Kiváncsi vagyok, most épp milyen felhasználó leszek.
Bogancsi!
Már valaki kérdezte, de még nem válaszoltál, ha nem vagyok indiszkrét én is megkérdezem, pótnagyival is megéri neked visszamenni dolgozni? Vannak új fejlemények a visszamenteleddel kapcsolatban?
Borcsa!
Ti mikor szoktatok kint lenni a Bikáson? Sokszor átmegyünk mi is, de még sosem futottunk össze.
Dzsili!
Napocsnak gyógypuszik.
Szegény
Zsu!
Vili is keveset ivott, de mióta tud szívószállal inni, és néha adok gyümölcslevet is, meg megtanult rendesen csőrőspohárból is inni (abból tud egyedül is, csak mivel nem szelepes, amit nem kér kipacsálja), azóta sokkal többet iszik meg én is rendszeresebben kinálgatom vízzel, így tényleg ritkábban van szopi. Ma pl. kb. 4szer szopizott összesen. Reggel, majd elalvás előtt, ébredéskor és este lefekvéskor. Mondjuk alig voltunk itthon, de ez már elég haladás nálunk is. Leszokni meg bőven ráér még.
Köszi az ötleteket az utazáshoz, mondjuk főleg a gyógyszerek érdekelnek. Utazóágy, babakocsi, felfújható medence, stb. azt nem hagyom itthon, csak a végén a passat csomagtartója is kicsi lesz és utánfutóval megyünk
Nem válaszoltál múltkor, hogy most merre laktok a XI. kerületben.
Norci