :lol: szerintem én majd max felültetni tudom a pultra. de majd biztos kiokoskodom vmit. enyim ded a takarításban már lelkes segítő :D

ezt az oldalt még nem sikerült végigpásztázni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

rohanó Réka :lol: :lol: :lol:

Fibi! B amint a fütyijét tanítja :lol: :lol: :lol:
személyes szimbolum hogy jutot eszedbe? vagy felületesen olvastam?

éjszakainocici remekül halad :D tegnap - bár 10kor aludt el (ált. megvárja amíg elered az eső) - s hajnal 4kor kelt először. juppé :D
gödibarbi

Barb,
Indi irta sz.sz.-t. de még mindig nem értem. Te tudod, mi az?

Anginak ++++++ a takonykórhoz.
fibi

Sziasztok :)

Rylie,
csajod szenzációs!!! :) úúúgy imádom, amikor ilyen konyhatündérek ;) Remélem ez nem is fog változni!!! :)

Zsan,
lakásügyileg én is csatlakozom a többiekhez! Nem kell beleugrani és parázni emiatt ;) Lehet "csak" azért akartad annyira, mert a mostanit már "meguntad" (kicsi stb.) A másik meg nagyobb, meg ÚJ, meg ilyenek..... Nyugi! TUDOM hogy eljön a Ti időtök ;) És lesz egy szép otthonos tágas "fészketek" És amíg meg nem találjátok, +++++++! :) és mihamarabb adjátok el a mostani ;)

Nuk,
Csajod :lol: :lol: :lol: és Te vagy a nyomozó mi?! :)

Neet!
NYOMJAD NEKI!!!! DUDÁLVA!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgeen:

ööööööö mit akartam még....

Mása
Kép
Kép
szmagdi

JA,
Indi, Rylie!!!
Ez a Sebestyén Márta nem egy középkorú kedves nő??? aki a korai fejlesztőben is dolgozik, vagy valami ilyesmi? Meg tud furulyázni, szépen énekelni, mondókázni?
szmagdi

Ma megint megyünk anyósékhoz és vasárnap jövünk csak, mert melóznom kell :?

Inkább fordítanék........
Ha van valaki, akinek oroszrol/ukránrol kell fordítani, szóljon!
szmagdi

Ildi :) Timi fülének bulást!! +++

Macs :) Füli nagyon édes! :D :D de jó dóga volt annak a pacinak :wink: :lol:

Johi :) Bulást!!! +++ Sóbarlang milyen volt?

Ríd :) Anyóshoz kitartást! Aztán szépen öltözzetel fel! :wink: :lol: :lol:

Curse :) Adélnak bulást!!!++++ Nurofen nálunk is bevált! :wink: (és mi már le is hagytunk Titeket súlyban :wink: :lol: :lol: )

Ancsi :) Lencsi és a szandi :lol: :lol: Nálunk Bálint a mi cipőinket imádja felpróbálni, apa 42-se a kedvence :lol:

Zsan :) Lakás :( :( jön majd jobb is! :wink: ++++

Rylie :) Fáradékonysághoz és gyomidnak ++++ Kukorival ügyi voltál!! :D szuper segítséged van!! és mit sütöttetek?

Votiv :) Hű, Lili már 4kézlábazik! :shock: :D nagy gratula neki!! és szuper, hogy Istinek használ a prána! Melóhoz +++

Ruz :) Bendid nagyon ügyi, gratula!

Manóka :) Hú, Botond már féléves! :D és írjál gyakrabban! :wink:

Fibi :) Bálintod szövege :lol: A mosóport én fel szoktam oldani egy műa.pohárban és úgy öntöm bele, így nem lesz foltos a ruha.

Nuk :) Hű, Réka már ilyen fürge? :o :D :D naaagy gratula neki! Képzeld, Bencus is körbenyüzsgi már szinte az egész szőnyeget :)

Neet :) Jogi szupeeer :D :D

Barbi :) Anginak bulást!! ++++

Mása :) S.M. nagyon tud énekelni :wink: :D Jó melózást!

Minenkinek szép hosszú hétvégét! Most menek, enyim fejem fölött is csapkodnak a hullámok...

Kép
Kép
denizsa

Fibi,
Nálam egyszer fordúlt elő, hogy mosóporos maradt a ruha. Azért volt, mert megtömtem a gépet :? Lehet, hogy sok ruhát raktál be és azért :roll: Próbáld meg lájtosabban ;)

Macsek,
elfelejtettem írni: FÜLI ÉÉéééééééédes!!! :) meg a ló is ;)
szmagdi

mindenkinek szép hosszú hétvégét!:D
gyerkőcök szuperhelyesek :D
egy csomó mindent akartam, de babanet tök tökfej és amikor írtam, elszállt

Macs,
kép helyes de brrr rettenetesen félek a lovaktól - egyszer ha úgy adódik, elmehetnénk együtt - esetleg ki tudsz belőle kezelni? ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Kép
zsancikant

Mása :) Sebestyén Márta valóban szépen énekel - ez a foglalkozása. Nem ő a fejlesztős, akire gondolsz.
indianyo

Zsanci:
Nincs tökéletes lakás!!!! :wink: :wink: :wink: Ez az én véleményem... Úgyis az ember mindig változtatna egy kicsit... Úgyhogy ne szontyolodj el, vagy megvár ez, vagy lesz másik!!!!

Deni:
NyüzsiBencusnak gratula!

Ma megirigyeltük Kamillát:

Kép

Kép

És már két fogunk van :shock: :shock: :shock: :shock:

nukada

Nuk,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és ez persze Rylienak is szól!!!
édesek a lányaitok!!!

Vot,
bár nem tudod miért:
KÖSZÖNÖM.
részleteket nem közlök, jó? :wink:
zsancikant

itt vagyok Anyóséknál...
Nincs kedvem dolgozni, így bekuksiztam ;)

Nuk,
:lol: :lol: :lol: Már most szoktatjátok, mi?! :) Jó háziasszony lesz a lányotokból :)

Indi,
S.M.-csak azért kérdeztem, mert péntekenként járunk ilyen zenés foglalkoztatásra az Oázisba és ott egy Márta nevű nénink van :) Aki nagyon szimpatikus, kedves nő. Körbeülünk és mondókázunk, énekelünk mindenféléket a gyerekekkel (Cini-cini muzsikát, meg izzik a galagonya, meg sok-sok mást) Én nagyon szeretem, és az orsim is élvezi. Igaz, már régóta járunk. csak akkor hagytunk ki egy kis időt, amikor levus megszületett. Azt hittem Róla van szó..... De az is lehet, hogy pont ő az, vagy hülye vagyok... :roll: :oops:

Szép, nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek :) Holnap megpróbálok jönni. Bár itt olyan sz@r a gép. hogy utálom bekapcsolni...... :?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása :) hát szeritnem nem ő az, ez a Márta néni egy világhirú és folyamatosan koncertező népdalénekes, Muzsikás együttessel lett hires. De a ti Márta nénitek is biztosan aranyos :)
indianyo

Indike!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Köszíííííí :)
szmagdi

Nuk,
nem is vettem észre, mit írtál a végén :oops:
Grat. a két fogacskához :) Utólértetek :lol: 8) :wink:

na, most már tényleg L.

jó8
szmagdi

megsütöttem másodszorra is Macs zsömijét, és első alkalommal a tönkölyliszttel minden szuper volt, most a rétessel nekem is nehéz lett és kemény kicsit - mi volt a megoldás múltkor, amikor Rylie kérdezte? nem emlékszem :(
ízre viszont finom :) :D :D

Nuk,
csajod édes :D és nagyon beindult

és ha még emlékeztek Fürtire augusztusból akkor örömmel tudósítok:
tegnap este megszületett Réka nevű kislánya 54centivel és 3700 grammal! :D :D :D :D :D :D sok boldogságot! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Indi,
Muzsikás jó. :) És milyen érdekes, még csak Londonban hallottam őket élőben. ;) SMre viszont nem volt elég pénzem :(

