Már csak hármat kell aludni, és megyünk Balcsira
. Úgy várom! Csak az a baj, hogy nincs internet
, így szegényzulu elszakíttatik virtuális barátnéitól

. Na de addig van még időm írogatni
. Myssnia,
én éreztem a földrengést, mozgott a monitorom is. Mondtam Apának, persze hülyének nézett, aztán láttam, hogy Te is írtad, mondtam, ketten már csak nem őrültünk meg, erre közölte, hogy ja, csak kicsit messze vagyunk egymástól, annyira nem lehetett erős. De azért megnézte, befizette-e az utcsó biztosításcsekket

. Reggel bekapcsoltam a rádiót, és mit hallok? Négyes erősségű földrengést észleltek Jászapáti, és még sok Jásznevű településen, éééééés BUDAPEST egyes körzeteiben. Mondtam Apának, meg ne szólaljon

. Ja, mielőtt elfelejtem:
Láttam füles varázsitatót, mindkét méretben, a Madrinában. Gondolom akkor máshol is kapható. 1.999 pénz.
Nadine,
nem baj, ha nem fogadja el a cumisüveget a kiscsaj. Anna is utálta, nem is használtuk.(mikor tornázni voltam, sokszor megvárt a kajával, csak hogy ne kelljen cumisüvegezni
) Most csőrössel nyomulunk, ezt szereti, de azért a cici a nyerő még mindig.
Toffi,
ettől a sütikétől én is hízásnak indultam
! Zsurló,
jobbulást Andulkának! Bronchitisz utálatos egy betegség, Annának is volt, még egész pici korában
. Kaptatok hörgőtágítót is? Nekem azt mondták a kórházban, hogy soksok orrszívás, előtte cseppentés fiz. sóval. Drukkolok, hogy hamar meggyógyuljatok!++++++++++++++++++ Andi,
fütyiügyben ahány doki, könyv, annyi féle álláspont
. Csak győzz kiigazodni. A mi dokinénink a "nehuzigáljuk" irányzat képviselője, csak mindig annyira kellett visszahúzni, amennyire könnyedén sikerült, így mire Malacka egy éves lett, bejáródott a kuki
. Franyó,
édes nagyon Annácska!
Én Annám is négyórázik mostanság, de szerencsére két slukk után durmol tovább. Csak ne kéne áttántorogni a szobájukba ahhoz a két slukkhoz
! Maci2,
hurráhurrá gyógyult fülecske!
És gratu a 3 hónaphoz. (hihetetlen, hogy megy az idő, de tényleg
) Beu,
hűűűű, elismerésem, én soha nem tudok ilyen alaposan lemaradástbehozni
. Most is van egy csomó restanciám az archívban, de sajnos nincs időm visszamászni
. Macám feje úgy ingott még 3 hónaposan, mint egy kis bólogató kutyusé
. Kép szuper, nagyon édes Lőrinc a cimborájával

. Norka,
mi is szívtunk az oltással, egyet már kapott Dávid, akkor simán megrendeltük, másnapra megvolt, most meg hiánycikk
. Körbetelefonáltam a fél várost, hátha valahol van elfekvő készlet, szerencsére sikerült szerezni, szerdán meg is kapja a kölkec. Pancsolós kép szuperédi
! Anyakati,
nagyon szépségesek a gyerkőcök!

Manó2,
ne legyen lelkifurid a tápszer miatt! Annyira mérges vagyok az ilyen dolgoktól, amikor annyira nyomatják ezt az anyatejmindenekfelett témát, és nem gondolnak azokra, akiknek önhibájukon kívül, nem jött össze. Hogy mennyi fájdalmat és aggodalmat okoznak. De ez igaz a szüljünktermészetesen lobbyra is
. Mit érez az a nő, aki egész terhessége alatt a korai kötődés mindenhatóságáról olvas, hall, aztán esetleg koraszül, és a kicsi hónapokig inkubátorban van. Ez önmagában is elég megrázó, hát még ha az Anyuka azon kezd otthon rágódni, hogy milyen visszafordíthatatlan dolgok történtek az ő kicsikéjével. Persze most a szélsőségekről beszélek, tudom, fontos az anyatej, fontos a kötődés, de nem kellene jóvátehetetlen problémaként beállítani, ha valamelyik nem jön össze. (egyéb kedvenceim között ott figyel még Raffai kolléga, a méhen belüli élményeivel, na tőle aztán tényleg ökölbe szorul a talpam, már nem is olvasom a cikkeit) Bébikaja: Anna is nagyon falánkolt pár nap gyümölcsözés után, ennek mindig nagy-nagy hányás lett a vége
. Úgyhogy én galád módon korlátozom a mennyiséget, 70-100 grammra, ennyit bír a pocak rókakoma nélkül
. Ha jajgat még, megkapja a kanalat nyalogatni, azzal boldogan elvan negyedórát
. próbálok képet feltenni
pusz,
Zulu