A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Itt vagyok, azt nem mondom, hogy ragyogok, csak begrottam, hogy megnézzem mi újság.

Csak pár szót-

Gabi, hát én biztos anyáztam volna. Ez őrület.

Eni, én meg háromTÓL nem bírok aludni. Már teljesen ki vagyok merülve. Beni szép... :)

És minden baba a képeken. Micuról még nem is volt ilyen vagány kép.

Banana, nem tudok segíteni, de remélem, azóta már kaptál infót. A legjobbakat! :)

Steffi, ez szörnyű lehetett. De minden jó, ha a vége jó. :)

Bocs, hogy így a teljesség igénye nélkül, de beugrottam, mert holnap megint nem vagyok - megyek a havi betevő terhesgondozásra :) -, kedden egymagam leszek Melindával egész nap, olyankor szinte ki van csukva.

Rossz alvóknak jó éjszakákat, betegeknek jobbulást.

Ja, ha ott laknék, tartanék nektek privát ringatót. elmennénk valakihez, akinek van nagy nappalija. Itt Kecskeméten is járunk, semmi különös, csaka társaság miatt elmegyünk, hogy ez a kis Nő gyerekek között legyen. Mert úgy élvezi. És ha énekelek neki vagy beteszek valami zenét, egyből rázza a sejhaját.

további szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Tünde,
Én sajnos nagyobbról indultam, de ha vége felé elszaladnál, szívesen állok rendelkezésre!! :-) 83 nap??? hú az nem semmi. De izgi!
Nagyon édes Bene és jó a szobácskája is!!!

Memme,
jó hogy jöttél!
Már arra godnoltam, hogy lehet Kecskeméten nincs babanet! :lol:
Mert úgy eltüntetek!
és hogy vagy????

GAbi,hát szegénykém! Hihetetlen, úgy látom hogy azt éled át, amit én! :cry: Ezt mi is eljátszottuk, hogy levették a vért a III. kerületben be a kistáskába (még szerencse hogy a Férjem ráért, így Ő vitt el) és utána át a Nagyvárad tére! Hát nem volt semmi! :cry:
De mivel azt éled át ami mi, ezért csak azt tudom mondani, hogy volt a rossz, és annak már vége, és már nem is nagyon emlékszem rá. És most már itt van Lara. És Neked meg ott van Enci és hamarosan lejár a kényszerpihi, és ott lesz még valaki!
Nagyon szorítok!

Lilluska!jó hogy jöttél! és drukkolok a másik csíkért!

Valentina,
nagyon szépek vagytok!

Eni ez a szárítóborulás nem lehetett semmi.
Én is háromig voltam fent. ittam tegnap capucinót. és így hatott! máskor cseteljünk? :wink:
ÍGy könnyű hogy van segítséged még a mosásban is! :wink:

Steffike,
merre vagy?

Barbi, és még akit érdekel.

Tegnap voltunk a családi úszáson.
És képzeljétek annyira jó volt, Lara úgy élvezte, hogy én is bent voltam a vízben, mert ugye Apa van bent vele. 3 család volt a vizben és Csilla. Szuper volt, megyünk novemberben is! Remélem.
És szerdán 11-re megyünk úszni! Gyertek Ti is! Tudod rövid hét! már be is jelentkeztünk!

Barbi
és akartam kérdezni,
hogy milyen lett a dvd? az úszásos? nem is mondtad?
átküldenéd a ringatós csajszi számát?

Zsófi,jó hogy ismét itt! És kérünk ám képeket!!!!

Bocsánat hogy most másnak nem reagálok név szerint, de ennyire futotta rohanunk a temetőbe!

Szép napot!

ancsaboszi

A lényeg lemaradt!!!

Gyuzsó, Borsa, Cukorfalat!
Nagyon szépek vagytok!

És Gyuzsó jó téged is látni!
Sugárzik rólad a boldogság!!!

Borsa,
ez a kép annyira édes!

ancsaboszi

Sziasztok!

Gabi! Nem semmi amit műveltek Veled...elég furi...nem is értem...

De nekem is van hasonló sztorim...
Nagymamám tesójának pszoriázisa van (vagy mi...nem tudom kimondani se...). Szóval végülis nincs már haja és szerencsétlennek hámlik az egész teste...
Ott feküdt a Mária utcai korházban és meg kellett csinálni egy vizsgálatot a Klinikáknál...ééééééééééssssss most jön a csattanó...nem vitte át a mentő hanem át kellett metróznia...azt mondták úgyis közel van csak pár metrómegálló.
Akkor már 2 hete feküdt a korházban és tele volt pumpálva szeroidokkal...szóval felöltözött vett metrójegyet át a klinikák állomásra és ugyanezt visszafele is...
AGYRÉM!!!!!!!!

Tegnap kimerészkedtem a duna plázába, mert nyílt egy Saturn és kellett porszivózsákot vennem. Eszméletlen tömeg és minden második ember LCD tv-t húzott maga után...én meg beálltam a sorba egy kis szaros porszivózsákkal... :?
Legalább egy házimoziszettet vehettem volna...
De nem semmi, hogy mennyien vették azt az akciós tv-t...(le van értékelve 350ezerre :shock: ).

Na és még egy sztori :D
Anyukámék nyaralni voltak egy isten háta mögötti szigeten és találkoztak ottani emberkékkel.
Anyukámék beszélgettek velük és anyukám megkérdezte, hogy ott mit csinálnak, ha valakinek nincs teje???? Mit adnak a babáknak??? Merthogy ott nincs gyógyszertár meg ilyesmi...
Még a kérdést sem értették....mi az hogy nincs tej????? Ott 5-6 éves korukig szopnak és cumi sincs...ha anyuka nem ér rá akkor nagyi cicijén lógnak :shock: az pont jó a cumizásra...
ESZMÉLETLEN!!!!!!!

memme! jó, hogy jöttél...

Borsa!
Ne aggódj a természet majd miondent megold...de még rengeteg időtök van...majd csak januárban kezditek, nem???? VAgy már hamarabb???? Meg mire kimarad egy teljes szopi a kaja miatt az is idő...

Na megyek mostmár lelövöm magam, mert baromi sok voltam... :?

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Tünde,
ment privi :wink:
megyek a Bene kuckóba én is játszani!! :lol:

Memme,
boldog hófordulót az 1(év)+1(hó)+1(nap) Melindának!!

Veronikusz,
A Te hófordulós Szofidnak is boldog boldogot!!

Nálunk van tágas nappali, itt lehet privát ringatót tartani, csak a kijutást kell megszervezni :D (Őrbottyán, de néhány nap eső után csak Sárbottyánnak hívjuk :lol: :lol: )

Cukipofa,
hogy maradhattam le erről az akcióról :lol: 350-ért szinte ingyér van :lol:
én nem akadok ki annyira a szoptatós sztorin :lol: , egy elzárt közösségben ez vált be :lol:
a metrós sztori nagyon durva!!!

Ancsa,
mi is akarunk családi uszit!!
Hátha lesz itt is (kalovits-féle), bár most épp 2 hetet hagytunk ki a betegség miatt, jövő héten meg 1.-e lenne az óra napja, gyanús, hogy nem lesz..

Eni,
egy pohár jó bor, TV mentes este, forró fürdő, levendula aromaolaj párologtatás.. hátha beválik!!
Küldünk álommanót!! Sokat filózol sajnos a napi meneten és a költözésen..

Tegnap emberem hazajött a délutáni sétából: 1 sör útközben, 1 unicum az egyik szomszédnál hazafele, 1 pálinka+kávé a másik szomszédnál, reggel meg fáj a feje :lol: :lol: macskajaj.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Meg sem tudom számolni hányszor keltünk az éjszaka :( Katasztrófa!!! :cry:
Növünk, mint a gomba :D biztosan ezt viseli babóca nehezen, de mivel én is valami nyavaját elkaptam most nagyon nehézkes :(

Gyuzso
Mi is fél 6-kor keltünk, régi idő szerint! :?
De egyszer majd eljön az az idő, amikor reggel ébreszteni kell 9-kor a lurkókat... :wink:
Talán nekem is kellene egy-két kupica most, hátha segítene, mint a párodnak :wink:

Tünde
Rengeteg rucim van én 38-as maradtam végig, csak a pocakom nőtt :D :D :D, ja és 173 cm vagyok!
Szívesen átadom, nekem már ugysem kellenek többet :(
Van egy-két szupi darab, amit imádtam :wink:

Borsa
Jobban vagytok?

Memme
Mi újság? Jól vagy? Tök jó lenne ringatót tartani, nem jöttök fel 1x 1 héten, nálunk is nagy a nappali :wink:
Bár már csak pár hetünk van rá ugye? :wink:

Kép
hanna09

Lilluska!
Pedig már azt hittem azért nem jössz... Nem kell ám rám várni :( , hajrá, hajrá!!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Hanna:
Sajnálom,hogy nem értek oda az álommanók :( Küldök ma is hátha odaér.
Miért nem lesz többet szükséged a terhesruhákra?

Én le sem merem írni, hogy meddig alszik a gyerek... Nekem este 10-11-től másnap reggel 10-ig alszik. Közben 3X kel enni, de alszik
is tovább.

Gabi:
Nem semmi,hogy neked kellett átvinned a véred....

Cukipofa:
A te storyd sem egyszerű.... Kár hogy nem tudtam hamarabb az akcióról, tuti rohantunk volna LCD tvt venni :lol: :lol:

Tünde:
Nagyon tetszik Bene kuckója. Biztos jól érzi magát benne.

Lilluska, Memme, Eni:
Jó, hogy jöttetek...

Petya nevében köszönöm a dícséreteket a képekre...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Hanna, köszi, írok majd.

mtunde

Pár kép Áronról, ha megengedetitek!
Kép
Ritka pillanatok egyike, amikor alszik

Kép
és még mindíg alszik...

Kép
Kép
és már megint...(sajnos mind nappal..)

Kép
hanna09

és hogy mennyire nem alszunk bizonyíték az igazolt táskák a szemek alatt.... :( , de Áron tündér :D

Kép

Kép
hanna09

Hanna nagyon szépek vagytok!

Jajj ez az első kép, meg kell zabálni, Lara is aludt így úgy imádtam!
Nagyon szép kisfiad van!!! És Te is csinos vagy, kicsit látszik a fáradtság, de ha ránézek a képre nem azt látom hanem egy nagyon boldog anyukát egy gyönyörű kisfiúval!!!!!
Gratulálok!!!!

Jajj, ezt nem láttam. :oops: Mi az hogy Neked már nem kellenek a ruhák? :oops: Miért mi történt? :oops:

ancsaboszi

Hanna, persze csak akkor írd le ha akarod, nem akarod tolakódó lenni :oops:

ancsaboszi

Nagyon édesek a babák!!!

eddig a gyerekek köhögtek,most rajtam a sor. nátha és köhögés! hurrá, már csak ez hiányzott (na meg a 350 ezres LCD TV. nem is értem, hogy mi miért inkább a nagyszülőkhöz mentünk a hétvégén)
még írtam volna, de felébredtek a gyerekek,úgyhogy kezdődik a nap :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

jó reggelt!
én is itt!

szépséges az összes baby kép!!!!!!!

hanna!
én nem látok táskát a szemed alatt, de mindegy, viszont ha látnád az enyémet :roll: én sem akarlak zaklatni, de miért nem kellenek már a kismamarucik?

tünde!
tök jó lett a kis kuckó! és rólad mirét nem látunk képet?! irgum-burgum :lol: én is felajánlanám a ruháim, dehát tudod mi van...

lilluska!
gyere sűrűbben!

cukorfalat!
hú melyik szigeten voltak a szülők? lehet, hogy nekünk is oda kéne költözni és nem kapnám állandóan a hülye megjegyzéseket...

memme!
jól vagy?!

eni!
hát ez a benő :lol: óriásiiiii

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!!!
Tegnapi éjszaka horror volt(kb6x volt fenn), de a mai :lol: Este 10kor már aludt fél 4ig 10 perc cici és utána 7ig :lol:

A változatosság kedvéért fáj a fejem napok óta, tegnap bevettem 1 rubofent,kb.3 óráig hatott,de azóta :cry: :cry:

Biztos még rátett az is, hogy anyósommal jót vitáztunk :?
de az lett a vége, mint mindig:Én vagyok mindenért a hibás...........
Borzalmas :cry:

Nagyon édesek a képek!!!!!

Kép
így aludt el tegnap :lol: Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Hanna,
szépek vagytok!! És nem látom a fáradtságot!!! :lol: :lol: Csak a sugárzó boldogságot és büszkeséget, ami tök érthető!!!
Nem éhezik az a kis csókos szájú :lol: :lol: !!

Steffi,
szép reggelt! Éjszaka, hétvége hogy telt? :lol:

Manóka,
jobbulást!!! Küldünk gyógypuszikat!! Tacsi koma (tudom, kisasszony) újra a régi? :lol:

Eni,
küldtünk álommanót, megérkezett? :wink:

Mi jól viseltük az óra-átállítást, az átállított óra szerint ment a napirendünk, de bírta a manó és az éjszaka is rendben volt (na persze mi nem 2x kelünk, mint egyes szerencsés anyukák :lol: ).
Ma jön a nővérem, szabin van, jön ide babázni :lol: Szerencsés vagyok, hogy a családom szeret itt pihizni nálunk :lol:
Be tudom fejezni a takarítást :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

LÁnyok!
A céklát hogy kell megcsinálni a manóknak??? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Jaj van még1 kérdésem
olyat lehet csinálni,hogy 2 etetés között félidőbe adok gyümit(alma,barack, fruttapura.....) és mikor enni kéne akkor eszük főzeléket?????
:oops: :oops:
köszike

emano/Andi
KépKép
emano

Szép jó reggelt!!!!!

Éjszaka megint szupi volt...Alvás 9től reggel 6ig aztán vissza 8ig...

emano!
Én simán megfőztem vízben és összeturmixoltam...Orsi így szerette...de lehet egy kicsit ízesíteni is sztem...
Lehet hozzá krumplit, almát...
Viszont baromira fog...nem jön ki a ruhából :D
Naaaagyon drága Balázs...

Steffi!
Maldiv szigetek...
Nevelőapám mániája, mert ott tök jól lehet búvárkodni...
Anyukám sokat töprengett a dolgokon aztán inkább rákérdezett (tolmácsoltak neki :D ).
Teljesen elájúltak amikor anyukám a mellszivóról beszélt...na meg a 6 hónapig szopirol...kicsit furcsának tartják a mi civilizációnkat :D
Ja és ott az öregek mondják meg a lányzóknak, hogy terhesek...mert ők látják rajtuk elösször...tök érdekes...

Én csak azért nem vettem LCD tv-t, mert Danival voltam és nem fért be a babakocsi bevásárlókosarába :lol:

Na megyek, mert Orsi is végre magáhoztért....

Kép

Kép
cukipofa

Emano,
ne hagyd elrontani a kedved!!! Engedd ki a másik füleden a negatív mondatokat!!!
Gyönyörűek a fiúk!! Meg kell zabálni Balázst, olyan drága!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso,nem hagyom elrontani a kedvem,már kibőgtem magam,így már jobb!Csak kicsit rossz,hogy mindig mindenért én vagyok a rossz és a hibás!!!!Fúúú ez egy nagyon hosszú bonyolúlt dolog....
Jól vagytok?Micu?
Nálunk már csak pici orrfolyás :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

emano!
drága a kisfiad! ha vigasztal én is kínzó fejfájásra ébredtem már túl vagyok egy algopyrinen és semmiii. megőrülök! valaki jöjjön és vágja le a hüyle fejem!!!!!!!!

zsu!
írtam vissza e-mailt megkaptad? jó votl a hétvége csak rövid, de majd most!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: úúúúgy várom!!!!!! eddig minden hétvégén dolgozott :cry:

szép napot!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
megértem!Nekem kb 5 napja fáj és NEM TOM mit csináljak!!!!!!Nem lehet állandóan gyógyszert enni :shock: :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Az öreg vajákosokról csak annyit, hogy apósom hamarabb tudta rólam, hogy terhes vagyok, mint én magam!!! Látszott az arcomon, azt mondta....

Cékla, Bene is szerette simán, én mikróban megfőztem 20 perc alatt, turmix, azt hajrá. Tényleg eléggé fog :(

Ja, és nyugodtan adhatsz gyümit 2 evés közben, ha nem lakik olyan jól vele. Benénél kitartott. Igaz, sokszor tettem bele Hellenek valami biopelyhét, hogy kicsit kalóriásabb legyen :)

mtunde

Szép reggelt mindenkinek!

Gyönyörűek a babócák!

Hanna!
Hidd el lesz ez még jobb is :D Tudom milyen fárasztó dolog hogy nem akar aludni Áron de hidd el jönnek még jobb hullámok!

Emano!
Tudom mit érzel! Nekem ugyan ez a problémám, idióta Anyós... Próbálj meg kikapcsolni amikor szemétkedik tudom nehéz, de másként megőrülsz!

Steffi!
Jó hogy jöttél! Hogy van a kis gézengúz? Kérünk képeket mert már ezer éve nem láttunk titeket!

Tünde!
A szerelős kép hát az nagyon cuki, olyan átszellemülten csinálja :D

Kati!
Én már adok gyümit Emmusnak mert állandó kaki-gondjainkat ez végre megoldotta. Decembertől szeretnék adni neki főzeléket is csak ahogy írtam félek a csomóktól... Persze emellett szoptatok ameddig csak jól esik neki
Ja És BOLDOG HÓFORDULÓT A NAGYLEGÉNYNEK :D:D:D

Gyuzsó!
Micsoda mázlista :D Már megint jön Ági :D:D Persze Micura értetem mert már megint csajozik a lelkem. Mikor lenne kedvetek talizni? Emmus már jól van csak reggel van szipu de inkábbb a fűtés miatt.

Képzeljétek!
Tegnap Emma az ágyában aludt éjszaka életében először. Igaz többször kelt fel mint szokott de csak a cumit kellett visszaadni neki és aludt tovább, 2X ettünk. Mióta megszületett először néztem meg egy filmet az apukájával. Ja és a poén az egészben hogy álmában raktuk át így nem is sírt! Annyira boldog vagyok, bár tudom még nem szabad elbíznom magam, de ez nekem már hatalmas öröm volt...

Ja és Simon valószínüleg kijöhet a kórházból, ha nem lesz lázas mert persze beszedett szombaton valami bacit a kórházban...

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Eni!
Én levendulás illóolajat csepegtettem párologtatóba és úgy ültem bele egy kád forró habos vízbe... nagyon jól ellazít, ja és halk nyugtató zene is kell :D

Memme, Tünde!
Mekkora már a pocitok? Kérünk képeket!

Orsi

borsa

Gyuzso, Borsa, köszönöm nektek... :D Ma már volt alvás, persze a szokásos ébredésekkel (tudod, Gyuzso :wink: ). Nekem öröm, és Orsi, megértelek. Nagy haladás ez, és irtó ügyik vagytok. Mit néztetek?

Emano, Hanna, irtószépek a fiúk, mármint Balázs és Áron... :roll:

Emano, nálam is anyós agyhúgyköves. Ne foglalkozz vele, különben teljesen rámész... Tudom, miről beszélek, mi majdnem váltunk, csakis miatta. :?

Steffi, jobban? Belladonna homeós bogyót próbáltad már? És te, Emano?

Én ma fáradtabb vagyok, mint tegnap. Ez van. :(

Cukipofa, tény, hogy más kultúra, ide be nem illeszthető. Sok szempontból is gondolkoztam már ezen más kultúrák kapcsán, de ők ott vannak jól, mi itt. Ott ez elképzelhetetlen, itt meg az. Én mindenesetre inkább itt, mint ott... Jól meg aszontam. :lol:

Tünde, Benekuckó varázslatos. :D
vbea

Kati,
boldog hófordulót az 5 hónapos Daninak!!

Tünde,
após a vajákos ember!! :lol: :lol: Jó kis nyugdíjkieg. lehetne a friss áldott állapot diagnosztizálása ránézésre. Úgyis utáltam a 6 hetes hüvelyi uh-ot :lol:
Hátha még a peteérést is megmondaná!! :lol: :lol:

Orsi,
gratula az ágyban alváshoz!!! Ágy költözött be vagy síró babócához mentél át Te éjszaka? :lol: fontos részletek!! :lol: Mi még tartjuk a frontot egymás mellett, de tegnap már betettem nézelődni 5 percre az ágyába :lol: Én szeretek mellette aludni .. :lol: :lol:

Eni,
tudom mire gondolsz :wink: Benő lehet karácsonyi ajándéknak szánja a hagyom-aludni-a-mamát nevű ajcsit!! :lol: a saját kis kucokjában, hátha addigra sikerül a költözés is :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

gyuzso: tacsi koma szerencsére remekül van, csak azt nem tudja, hogy november végén kiveszik a betett fémet vagy mi a fenét a térdéből, ami egy újabb műtét, de szerencsére nem olyan komoly, mint ez volt.

már nagyon várom, hogy anyukám nyugdíjas legyen (még 2 nap!!!), mert ma megint a DM-ben voltam a pelenkákért, meg ilyenekért és mivel nem rajongok az ilyen bevásárlásokért, egyszerre veszem meg a havi adagot (már csak azért is mert felhasználtam a pontjaimat a 15% kedvezményért).
csak hát két gyerekkel ez nem egyszerű és megint úgy néztem ki, mint valami hordár. a fülemen is szatyor lógott.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Lányok!
Most beszéltem egy barátnőmmel, aki annyi idős mint én. Babát vár februárra, de mindent végigcsináltak, hogy legyen. Clostylbegit, petevezetékbizgera, meg mittudomén. De én ezt nem akaroooom!!! :( :( :( teljesen elkeseredtem.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tünde,holnap megkapod a nacit!!!Ajánlva adtam fel elsőbségivel (béleltborítékba) :lol:

vbea,hát sajnos már nálunk is volt erről szó :cry:

Borsa,tök jó,tök jó!!Háthahátha rájön Emmus hogy milyen jó az ágyikójába aludni

Belladonna homeós bogyó???na utánanézek,mert NEM BÍROM

Anyóssal,hogy nem kell "foglalkozni"???Vágja jópofát hozzá?? :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

ja még2 kép,ha nem baj!!MA délelőtti :lol:

Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Emano,
Valaki álmos a képen!! Magától ül? :lol:
Anyóshoz kitartást! Nem lehet mindig jópofát vágni, ha sértődés a vége akkor sem... Bálinttal meg tudjátok beszélni, mi az i szint, amit még ő is támogat?

Nálunk most az a megállapodás, hogy nem kell szó nélkül hagynom a "'jótanácsokat", de egyszerre csak egy kerüljön terítékre és kezdjük apóssal, az hátha könnyebb.. :oops: hétvégén lesz a puding próbája...
De nem egyszerű a szitu, mert mégiscsak a szülei..

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso
előtte ébredt fel :lol: Úgy ült hogy bedugtam a lábát a rácshoz és rögtön elkapta az ágy tetejét :lol: Abba kapaszkodott
Az a baj,hogy Bálinttal nehéz megbeszélni dolgokat,az ő családjukba ez nem szokás
Nálunk nincsenek jó tanácsok, 1xűen ránk nem kíváncsíak,nem jönnek át és én vagyok a hibás,mert nem megyek át!!!na de nem érdekel már.....
mi lesz a puding próbája? :lol:

Ja imádja a céklát, 2 pofára (bocs :oops: )tömte :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
Bali már ilyen ügyesen csücsül? Milyen nagyfiú :D Köszönjük a képeket! Jobban vagy már?

Eni!
Igen ez nagy előrelépés, főleg mert Emma napközben nem nagyon alszik így egy percünk sem volt egymásra, vagy magunkra, ez a pár óra sokat számít nekem.

Steffi?
Fejfájással hogy állsz?

Kriszta!
Kérlek ne keseredj el! Mi nagyon szorítunk, és hidd el sikerülni fog!

Orsi

borsa

Borsa
a fejem sajnos még fáj :cry: :cry: pedig voltunk sétálni is,ettem is mégsem múlik :twisted:
Balázs úgy ül ha fogom a kezét,de mostanába inkább állni szeret!
Majd töltök fel "céklás" képet

emano/Andi
KépKép
emano

Csöppet dühös vagyok :evil: :evil: :evil:
Ma volt időpontom a 6 hetes kontrolra (sajna már 8 hetes) Tóth dokihoz a kórházba.
Amikor végigvártam a sort a pultnál közölték, bocsi, de félreírta valaki a beosztást és rosszul adtak időpotot a telefonon, ma nem Tóth doki van... :evil:
Már 2 hete próbálja párom úgy szervezni a dolgokat, hogy ez a délelőttje szabad maradjon erre...
Nem akartam magánrendelésére mennei, mert az a város túlvége és csúcsban min. 3 óra..

A fejfájósokhoz én is csatlakozom, már 3 napja hasogat...még nem vettem be semmit, tartom magam hátha elmúlik...

Ancsa
Köszi aranyos vagy! Hm, a ruhák... párommal megegyeztünk Áron babába fektetünk minden szeretet és energiát, persze nem azért mert nem futná több lurkónak is belőle (én 3-at szerettem volna).
Persze soha ne mond azt, hogy soha.... :wink: , de a terv ez.

Steffi
Összemérjük a "táskáinkat", én minden nap egy picit nagyobbat növesztek :wink:
Jól vagytok?

Cukorfalat
Azt hiszem beszélned kell az álommanókkal, már megint eltévedtek :? :)

Borsa
Megkérdeztem mindentudó uncsitesómat (védőnő) és azt mondta, fejni kell, minden alkalommal amikor kimarad a szopi. Mindíg egyre kevesebbet és így a tejcsi is kevesebb lesz, mert fejni nem tudsz annyit amennyit szopik. így nem lesz csomós a melled és a tej is apad. Ha pedig már kevés van pár hónap után, amikor már nem akarsz szoptatani, könnyen elapad teljesen csomók nélkül!
Ja és gratula az ágyban alváshoz! :D

Gyuzso
Azt hittem előző hétvágén voltak a nagyik?
Alvás még mindíg ugyan úgy? :wink:

Tünde
írom a privit!

Hanna

Kép
hanna09

Hanna!
Nagyon szépen köszönöm! Aranyos vagy hogy megkérdezted, cserébe küldünk álommanót.... pont mi :D na mindegy...

Orsi

borsa

Kriszta, én nagyon nagyon drukkolok... :D Hugicám még csak 27 éves, de küzdenek, és csinálják a felsoroltakat, sajnos. Úgy sajnálom! Erről most írok először, és nem is szeretnék többet. :?

Emano, Balázs cukkancs! Nem kell jópofizni. Én akkor tudtam túllendülni a dolgokon, amikor szó szerint felnőttként kezeltem anyóst. Vagyis nem mint a párom anyjára tekintettem, nem vele beszéltem. Nem is "engedelmes kislányként" szóltam hozzá, hanem felnőtt nőként. Meglepődött. Férjem is. Béke nincs, de tűzszünet igen. Ez is valami. :wink:
vbea

sziasztok, Kriszta, ne add fel, neked mar egyzer osszejott, most is fog!

mtunde

Eni,
vagányan nyomod!! De lehet, hogy tényleg ez az egyetlen járható út.. :lol:

Kriszta,
tudod, kétnaponta simi :lol: , vörösbor, relax.. nem gondolni semmi paráztatóra meg peteérésre meg biológiai vekkerre...
ígérd meg, hogy adsz magadnak/magatoknak egy nyugis fél évet!!! :lol:

Hanna,
ez a kontroll-sztori...:twisted:
nagyik a takonykórságra való tekintettel távol maradtak :lol: , vannak előnyöi is az ágynak döntő vírusnak :lol: :lol:
béke volt a hétvégén!! :lol:
Hanna, menet közben jön bele az ember a családalapításban és igazad van, soha ne mond hogy soha! :wink:

Emano,
puding próbája=úgysem állják meg szekálás nélkül, így most nem fogom hagyni magam :lol: , kíváncsi vagyok István mennyire fog tudni szembeszállni.. Legfeljebb hamarabb hazajövünk :lol: :lol:
Céklás képet várjuk!! :lol:

Szegény fejfájósok.. Hamar múljon el Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Megígérem, hogy többet nem zaklatlak Benneteket ezzel, csak még annyit: A barátnőmnek is van már egy lánya, és aszonta, peteérése is volt, csak még rá kellett segíteni a Clostylbegittel. Hát ugye azt már írtam, hogy úgy tűnik peteérésem az van, azt hittem, ez elég is. Erre a barátnőm mondja, amit.
Lehet, hogy tényleg le kéne már pattannom erről a témáról, mert bazi idegesítő lehetek. :oops: Csak az a baj, hogy az ember lánya pontosan tudja, miért nem védekezik egy csomó védekezés után, így aztán nem tudom kiverni a fejemből a célt. Na jó, abbahagytam.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Kriszta!
Én is clostylbegittel lettem terhes mindkét gyerekkel.
Meg bromocriptint is szednem kellett.
Nekem nem volt peteérésem.

Hanna!
Azért még túl korai lenne azt mondani, hogy nem lesz tesóka :D
De még fiatalok vagytok...bármi lehet :D

Gyerekek...micsoda Anyósok vannak itt...
Nem semmi...
De majd megnézlek Titeket 30 év múlva amikor Ti lesztek
anyósok :D :D :D

Na elteszem magam holnapra...

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

sziasztok!
borsa!
mindjárt válaszolok a prividre, bocs, hogy csak most :oops:

arik vagytok, de a hülye fejem egész nap fájt sajnso. már így aludtam ilyenkor semmi sem szokott segíteni.

hanna!
szerintem se mond, hogy soha! oké mérjük a táskáinkat minden nap, de ne feled nekem van egy év előnyöm! :lol: :lol: viszont a kisfiamnak is táskás a kis szeme alatt :shock: :cry:

kriszta!
írj bátran! ezt a lapot ismered:http://www.ciklus.hu/index.php?p=1

cukipofa!
én is szeretnélek látni 30év múlva :lol: és a férjed is mikor orsihoz mennek a pasik :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Aha, ciklus megvan. Vezetem is, csak a kisasszony mellett reggel nem mindig lehet itten hőmérőzgetni. :lol:

Cukipofa!
És a Clostyltól nem voltál rosszul? Mert egy csomóan mondják.

Na mostmár tényleg leszálltam. Köszi Nektek a türelmet :oops: :)

Kriszta.

Kép
Kép
kriszta36

természetesen nem így aludtam, hanem ébredtem. megyek is fürdök és fekszek.

jócakát!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta!

Ne hagyd abba a témát, mert mi sem hagyjuk!!!!
És igenis érdekel hogy mi van veled!! Ugyhogy írd le nekünk nyugodtan!!!!Ez a Clostyl... micsoda? mire jó? bocsi én nem ismerem. Látod Cukipofánál is használt :wink:
Abarátnőd meg terhes, hurrá!!! Figyeld meg te is az leszel, ezt én mondom neked
Most küldöm neked az energiáimat,hogy összejöjjön, aztán januárban küldd vissza nekem. :D
Vendég

sziasztok, koszonom mindenkinek a valaszt, kozben elolvastam par biopsziara vonatkozo topikot is...hat meg nem dontottem...halogatom a telefonalast...
aki babat akar, es nem jon ossze egybol, ajanlom a kovetkezo oldalt:
http://babatervezok.otthona.net/
udv
Anna
banana

Hanna!

Szerintem is korai még így nyilatkozni :D Majd meglátod, hogy annyira de annyira fogjátok szeretni,hogy nem tudtok betelni vele. és ezért kell majd mégegy meg még egy.... :D :D
Sajnálom,hogy hiába vártál a dokira...
na én ezért járok a privátba, ott tutira ott van.(ha épp nem szül :D )Ti merre laktok? mert írtad,hogy a város másik vége.... na én meg Sz.endréről...az meg Pest megye:másik vége :D

Rakok FEL képet, vettem csizmátEnci felpróbálta :D
Kép
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: