A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok csajszikáim!

Sajna most nincs időm írpgatni,mert hóvége és nagyon sok a munkám,de este bepótolom.Kutyafuttában elolvastalak és várom nagyon a híreket Nócziról,Yamiról,Szederkéről.

Andikám!Köszönöm jól vagyok,nálam még nem kezdődött el a türelmetlen időszak,majd a jövő héten :)
Egyelőre nem érzek semmit,bár még korai is lenne,de a fura az ,hogy az első inszem után 1-2 napig eléggé fájt a hasim és most meg nem.
Te éreztél utánna valamit???

Na majd este jövök.
Pusza é mennek a ragik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Az nap semmit, másnap délelőtt kis "kőérzés "volt a hasimba és kicsit szurkált is. Aztán elmúlt és most jól vagyok. Én az ovulációs folyamatnak tekintettem a tüneteket.
Nekem általában hasonóan jelez a félidő, most kicsit "nehezebbnek" tűnt, szerintem a stimu injekciók és bogyók miatt.
:roll: gondolom.
andi67

Még egy gyors bekukk,nemsokára végzek és megyek vásárolgatni, keresztfiamnak szülinapjára valami aranyosat:)

Ja és apósomnak is szülinapja lesz 7végén és semmi ötletem,hogy mit vegyünk.Nincs valakinek vmi jó kis ötlete???????????????????Vmi ami maradandó!

Igen a kőérzés nekem is volt talán a 2-3 napon.
Hát még kb. 10 nap és kiderül,hogy mit alkottunk :)
A kevés katona ellenére én nagyon reménykedek :)

Na majd később jövök.
hanyatka

Sziasztok Leányzók!

Már harmadszor szállt el, amit írtam... :( :( :(

Szóval, nagyon-nagyon örülök, hogy minden ilyen jól alakult ma, öröm olvasni, hogy bent csücsülnek a Babák a pocikban, jól vannak a Kismamák és Gyerkőceik, minden ok az inszemes sorstársakkal, és a spontán hétvége is jól sikerült.... :D :D :D

Én is megérkeztem Apánktól, szerencsére minden nagyon jól ment. Végül úgy döntöttünk a Férjecskémmel, hogy rábízzuk magunkat Apánkra, végülis azért Ő jóval rutinosabb, mint mi... :D Így inkább tartalékoltuk a katonákat az inszemre, és milyen jól tettük!!!

Hajnalban voltam bent egy gyors UH-n,és mondta Apánk, hogy együtt nézzük, vannak-e tüszők...az egyik oldalon ott figyelt két hatalmas, a másikon is két nagy, így mondta Apánk, hogy az már a mi bajunk lesz, ha négyesikrek lesznek... :D :D :D Szóval, megnyugodtunk nagyon...

Aztán 3 körül mentem vissza az inszemre, ami annyira vicces volt, ott hahotáztam a székben.. :D :D :D Képzeljétek, beragadt a katéter!!! Apánk húzta volna ki, erre beragadt, és rántotta magával a papírt...magyarul, felállt a katéter!!! :D :D :D Apánk meg odaállt mellém, és huzigálta, nézzem, meg, ő ilyet még életében nem látott... :D :D :D Aztán behívta Ágikát, hogy hozzon egy másikat, erre Neki is megmutatta, hogy áll fel egy katéter... :D :D :D Már rángatóztam a röhögéstől..mondta is Apánk, hogy ez is csak velem történhet meg..én vagyok ugye ma a problémás... :D :D :D Persze elnézést kértem, hogy feleslegesen pánikoltam, azt mondta, most az egyszer megbocsát....

Aztán pillanatok alatt megcsinálta az inszemet, 11 gyerekre való elit alakulattal :D :D :D , észre sem vettem..pedig fájdalmas horror emlékeim voltak erről, de jó tudni, hogy ez ilyen egyszerűen és könnyen is mehet...

Most picit görcsölget a pocim, meg eléggé kifáradtam, mert a nagy izgulásban nem sokat aludtam...

Még mindjárt folytatom, csak megpróbálom elküldeni, hátha sikerül...
szederinda04

ÚÚÚÚ Szederke,ez annyira jóóóó :)
Úgy örülök,hogy végülis fölöslegesen paráztunk :)
Gratula!!!Szorítok a nagy találkozásnak :)
hanyatka

Finch!
Ne aggódj a multiciszta miatt, nekem is az volt mind a két petefészkem, aztán mégis sikerült a stimuláció. Ha Apánk nem szólt semmit, akkor biztosan nincs baj vele.

