Sziasztok!
Edina!
Sajnálom,hogy Veled is megtörtént!
Ahogy Mandala is írta,mindenki másképp dolgozza fel a veszteségét!
Amikor én legelőszőr elvetéltem,a legjobb barátnőm akkor lett terhes a harmadik gyerekével!Félve mondta el,és megértette,hogy nem ugrottam ki a bőrömböl a hír hallatán,de a magam módján örültem neki!Soha magától nem beszélt a terhességéről,csak amikor én kérdeztem!Mi minden nap találkoztunk,mert nagyon közel lakunk egymáshoz,és a gyerekeink is egy oviba,suliba járnak!
Végig követtem az egész terhességét,miközben még 2× elvetéltem!Néha azt hittem,hogy belehalok!!!
Aztán Ő a terhesség végén kiment Amerikába szülni,hogy a baba kettős állampolgár legyen.(Ők kint éltek sokáig és sajna méhg vissza is mennek!

)
Alig vártam,hogy hazajöjjenek,de féltem is tőle!
1,5 hónapos volt Benci mikor hazajöttek!Innentől kezdve a délelőttjeimet náluk töltöttem!Szegénynek állandóan a nyakán lógtam!

De babázhattam!És ez jó volt!
Amikor pedig Zalánnal terhes lettem,pont szilveszter volt ,amikor elmondtam neki!És Ő sírva fakadt!Nekem pedig ez nagyon jól esett,hogy ennyire örül velem!Ő egy igazi jó barátnő!!!!!!!
De jártam már a másik cipőben is!Amikor nekem kellett elmondanom egy olyan embernek,hogy babátvárok aki előtte halva szülte meg 40.hétre a babáját és nem sikerült neki utána teherbe esni!Ő ugyan nem a barátnőm volt,de vele is mindennep találkoztam és végig követtem a szenvedést amin átment,(mert sajna tudtam min megy át)!Hidd el arról az oldalról sem könnyű!
Kívánok Neked sok erőt,és kitartást!
A feldolgozáshoz pedig idő kell!SOK iDŐ!!!