Szre,
avatar csúcs!!!!!!!! :D ÉS Fürtiéknek gratula! :)

Nuk,
éljenek a 2fogú ördögpalánták. :)

Pocak,
pár mozdulat, ami babanyugtató: öleld, puszild, simogasd. :D És mesélj még bővebben, magatokról! ;)
neet
neet

Nuk,
szerinted ma milyen forgalom lehet ikejában? Piros, zöld vagy sárga a népsűrűség ilyen napokon?
neet
neet

És Macska, neked már régóta akarom írni (vagy írtam is már?) Eszter mennyire bírja újmacska avatarod. Amikor meglátja, röhögésben tör ki, és nem enged lapozni.
Meg a katicás, bálnás tickereket is nagyon szereti. :)
Folytatódik errefelé a karácsony hangulat! :)
Mindenkinek szép napokat!
neet
neet

Neet:
Ma tuti sötétpiros...
Ilyenkor meghülyülnek az emberek!
Occó bútor, occó kaja, nem kell dolgozni, irány az Ikeja!
/amúgy lehet, hogy ma nekem is mennem kell... :wink: /

nukada

Nuk,
annyira vöröslött, h be se mentünk. :lol: És az ósan is fullos volt. Du megpróbáljuk a mi tesconkat, Campona rulez forever. :D
neet
neet

na mi az, tényleg mindenki ikejázik? :lol:
Akkor benézek este. :)

De azt MUSZÁJ megosztanom veletek, h elmentem ma du egyedül tankolni és szuperügyes voltam és nem volt, aki kiabáljon meg a fejét fogja, ezáltal nem stresszelt semmi és senki; és nem rángatott, nem fulladt le, nem volt semmi extra, nem úgy, mint délelőtt a közös útunkon apával, ahol apa kiabált, kocsi rángatott, lefulladt, túlpörgött, stb. Úgyhogy aki úgy gondolja, h eleinte jobb egy profi sofőrrel menni, az nem úgy gondolkodik mint én, azaz hüje. :mrgreen:
neet
neet

NEJLONZACSIKRÓL

érdekes, gondolatébresztő... :lol:
én mostantól viszem az ikeás kékzacsit, és csak abba pakolok.
miattunk ne fulladjanak meg a kicsi teknőcök... :cry:

piiiiiiiiiiiiiisz.
zsancikant

Zsanci :) Meg a gyerekeink se :wink: Jó kis cikk ez, köszi!
indianyo

Indi,
örülök, h tetszett! A kommentek között is van egy-két értékes gondolat!

és egy újabb link:

A BÁBA VÁLASZOL
megjelent az új, bővitett kiadás!(bigger, better, uncut)

és ha már könyv: apa ma meglepett egy könyvvel, az a cime, h A BALEK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
(állitólag a könyvről rögtön én jutottam neki eszébe....) most el, mert bele kell kukkantanom...egyébként forgattam a könyvet, h hol vannak még benne képek, de sajnos egy sem volt.... :wink: :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

és ma találkoztam Zuziékkal, és lehet, h fog majd irni! :wink: :wink: :wink: :wink:
és olyan jó volt velük beszélni! :lol: :lol: :lol:

Balekről, négy oldal után:
nekem nem tetszik a forditás (egyelőre) remélem lesz ez még igy se, de ha nem, akkor kénytelen leszek eredetiben elolvasni... :wink:
zsancikant

Sütő gyermekek roppant aranyosak! :lol: :lol:

Neet,
csakis egyedül, amikor csak lehet! :lol: Tapasztalt vezető, mint mitfahrer... ajjaj... nem egy házasság ment már tönkre emiatt. :mrgreen: Nyomj 1-2-10 sert G-ba, lazuljon, vidámodjon és csak utána ülj vele egy autóba :wink:

Rekuc,
éljen Fürti Rékája! :D

Zsanci,
könyv :shock: :lol: :lol: És lakás :( :(

Votiv,
örülök, hogy használa a nadi Istinek :lol:

Rylie,
mint egy profi alkudozó anyjának ugyanaz jutott eszembe, mint Macsnak: nem biztos, hogy jó, ha egy beígért jutalom elmarad :roll: Viszont, ha hajlandó alkudni, az egészen új távlatokat nyithat a lépcsőmászásban :wink:

Mi újra itthon 8) Dejóóóóóó volt!!!! Gyerekek nagyon jól bírták, és nagyszülők sem gyilkolászták le egymást. Mondjuk D+M csokibevitele ugrásszerűen csökkent a hazatértünk után, de ez legyen a legrosszabb dolog, ami történik velük :wink:
Marci megtanult ijesztgetni, amíg távol voltunk, mindenkit hangos "DA!" kiáltással kerget, és közben vihorászik.
Dóci szemtelenül és maximálisan kihasználta, hogy saját rabszolgákat kapott, a nagyszülők egész napos ugráltatástól eléggé lefáradtak, szerintem nagyon jót aludtak otthon :D

v
kisün

JóEst' :)

Mása,
Mi is oda jártunk pár alkalommal :D biztos azért nem találkoztunk, mert Levi pici volt. Szerintem is tök jó foglalkozások, csak sajnos én pénteken általában dolgozom :(

Neet,
Ma én is Campona Tescoban próbáltam költeni, de nem volt mire. 4 napos 7vége és az emberek kirabolták a Tescot! :shock: :shock: Így aztán máshol költöttem el az odaszánt pízt :D

Kisün,
üdv Itthon :) Marci is a csokievők közé tartozik? vagy csak ha a nagyik vigyáznak rá?? :)

Zsan,
ez borzasztó :evil: , nem is tudom nem ezt kellene-e mutogatni a reklám blokkok helyett a tv-ben?

Kép
akata

Kata,
igen, Marci is kap csokit, de ez kb. hetente 1 kocka :wink: De egyéb édességből neki is engedélyezünk napi 1 adagot (ez kb. 1 túrórudinyi) :lol: Nem vagyok a tiltás híve :D Viszont ha a nagyszülők vigyáznak rájuk egyedül, akkor tömik őket. Biztos lerí a két csontsovány gyerekről, hogy nemcsak éheztetjük őket, de még édességet sem kapnak sosem, és a nagyszülők szent feladata, hogy pótolják évekre előre is :wink: Kárt nem tesz bennük, 3 napot kibírnak 8) :lol:

v
kisün

Kisün,
welcome back in Hungary. :D D megkapta a Mozart csokigolyókat? És M akkor most végleg leszokott a szopizásról, vagy 2 nap kihagyással folytatjátok? (Legutóbbi infom szerint még szopizott.)
És igen, bajtársnő, vezetni csakis antiszociálpolitikusan. :mrgreen:

Akata, :)
biztos egy helyen jártunk? Mi du voltunk és nem kevés pénz sikerült otthagynunk a C-Tescoban.
:? Karácsony fíling folytatódik. A hűtőajtót meg kell taposni, és lecseréltük az ezeréves műszaki cikkeinket. Na nem bedőlni, porszívót 5000ért, toastert ezerért vettünk. 8) Ennyit azon elhatározásomról, hogy műszaki cikket csak márkásat...
neet
neet

Neet,
megkapta 8) M. már kb. 1,5 hónapja nem szopizik, 14 hósan azt mondta, hogy ölég volt :lol: Márkátlan toaster, porszívó: ha nem robban, viszont pirít és porszív, akkor no problem, nem? :wink:
kisün

Felbuzdulván a gyönyörűséges babaképeken megmutatom TÜnci egyik kedvelt foglalatosságát:
Kép anya hasmatatása

Kép
Kép
tinu

Tinu:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mikor adtál kefírt Tüncinek, az volt az első tejtermék?

Neet:
Emberek megőrültek... Karácsonyi forgalom volt tegnap. Ma meg jönnek a nagykutyák, Zoliéknak egész éjszaka azt kellett csinálni, hogy a feltárolt cuccok raklapjai 5 cm-re lóghatnak ki a polcról :shock: :shock: :shock: :shock:
Apukám egyszer próbálkozott beszólni vezetés közben, mire felszólítottam, hogy vagy abba hagyja, vagy kiteszem. Hatásos volt. Ha valami nem megy, először megmutatja, aztán végrehajtom egyedül, ő néz, aztán egyedül gyakorlom (pl. leállás a garázsba, ahol 5 méteren belül kell majd 2 mter lemennei. Okosak számítsátok ki, hogy hány fokos lejtő. Ja és ív is van benne, szal nem elég csak legurulni...)

Kisün:
De jó lehetett!!!
Csokifaló gyerekek :lol: :lol: :wink: :wink:

Réka nem akar papisat enni, pedig ma a kedvencét, tököt csináltam. Állandóan a kanalat harapdálja a két fogával! 8) 8)
És már a tököm kivan, mert mindenki állandóan azzal jön, hogy miért nem adok neki ezt meg azt. És Zoli tegnap anyuval karöltve egy lepanírtalanított rántotthús darabot gyömöszkölt a szájába... :evil: :evil: És utána még én vagyok a steril, meg a féltő anya...

nukada

Nuk: 8 hósan adtam először tejterméket. Joghurt volt az első, de az nem jött be, úgyhogy másnap már a kefírrel nyomultam. :)
Én nem láttalak téged túlféltőnek. Sőt. Én sokkal parásabb vagyok. Bár én is megkapom a férjemtől, hogy nem tudok eléggé vigyázni a gyerekre. Igaz, néhányszor beleütöttem a fejét a székbe, asztalba tegnap. :oops: És ma TÜncinek sikerült fél perc alatt szétkapni az antennát úgy, hogy az uram nem tudta visszaszerelni. Úgyhogy a tévé ugrott. :roll:

Kép
Kép
tinu

Fú, basszus, olyan meleg van a lakásban (25,5 fok), hogy muszáj volt leszednem a hátamról a gyereket, mert izzadt, mint állat. Pedig csak egy szál bodyban kötöttem fel a hátamra. :shock: Olyan hülye ez a panel, 10. emelet... :roll:

Kép
Kép
tinu

Márti,
Hajrá babaprojekt :D :wink:

Tinu,
Nem írtam el :lol: ilyen vékonyka, bár én sem igazán értem, mert most már az apja sem reptetí a gyereket (mert nem bírja sokáig :shock: ), meg a rokonok is azt mondják, h milyen döde a gyerek és hát hurkák is vannak szép számmal. Úgy látszik könnyű csontozatú :D Ettől függetlenül tartsa meg jó szokását :wink: sajna nálunk van hajlam a túlsúlyra és látom barátnőmnél is, h milyen problémákat okoz a túlsúly a gyereküknél, 6 évesen 40 kiló :shock:
Tüncid annyira helyes és annyira irigykedem a hajkoronáért :D :wink:

Fibi,
Bálintod dumája haláli :lol:

Nuk,
A szökés :lol: Konyhatündéred édes, de nagyon!!! :D Gratula a két fogacskához :D

Ríd,
Tegnap sikerült vennünk olyan csimmát a csajnak, amit írtam előzőleg a H&M-be. Nem vmi nagy szám, de csak 1290 pénz volt, jó meleg és kord. De komolyan egy kész cécó volt a vásárlás, mert az egyik helyen a 17/18-as csimma kicsi volt, a másik helyen meg twistelt benne a lába és még ráadásul az egyik nőci megjegyezte, h milyen pici Adél lába :shock: Kezdem azt hinni, h a csajom visszamaradott :shock: :? Az ő méretében (80-as) mondjuk a kesztyű is hatalmas. Komolyan nem értem a méretezést.

