beusom ez szuper!! húú hétfőn, már hány naposak is lesznek? 5, ugye??? juuuj, az tényleg komoly, nagyon szorítok, ügyesek lesznek a gyerekek!!!
krisztám tényleg beszélgess el a gézengúzokkal!!
mi nem nagyon megyünk most sehova, max a városligetben sétálunk, köszönök a kacsáknak - ma lehet hogy viszünk kenyeret nekik

:D:D:D , meg lehet hogy elmegyünk kiállításra. de leginkább nagyanyósban teszek veszek, néha elalszom közben, ja és már kivégeztem a született feleségek 2. évadot
az nagyon szemétség hogy a gyógyszertől konkrét tüneteim vannak.. (már a beülti előtt, ahogy elkezdtem szedni a progeszteron tartalmú cuccokat, leesett a cicim, stb). így hogy válogatja majd ki az ember lánya hogy mi a vélt és mi a valós??
Jéézus csajok

nem tudom ti mennyire hülyültetek meg a gyógyszerektől, de ma olyan konkrét röhögőgörcsöt kaptam, hogy potyogtak a könnyeim, a férjem nem tudott velem mit kezdeni, hiába mostam meg az arcom, nem használt, rémes volt és egyben RETTENET jó!!!

:D:D:D áltiban röhögtem utoljára ilyet
csak előre félek, hogyha az irodában jön rám egy ilyen, mondjuk az elmebeteg főnököm egyik beszólására

akkor végem
Ti mit csináltok?
jaj, hanyat Nektek jó pihenést, de jó Nektek!
Tatu, mikor jössz már haza??? már hiányzol ámm....