sziasztok!
jelentem, h tegnap találkoztunk veres doktorral (kismama magazin) és teljesen megnyugtatott bennünket. úgy gondolja, h szabi
"csak" extra hasfájós, amit szép lassan ki fog nőni
+ előző gasztros drnéni nagyon jól tette, h felírta a gyógytápit, viszont félrediagnosztizált a laktózint. kizárt, vszínűleg tejfehérjeérzékenység áll fent, amit alátámasztja az is, h a szoptatás abbahagyásával jelentősen javult szabi állapota.
végbélszűkület még továbbra is megvan, de már nem szükséges tágítgatni. az előző 3 tágítással pedig nem ártottunk neki.
lányok, úgy örülök, h hallgattam a megérzésemre, és elhagytam a szoptatást!!! de basszus ezt miért nekem kellett kitalálnom, egy doki sem javasolta, h kíséreljük meg akár egy kis időre is felfüggeszteni???
a kis belső hangocska azt is helyesen súgta meg, h a veres doktor meg fog nyugtatni bennünket

közel egy órán át beszélgettünk vele, extra alapos, korrekt, szimpatikus.....erre vártunk majd 4 hónapot!
most egyelőre várunk türelmesen, az idő előrehaladtával ahogy érik a kis pocakja minden jobb lesz. félévesen pedig kontroll.
zsóka,
nem is gondoltam volna, h marcipán ennyire akaratmanócska. idegenektől sírásban nekünk nincs tapasztalatunk, csak az anyósomtól sírt ákos annó egy éves koráig

de már elmúlt. érezhette a köztem és anyósom közötti feszültséget.
igaz a minap a kenguru goldban voltunk vásárolni, és átkarolta a lábamat, amikor közeledett hozzánk az eladó. sztem ez most normális reakció marcinál is.
bocsinak jobbulást!!!!ezek a fránya bacik bennünket is megtámadtak.
a képen már a -10cm-es koronával vagyok
zsófi
nem stresszelni, lazítani!!!! gondolj misura és samura, és gyorsan elszállnak a gondok
én 2szer is költöztem pocakosan, ákossal huszonx hetesen, majd tavaly októberben szabispocakosan. együttérzek veled, de te szépen vonulj vissza, nehogy cipekedjél! remélem lesz segítséget!
modellkedés??? ugye vicceltél?

10 évig versenyszeűen társastáncoltam, jó kis alakot formált, de 9 éve abbahagytam + a 2 gyerkőc nagyon is meglátszik.
hűűű szabi nagyon hív...majd még jövök....