És köszi mindenkinek a +-kat, csajom kedden meg szerdán volt lázas, aztán csütörtökön mintha elvágták volna :D Viszont ma meg tele lett pöttyökkel, ránézésből azt mondanám, h 3 napos, de hát akkor nagyon nem stimmel vmi :?

Neet,
Pasidnak csak szóljál be nyugodtan :wink: Zuram nálam csak egyszer ordított rám vezetés közben, h MIT CSINÁLSZ!!!! Annyira rám ijesztett, h rögtön el kezdtem bénázni. Erre kiderült, h semmit sem csináltam rosszul, csak nem arra mentem, amerre ő akart :shock: Na ekkor mondtam neki, h még egyszer be ne merjen szólni. Azóta hozza a pdáját és szorgalmasan játszik az anyósülésen :lol: Ettől függetlenül egyedül a legjobb vezetni (ha nem ül melletted még egy vezetni tudó) :wink:

Deni,
Körbenyűzsi :D

Szrek,
Gratula Fürtiéknek!!! :D

Kisün,
Velkám bek!!:D

Tegnap mi is voltunk vásárolni és tényleg kari feelingem volt, de biztos azért, mert ezren voltak :shock:

Ja és képzeljétek ma szembesültem azzal, h a lányom nem 3, hanem 4 fogat növeszt egyszerre :shock: Komolyan egy áldás ez a gyerek, ilyen nyugisan viselni az egészet :shock: Azért gondolom, vhol megkapjuk majd a kompenzációt :mrgreen:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Köszi Curse, pont akartam írni,h tegnap a Savoyában a Kenguru Goldban is volt kiscsizma, 990, ez is semmi extra. (Nem vettem meg, mert a Tesóm Bécsben tölti a hosszú hétvégét, és mondta,h néz az ottani h&mben.)
De jó,h Adél már jól van! Sztem lehet,h a 3napos nála kicsit több volt.

Tinu, nagyon édes Tündi, ésén is irígylem a hajkoronáját! B olyan kis kopasz még,h sokszor fiúnak nézik.

Sütőfőző kisasszonyok is éédesek!!

Nuk, B is azt szereti mostanában, amit a kezébe tud venni és rágcsálhatja, a kenyértől, kiflitől meg van veszve. Amíg majszol, néha belopok egy-egy kanál pürét a szájába. :wink:

Megyek, rengeteg a dolgom, Apjukat meg legközelebb vas.hajnaltájt várhatom, meló van... :(
rídonli#

Szrek :) Új avatar rulez!! :D :D

Nuk :) Nagy gratula Rékának a 2.foghoz!! :D és nagyon ügyes a csajod a konyában is :wink: :D Jó tanácsok meg... no azokat mindig fogsz kapni :lol: de csak határozottan :wink:

Neet :) Tankolás egyedül: ügyi vagy!! :D Én is így jártam elsőre, csak mellettem az anyám üvöltött... :mrgreen: Új cuccokhoz grat.!

Zsan :) Új könyv :lol:

Vera :) Sziaaa! Ijesztgetős Marci és kimerült rabszolgák :lol: És Hozzátok jöttek a nagyszülők gyereketvigyázni vagy elvittétek hozzájuk őket?

Tinu :) Matató Tündi :lol: nagggyon édes! :D és micsoda haj! én is lenni irigy!! És otthon is sokat magadra kötöd?

Curse :) Szuper, hogy Adél meggyógyult! (nekünk mondjuk még nem volt 3naposunk, de valszeg 1-2 nap eltérés még belefér, úgyhogy sztem ez az volt :roll: ) Kocsiban játszó apa :lol: Gratula az új csizmához! :D Mi is tegnap vettünk új cipőt Bálintnak, mivel az 1(!) hónapja vett cipő orra kilukadt (mondjuk ebben sok része volt a motorozásnak :? ). 4 fog egyszerre, hűha! :shock: sok ++++ hozzá! Melyik fogak indultak el?

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: