Sziasztok!
Szép, és legfőképpen nyugodt éjelt mindenkinek!
Minden Manónak és Anyucinak boldog hó-, illetve évfordulókat, névapokat!
Nagyon hiányoztok ám, és sokat gondolok rátok!
Minden Babó gyönyörű és nőnek mint a gombák!
Reagálni nem igen tudok, mert ha most elkezdek visszafele olvasgatni, akkor írni sosem fogok. 1-2x megpróbáltam felvenni az ütemet, de mire elolvastam a nem kicsi lemaradásom egy részét, reagálásra már nem volt erőm, meg már aktuálisnak sem voltak aktuálisak. Úgyhogy sorry...
Mink hogy vagymuk?
Köszönjük nagyon jól, kisebb zökkenőkkel, azaz nekem volt egy nagyobb zökkenőm egy pár hete. Végig söpört rajtunk egy influ, s nekem szövődményként hallójárat gyulladásom lett. 2 hétig kezelgettek, mire rendbehoztak. Szörnyű volt.

Viszont százszorta nekem legyenek ilyen bajaim, mint Balának.
Prücsök jól van és hihetetlenül nagy kópé!
Dumál ezerrel, s dőlünk az aranyköpéseitől.
Mindent egyedül akarunk csinálni, s kezdünk a dackorszakba belemenni azt hiszem. Reggel nem jó az a bugyi, amit ANya kivett a fiókból, azt neki kell kiválasztania, s ez vonatkozik minden ruhadarabra

, s min. 5 perc kergetődzés, mire hajlandó felöltözni. S nem egyszer hisztibe csap át a dolog.
Egyik napról a másikra leszoktunk a déutáni alvásról

, így reggel 7:30-tól este 8:30-ig képes pörögni. Ne tudjátok meg mit szenvedtem két héten keresztül, mire megszoktam, hogy délután nekem sincs csucsa ezekután.
Le se tagadhatnánk, hogy informatikus az Apucink.

Ha lehetősége lenne rá, s nem lenne egy gonosz Anyuci és Apuci, meg Mamam és Papa, és ..., akkor szerintem egész nap a gép előtt ülne. Módszeresen zárni kell előle a gépet, kisebb trükökkel, ha valaki más mégis meg szeretne valamit nézni a neten, vagy dolgoznia kell, különben fél óra hiszti van.
2,5 évesen simán letölt a netről játékokat, telepíti és rájön a játékok lényegére.
És ez nem annak az eredménye, hogy egész nap a gép előtt ülne, hisz nem hagyjuk, max. fél órára és azt is a felügyeletünk alatt. És hogy honnan a gépkezelői tudása? Egyszerűen szivacs. A kezdetekkor APa ölében ült és csak figyelt. Ma meg már mindent egyedül. Duplakattok az egérrel, célzottan, ahova kell, a letöltések után elfogadja a feltételek, hogy telepíteni tudjon egy játék demot, majd beír egy felhasználói nevet, s közben közli: "Baba beírja BALA", s közben bepötyögi "sdlflkoi". Hihetetlen.
Nekem meg ég az arcom, amikor ezt valakinek (így most itt is)elmesélem, mert elsőre az jön le mindenkinek, hogy na neeeeeem! Egy gyerkőc csak akkor jut el ide, ha egész nap a gép előtt ül és tojik rá az anyja. Pedig nem. Kitalálok már minden elterelő hadműveletet, s játszik is velem is meg egymaga is nagyon szépen, de fél, egy óránként felkiált, hogy "Baba megy számítógépezni!" És ilyenkor jönnek az elterelő hadműveletek, (amik sokszor hisztibe torkollanak

), meg az ígéret, "Hogyha Apa hazajött, akkor vele játszhatsz majd!"
Nagyon nehéz ...
Építkezés: sajna egyre inkább úgy néz ki, hogy karácsonyra nem leszünk bent, azaz kint

No de sebaj, szerencsére nem fogunk az utcán aludni, s inkább szép legyen, mint összegányolt.
SORRY, hogy ilyen hosszú lettem, egy kicsit bepótoltam magunk, hogy felőlünk is tudjatok valamit.
Ígérem, próbálok majd még képekkel is jönni.
Puszi mindenkinek!
Timi
(Ui: Bocsánat, ha elütések vannak az irományban, de nem olvasom vissza, mert lassan ledőlök a székről.

)