Szerencsére ma már jobban volt Beni, de bármit evett utánna mindig csikart a hasa. 4-szer volt hasmenése, de szerencsére jókedvű, nem tűnik betegnek!
Katicabogár!
Gratula Kincsőhöz!
Ha lesz egy kis időd írjál a szülésről, klinikáról egy kicsit! Hogy telnek otthon a napjaitok? Gabi3!
Én sem voltam nagyon-nagyon rosszul a terhességek elején (kb. 2 hét émelygés, fáradékonyság), csak azt mondtam, hogy ez szerintem rosszabb mint az utolsó harmad.
Hát az biztos hogy jobb lenne, ha a tesó költözés után jönne! Nálam működött a " tudatalatti fogamzásgátlás". Elvileg jöhetett volna Bálint korábban is, de tudtam, hogy akkor költözünk, meg akkor van a vizsgaidőszak is. Végül aug. végén született, kényelmesen le tudtam tenni a vizsgákat, júl. közepén költözködtünk (eredetileg jún. lett volna), és még nyaralni is el tudtunk menni aug. elején. Az lehet hogy maga a költözés mondjuk 1 nap (mint nálunk), de utána még annyi de annyi teendő van! Nekünk majdnem 1 hónapig dobozokban voltak a ruháink, mert nem volt pénzünk bepolcozni a gardróbot, és még sorolhatnám.
Milyen rosszakat hallottál a Sáriról (mert nekem eddig mindenki csak jót mondott)?
Gabómamó!
Szerintem azért szeretik a dokik beindítani a szülést, mert ez nekik kényelmesebb. Azzal nem foglalkoznak, hogy a baba esetleg még nem érett a születésre, és az anyuka esetleg többet szenved, mint természetes (nem mesterségesen indított) szülésnél. Volt egy ismerősöm akinek beindították a szülését, mert már nagyon türelmetlenkedett, és szülés után a neonatológus megállapította a magzatmázból, hogy el volt számolva a szülés várható időpontja , és a baba még kb. 2 hétig "szeretett volna" bent maradni az anyukája hasában.
Sziasztok: Anita

Persze maradok nála. Csak sajna nekem se tetszik hogy igy változik.
Elmesélte a szülést, de nem mondom el, majd Ő ha hazamennek