A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ja, télleg az apósom. :oops:

Kire ütött ez a gyerek?

Kép

Kép

kispiskóta

Zsú! Sztem mkettőtökre hasonlít. Hogy kire hasonlít jobban, azt a babakori fotók alpján lehetne eldönteni. A nagyszülők mit mondanak?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Bori! Mennyivel nőtt Ádám súlya az elmúlt hónapban, hogy aggályaid voltak ezzel kapcsolatban?

Fogyás: a több mozgás -elsősorban több gyaloglás- eredményezte a fogyást. De remélem, hogy nem szóltam el magam.... :roll:

Lynia-Emi! Ma még nem voltál! Mi van veletek?

Gurgi! Káposztásmegyeren van a Ringató? Engem is érdekel. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi!!

Zsuval beszéltem és ő mondta, hogy van itt a közelünkben is Ringató 1 megállónyira ill. alacsony padlóssal 3..csak én nem tudtam, hogy Pestújhely az tőlünk fél km-re van :lol:
Szal inkább akkor odamennénk ill. kipróbáljuk hétfőn!! Gyere te is oda ha neked is jó helyileg.

Nézd itt van: http://www.utcakereso.hu/map3/index.php?action=search&cityold=budapest&size=3x2&scale=a1.0&distold=15&streetold=sz%FBcs+istv%E1n&streetfixold=Sz%FBcs+Istv%E1n+u.&distfixold=15&country=hu_uk&city=Budapest&street=sz%FBcs+istv%E1n&num=45&dist=15
torolve_20131003125716

Emma minden rendben?

Andrea
Kép
kindernay

Hű, ezek az uxigyermekek elbűvölők!
Egon meg ezzel a kis homloktapasszal :D
És a szemüveges úr sem kutya :D

Andi :D
Köszi a kérdésedet :D Tisztáztuk a csajszival, aranyos volt, ahhoz képest, hogy nekitámadtam levélben. Minden káromat téríti, és legközelebb 20% kedvezménnyel vásárolhatok :D ennyi előnyöm származott a kalamajkából :D

és most... megyek kiruccanni :D Barátnőzök a MOMban a Paulanerben :D Holnap meg Tamás főnökének szülinapi partijára megyünk :D
Ilyen elfoglalt kismama vagyok :lol:

Kép
Kép
emma1976

jaj, bocsánat, a talis gyerkőcöket kihagytam! Tömzsike és Samu haverozása is édes!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Nagyon édi minden kép, most nem sorolom végig, de nagyon cukkerek!
Na és persze a talis képek is, egyik szeme örül a képeknek, mert olyan cépek vagytok, másik meg sír, mert mi nem lehetünk ott...

Ma voltam mérleget venni, még nincs, majd holnap érdeklődjek....
Inkább nem is írok semmit erre, mert azt a billentyűzetem festéke sem bírná... :twisted:

Viszont vettem Boginak egy tutyi vagy mamusz mit tom én, de tuti jó, csak még kicsit nagy, de sebaj, és csak 1500ft volt.

Viszont most a dm-ben vannak hasonló zoknik mint Kata Egonkájáé, ilyen kis vastag zokni, és az orrán egy csörgős állatfej van, 999ft.
Akartam venni, de itt már csak nagyok voltak, nézzétek meg, hátha nálatok van!
Ja, és apa meg itthon maradt Bogival, csak én csavargáztam, de Bogi végigaludta szal semmit nem kellett csinálnia vele... :lol:

És akkor két Bogikép, az elsőn a pelenkázón ahogyan szedi le a zoknit magárol, a másik meg a tutyis.

Kép

Kép

Ez egy nyuszifej akar lenni a tutyi orrán két hatalmas fülekkel!
Vendég

Tücsi! Végülis annyira nem gáz a hízás. Most néztem meg a számokat pontosan.
Ugyanazon a mérlegen mérve: 4 hét alatt 430g (bár a korábbi mérés asszem pelenkában volt, a második pedig pucéran, tehát lehet, hogy egy pelenkányival több a hízás ;) )
2 kül. mérleggel mérve: 2 hét alatt 220g
Bár, nemtom, a "nagykönyv" mit ír elő. A dokink mindenesetre tök jófej volt. Elég vaskalapos, de neki csak az a fontos, hogy a súlya ne csökkenjen! És mivel születési kétszerese majdnem megvan, megpróbálok én sem aggódni.
Csak az volt a furi, hogy korábban olyan drasztikus hízások voltak. Persze a korábbi jó hízás, plusz a több mozgás okozza, hogy most kevesebbet hízott.
Dokinéni aszonta, következő alkalommal még kevesebb lesz a hízás.
De legalább fel tudom vinni még egy darabig a másodikra. (igaz, már csak babakocsi nélkül :( kettőt fordulok :( )
Vendég

Hencsi! Nagyon ügyi Bogi! És már megint vigyorog ;)
Vendég

Bori!
Köszi! Már egyre többet vigyorog! :lol:
Sőt, mikor megpuszilom a pocakját akkor hangosan rötyög!

Szerintem sem aggódj Ádám miatt, szerintem pont jó, formás szép kisfiú, és biztosan a sok mozgás miatt va a kevés hízás , Boginál is dettó ez van, bár most kiváncsi vok hogy mennyit hízott, de a múlt havi 370grammot még mindíg nem tudtam kiverni a fejemből.
Nagynéném azt mondja, hogy szerinte a múlt hónapban inkább rengeteget nőtt hosszra, és azért nem hízott, a fene tudja, de akkor is földhöz vágott, zért előtte szépen hozta a havi 600-800grammokat, ahhoz képest ez semmi...
Vendég

Hol van Mano??

Bridzsi

Kép
esztora

Ja, és én dokinénim is ilyen, ő is azt mondta, nincs semmi gáz, nem alultáplált, nem beteg, ilyen és kész...
Vendég

Bogi, a kis mosolyalbum! :lol:

Bori, és azt hogy csinálod? Mármint a két kört?

Emma, a Paulaner naggyon jó hely. És a kajái...nyammm! :wink:

Lányok nálunk olyan sírás volt most. Elkezdte a nyüszit valamikor 4 körül, hatig annyira nem is volt gáz. Na akkor rázendített, 7-ig bírtam, megfürdettük. De ami utána volt... azt hittem megőrülök. :( És most kaja nélkül huny. :shock: Hidegfront jön? :(

kispiskóta

Manó Lasi-ban vagy nem tom hogy kell írni :oops: van, azt hiszem hétfőn jön!
Vendég

Zsú!
Bogi is mikor hazaértem utána rá egy pár percre ébredt, de olyn keserves sírással, apa úgy megijedt, mondta még jó hogy hazaértem, nem is tudja mit is csinált volna vele hirtelen.
Én olyankor felveszem pici beszélgetés énekelés, majd bohóckodás, és már jön is a vigyor...

Nem lehet hogy a foga?
Vendég

Emma irigykedem a Paulener sörözőre, Zsú igen isteni a kaja, a sült csülök meg mennyei.... az hiszem beiktatom a hétvégén! Azért a 20% kedvezmény nem rossz! Hol is volt a galiba??? :lol:

Hencsi nagyon cuki a mamusz, meg persze Bogi is benne!

Bori, a barátnőm kisfia kis vasgyúró fél évesen volt 7,5 kg! :lol: :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Hát nem tudom. Mi ilyenkor akár fejen is állhatunk csak sír és sír, aztán belealszik. De ilyen nagy, vígasztalhatatlan sírás mindig csak este van. Délután nemigen aludt, lehet kifáradt és túlpörgött. Fürdetés közben majdnem elaludt (egyedül akkor hagyta abba).

Bogi, hány centi?

kispiskóta

Sült csülök, pezsgős káposzta, no meg a gombócok mellette.... 8)

kispiskóta

Zsú ezt nem hiszem el! Már akarom írni, hogy megint egyformán működünk és tessék! Nálunk is este van a keserves sírás, és du. nem igen aludtunk, és igen fürcsi közben majdnem elaludtunk és már alszunk is! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Összefutott a számban a nyál!

Andrea
Kép
kindernay

Akkor én ezek után megint nem szólhatok egy szót sem. (Le is kopogom. :D ) 6 óra előtt már kissé nyugtalan a lelkem, de ölben vagy kenguruban jól el van. Ilyenkor szoktam előkészíteni a vacsorát. 3/4 7-kor fürdés előkészítés, fürdés, utána szopi, amibe általában belealszik. Most is már 1 órája, hogy alszik Gáborom. De az eddigi evésével nem vagyok igazán megelégedve. Eddig még csak 710-et evett. :? Most én is megkérdezem: hol van ez Marcika adagjától?:D

Bori!:D Egy hétre levetítve ez több, mint 10 dkg! És már Ádám tényleg sokat mozog. Ilyenkor minden baba lelassul, csak mi anyukák kezdünk aggódni, mert eddig ez másként volt. :wink:

Hencsi! Nagyon aranyos a nyuszis tutyitok. Hamarosan ez is leszerelődik Bogi lábáról. Ízminta céljából. :lol:

Gurgi! Máris nézem a pestújhelyi Ringatót. Köszi! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Zsú és Gurgi! Ez a pestújhelyi Ringató közelebb van hozzánk, mint a Pólus. Ha nem bánjátok én is csatlakozom hozzátok.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Bori! Minden baba hízása lassul le, a babák nagyon is begyorsulnak. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Asszem ennyi mára.
Tücsike megy, bebújik az ágyba.
Jó éjt mindenkinek!-mondja,
s takaróját a fejére húzza.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi!
Perszepersze menjünk együtt :lol:
Legalább Gáborkád majd beszél Samuval az iccakákról..hehe

Zsuu!
Ma néztem, melegfront jön.
Szal lehet, hogy attól..rák gyerekek nagyonnagyon érzékenyek a frontokra (is) meg mindenre..hm.. :wink:

Paulaner nyamika..
Emma kimenőzik. Rulez.

Nekem marad a tollas bál, remélem reggelig táncolok! :lol:

Jó éjt!
torolve_20131003125716

Marci most hagyta abba a sírásának második felvonását. :(

Tücsi, persze menjünk együtt!

Asszem én is elteszem magam holnapra!

kispiskóta

képzeljétek szeretném ha Nyunyi 2 éves kora után kicsit bölcsibe járna hogy szokja a közösséget (meghát dolgoznom is kell,fél vagy 1 évre menne csak).mondja a védőnő hogy jelentkezzünk gyorsan mert már 2009 tavaszára írják a gyerekeket fel!jővőhéten telefonálok hogy-hogy is megy ez mert itt van az utcánkban és nagyon jó bölcsi!

Bridzsi

Kép
esztora

Jaj, ezek a bölcsik... Én nem akarok tolongani, meg előre pörögni. Pedig azt hiszem, utána kéne járnom. Csak sose hiszem el, hogy ez nem feszültségkeltés-e. Én már jövőre szeretném. Főleg, ha Ádám akkor is ennyire fogja még szeretni a gyerekeket.

Zsú! Lépcsőzés. Lefelé még leviszem egyelőre a gyereket a kocsiban.
Felfelé a bevásárlószatyrokat eddig is külön hoztam. Ha aludt, akkor elöbb a cuccot, utána a kölköt (kapun még be tudunk jönni emelés nélkül), ha ébren volt, előbb kocsistul őt, aztán a cuccokat.
Pár hete elkezdett félelmetesen fájni a derekam. Azóta lefelé még viszem, felfelé külön. Bejövünk a kapun, cuccokat felviszem félig, visszamegyek a gyerekért, felviszem a lakásba, lerakom az ágyra (matrac a földön, még nem tud róla leesni), és felhozom a kocsit, aztán a bevásárlószatyrokat. Ehhez hozzátartozik, hogy ezen a környéken, és a mi lépcsőházunkban sztem 2-3 óra telne el, mire vki egyáltalán észrevenné, hogy ott vannak a cuccok.
Viszont az a baj, hogy hiába alszik be, ha kiveszem, felébred. Szóval, ha tovább-altatás van, akkor nem vehetem ki a kocsiból :(

NÁ! Sztem ez azért elég sok kaja. Mi alapján mondják, hogy keveset eszik Ádám? Elfelejtettem (bocs!!!), találtak végül vmit a vérében?
Vendég

Sziaszok!

Búcsúzni jöttem... A babanetes pályafutásomat ezennel befejezem.
Sajnálom ha bárkit is megbántottam volna... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A babák nőljenek nagyra, Ti pedig vigyázzatok Magatokra!

Mindenkit ölel: Annee és Tömzsi
Vendég

Hali!

Aranyosak a gyerkőcök!

Szerintem mondja el mindenki, hogy feléjük mi a tutyi. Nálunk az a kapuszni, amit a fejünkre húzunk. Boginak a lábán van tutyi, ezért azt gondolom, hogy ott mamusz a tutyi. :roll:

Tücsi: :D rólam azért készült kevés fotó, mert egy heti "nem tudok aludi" után úgy nézek ki, mint a tutyi -bármi is legyen az- mikor átmegy rajta az úthenger.

Monccs: szomszéd kutyáját márpediglen megtanítom hullahoppozni :lol:

Kispiskóta: kire ütött a gyereked??? Szerintem tégy fel a postásról is egy fotót :lol: :wink:

Kinderandi: elolvastam a szüléstörténeted. Nagyon jó! Igyekszem mindenki történetét elolvasni. Minél többet olvasunk -Apjukkal együtt- annál inkább azt gondolom, hogy a dokim nem viccelt, mikor azt mondta nekem, hogy "szép szülés volt" (akkor belerúgtam volna, ha fel tudtam volna emelni a lábam). Hozzád és a többiekhez képest kezdem azt hinni, hogy álom szülésem volt, persze csak az idő rövidsége miatt. Mostmár én sem látom annyira tragikusnak az egészet, csak hamar írtam le, és mint kiderült, engem a hormonszint leesése nagyon megviselt. (pedig stabilnak hittem magam...). Szép élmény volt olvasni, köszönöm!

Uxi: annyira aranyosak a gyerekeid! Sokszor eszembe jutsz, hogy hogy lehet bírni két ilyen picurral. Brigi is négy picurral... meg sorolhatnám. Annyira félek: férjem több gyereket akar, egyet a közeljövőben. Mindig kerek szemekkel olvasom, ha írsz valamit, már persze, ha van rá időd...

üdv.: ckat
ckat

Annee?????????????????
ckat

Kiváncsi vagyok nálatok milyen a Ringató,mi múlt héten voltunk, és kicsit fura volt nekem. A csaj aki tartotta baromi hangosan beszélt és hangosan fejhangon énekelt. Attól féltem Zsuzska megijed de nem.Ezen kívűl csak olyant csinált, amit otthon magunktól is szoktunk, csak itt 500 Ft-ért!
KinderAndi engem is megbőgettél, nagyon jó volt olvasni!
Kata remélem Egon jobban van!Már gyűjtöm a félliteres palackokat, hogy megtöltsem mindenfélével!Remélem sikerül bekerülnöd a csoportba, várom a további ötleteket! :lol:

Kép
m.andrea

Annee mi a baj?

Kép
m.andrea

Most mi van????? Nem értek semmit! Annee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ckat

Annee, kérlek írj!!!!
ckat

Annee, ha nem három gyereked aludna otthon már most hívnálak!!!!!!
ckat

Annee........miért???? :(

Móni

Kép
Kép
moni1973

Annee, most elmegyek, megpróbálok aludni, mire felkelek kérlek írd, hogy nem gondoltad komolyan!
Bármi is legyen, kérlek írd le!
ckat

Ckat: látom megint mindketten hozzuk a formánkat :lol: Megyek én is, hátha sikerül elaludnom.
Annee, jelentkezz!!!!!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Ezt én sem értem, Annee mi a baj?
Mi szeretünk Téged,Tömzsit meg pláne! Te itt sosem bántottál meg senkit!

Ckat!
Ez jó! :lol:
Röhely, de én nem tudtam mi a fene az a tutyi.
Csak nézelődtem itt ott, vaterán is, és a mamusz meg kocsicipő tutyi, hát jó, akkor mondom legyen tutyi, de nekem is mamusz... :lol:

Na, kotródok aludni, remélem leányom ma is 5kor kel, addig még birok aludni picit...

Jó éjt Nektek!
Vendég

Na még én is itt vok ám csajok!

Menjetek aludni, nemsokára kelni kell... :lol:
Vendég

Ckat :lol: Nevetni fogsz, de 4 éve mióta itt lakunk nem is láttuk a postásunkat! :lol:

Húh, Bori ez aztán izzasztó!!! Nem irigyellek, és még milyen lesz, amikor nőni fog. :? Nálunk egyből lába kélne a cuccokna, az tuti. :(

kispiskóta

Jó reggelt!

A ma reggeli apa-műszak jórészt alvással telt, úgyhogy volt időm
a tegnapelőtti talin készült képeket feltenni ide: http://igy.uw.hu/tali20071025

(lementéshez jobb gomb rajtuk és save image as v. kép mentése más néven v. valami ilyesmi :wink: )

ckat_apa
ckat_apa

Jóóóó reggelt!

ckat apa: köszi a képeket :D

Zsú, Andi
kihagytam a csülköt :D este 9kor már nem kívántam ilyen disznóságot :D

képzeljétek, 1 re értem haza, és most először csináltam "álometetést" és tényleg működik! Tök bekajált, büfizett, és végig aludt!!! Így aztán 5 után kelt először, én meg tudtam pár órácskát előtte utána szundítani :D Ma is így fogom csinálni, semmi értelme nem lenne, hogy elalszom, és 3 kor ébresztő

Anneee
Most nagyon-nagyon megdöbbentettél mindenkit! Tegnap még nem volt semmi baj, nem???? Mi történt veled??? Miért bántottál volna meg bárkit??? most teljesen értetlenül meredek csak magam elé, mi van...

Kép
Kép
emma1976

Bori
Jövő hét végéig megcsinálom a súlytáblát úgy, ahogy én gondoltam, utána átküldöm neked privibe, és nyugodtan tedd hozzá, amit te gondolsz, és majd utána közzé tesszük, okés?

Kép
Kép
emma1976

Annee, megbántottunk valamivel? Jaj, ne hagyj itt minket! És főleg Tömzsit ne tagadd meg tőlünk!!!! Tudunk segíteni? Annnneeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Emma, mi az az álometetés?

Már csak 1 napig van kis Pogánydávidunk. :lol: Ma sütök-főzök a holnapi murira. Teljesen be vagyok sózva. :lol:

Kép
nenoke

Annnnnnneeeeee, ugye nem vesztetek össze az évfordulón? Azért nem jössz, mert a férjed is olvassa? Nehogymár! Hiszen itt hasznos infókhoz, tapasztalatokhoz, ötletekhez jutsz! Gyere, és mesélj, mi a baj!!!

Fórum: látom, egyedül talán Borinak tetszik a kivasstagítós ötletem... :( Most ez miért nem jó?

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok,
Dorka beteszed a szüléstörténetemet a táblázatba? Köszönöm szépen. Nekem tetszik a kivastagítós ötleted.

Andrea
Kép
kindernay

Táblázat: tegnap betettem.

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: