A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kép

Kép

:D
szrekuc

Macs,
:mrgreen: és nektek már kint van az összes fog? :o :lol: nálunk 16 van egyelőre, utsó adag rágó hiányzik :D
és átaldt éjszaka rulez bár akkor én nem is tudom mennyire csúcs a gyerekem mert nem túl gyakran kell hozzá max egyszer kelni éjjel - úgy 2hós kora óta :oops: viszont ez az egyszeri kelés most kezd gyakoribb lenni - eddig igazán el voltam kényeztetve :D :D :D

Zsan,
:mrgreen: bocs, de ez a hajnali négyes kakilás nagyon vicces, tiszta pasas :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Wááá behalok..

Füles nézi a reteken a gumimacikat és hallgatja a szavakat (mostanában mindent felszed...)

most közölte: gummi macci őrült!!!!

(sokat ismételték egymás után az 'őrült' szót..)

:mrgreen:

Szrek,
úgy föst, kint vannak.. :) hál' Istennek...
de mitől vagy így kifáradva? már ha public...

Zsána,
kv is észbentartva!
macskanyu

Jóreg!

Macs, sajnálom, biztos sok munkájuk van. Találtál azóta vki mást?
Füli édes lehet, amikor szégyenlősködik! :)

Szurek, ez jó cikk, mert benne vannaka linkek, így kicsit több látszik a dologból.
Csak azt nem értem, hogy most hogy lehet őt eltiltani, amikor már amúgy is el volt tiltva, meg az otthonszülés segíése illegális. Most akkor eltiltották egy illegális dologtól?
rídonli#

Ríd,
ezt én sem értem; valszeg itt akkora lyuk tátong az egész otthonszülés körül, hogy csak na és ebbe még az is belefér, hogy gyakorlatilag semmi nem fog változni sztem, ugyanúgy fog tudni segíteni otthonszülésnél :D

Macs,
hát egyrészt próbálok szakdogával haladni, a másik része viszont még nem publik (de kétség kívül ez a strapásabb)
és persze pakolok is, mert mingyá menni kell innen :(

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Koszonjuk a dicsereteket!!

Nuk :)
Nagyon tetszik a kep Rekarol es gratula az elso foghoz!!

Ancsi :)
Jobbulast a hatadnak!Drukkolok,hogy hamar elmuljon.

Felelem:
Akos sokaig felt a sotetben. Ez talan az en hibam,mert majd 1,5 eves koraig egett tejjel egy kislampa. Nem is miatta,hanem hogy ha ejjel ebredt, ne fel oraig keressem a cumijat. Aztan megbeszeltuk,hogy nem kell felni, par het es elmult a dolog.

Vera :)
Irigy-irigy Kriszta

Deni :)
Kisteson gondokozni gondolkozunk es nagyon vagyunk is ra,de meg nem lehet. Mindig kis korkulonbseget akartam (max 2 ev), aztan ugy nez ki,lesz koztuk kb 5 ev.
Jun-ban vegzek a suliban, aztan 1 evet jo lenne dolgozni is,mert nagyon rossz gyedet kaptam (annyit,mint a gyes),mert nem voltam normalisan bejelentve. Es 2 gyereknek igy nem vagunk neki. Na meg a lakast is aruljuk, jo lenne,ha csaladi hazba szuletne mar a Teso.

Johi :)
+++++++++++++++++++++++++++++
En ajanlom a dokimat, de O nem sztarorvos, es olvastam mar Rola negativ tapasztalokat is,de en tuti nala fogom szulni a Tesot is.

Votiv :)
Szerintem is jo haverok lennenek Isti es Akos! Megtiszteltets,hogy bevett minket a csaladba. :D
Bolcsit a kozosseg miatt is,meg a suli miatt is meg mert ugy erzem, mar keves vagyok Akosnak.
Reggel kaptuk a hirt,hogy hetfon mehetunk megbeszelni a felvetelet. Hat, az eszem orul,mert tudom,hogy szeretni fogja, de a szivem most nagyon verzik.
Jun-ban vegzek, utana megyek dolgozni. Viszont most lesz 11 vizsgam, 2 szigorlatom es ha megint csak ejjel tudnek tanulni,azt hiszem,bekattannek.
De ugy vagyunk a bolcsivel,hogy ha nem felel meg az elvarasaimnak vagy Akos utalna menni,akkor nem fogom eroltetni.
Mindenesetre minden nap elmondja,hogy menjunk bolcso :lol:

Beszed:
Majusban meg ott tartottunk,hogy anya,apa baba. Ez a nyar hatalmas fejlodest hozott.
A szobatisztasag meg ugy volt,hogy kb aprilisban megkertuk egy este,pisiljen a bilibe. Belepisilt. Aztan mondtuk neki,hogy ezentul ha pisilnie kell,szoljon. Kb 1-2 hetig voltak balesetek,szolt,csak keson. Persze mi agyondicsertuk. Meg vettunk neki autos meg motoros kisgatyakat es azok nagyon tetszettek neki.
Egyebkent egesz sokaig nem vettem le Rola a pelust. Ha szaraz is maradt,volt rajta nappal is,mert ugy ereztem,ez biztonsagerzetet ad neki. Az ejszakait meg akkor vettuk le, mikor mar 1 hete szarazan ebredt.
Kb 2 honapja nappalra se adtam pelust, 1 honapja pedig ejjelre sem. Igy tortent.

Macs :)
De ugyes Fuli az ataludt ejszakaval. Nalunk elkepzelhetetlen,hogy magatol menjen aludni. Es nekem is mellette kell fekudnom,ugy alszik el.

No,most jol kiirtam magam. :oops:

Ime egy igazan csibeszes kep:

Kép
bkrityo

Ancsi,
ez jó, a baba miatt átrendeződnek dolgok, de azért fizess vizitdíjat, mert nincs köze a várandóssághoz - ez egyszerre röhejes is meg dühítő is
(bájdövéj az, hogy a baba ideget nyom, még a szupermodell mamiknál is előfordul, szóval elmehetnek az ortopédián a legmelegebb éghajlatra :twisted: )

Kép

Kép

szrekuc

Ríd,

nem találtam.... senki nem vállalja, mert nem egyszerű... :( :( :(
macskanyu

eljött az idő, hogy gyermekem, ha valami komoly, felnptt gondja akad, összeráncolt szemöldökkel úgy hív, hogy Jéka vagy Jika :mrgreen: :lol: sajnos nagyon kell röhögnöm ilyenkor :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Gyors az ebédösszeállítás előtt bekukk.

Olyan nagyok és szépek a babákok!!!

Enyim picurka tegnap volt 1,5 éves! Már ennyi? Most született, és mégegyszer ennyi idő múlva ovis. Kész vagyok. Most itt fekszik a párnákon a földön, kezében a nővére babájával. A nővére az ágyon és egymást lesik. Babásat játszanak, és Lorci partnere Zsókának. Édesek. Benit elvivém suliba, és utána tornáztam is egyet. Szóval olyan hatékony vagyok, hogy csak na!!!

A félelmekről olvasva eszembe jutott, hogy pont a minap gondolkodtam azon, miért ébred (ill nem is ébred) sírva iccaka Lorci. Fel kell kelteni, hogy megnyugodjon. Minő démonjaik lehetnek már nekik? Picurka lelkük mivel küzd? És ilyenkor magyarázat, megértés nem segít. Tényleg Vera öccsénél az igazság (hiába no, a szakember). Erős ölelés, nyugtató mantra. Nálunk is ez válik be. Aztán később is hullámzó a félelem. Legalábbis enyém gyerkőknél. Vannak jobb-rosszabb korszakok. Mindig újabb kihívások, és a régi akkor már nevetséges nekik. (Beni mosolyog Zsófi félelmén, holott 2-3 éve nála ugyanígy megvoltak)

Nuk, basszus, nem akármi ez az ótómatasztori. Fogtündér látogatásához gratula! :lol:

Olyan sok betegecske volt mostság, mindenkinek további gyógyulást.

Macs, neked írtam egy privit.

Vot, az a szájharmónika... Nálunk is játszik, azért 2-3 óra, hét, hónap után már beolvasztanám, felgyújtanám. Mondjuk a hánytatásnál, fejfalbaverésnél sokkal elviselhetőbb gondolom, úgyhogy füldugóra fel! :lol:

Johi, neked pedig nagyon csöndben szorítok. :)

Na, akkor rakottkrumplira fel! :lol:
zsugyu

Nem semmi, h miket tudnak emberek kitalálni és eladni... :?
http://www.babyonboard.hu/index.htm
neet

Neet,
szegény Máté vagy Márk... :?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Barbi,
"nem kísérletezgettem, de lehet hogy ha sokx kérem felhív titeket? " - öö, ezt mire is irtad pontosan? bocs, de még mindig be vagyok lassulva :lol: délelött csempéket nézegettünk, attól még jobban lefáradtam :)

Macs,
éjjeli alvás éljen :)

beköltözés elvileg december, de csak HA addigra meglesz a hitelünk (amit még el sem kezdtünk intézni, mert elöbb meg kell várni, hogy töröljék a régi hitelünket... :roll: ) Kiköltözés viszont néhány hét mulva, szal anyost nem uszom meg :?

KépKép
fibi

Zsan,
privi: no problem, nagyjábol sejtem a választ. (csak arra lettem volna kiváncsi, hogy igen vagy nem)
kevés forgás sztem nem biztos hogy fejlödési rendellenesség.

Kriszta,
Ákos csodaédes huncut kissrác :)

Szrek,
Jéka :lol: :lol: :lol:
fibi

Fibi,
és nem lehet beiktatni soksok Baját? Anyóséknál meg erőst gondolj arra, ez az ára a saját, szépséges, megálmodott lakásnak... tudom, nem nagy vígasz, de CSAK POZITÍVAN!!! :wink:

Zsána,
én épp KVzom, de mennnnyire jó lenne ezt most a szamos cukiban, a Normafánál....

Szrek,
szakdolihoz kitartást!!! Meg a költözéshez is! És ha kell segíteni, pakolni, cipelni, i ták dáleje, akkor szólj és megyünk Fülessel (ő aztán profi a pakolásban, igaz inkább a KIpakolásban... )
Jéka :mrgreen:

Zsu,
next thanks :)

Neet,
te most mazózol?? mert akkor küldök neked linket cukiságokról... :mrgreen:

Votiv,
a zene nagyon sokat segít a mindenféle fejlődésben! Istipók is tudja, mi is kell neki :) Zene jóóóó!!!! :D
macskanyu

Erőst off:

nincs valakinek bármilyen Robert Flughum könyve, amitől megválna..?
Sehol de sehol nem lehet megszerezni őket... Kép
macskanyu

áááá...gépelni sem tudok.... Fulghum...

:oops:
macskanyu

macskanyu

Macs,
miröl ir ez a Fulghum? :D never heard...

de, az lesz, nov. végén is 1 hét Baja (Zs melója miatt), meg a karácsonyt is ott szeretném tölteni (ha addig nem tudunk beköltözni), és akkor már dec. közepén elhuznánk oda. szegény gyerekek, ide-oda ráncigálom majd öket.. :?
fibi

Fibi,

Fulghum egy ámerikai unitárius lelkész, akinek hihetetlen érzéke van az élet mindennapi dolgaihoz, az e mögött lappangó tartalom meglátásához és hihetetlen stílusa, meg humora a megírásukhoz :)

két örök kedvencem, amelyeket kölcsönadtam és ezért soha többé nem látom viszont:

"Már lángolt, amikor ráfeküdtem." és "Már az óvodában megtanultam mindent, amit tudni érdemes.." címeket viselik..

sztem sokatmondó... :mrgreen:

fel a fejjel és rengeteg ++++++ a köv hetekre..
macskanyu

Macska: Küldtem emilt :P
pocakpacni

pocakpacni

berakom, hátha vkit érdekel, az iwiw üzenőfalamon volt.

1,5- 2 éves babákat keresünk anyukástól német bank reklámba! Hétfőtől szerdáig casting! Hívjanak : 20/2699566 Kösz:Boross Mari

votiv 8)
votiv

Elromlott az otthoni gépem, amire lementettem a hsz-aitokat. A téma - HÁTIHORDOZÓ.
Azt hiszem Kisün is írt egy márkát, ami neki bevállt. De nem tudom bekapcsolni az otthoni gépemet :cry:
Karácsonyra ezt kapok és egy konkrét típust kell mondanom anyuéknak.
Amit tudnia kell a cuccnak:
- kint állat nagy sár, Peti üvölt, hogy vegyem fel és különben is koszos, mint nagyanyám kedvenc malaca volt. Marci még hangosabban üvölt és csukva van a szeme - nehogymá lássa, hogy meg akarom nyugtatni. Olyan hátihordozó kell, amit
1. leteszek a földre és M-t belecuppantom és fel is tudok utána állni. Tehát van vmi állványzata és nem dől el. És télikabáton is tudom hordani az egész szerelvényt.
2. Nem túl nehéz üresen, mivel néha azért bepróbálkozom a babakocsival.
3. bkv-n is lehet hordani. Tudom, hogy veszélyes, de babakocsival esélytelen és kendőben elöl is azt hittem tegnap, hogy kész - majdnem sírtam (ilyenkor ugye a hátamon + hátizsák :evil: )
4. más is fel tudja venni (balek rokon, hasonlók)

A kendő nem jó - nem tudom a játszótéren a hátamra kötni. Tudom, hogy lehet, de én nem tudom és kész. + Kabáton nem tudom viselni és bazi hidegek lesznek még itt - érzem.

Esővédő meg zsebecskék nélkül meglennék.

Megírnátok a márkanevet? (Már ha vkinél vmelyik tutira bevállt. Ja, M. kb. 10 kg. Pucéran. Ha nem adok neki enni télikabát akkor is kell rá és imádja cipeltetni magát. És még sokáig nem fog járni!!!)

Bocs, hogy újra ezzel jövök, de nem tudom előbányászni a vírusos gépről az elmentett info-t. (Lehethogy nem vírusos a gép, de azt ellenőriztem, hogy igenis be volt dugva a konnekrorba. Akkor meg mi más baja lehet, mint vmi furcsa és veszedelmes vírus?!)

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni,
Veráéknak Tatonka van, és király!
pl:
http://209.85.135.104/search?q=cache:2y ... lr=lang_hu

Pocak,
ezt szeretném karácsonyra...azaz nem...a PASIT, aki irta!!!!!!!!
zsancikant

Macs, :lol: az Alexandrában 3 könyvét is meg lehet rendelni

A Park kiadónál az egyik általad említett is megvan állítólag: http://parkkiado.hu/konyv.php?id=261&katid=S&alkatid=10

úgy látom, a Librinél is megvagyon

nekem úgy tűnik, meg lehet vásárolni. Vagy régebbi kiadásra gondoltál? Antikváriumban nem találtam. (legalábbis az általam ismertekben. Könyvtár? Vagy sajátnak szeretnéd? Felcsigáztál egyébként, én lehet kiveszem a ktárból, hogy belekóstoljak.
zsugyu

Drága anyákok,
ezt NE felejtsétek:
TIK-TAK
zsancikant

Curse :) elküldtem újra, majd jelezd, hgoy megkaptad-e, ha nem, akkor két lehetőség van: vagy a férjed email-cimét megadod és oda, vagy valami messengeren onlány - ott gyors a fájlátvitel
indianyo

Sziasztok,

No, visszaolvasgattam, most bekopizom, oszt olvasok tovább :D

Pocak :) igen, értettem, hogy nem Te csontkovácsolsz, párodra gondoltam a társulás alatt. Bocsi, félreérthető volt. Hogy vagytok mostanság? Bulást mindenkinek, aki még, vagy esetleg már beteg Nálatok :) +++++

Gabi :) hogy rohan az időőőőő. :D

Macs, Zsan :) mi ez a Zifír, amit Másának gondoltak kicsi kezeibe pattogatott kuki helyett?

Vera :) ezek szerint, akkor nem vagyunk ezzel egyedül. Csak mert itt a környéken minden ded imádja ezt a sárga zöldséget és már azt hittem, bennünk van csak a hiba. :) Sok finom csokit és jó pihit és időtöltést és szórakozást kívánok Bécshez :D

Rylie :) mi volt Pécsen? Bár többiek már megírták, ami valszeg most Kamillával vagyon, sztem (is) érez vmit a kis hölgy és ezért feszegeti a határokat. Sok-sok türelmet, kitartást, remélem, hamar túl lesztek rajta.

Nuk :) bulást Neked, jobban vagy már? Mátéról én is írtam, hogy günyörészett a plafonnak :wink: És én mindig abban reménykedtem, hogy az angyalkája mellett a szüleimmel is pletyózik :oops: Én is felviszem Mátét a temetőbe, igaz, nem elsején, de lássa, hogy ilyen hely is van. Mondjuk mi már többször is voltunk ez évben, tehát már nem lesz újdonság neki. Az, hogy a gyertyáktól világos temetőt megmutassam neki, még néhány évbe beletellik, most alszik már este hétkor, így ez idén tuti felejtős. (Temető tőlünk most laza egy órára van)

És én megyek a temetőbe, de itthon ugyanúgy gyújtok gyertyák értük akár ilyenkor, akár olyan alkalmakkor, amely napok valahogyan köthetők hozzájuk. Szinte mindennap gondolok Rájuk, pedig már olyan sok éve….

Vot :) Isti beszéde, wow :D és drukkolok, hogy az éjszakai alvások is mihamarabb rendeződjenek :D És ha összehozod azt a privit, akkor tudod, én is szeretettel várom :wink: gerenda ház nagyon szép, nekünk is tetszene :wink: napkollektor meg nagyon hasznos, csak nem tudnánk kigazdálkodni :?

Fibi :) na, most akkor mit utalt a CIB, ha nem a hitelt? Mert hogy azt írtad, hogy a hitelt várjátok és hogy utalt a CIB, de ez nem az… vagy most akkor én veszítettem el a fonalat? És nagyon drukkolok, hogy a karácsony már az új házikóban fogadjon, minden felfordulás ellenére :D

Ruz :) akkor szerencsétek van fűtés terén. Nálunk is a padlóban mennek a csövek, de sztem mivel a földszint alatt nincs semmi más csak a föld, + a beton is vastag, így sztem nekünk elvész a fincsi meleg :roll:

Curse :) harapdálós Adél. :( úgy sajnállak, meg mindenkit, akinek a babója harapdál. Basszus, én lekopogom, de Máté a 16 fogával sem harapott egyszer sem. Lehet, hogy tényleg itt az ideje az elválasztásnak. Drukk, hogy úgy legyen, ahogy mindkettőtöknek jó :D

Ríd :) helyes a törpe nagyon :) helyzet meg :(

Barbi :) görbül? És mi ez a felettes én? Na, majd jól megbeszéljük, egyszercsak ;) Ja, és nálam is így van/volt, hogy ha felmegyek én is aludni, akkor hirtelen, de egy fél órán belül biztos, elkezd mocorogni és forgolódni, felsírni. Régebben ekkor szopiztunk előszőr az éjszakát tekintve. Nekem is volt olyan érzésem, hogy tuti megérzi a tudatalattija, hogy én ott vagyok.

Johi :) grat még egyszer és drukk :)

Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek. Van egy idős hölgy, akinek úgy fest becsípődött egy ideg a gerincéhez és szeretne elmenni – vagy hozzá házhoz kihívni – egy csontkovácsot. Nos, szívesen fogadnék minden olyan telószámot és nevet, aki ilyen problémán tudna segíteni. Már hónapok óta szenved, ma voltunk náluk és megígértem, hogy próbálok segíteni neki. Köszönöm szépen előre is.

Kép
Kép
vica94

Vica:
Köszönöm, most már jól vagyok, de nagyon durva volt ez most... Ha ittam egy pohár vizet, kb 10 perc múlva az is kijött :oops: :roll: :roll: :roll: :shock: Tegnap megittam egy Normaflore-t és azóta (kop-kop-kop) jól vagyok!

"Önfenntartó" rönkház:
Mi nagyon szerettünk volna alternatív megoldásokat építeni a házba, végül is egy sikerült, a központifűtésre kötött kandalló, ami úgy néz ki jó, mert mi még nem kapcsoltuk be a fűtést. Kicsit koszos, meg strapás, mert fát kell behordani, meg hamuzni, de nagyon hangulatos és meleget is csinál. És lehet benne alufóliában sült krumplit meg almát csinálni, az előbbit fokhagymás tejföllel szoktam esténként eszegetni (és még csodálkozom, hogy dagadt vagyok...)Mikor lesz kandalló-party??? :wink: :lol:
Az a baj, hogy qva drágák ezek a cuccok... A CORAban nyílt most egy olyan "butik" :lol: , ahol ilyen cuccokat lehet nézegetni és vásárolni. Múltkor bementem és elbeszélgettem az eladósráccal, aki felvilágosított, hogy a legkisebb szélerőmű, ami csak rásegíteni tud, de nem tudja kiválltani teljesen a közüzemit, beszereléssel együtt 600.000 ft. Nálunk ez most kb 5év alatt térülne meg, ami baromi jó, de az a baj Mo-n, hogy kicsi az a réteg, aki ekkora beruházást megengedhet magának (sztem egy komplett öko/bio-ház olyan 6-10 milla plussz költséget jelentene), aki meg megteheti, szarik a környezetre, szarik a számlájára. Persze VANNAK kivételek, akik erősítik a szabályt.
Plusz a legkisebb szarra is kell építési engedély, ergo tudnak róla, és valóban létezik az a törvény, hogy amit nem használsz fel (jelen esetben) áram, azt be kell szolgáltatni. Ezt a törvényt azért hozták, mert valahol vidéken egy ember épített saját szélturbinát és a szomszédoknak olcsóért adta az ampert és ez szúrta állambácsi szemét. NO KOMMENT... :roll: :roll:

Lényeg a lényeg, ha 1x újra építkezünk, mert esetleg nyerünk a lottón, vagy valami, biztos csináltatok ilyeneket, mert nagyon jók!!!!!!!!!

nukada

Deni :) idegbaj Nálad? Nem iiiis :D Jobban érzed már magad?

Vera :) én akkorát röhögtem :lol: „ámokfut-ordibál-gecikismalac-megjött-JAAAAAA!!!” nagyon teccik :D Grat a 15 hóshoz, drukk, hogy ne legyen semmi gond :) Marcid édes lehetett :D

Apropó 15 hós, van vkinek megmaradt kivezető a 15 hóshoz? Szívesen átvenném, nekünk is aktuális lesz lassan. :roll:

Fibi :) grat a három hóshoz :D

Vot :) Ács Motor és szájharmonika :D

Kriszta :) grat a szobatisztasághoz és nagyon szép Ákos :) Örülök, hogy jól vagytok :) grat a beszédhez, meg szép fiúcskához :) (mégegyszer)

Ancsi :) ez, amit leírsz nekem is volt. Három hétig fektetett vele a körzetim, kaptam vmi olyan bogyót(sajnos a nevére nem emlékszem, de ha gondolod, megkérem, nézze vissza a kartonomban), amitől úgy-ahogy jobb lett, mert hát ugye az ilyenkor adható szurit nem kaphattam, meg gyogyót sem. És utána még a munkahelyemen három hétig erősen sántítottam, alig vártam a négy órát, hogy jöhessek haza lepihenni. Aztán szép lassan megszűnt (össz-vissz, kb. három hónap volt, mire tünetmentes lettem, kezdődött a 16. héten….). Nálam ami számomra elviselhetetlen volt, az a talpzsibbadás. Uuuutáltam.

Nuk :) Penge :D Gratulaaaa az első foghoz :D Blogba vele :) áÁáh már látom ott van :wink:

Barbi :) grat a zöld ceruzához :D

Deni :) grat az átforduláshoz :) Mail-t nem felejtem :)

Neet :) hurrá őszi szünet. Bárcsak lett volna az én időmben is :D

Curse :) ne ámíts :) , sztem inkább irigyled a MJ módit :wink: Neked is kellenek a fehér ujjvégek :D

Ríd :) sztem P úgy értette, hogy az jó sokára lesz, mert azt gondolja – ő idősen ismerte meg a Dédit -, hogy ez egy állandósult állapot nála, és azt hiszi, hogy mindenki „felzárkózik” hozzá. Lehet, hogy rosszul gondolom, illetve, lehet, hogy nem érthető, amit akarok… Majd Tinu jön és mond talán egy-két jó ötletet arra, hogy mit lehet ilyenkor mondani. Kérdezett könyvet nem olvastam.

Macs :) Füles és a gummi maccik :lol: :D Kérdezett könyvről, íróról nem tudok, majd itt a piacon keresgélünk szerdán, hátha. Sok jó és szép kincset találtunk már itt :D

Rekuc :) kitarást a szakdolihoz, a pakoláshoz és a nem public-hez is :D +++++++ Ábel és az ő komolysága :D
vica94

nukada

[quote]A írta:propó 15 hós, van vkinek megmaradt kivezető a 15 hóshoz?

nekem
indianyo

Indi :) akkor ezt is megbeszéljük :) Köszi előre is :)
vica94

Curse: megkaptad az mp3-t, amit küdtem?

Barbi: ugye, te írtad, hogy neked is küldjem? Asszem csak hétfőn fog menni, mert ma és holnap is non-stop drámázok. Persze bogárkám itthon, nélkülem. :cry: De apájával.

Vica: halálos témákban nem vagyok jó, mert az nekem egy kicsit vakfoltom. Nekem is néha erős félelmeim vannak. Bár mióta megszületett Tünci, azóta jelentősen csökkentek. Meg mondjuk, míg analízisbe jártam, akkor is.

Jó éjt! Húzok aludni.

Kép
Kép
tinu

Móni,
nekünk tatonka van, és én már nem cserélem le, DE mióta Recca belinkelte (nekik is ilyen van), beleszerettem az ergo-ba. Ld. itt: http://www.spelta.hu/index.php?cPath=142&osCsid=
ezt lehet elöl-hátul-oldalt, pihekönnyű, kabátra is jó, szóval tökéletes. Egy barátném ajánlásomra vett magának, és imádja :D Kb. tatonka-árban van, 20e körüli.

Macsom,
barátnémmal nem tudtam még beszélni, de holnap mindenképp megejtem, és megírom, könyvelőileg ajánl-e vkit! :)

egyelőre ennyi, megyek visszaolvasni
kisün

Vica,
a CIB az a vevöink bankja, és a mi házunk árát utalta. még csak az elsö részletet, de az már valami. A "mi hitelünk" alatt meg azt értettem, amit majd mi fogunk felvenni az uj lakásra. (mert ugye az többe kerül, mint amennyit kapunk, szal ki kell jócskán egésziteni)

Bocs, most csak ennyi, mert kaka délutánunk volt, Ábel nagyon siros volt, lehet h most jön ki rajta az oltás :( vagy nemtom....
fibi

Fibi :) Bank-utalás hurrááá!! :D anyós viszont.. :roll: :roll: ahogy Macs is írta: csak pozitívan! (tudom, mondani könnyű...) Átfordulás nem tudom, miért megy ilyen jól Bencusnak újabban, szeretném azt hinni, hogy segítettem neki vmennyit a forgatás-gyakorlással (majd átküldöm mélben milyen szupi tippeket kaptam :wink: ), de lehet hogy csak most jött el az ideje. Mindenesetre örülök neki, mert így nem borul a "sorrend", bár nagyon igyekszik a beste kölyke a többivel is 8)

Ríd :) Hű, már mikről beszélgetsz a csajoddal! nem könnyű téma... Borid azóta is jól van, ugye? sokszor eszembe jut a kicsi lány

Votiv :) De szuper, hogy megint alszik Isti délutánonként! :D és mit kezel ilyenkor a prána nadis? Meggyógyultatok már?

Zsan :) És Nálatok már mindenki jól van?

Nuk :) Nagy gratula az első foghoz!!! :D :D

Macs :) Gummi maci :lol: :lol: Este Bálintnál is bent kell lenni végig vkinek elalváshoz, de pl. Bencusnál nem és nekem meg pont ez a szokatlan.. kivi leszek, mi lesz, ha egyszer majd 1szobába kerülnek :)

Szrek :) Jéka :lol: Remélem ma azért alszol is! :wink: kitartást a szakdogához, pakoláshoz és az egyebekhez!

Bkrityó :) Vizsgákhoz drukk! És van már meló-terved? (hol, mit?) és drukk a hétfői bölitalihoz!

Vica :) Köszi, már jól, az idegbaj "csak" fél-1 napig tartott, de az milyen hosszúúú idő volt! :mrgreen: :lol:
denizsa

Fibi :) Akkor sok +++++++++++ Nektek!!
denizsa

Sziasztok!

Deni :), Boji jól van, köszi,h gondolsz rá! Még mindig köhög, de nincs rosszul, nagyon eleven. Ma elhoztuk az inhaláló berendezést, amivel sóóldatot fog inhalálni, remélem használni fog.
Elalvás nálunk is így van. P mellett addig kell bent lenni, amíg el nem alszik (ez legrosszabb esetben 15 perc, de van,h tovább tart, mert elalszom), Bt le lehet tenni úgy,h ébren van, és ő szépen elalszik. Szinte hihetetlen.

Kriszta, Ákos nagyon helyes fijjú! :)

Nuk, jó,h jobban! :)
Én is öko házat szeretnék, kandallótok nagyon klassz lehet! Azért egy csomó dolgot meg lehet oldani pénz nélkül, vagy kevesebb pénzből is: pl.komposztáló, meg ilyenek. Múltkor láttam a tvben egy bio wct, hatalmas tartályon volt az ülőke, és faforgáccsal volt teli, havonta ürítették. Na, ezt lehet,h nem vállalnám be. Ja, és a pasi (tulaj.) arrűól beszélt, h milyen durva,h mennyire sokban van neki az,h ilyet üzemeltet. Vkiknek nagyon megéri, h drágák legyenek a krnyezetkímélő cuccok...

Vica, halálról való beszélgetés: nem is az a bajom,h mit mondjak neki, azt tudom, csak annyira felkavar, ahogy egy ilyen kis gyerek (ráadásul az enyém) ilyesmiről beszél, meg eszembe jutnak a gyerekkori félelmeim...

Szrek, vagyis Jéka :)+++++++++++++++++!!!

Fibi, ++++++++++++++++++!!! Utalás meg hurrá!

Barátnőmnek ma délben megszületett Benjámin nevű fiacskája, aki már a 4. :) :)
rídonli#

mar jobban vagyok, pda-rol irok,gephez nem akarok ulni. homeo bogyot es derekovet használtam.meeg faj jaraskor,de felallaskor gyorsabban bejarodik,nem oly egedetlenul faj.
biztatasokat koszi, s az is tok jo,h nem csak velem volt ilyen.

Votiv,priviben kerek elerhetoseget,jo lesz legkozelebb.

Vera,
hajra, Becs rulez.

Johi,
:) szupi,egyutt leszunk pocakosok.

ancsipancsi

Ha jól látok... Boldog Szülinapot Lencsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neet
neet

Tudna használni valaki egy ABC desing típusú csirekkocsit? Nekünk már nem kell, egy évig használtuk nonstop, ergo kicsit megkopott a hímpora, de remek egyébként. Teszek fel majd friss képet, a lényeg: bolygós kerekű, 2 fékes, napfényvédő és esővédő van hozzá és nagyon könnyű (sztem 5 kiló vagy azalatt) és mindene műkszik.
Asszem a fotóalbumban látszik belőle valami, mindjárt idekopizom a linkjét. Ha gyerek hagy.. ;)
neet
neet

neet

Ennek semmi köze a kocsihoz és nem is értem, hogy jött össze ennyi narancssárga cucc. :lol:

Kép

Ezt meg Macska miatt, így lopunk mi betevőt. ;)

Kép
(lelökték a doboz tetejét és belemásztak)
neet
neet

Vera, Zsanci,
Köszi szépen! Nekem a Tatonka jobban tetszik, mert azt le tudom támasztani a földre, gyereket belepasszírozom és elméletileg kis edzéssel térdelés nélkül fel tudnék vele állni (télikabátban). A másik mintha nem lenne a földre letehető. (Zuzmó is mutatott vmit - talán az ergo-t? De ott is kicsit trükközni kellett, ami nekem télen nem menne.)
Köszi mégegyszer!!

Neet,
Jól áll E-nek a narancssárga!!

Ancsi,
Boldog szülinapot lányodnak és örülök, hogy javulsz!

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni,
boldog 8. hónapot Marcinak!!!!!!!!
És Zuziéknak ergo van.

Neet,
ezek tök jók! Eszti naaaaagggggyon csajos, a cicák meg csúcsragadozók!!! :lol:
Van egy gatyóm Esztinek, ha kell egy olyan melegitő gatya féle oviba, mi nem tudtuk használni, mert
1. lányos
2. Bnek szűk volt, ő dagi
3. Igi vékony, de válogatós, csak a ronda gatyákat szereti. Ez meg nem ronda.
hmmm???
zsancikant

Neet: Fanni üzeni, ajanyos Ecti.... nagyon édes a ruhácskájában.

Ancsi: én is örülök, de még nem akarom elkiabálni. Jobbulást neked, vigyázz magadra.

Szrekuc: Jéka nagyon aranyosan hangzik. Engem Fanni néha csak Encsi babának hív, hogy ezt honnan találta ki??? :lol:

Indi: csináltam tesztet. az iszonyat hamar + lett, úgyhogy remélem tényleg van minek örülni. :lol: Ami viszont szomorú, hogy nagyon lebetegedtem, köhögök ezerrel és hőemelkedésem van, kicsit tartok tőle, nehogy lázam legyen.

Deni: és Bencust nagyon ügyesnek láttam, úgyhogy no para. Képzeld Fanni megint köhög... de még mennyire... :cry: Anyukám beválllta, hogy viszi majd sóbarlangba. Kiderült, hogy tejallergiákus az egész család, úgyhogy lassan kezdjük a diétát.

Barbi: Ti vegák vagy vegánok vagytok? Kéne nekem néhány vegán ötlet, most hogy le leszünk tiltva a tejtermékekről.

Na megyek, mert lánykámmal versenyt köhögünk... szép napot mindenkinek
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Zsan
ha 98as vagy afelett, akkor érdekel. :) Az nem baj, ha girnyó, lányom épp egy tavalyelőtti (!!) nadrágját túrta elő és hordja)
neet
neet

Deni,
Forgás tippeket nekem is elküldenéd? Csak ha másnak úgyis leírod és küldöd.
M. forog ezerrel (mást nem is csinál, esze ágában nincs kúszni, egyszerűen beméri az objektumot és odaforog). És jó gyors már. Nem tudom, hogy járás közben hogy megy majd ez a forgás (vagy addigra kinövi?). De van egy barátnőm, aki kicsit aggódik. Az ő fia sztem még kicsi az aggódáshoz (nemsoká lesz 6 hós), és én persze lebeszéltem, de ha van olyan játék, ami tutira nem árt és élvezi a gyerek, akkor elmondanám neki.

Móni
Kép
Kép
monisa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: