Mütyürke!
Köszi, van ám jobb
pacskerunk is!
A napokban vettem, tettem róla képet, nyuszis, állat nagyon, csak 2másodperc alatt leszedi vagy lerúgja a lábáról...
Emma!
Köszi, hát igen van
hasizmuk rendesen, mi tuti nem tudnánk megcsinálni naponta annyiszor ahányszor ezek a pöttömök megcsinálják, max olyan hasizomlázunk lenne hogy csak na...
Andi!
Drukk estére hogy ne legyen láz, nagy pusszancs a szuri helyére!
Dorka!
Mi is holnap megyünk
szurira!
Bár majd még meglátom hogy milyen lesz a délelőttünk, de szerintem nem húzzuk még egy hétig, essünk túl rajta, és utána jó ideig nyugi lesz!
Manó!
Nyugi
, Bogi is ismét csak azt tudom mondani
dettó!
Volt ilyen napunk nem is egy, van még a napból, hidd el be fogja pótolni, majd meglásd, estére simán becsókol 200-at, elhiszed?
De ha meg nem eszi meg az sem gáz, akkor meg másnap fog többet enni hidd el, nálunk ugyanez van, egyik nap eszik rendesen, aztán van olyan nap hogy alig épp nyammog valamit, de olyan is van hogy szó szerint zabál!
Most akkor elmondom neked, ma bogi hajnalban szopizott mit tom én mennyiket, de gondolhatod mekkora mennyiségeket ha a két ciciből kifejek 65ml-t, reggel 100ml, aztán 140ml, aztán meg 160ml, itt tartunk eddig, és ez egy zabás nap, kkor gondolhatod mennyi amikor alig eszik...
Tök jót
sétáztunk, Bogit most nem a mózesbe raktam, hanem simán a kocsiba, és egy fokkal döntöttem a háttámlát, hogy élvezte, imádta hogy lát és tu nézelődni, aztán bealudt, majd felkelt nézelődött tovább, és most itt rötyög össze vissza!
Ja, és még nem akar enni...