Yami, Nóczi!
Tegnap este ott gurultunk el az Intézet előtt kocsival, úgy gondoltam a Babáitokra!!! És milyen jó volt olvasni, hogy minden ok Velük, és már Veletek vannak!!! :D :D :D

Kriszta, Ági!
Mindig írjatok ilyen szívet melengetőket!!!Annyira jó olvasni!!!

Cseka!
Dehogy haragszom, hogy írtál!!!!Ne viccelődjél már!!!! Inkább köszönöm!!!Sok mindent kellett intéznem még, így gondoltam, majd nyugiban este, ha minden lement, írok, így is lett.. :D

Beus!
Gondolok Rád szerdán nagyon!!!!

Plümő!
Királyságos hétvégétek lehetett!!! :D Nekünk még most jön a jóvilág!!! Persze a Férjecském pont ma tök sokáig dolgozik, de mindegy, elkapom, ha bírja, ha nem.. :D

Hanyatka, Andi!
Jól van, látom, minden rendben Veletek, csak így tovább! :D Hanyat, reménykedhetsz is!!! Egy gyerkőchöz 1 katona bőven elég!!! :D Ja, közben még gondoltam megkérdezem, Ti sem kaptatok Utrogestant? Az előzőnél emlékszem, kellett dugdosni, de most nem adott semmit Apánk. Lehet, hogy Nála ez sem szokás, úgy, mint a tüszőrepi?

Bocsi, ha véletlenül kihagytam valakit...Ja, és mégegyszer nagyon-nagyon köszi a sok drukkot és tanácsot!!! Nagyon sokat jelentett és jól esett! Biztos, hogy a pozitív energiáitok ezerrel küzdöttek a bentmaradó tüszőkért!!! Sikerrel!:)))
szederinda04

Szederke ez jó lehetett, elképzeltem Apánkat ahogy küzd a katéterrel. :D

Yamikám hol vagy?

Andi
zsembi

Hanyatka Apossal én is mindig gondban vagyok.
Mit lehet már ilyenkor venni nekik, aztán valami piát vagy hülyeséget mindig kap.

Andi
zsembi

Fú ma mennyi minden történt tök jó !

Szederke nyugi inszemnél pánk nem ad semmi gyogyit! :-)

Ja azt nem is meséltem, hogy UH-nál ma a Doktornő úgy megkinzott, majdnem mondtam neki, hoygy azért kedvesebb is lehetne. De egyébként nagyon tündéri volt, alaposan végig kukkolta a prüntyikéket. A B banónak az egyik lábát nem látta rendesen, be is hívott egy másik nőt, de azt mondják úgy néz ki, hogy a köldökzsinór van a lábára tekeredve. De majd jövő héten jól megnézetem apánkkal.
Ja és láttam a két A, és a C babót kalimpálni a végtagjaikkal. Tünemények voltak. :-)
A B-t a másik dokinő elkezdte felébresztgetni. Lökdöste ezerrel a hasam, hogy ébresztő hahó! Mondtam is neki, hogy na erre én már felébredtem. :-)

Na holnap jövök még pusszzzzzzz!

Vigyázzatok a baókra! :-)
Ági28

na, hellooo
NAGYON köszönöm, hogy ennyien gondoltatok rám, hihetetlenül jól esik..
kriszta finom volt, nem kicsit izgultam, hanem vert az ideg, hogy mikor kaphatom már meg őket.. valahogy rettegtem, hogy nem bírják ki délutánig, noczit tettem tönkre a hülyeségemmel :D de nagyon jól bírta, megnyugtatott. :D
két babát kaptunk vissza, Gyöngyi és Kálmán szerint nagyon szépek. (egy 4 sejtes meg egy 8 sejtes)
apánk délelőtt idegbeteg volt, de a szó szoros értelmében, halálra rémültünk tőle.. aztán mire hátrajött mondtam neki, hogy mosolyogjon már, mert én így nem tudok gyereket csinálni..erre hátrafordult a hülye műtős sapkájában egy farkas vicsorral.. na ekkor mindenki felnyerített..
a héten még itthon vagyok, pihi van..
jaj, tényleg nagyon jól esett olvasni Titeket!! (andikám ne haragudj hogy nem írtam, addigra már kipurcantam annyian üzentek és ki akartam várni a végét!)
csajok az ovitrelle mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből? 3-4nap????

Mindenkinek naagy puszi, köszönöm még egyszer!!!
ÉS: én is szorítok mindenkinek!!!! ++++++++++++
(beusom örülök, hogy megmaradtál ;) )
yamita

Yamitám ez szuper mennek a babaragik és végre berakom a táblázatot.

TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Yami, Szederke!!!! Ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De nagyon!
Mindenkinek gratula mára!!!

Ági, de szupi, kalimpáló bébike! :D már én is alig várom, bár ez a mai UH is eltelít egy darabig szerintem! mármint boldogsággal! :-)

Hanyatnak, Andinak babaragi, meg a többieknek is! ++++++++++++++++++++++++++

Menek pihizni, ma elfáradtam....
Álmodjatok szépeket!
Kriszta
dobsakriszta

Yamita, örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben van! Megy a drukk ezerrel Neked is, Nóczinak is, és természetesen Hanyatkának, Andi67-nek, Plümőnek és Mindenkinek! Bocsi,ha valaki kimaradt :oops: +++++++++++++++++++++++++++++++

Ági, örülök, hogy jól vagytok, vigyázz nagyon magatokra!
Kriszta, Te is vigyázz nagyon magatokra és pihizzetek sokat mindeketten! Nektek is megy tovább az energia! +++++++++++++++++++++++++++++++

Zsembi, köszönjük a táblázatot! Jó így képben lenni!

Apánk idegbeteg volt? Nem tudom mi történhetett vele, mert reggel még tök jó kedvű volt. Biztosan történt valami. El tudom képzelni, ahogy a műtőssapkájában vicsorog. :D :D :D

Szederke és a beragadt katéter! :lol: :lol: :lol: Nem semmi lehetett! Mindig történik valamelyikünkkel valami, ez hihetetlen! De olyan jó derülni az ilyen történeteken! :D :D

Apóssal mi is mindig bajban vagyunk, bár igaz ami igaz, hogy az anyóssal és a szüleimmel is. Olyan nehéz már nekik venni!

Üdv. Csekának és Danibabának!

Bea
beus77

Sziasztok csajok!

Ez tényleg egy szupi nap volt! Mindenkinek millió gratula és mennek a babatapik és növesztő energiák ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beus: én is örülök, hogy megmaradtál:) Szerdán nagyon szurkolok Neked!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Yami, Nóczi: vigyázzatok a babókra nagyon! Sokszor puszilom az új embrikéket! :lol: :lol: :lol:

Szederke: ugye nem mész dolgozni? Pihizz és dumálj velük sokat, hogy minden rendben legyen a nagy találkozásnál!

Puszilok mindenkit!

Kép
cseka

Yami, Noczi, Szederke - örülök és nagyon szurkolok nektek!!
Kriszta, Ági - fantasztikus érzés lehetett látni a csodákat!!
Nagyon jó, hogy ilyen szuper hírekkel jöttetek ma!!

Finch - nekem is mindig mondja, h enyhe pco, sose foglalkoztam vele, de azért rákérdeztem múltkor, h ez mitől lehet, azt mondta, h ez születési hajlam, nem lehet vele nagyon mit tenni. viszont nekem pont fordítva mondta, : ez kedvez a stimulációnak! amit utólag mindhárom alkalommal igazoltam is!! amúgy most gynexet szedek, hátha elmúlik a köv. uh-ra.

Beus - a hasfájás nekem is előfordult ,a sok hormon hatása lehetett. szerdán gondolunk rád!

Bodza - a januári csapatnak én is tagja leszek!
A progis-futár tényleg nagyon kedves! nekem a pólus-patikában van a kedvenc patikusom, mindig nagyon kedvesek. múltkor is, mikor a gyogyókat váltottam ki, mondta, hogy biztos jövök még sokat, mert kell majd a bébinek hintőpor és egyéb...
A nov.-i Mammutos tali nekem jó, bár lesz néhány nap, mikor nem leszek itthon. de majd meglátjuk!

Plümő-ecseri..ez marha jó! van egy stílusa, az tuti! :lol:
szépem

mindig fosok, el ne szálljon, amit írok...

Hanyatka - vegyél könyvet apósnak.
szépem

ja, és a lényeg: ++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:
szépem

Szépem!

Én tavasszal egy nagyobb méregtelenítés-tisztítás után szedtem több terméket abból a termékcsoportból, és a végén a Gynexet.

Velem ezek a dolgok csodákat tettek, pl. tök alacsony volt a progi szintem a 21. napon, mindig barnázgattam mensi előtt napokig, mióta szedem ez elmúlt, és a legutóbbi progim a 21. napon 44.7 volt, és valami 50.6 volt a felső határ. Apánk is azt mondta, nagyon szép, magas. :D

Nekem nagyon jól hatott a női működésre, úgy érzem!
Persze ezzel párhuzamosan tettem helyre a fejemben a dolgokat a kineziológus Judit segítségével. Én még januárban voltam Nála, és nekem nagyon-nagyon sokat segített. :D

Azóta már pl. Cseka is volt nála, és be is babásodott rendesen.. :D :D :D

Lényeg a lényeg, a Gynex segíteni fog, tuti!!!!
szederinda04

Yamita, ééééééljeeeen!!! :D :D :D
Neked is mennek a babaragik ++++++++++++++++++++++ :D

Az gyogyó kb. 1 hét alatt ürül ki, úgy tudom.
katóc

Szijjasztok!

Köszönöm a rengeteg drukkot,babaragit.Olyan,de olyan arik vagytok :)

Manoka!Megvettem a Zuramnak a Grapefruit mag és ginseng kivonatot.Remélem használ majd :wink:
hanyatka

Sziasztok!

Yami, Noczi! Gratula a kismamiknak!!!!!

Szederke! Neked is gratula! Nem semmi csaj vagy, ha a katéter is erektál tőled! :lol:

Kriszta! De jó lehetett a picike szívecskéket látni!

Ági! Neked meg már integetnek az ici-pici kezecskék! vááááááóóóóó! Olyan jóóóóó!!

Bodza! Te miért januári lombikról beszélsz? Tudsz valamit, vagy csak inkább a hosszabb várakozásra készülsz? Vagy mi??????
Vagy én maradtam le valamiről? Nem november az esedékes nagy, közös DRC-s babásodási hónap?

Tatuka! Te meddig nyaralsz????

Yami! Sokkal hosszabb idő alatt ürül ki az ovitrelle. Kb 10 nap asszem.... Addig ne tesztelj! :lol:

Most megyek, mert naon kinyírtam a mai napon magam. Aludnék...

Puszika, jó éjt:

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok Csajok!

Örülök Nektek nagyon, csupa jó hír, élmény olvasni a pozitív sorokat!!!! :D :D :D Sok júliusi babóca lesz, látom én!:-)

Hajrá, növeljük a népességi statisztikákat :-)

Szeder, örülök, hogy jól alakult a dolog, az inszemnél én is mondtam Apánknak, hogy ez volt a kezelés legjobb része. Erre a válasza: ezt el ne monda a férjének:-) De ez a beragadt katéter, nem semmi:-)
plümõ

Csak egy rövid bekukk munka előtt:

Jó reggelt szép napot mindenkinek és köszi a drukkokat, babaragikat mindenkinek.

Yamikám gondolom határtalanul boldog vagy a minikékkel. :) :) :) :D :D és Te is Nóczi. Vigyazzatok rájuk, pihenjetek sokat. Én már látlak lelki szemeimmel nagy pocival benneteket.
Hallgassatok szép nyugtató zenét és élvezzetek minden pillanatot.
Persze ez mindenkire vonatkozik. :wink:

Beus hajrá holnapra, várjuk az infokat!

Szederke, Te is sorstárs lettél a tegnapi inszemmel a katéteres story könnyfakasztó :lol:

kriszta neked is köszi a babaragit.
andi67

Lányok!
Mindenkinek, akinek "jár":D megy a ragacs++++++++++, a növesztők++++++, babásoknak a pocaksimogatás!!!!!!!!!!!:D:D:D
Felkészülőknek és várakozóknak az energiahegyek, a pozítívból persze!!!!:D:D

Jelentem, ma Apánk jókedvű volt és szokásosan TÜNDÉR!!!!!!!:D:D
IMÁDOM!!!!!:D A Zsuzsi is annyira rendes és kedves nőcike!!!:D:D
Kinyomoztam, ma lesz a tv2-n a riport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Zelecske! Zsembike! Tatus!
Még nem kaptak pontot!!!!!!:(( , de Apácskánk reméli, hogy az 5-i hétre méltóztatnak!!!!!:D
bodza2005

Szia Bodzus!

Mikor, milyen műsorban lesz apánk?

Puszi mindenkinek!

:lol:

Kép
cseka

Sziasztok!
Hanyatka! biztos fog használni, mi mindkét szert teszteltük.
Yamita, Nóczi, Hanyatka, Szederke, Andi nagyon sok babaragit küldök nektek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szederke! Jó pihit Neked, örülök,a katéteres sztori pedig nagyon teszett, vizuális vagyok, és elképzeltem az egész szitut. Remélem Téged is megismerlek egyszer.
Plümő Te hol is tartasz? Inszemnél vagy lombiknál, keverem az infokat néha :oops:
Beus! Remélem Te is pihizel, holnapra pedig mennek a drukkok.
Zel! a kisrágcsáló hogy van?

manoka
manoka71

Bodzáscka! Milyen műsorban lesz a riport? Aktív, tények vagy miben?

manoka
manoka71

Bodzika! Ja és mit mondott Apánk?

manoka
manoka71

engem is érdekel, hogy mikor lesz Apánk tv szereplő:-)

Manóka: nekem most lett volna a 2. inszem, de le kellett állítani, mert elhúzódott a stimulálás és már nem reagáltak. Szóval most természetesen volt a próba hétvégén. Nagy csoda lenne, ha így sikerülne :-) Szóval várakozó állásponton vagyok Szederrel és Andival, meg persze a többiekkel.
plümõ

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a drukkot! Holnap küldök sms-t Bodzának, hogy hány db lett.

Tatu szerdáig nyaral.

Én még dolgozom, nem akarok itt hagyni semmit, így is lesz bőven mire visszajövök.

Lányok, az ovitrelltől olyan rosszul voltam reggel, hogy majdnem visszajött a tea. :( Rajta is volt, hogy gyakran előfordulhat, de nem gondoltam, hogy a beadás után még 7-8 órával is. :(

Bea
beus77

Plümőke! Sosem lehet tudni, mikor üt be a csoda :D
Látod beindult a topicon a babásodás, és ez olyan jó :D

manoka
manoka71

Sziasztok!

Bodzikám ne ijesztegess a pontokkal nagyon remélem hogy Apánk megkapja.

Megy a mai szállitmány++++++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Beus ha nagyon rosszul vagy azért hivd fel Apánkat!

Tatus kivel nyaralgat? Jól eltitkolta. :)

Andi
zsembi

zel, tényleg, igazad volt 10 napot írtak a neten is a gyógyszerismertetőben.. a fraaaancbaaa.. :D köszönöm azért!

beuskám, óriási kalappal Neked!!! holnap nagyon gondolok majd Rád!!! :)

bodzikám imádlak! mit beszéltetek Apánkkal?

Andikám Te is vigyázz magadra.. Tünemény férjednek nagy puszit küldök.. Annyira aranyos az arca amikor mosolyog. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Titeket!!!! :P
yamita

Tatu egy barátnőjével ment nyaralni. Azért nem a párjával, mert a párja már volt.

Bea
beus77

Gyerekek!:lol:
Nagyon népszerűek vagyunk ám!:lol::lol:
Anyukám ezt írta pénteken: "Na, mi volt "Apánknál"?, majd du. "Lebuktatok csajok! Olvastam a babaneten, hol vagytok", amikor Tatussal és Beussal taliztunk...
Ma pedig egy nagyon kedves barátnőcskémről derült ki, hogy olvas bennünket...:lol:

Csekácska! Manókám! Plümő!
Az Aktívban! Megkérdeztem egy volt kolleganőmet a tv2-ben, nem 100%, hogy ma, de valószínű, a héten pedig tuti.:D:D
Felveszem, ha valaki nem tudná ma megnézni. Oksika?:D

Beusom!
Fú, nagyon várom az sms-t holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
(Ilyen durva ez az injekció?? Jaj!!:(()

Éde kis Yamikám!
Detto!!!!!:lol::lol:
Jaj, de jó lesz hamarosan Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Addig csak szépen, óvatosan és eszegetve, iszogatva, amiket kell!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Zsembikém!
Úgy érzem, bízik benne nagyon, hogy meglesz a pont!!:-)
A kérdés, hány beavatkozásra... Szerintem menni fog!!!!:D:D
Folytatnunk kell a sort!!!!!!:lol::lol:

Tatu, a római lány. Bár már Firenzében lehet kb.:D:D
Akkor Tatu, az olasz lány. Ez biztos.:D:D

Manófalvi!
Csak vizsgálat volt. Mentem be szépen a díványhoz vetkőzni. Erre Ő: nem oda... Mire én csak nem tágítottam, a megszokott paravánnál vetkőztem...:lol: Ő: itt is van, ehhez tartozó paraván. Erre bénáztam egy minimálisat, hogy is kell felülni... Apánk: Hát igen, már elszoktak ettől a vizsgálótól... Mulatott magában, hogy mit bonyolítok le ott a két szobát belakva...:lol: Utána beszélgettünk még egy kicsit, pontok, tv stb. Kisimult volt így reggel. Úgy szeretem ezt az Emberkét!!:D

Hanyatocska!
Hogi vagi?????:D:D:D Remélem, már ágyazgatnak a babókáid!!:D:D

ZelAG! Zelegér!
Te micsináló vagy????:D:D
bodza2005

Bodzi jó fel az Anyukád :D

Andi
zsembi

sziasztok!

Bodzi, tényleg jó fej a mamád! :)
Remélem minden kismami pihizik és beágyazódásra bíztatja apróságait. Én éppen azt próbálom megbeszélni velük, hogy ha rosszul vagyok és nem akarok enni, az nekik sem jó! Tehát ha lehet kerüljük az étvágytalan hányingeres napokat :lol:

akkor figyeljük a TV2-t ezerrel! mondtam én hogy bizti lesz egy szuper nyomozónk! Köszi Bodzi, ügyi voltál! :D

további szép napot mindenkinek!
babaragik+++++++++++++++++++++++++++++++
babanövesztők++++++++++++++++++++++++++++++++++
pozitív energia++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta
dobsakriszta

Bodzikám, jól belaktad a rendelőjét Apánknak! :D :D :D Jót derültem! :D
Jó fej anyukád van! :)

Bea
beus77

Zsembi, Kriszta, Beus!
De édesek vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Olyan jó kedvem kerekedett Tőletek!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:
Köszönöm szépen Anyukám nevében is!!!!:D:D

Igen, Beuska! Jaj, ha belegondolok, hogy ott futkostam, alul semmiben össze-vissza...:lol: Te jó ég...:lol:
bodza2005

Bodzika! Először az UH-s paravánhoz mentél utána a másikszobába futkostál át? Most eszembe jutott Február mikor majdnem felborult a paraván, amikor vetközött vagy oöltözött végül is mindegy. Olyan jók ezek a szituk, legalább ilyenen is tudunk mosolyogni. Na jó hahotázni is.
:D

manoka
manoka71

Igen Manókám! Ott futkostam, ki-be, ki-be, mint egy kerge.:lol::lol::lol:
bodza2005

Sziasztok Drága lányok!

Bodzikám!Te egy zseni vagy édes.Ilyen hamar kinyomozni apánk riportját :)
Hiányzol... :wink:
Jól vagyok és nagyon jó lenne ha már beágyazódóban lennének a babócák :)

MIndenkinek megy a drukk és a ++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Yamika,Nóczi!Vigyázzatok a babákra :wink:

Kismamiknak sok sok pocaksimi :wink:
hanyatka

Te kis kerge....nagyon ari lehettél :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Hanyatocska!!!!:D:D:D
Te is nekem!!!!!!!!:D:D
bodza2005

Apánk nagyon nem értette, hogy mindig eltűntem, majd előbukkantam. Pedig az Uh-s szoba tök sötét volt.:lol: A vizsgáló fényárban úszott, mint egy forgatáson... Jaj...:lol::lol::lol:
bodza2005

Ezt Nektek Csajocskáim!!!:D:D:D
Kép
bodza2005

Köszi Bodzi az infót :lol: Nézzük ezerrel...

Érdekes látvány lehettél, Te kis szatirlány :lol: :lol: :lol:

Puszi a mamidnak!!! :D

Kép
cseka

Szeretném ha már mindenki sárga lenne a táblázatban.

TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Bodzikám, olyan fény volt mint a forgatáson?? Csak nehogy lássunk este a tévében!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Lehet hogy volt valahol rejtett kamera! :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Elképzeltelek, ahogy rohangálsz egyik szobából a másikba, Apánk meg csak néz, mert nem érti mi van. :D

Bea
beus77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: