A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Yami!

Tetszik a Szederke!!!! :)))) De jó, tök kedves becenevet találtatok nekem! :))))
szederinda04

Szederke, látod, mégiscsak sikerült Apánknak megnyugtatnia! Hajrá házasélet!!! Drukkolok nagyon! És most már tessék megnyugodni!

Yamita, Cyprus, köszi a nyugtatást! azt szeretném még kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy a tájékoztatóján az van, hogy miután beszúrtam a hasamba, a fecskendő végét kicsit vissza kell húzni, és ha nincs benne vér, akkor be lehet adni. Ha van benne, akkor ki kell folyatni a mosdóba és újra kell kezdeni. Ti is így adtátok be??? És ha vér van benne esetleg, akkor ki kell dobnom a 9000 forintos szurit?? Mert az elég húzós lenne!

Bea
beus77

beus te ilyen alaposan elolvastad???? :lol: :lol:
sima szubkután injekció én nem huzigáltam soha.. és minden ok volt vele! sztem ezt kiküszöbölheted, hogy mielőtt beadod kicsit megnyomod, hogy ne legyen benne levegő..ha a tű végén is az oltóanyag van, akkor nem tud a vér beleszivárogni..
JA!!! és óvatosan nyomd meg az előretöltött fecskendőt, amikor légteleníted az összekeverés előtt, mert nagyon könnyű kilőni a francba az egészet :D:D:D
yamita

Szederke!Ez nagyon jó :) Látod, mégiscsak ő a mi Apánk ! :)
Akkor hajrá,küldjétek az elit alakulatot :)
Puszzz
hanyatka

Juj,olyan sok melóm van :(
Na majd picit később bekuksizok,addig is írjatok :)

Nóczi!!!Jelentkezzz!!!

Ági!Megdumálhatjuk a takizást :) Pihikézz helyettem is :)
hanyatka

beus!
Nekem mindig a férjem adta be mindig, de mi sosem csináltunk ilyen bedöföm-kihúzom figurát. nyugiiiii!!!
cyprus

Sziasztok Lányok!

Van élet a topicon!!! :lol: :lol:

Yamita, ez szupiiiiiii! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hétfőn is jelentkezz majd léééécccciiiiiii! Apa hogy van, örül Ő is gondolom! Tyűűűűű! :D

Cyprus, bizony igazad lehet. Igy meg is oldottuk a múltkori problémát, hogyaszongya hogyan fekhettünk ketten ugyanazon ágyon Krisztával. Nem a rendes punkciónk volt együtt, hanem nekem cisztapunkcióm volt. Tök jó, hogy felkapcsoltad a villanyt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szederke, látod bízni kell Apánkban. Tudja Ő, hogy mit csinál. Esküszöm könnybe lábadt a szemem, hogy milyen rendes. :D :D :D

Ágica, valahogy meg kellene dumálni a bogyókákkal, hogy ne küldjenek vissza mindent. Te szegény, nagyon sajnállak, mert én például naggggyon útálok hányni. Nem csodálom, hogy fáradt vagy. Azért kitartás! :D

Éjszakai baglyok hol vagytok???? :D :D
Takarítós bagoly? Egerészős bagoly?
Az utazós bagoly Rómában van, azt tudom. :D :D De jó neki!

Beus, ne idegeskedj, mert bevonzod a bajt!!! Nem lesz semmi gáz!!
Tessék megnyugodni! :D

Plümő, megkaptam a prividet, válaszoltam is rá kétszer, mindkét alkalommal elszállt az irományom, mielőtt elküldhettem volna. :evil: :evil: Néhány hajszálamat kitéptem, megszaggattam a ruháimat. Délután újra megpróbálom, hátha sikerül. Puszi addig is! :D
katóc

Beus, csatlakozom Yamitához. Nekem már az ötödik lombikom volt, és még mindig bepirul a Cetrotidtól a pocim, és vakarózom tőle kb. öt percig. Ennyi. Én sem huzigáltam vissza soha, óvatosan, lassan megnyomiztam, hogy megcsillanjon a tű tetején a cucc, és benyomtam. :P
katóc

Yami, igen, ilyen alaposan elolvastam. De így utólag belegondolva lehet hogy kár volt! Azt tudom hogy ki kell légteleníteni, de utána amikor már beszúrtad ahasadba, akkor kell visszahúzni egy kicsit a fecskendő végét. És ha vér megy az oldatba, akkor ki kell húzni és egy másik helyre beadni, a véres oldatot meg ki kell önteni. Hát ezek után én sem fogom huzigálni. Ugyanúgy fogjuk beadni mint a gonalt vagy a menopurt.

Köszi az infókat mindenkinek!

Bea
beus77

Hú, akkor megvan a rejtély kulcsa!!! Jól van Katóc, akkor mégiscsak ismerjük egymást:))
cyprus

Nóczi, hol vagy Nóczi, Nóczi hol vagy, gyere, gyere!!!! :D :D
katóc

It vagyok Katóc,csak sajna sok a munkám és közben dolgozom :(
Ez tök jü,hogy kiderült a múltkori ágyas zavar :)

Komolyan én is nagyon meghatódtam,hogy felhívta Szederkét!A jó lelke :)
hanyatka

Nóczi????????????????????????????????????
hanyatka

nem "jü",hanem jóóóó :)
hanyatka

Jajj, Dodza!

Most látom a freemailemen, hogy nem sikerült elküldenem a választ a reggeli leveledre...

Akkor megírom: Nagyon-nagyon köszi, annyira kedves volt Tőled, rögtön jobb kedvre derültem!!! :D :D :D
szederinda04

Igen Lányok, én is készen vagyok Apánktól! Persze a legpozitívabb értelemben!!! :D :D :D

Annyira meglepődtem, amikor telefonált! Nagyon szépen meg is köszöntem, hogy felhívott, és erre mondta, hogy csak nagyon sietett reggel,azért nem tudott bővebben beszélni..

Igazán, nekem olyan sokat jelentenek ezek a dolgok, amikor az ember ilyen kiszolgáltatott helyzetben van, és ennyire függ emberektől, annyira kell, hogy érezze, fogják a kezét.

Hát ő fogja Mindenkiét, azt hiszem!
szederinda04

Lányok most hívott a Zuram,végzett a Kopánál,elég sokat kellett várnia,de sikerült bejutni.Szóval vizelet mintát kellett leadnia és hétfőn reggel kell vinni fiúkákat,kb. egy hét múlva lesz eredmény,akkor visszamegy és megbeszélik ,hogy milyen kezelés kell.
Ja és szegénykémnek megnézték a prosztatáját is és hát eléggé rosszul viselte :)
Ú,ki fog nyírni,hogy megírtam :) :lol: :lol:
hanyatka

Igen,Szederke,ezzel én is így vagyok,hogy teljes mértékben szükségem van arra,hogy érezzem érző emberként kezelnek,ha már ennyire meg kelll járni a hadak útját.
hanyatka

Hanyatka, mondd meg a Zuradnak, hogy ez nem ciki, nekik olyan az, mint nekünk a nőgyógyi. :D :D Ja, és hogy egy HŐS! :D
Az én Zuram is volt már ilyen vizsgálaton, elég jól viselte, mondjuk naggyon rendes volt a doki is. :)
katóc

Jól van na! :D Már itt is vagyok! Be kellett mennünk reggel Tbányára bevásárolni, mert kongott a hűtő...
Szóval, telefonáltam, kettő embriónk van! Nemtom, a másik két sejtecském hogy képzelte, hogy nem termékenyül meg... Szófogadatlan banda! :lol: Továbbra is kérném az extra adag drukkokat, hogy a kettő megmaradjon nekem hétfőig... Vagy legalább egy! :?

Yamita! Négyből négy!! Ügyesek voltak nagyon a gyerkőcök! :D

Rohannom kell... :( Muszáj rendet teremtenem a házban, hogy jövő héten nyugodt lelkiismerettel pihizhessek!

Szép napot! :wink:
noczi

Nóczi, na végre! Ez tök jóóóóó! :D
Neked egy ikerpár már nem is elég? :lol: :lol: :lol:
Hétfőn léccci Te is jelentkezz!
Pusza
katóc

Szia Nóczi!

Küldök Neked extra adag drukkot!!!! Yamika, Neked is!!!!!

Drága kis leendő Gyermekek, legyetek nagyon erősek, annyian szeretnék, hogy megszülessetek, tartsatok ki hétfőig, bent a pociban sokkal jobb lakásotok lesz!!!!

Szép napot Nektek!!!
szederinda04

helló csajok, megint nagy itt a pörgés, én nem bírom ezt az ütemet.. :)
Beus - én is, mint mindenki - már kis híján eltemettem magam a cetro beadása előtt, de aztán a János khban olyan jól eldumiztam a nővérrel, s úgy elszaladt az idő, hogy észre se vettem, hogy nekem rosszul kellett volna lennem.. :lol: kis csípésfolt, viszketéssel. én se szívogattam a saját vérem vissza, viszont a levegő-kinyomással bajban voltam, elég szarul csúszik a fecsiben a kinyomórész. szóval no para! jó volt viszont a piszkálódós sztori!! még így, a leírásokból is annyira jellegzetes a stílusa!!

Szeder - tényleg nagyon megható, hogy visszahívott, óriási lelkiismeretességre vall!! néha szokott fura lenni telefonban, mert akkor talán nincs is úgy képben, meg épp mást kezel közben, de nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani. úgyhogy éljen a hancúr!

Yami , Nóczi - gratula nektek, szupi jó aránnyal lettek embriók, s hétfőre a szép erősek maradnak, reméljük mind! megy a drukk!

Hanyatka - hozzánk is átugorhatnál egy kis takarításra néha, ránk sajna jellemző a rendetlenség nem kis kosszal párosítva....

Zel - vicces ez az egér-sztori, de nem is értem, miért félted ennyire... én is nagy állatbarát vagyok, s hát ő is Isten teremtménye, no de amikor tavalyelőtt ki kellett hajítanom a konyhaszekrény alsó sorából szinte mindent, vagy 10ezer ft.értékben (fűszerek, csokik, mittomén) no akkor előkerült a hagyományos egérfogó, mellette a ragacsos fogóval... a sztori nem túl vidám, ezért nem is részletezem, mert még beteges hajlamú gyilkosnak könyveltek el.. no szóval azóta híre sincs egérnek....

Zel -
szépem

mit főzzek csajok, segítsetek
szépem

Szia Szépem!
Én este Carbonara spagettit készítek,barátaink jönnek át és mivel csak kb. fél órám lesz elkészülni,azért ezt találtam ki.Ez nagyon gyors és fini :)
hanyatka

A napokban a lányok emlegették a töltött paprikát...az is jó lehet...nyam nyam ,meg is éheztem :)
hanyatka

Nóczi!Végre :)2 babó,az tök jóóó!
Megy a drukk hétfőre :)
MIndenkinek :)+++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Hol vagytok???Ebéd utánni szunya????Ez nem ér...nekem itt kell lenni :(
hanyatka

Hanyatka - köszi a tippet, végül a rakott krumplinál maradtam, most sül össze, remélem fini lesz! melyik az a carbonara, az a tejszínes vagy a paradicsomos változat?
szépem

Halihó! itt vagyok. :D
Jöttem volna korábban de hajnalban erős fejfájásra (migrén) ébredtem, majd melátogatot a róka koma és elvitte gyógyszeremet. Úgyhogy nem bírtam bemenni dolgozni. Most jól érzen magam és elolvastam a tegnapi és a mai termést.
Yamikám,! A 4 embrió az nagyon szép szám! Szurkolok ezerrel!
Nóczi! Én mondtam korábban,hogy minden rendben lesz eddig is így volt és hétfőn is ok. lesz minden.
Szederke! Csatlakozom a többiek által írtakhoz. Ne tessék kérem idegeskedni, mert a tüszöknek az nagyon sz@r. Az idegeskedéstől emelkedik a testhőmérsékleted és azt a tüszőcskék nem szeretik. Az, hogy Apánk visszhívott, tényleg azt jelenti, hogy foglalkozik Veled , de ezt Te is tudod! Jó helyen vagy Apánknál és Nálunk Is. :D
Hajrá huncutkodás!
Szépecske! Mi tuti várunk januárig, egyszerűen pihenni kell, és a kötelező 3 hónap még nem telt le.
Hanyatka! Hozzánk is jöhetsz takarítani, ugyanis a kis szobát rendbe kellene tenni, van mit csinálni, olyan félig raktár, félig szoba féle.
Cseka! Puszi Neked és Dani babának! Úgy szalad az idő. Vásároltatok már Dani babának?
Beus! Mikor lesz a punkciód? A szuri miatt meg ne izgulj, szerintem a cetrotid egy profi készítmény, jó igaz nem árt óvatosnak lenni. De ha nem vagy rá allergiás, ami első alkalommal kiderül, nincs mitől félni. Amúgy csodákat tesz a tüszőkkel és a nyálkahártyával.
Katóc! Mi is 2008 elején ffogjuk megpróbálni az utolsó kezelést. Addig is pihi és drukk a többieknek!
Cypruska! Néha, ha van időd azért kukancs be gyakrabban, jó? Jó pihizést Neked!
Tatuka! Remélem élvezed az utazást! ugye azért beszámolsz ról?
Ágikám! Kutyusok hogy vannak? Meddig látogathat ilyenkor a róka koma? Érted mire célzok?

Bodzácska! Hol vagy?
Zel! Kiváncsi vagyok, egérke sztorid hogy folytatódott a mai napon?

manoka
manoka71

Ne mááááá, csak magamban beszélek.....
Visszajövök később, nézem tovább a dr. Haust.
pusz

manoka
manoka71

Nóczi, örülök, hogy van 2 szép embriótok. Drukkolok nagyon továbbra is, hogy megmaradjanak, utána pedig a pocidban 9 hónapig! :)

Manóka, nem irigyellek a fejfájás miatt. Szegénykém! De örülök hogy már jól vagy!

Én mára elköszönök, megyünk családi ünneplésre (anyósom anyukájának tartjuk a 80. születésnapját), ott lesz az egész família. Onnan persze el kell jönnünk, mert 8-ra János kh-ba kell menni szurira, utána meg jövünk haza, mert az ünneplés étteremben lesz, ahol 9-ig van asztal foglalva. Úgyhogy nekünk rövid lesz a szülinap. :(

Holnap jelentkezm (ha megmaradok)! Köszönöm mindenkinek a nyugtató szavakat, de bevallom azért kicsit parázok.

Szép estét Nektek!

Pusszantás

Bea
beus77

Plümő, küldtem választ priviben, remélem, hogy elment végre. :)
katóc

Manóka, hogy hogy az utolsó kezelést? :shock:
katóc

Katóc! úgy, hogy az 5. lombikot,de még ezen is morfondírozunk, akkor csináljuk ha készen állunk rá. Ezért gondolom, hogy 2008. Iv. negyedévében, lezs esedékes. Ez az utolsó, akkor nagyon szükségem lesz mindannyiótok szeretetére és drukkjára. További kezelést nem tudunk finanszírozni, kb.800-900 ezer ft, gyógyszerrel (abból is max. dózist kapok) és ilyenkor már nem támogatják a gyógyszert, lehet hogy ez az összeg sem lenne elég.
Ezért pihenünk és gyúrunk rá. :D

manoka
manoka71

Manóka, szeretetben és drukkban nem lesz hiány, ezt megígérhetem. :D :D :D

Tényleg nem támogatják a gyogyókat sem? Az nagyon gáz, mert én is max dózist kapok. :?
Nekem a következő csak a 4. OEP-es lesz, mert tavaly év végén bevállaltunk egy fizetőset, akkor megúsztuk kb. 500 ezer froncsiból.
Nem volt ICSI, és akkor még a gyogyóra is kaptunk némi támogatást. Ja, és a 13. napon punkció volt (nem is értem, mert nekem általában a 16-17. napon szokott lenni), így megúsztam a drága Cetrotideket is.
katóc

csajok én már olyan hülye vagyok, hogy a nők lapja oldalán jósolok magamnak... vajon kezdek becsavarodni? :lol:

Manóka - kívánom, hogy az uccsó próbátokat baba saját koronázza! s jó teszitek, hogy ennyire rákészültök!!
szépem

mármint saját baba.
szépem

Sziasztok!

Éjjeli egerésző bagoly..... jelen...

Nos! Először is gratula a leendő kismamiknak, nagyon örülök a szép embrikéiteknek!

Jaaj.csak egy babanetet nyitottam, el is felejtettem mindent.

Beus! Eu a piszkálódás is csúcs.... Visítok a gyönyörűségtől..

Szederke! Akkor hajrá spontán is! Aztán a nem elpattantak megkapják a magukét hétfőn inszemmel. Bevallom az én szemem is könnybelábadott Apánk miatt. Nem semmi egy ember. Csoda, hogy imádjuk?

Kata! A vezetékneved J-vel kezdődik? Mert akkor pont szemben ültünk... Fehér pulcsiban voltam, világosbarna naciban, meg fekete cipőben. a férjem meg farmeringben, farmerral. Neked meg dögös, csillogós színes hímzettes csizmid van? Remélem, már nem keverlek senkivel. Nem te voltál nagyon éhes?

Ági! Meg sem lepődök, hogy az alma visszafelé nem esik jól....

Az egér reggelre a csapdában volt. Párom elengedte kint az udvaron. Gondolom elvitte jó hátra, hogy ne találjon vissza.

Szépem! Én is mérges voltam, ha valamit az egerek tönkretettek, és kertesben, falun azért előfordulnak a kis dögök. Csak egyszer láttam, amikor meghalt egy a méregtől, amit mi raktunk ki. Nagyon sírtam, és azóta nem engedem, hogy ilyen történjen. Tudom, hüle vagyok, de az a kis állat szenvedett..... Miattunk...

Naon álmos vagyok. Hosszú napom volt. Majdnem apósommal mentünk ma áruért. Buli volt. Aztán délután szülinapoztnk a kerilányommal. Volt mogyorós torta és túrós is. Fújtuk a gyertyát. Vittünk neki egy kis csokrot, amin gyöngy, lepke és katica is volt. Olyan édesen forgatta. Ja ma lett egy éves! Aztán a műanyag motorral repesztettünk a szobájában. Ő ült, vezetett, én voltam a toLóerő... Bucira dagadt a szám a berregéstől.... De egykerekeztünk is ám! Meg fékcsikorogtunk!

Jó éjt!

puszó:

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok Csajok!

Yamita, nagyon nagy szeretettel gratulálok Nektek!!!Négyből négy az nem is szuper, hanem frenetikus! Ügyesen szurkoltál! Azért hétfőig még nagyon erőteljesen megy a drukk nekik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nóczi, Neked is nagy meleg kézfogás a két embrikéért, gratu, oda is megy az energia továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manoka, jól vagyunk, köszi. Ma is vásárolni voltunk Dani bébinek. Vettünk neki mosolygós csigás éjszakai lámpát és egy pár dolgot, ami majd a kórházba kell. Te jól vagy? HOgyan készültök a januárra?

Szépem, voltál Juditnál? Vagy még csak ezután mész hozzá?

Mindenkit ezerszer puszilok, Cyprus, Hanyatka Nektek pedig további babatapik++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cseka

Ja, Julcsa a kerilányunk ajándékot is kapott a szülinapjára. Csak a csokor meglepett mindenkit. Anyukája azt hitte, neki vittük, aztán jót derült, hogy nem ő kapja, hanem a kis prücsök. Mondta, élete első csokra, ki is fogja szárítani.
De még a virágboltos is csak nézett, amikor kértem: Rózsaszín virágból kérek dögös kis csokrot egyéves kicsilány szülinapjára. Ő azt mondta, egyévesenek még nem kötött csokrot. De nem semmi...

Kép
Kép
Kép
zel

Ja és Beus, ne parázz! Ezt már egyszer megbeszéltük a talin, hogy apánk azért durván szereti befosatni az embert, tudod! Ez a Cetrotid azért legendás nála, mert praktizálása alatt már találkozott 1, azaz egy csajjal, aki befulladt tőle. De nekem is a Jánosban adták be és csak mosolygott a nővérke és egyből tudta, hogy csak a Dévai betege lehetek. :lol: Szal nem lesz semmi baj, csak egy picit viszketni fog a bőröd....Nagyon szurkolok Neked is, jelentkezz majd!

Puszi

Kép
cseka

Sziasztok!!!
Mindenki visszaállította az órát? Én már új idő szerint fél 7 -kor felébredtem, de 9 óra alvás elég volt.
Katóckám! Azért írtam ilyen összeget, mert nekünk mindig icsi volt és az elszámolós papíron kb. 500. ezer szerepel, a kezelés, és a beavatkozás. A gyogyókat szerintem a fizetősnél már teljes áron kapom, de ez most nem is fontos mert még van egy támogatott!!
Szépem! Remélem hamarosan hozzátok beköszönt a gólya, figyeld meg itt a topicon szépen egymás után mindenki babás lesz. Cseka elkezdte és sorba mindekinek sikerülni fog.
Cseka drága, mi úgy készülünk, hogy nem görcsölünk a témán, elindítottuk az örökbefogadást és majd meglátjuk mit hoz a sors. Egy biztos úgy érzem belül nagyon lenyugodtam, persze, hogy bízom az 5. lombikban, de nem vagyok görcsös, és ez jó érzés.
Azt hiszem csak így lehet neki kezdeni egy újabb kezelésnek. Azért sok volt az idén ez a 3x-i neki futás.
Hanyatka! Kopa jó szakember, párocskád jó kezekben van.

manoka
manoka71

Sziasztok,

Cseka - még nem voltam Juditnál, kb két hét, de még variálunk az időpontokkal. de már nagyon várom! köszi az érdeklődést! Daninak is pusza!!

Zel - nagyon kedves dolognak találom a csokrot!! jó ötlet, és különleges!

Manóka - hát igen, az a nagyon jó, hogy tényleg mindenki hisz benne, hogy sorra kerül, csak az időt kell kivárni. én is kissé nyugodtabb vagyok, sok mindent meg tudtunk beszélni a párommal.
szépem

kinek is kell küldeni: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++? ha jól követem az eseményeket, akkor Hanyatka, Yami, Nóczi, Cyprus, Plümő, Szederke. ugye nem hagytam ki senkit? :roll:
szépem

Szia csajok!
Nóczi! ++++++++++++++ hajrá hétfőn!
Yamita, bocsi, tévedtem 4. ++++++++++ hurrá!
Manóka! Lányommal együtt volt egy anyuka, akinek 4 beültiből semmi nem lett, még egy halvány pozitív tesztecske sem és 5. re egy fiú egy lány! már 3,5 évesek. Tessék követni!
Szpem4 A súylt apánk is sokallja, de az az igazság, hogy lányommal toxémi lett a vége meg aztán vesém is odavolt egy kicsit, úgyhogy jobb az óvatosság.
Finch! Tényleg jó ez a mandala. Én gyerekbefogadó kabalát vettem, de eddig nem akar működni.
Szederke irigylés megy ezerrel, nekem még pirosbetű...
Zel! jót nevettem az egerészésen.
Vendég

Beus! Ha véres a szuri amit visszahúzol, akkor sincs gáz, nekem sikerült egyszer. Szívbaj nélkül kihúztam, újraszúrtam máshova és beadtam. Jó ezt így elég lazán mondom akkor meg folyott rólam a halál vize, hogy most mi lesz.
Szóval az a kis vér ami esetleg akkor egy eltáltált érből belemegy nem tesz kárt.. Olyat is sikerült alkotnom, hogy nem tudtam megszúrni magamat, már azt hittem a tűt töröm el, aztán megpróbáltam nyugizni és sikerült.
Hozzá kell tennem, hogy a mikor a lányunk összejött akkkor még izomba adós szúrik mentek,úgyhogy megtanultam a combomba beadni. És bizony eljutottam odáig is hogy bőgtem mint a marha, hogy nem akarok több injekciót.
Dévai meg mindig szekált amikor felírattam a tűket és fecskendőket, hogy a drogpiacon értékesítem vagy minek nekem ennyi.
Vendég

Zel,
de, én vagyok, aki nagyon éhezett :oops: , és akinek J-vel kezdődik a vezetékneve 8) , szóval, akkor én is tudom, hogy ki vagy!!!De jó!!! :lol:
Aranyos lehet a keresztlányod!
Yami, Nóczi, remélem, hétfőn(már csak egy nap!), jó hírekkel érkeztek!
Ja, és puszilgassátok meg Apánkat, már csak a szokás kedvéért is - helyettem! :wink:

kata790313

Sziasztok!

Túl éltem tegnap a szurit. Nem volt semmi gáz, csak egy kicsit szédültem és egy kicsit gyengének éreztem magam, de semmi komoly. A mainál meg egy kicsit bepirosodott a bőröm, meg viszket egy kicsit. Mi is a Jánosba mentünk be beadatni, nagyon rendi volt a nővérke (mint mindig), a végén mondta, hogy nagyon sokan mennek be szurit beadatni. Ja, és úgy engedett el, hogy megfogta kezem és mondta hogy nagyon drukkol hogy sikerüljön. Olyan megható volt és nagyon jól esett.

Reggel megyünk Apánkhoz, remélem minden rendben lesz, ugyanis ma egész délelőtt nagyon fájt a hasam. Arra ébredtem, és egész délelőtt nem tudtam csinálni semmit, csak feküdtem, mert úgy fájt. :cry: :cry: Félek, nehogy valami gond legyen. :cry: :cry: Holnap ha beértem dolgozni, megírom mit mondott Apánk.

Most megyek, pihizni, mert ez a hasfájás eléggé megviselt és álmos vagyok.

Szép estét Mindenkinek!

Puszi

Bea
beus77

Nagyon drukkolok a holnapi akciózóknak!!!!!!
Yami!!!!:-)
Beus!:-)
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: