Helló Mindenki!
Na jó, megpróbálok nem megint eltűnni legközelebb, ha rámjön a hülyeség, majd sírok itt Nektek, csak nehogy sok legyek! Aranyosak vagytok!
Ma reggel volt némi
hascsikarás, meg most az előbb. Nem tudom, de olyan fura. Ilyenkor ordít, mint fábaszorult féreg, de a puki-kaki sose ilyenkor jön, hanem csak később, akkor viszont nem fáj Neki.
Kezelés: az Infacol nem jött be, most Chamomilla CH15-ös homeós bogyócskákat kap. Talán jó lesz (nem kiabálom el!

), de javasolt a dokinéni egy másikat is, ha ez nem műxik.
Most
tejszaporításra én is golyócskákat szopogatok, nevezetesen Urtica urenst, és eléggé szkeptikus voltam vele (meg az egész homeopátiával), de NAGYON BEJÖN!!!

Napi 3x5 golyszit szedek, és olyan tőle a cickóm, mint a beton, néha sírni tudnék, annyira feszít. Ajánlom minenkinek, hátha segít ott is.
Mellszívó: kölcsibe volt Medela Mini Electric, de a motorja bedöglött.

Most vettünk egy Bibi elektromosat, de annyi pénzért lehet, a Medelához kellett volna új motort venni (kb. ugyanannyiba került volna). Ez is egész jó, de nem olyan f@sz@, mint a korábbi. Kézit is próbáltam, de azzal nem tudtam fejni.
Altatás: nálunk az a jel, ha hasrafordítjuk. Ha akar, simán el is alszik (este sosincs vele gond), napközben szokott reklamálni, ha még nézelődni szeretne, és ilyenkor hanyatt is fordítjuk. Az esti elalvást az is segíti, hogy fürcsi után finom masszírozás (ha nem ordít az éhségtől), félhomályban szopi, ilyenkor már nem beszélgetünk, csak amit muszáj, nagy szemezések, szokásosnál több puszika meg simi, és mehet a cicin szundizás. (Ez a
"szopi+relax" 
) De MINDIG ÉBREN teszem le aludni. Betakargatom, adok Neki puszit (Apa is), megsimizem a hátát, és akkor már alszik is. Éjjel 1-kor és 4-kor kelünk szopizni, aztán reggel 7-kor. (Az óraátállítás Mátét nem túlzottan érdekelte, pedig egy órával később fektettem le, mint előtte, mégis minden csúszott 1 órával korábbra.) Napközben ha aludni akar, akkor hason elalszik simán, csak utána még átlag 10x be kell menni Hozzá visszaadni a cumit, mert kiesik ha közben forgatja a buksiját. (Érdekes, este nem szokta igényleni a cumit, mindig anélkül alszik el.

)
Végignéztem minden babuciképet, nagggyyonn édik!
Timi26: nem vagy semmi! Megemelem a kalapom! Minden tiszteletem!
Motiot, cicikiköpés: az is lehet, hogy nem jön belőle olyan iramban a tejci, ahogy Ő azt szeretné. Máté marha pipa tud lenni, amikor már nem 4-5, hanem csak 1 sugárban folyik. Na, akkor ki is köpi, kiabál, és át kell tennem a másikra (Lusta a Drágám... hiába, pasi!

). De az is lehet, hogy csak meg fog jönni a mensesed...
Hjaj, rendelek itt a neten Apjának egy könyvet, oszt' majd még visszanézek!