A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

A Regős u. is gazdagrét,de az lennt van.
Ez meg itt fenn a Gazdagréti tér,buszvégállomás :)
hanyatka

Este fél 8ig vannak nyitva.
hanyatka

Köszike Hanyatka, és Plümő! Így már biztosan megtalálom!

Yamita ügyin növesztgetett, hurrá!
finch

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Voltunk reggel Apánknál és jobb oldaon 6 tüsző van, bal oldaon 5 db. Elküldött vérvételre, és már holnap el kell kezdenem a cetrotidet. Este 8-ra menni kell a Jánosba (az van hozzánk a legközelebb) hogy beadják, és utána fél órát várni, hogy rosszul leszek-e. Jó nem?? Nektek is volt ilyen? Nekem azt mondták, hogy az elsőt azt mindenképpen orvosi felügyelet mellett lehet beadni, a többit beadhatja a férjem is.

Találkoztam Yamitával és Andi76-at is.

Tatu várom hívásod, a Mammut nekem is oké, de kb 1/2 5-re érek oda. Hívj majd fel légyszi, és megbeszéljük hogy a Mammuton belül pontosan hol talizunk.

Addig is puszi Mindenkinek és szép napot!

Bea
beus77

Beus!Ez tök jó!!!Csak így tovább :)

Finch!Sok szerencsét estére,remélem nem lsznek túl sokan:)
hanyatka

Beus!
Andinak nem ma lesz az inszem???Hogy hogy ott volt reggel???
hanyatka

Jóóóó regggelt DRC!

Yamitának nagy gratula, Nócziról is várom a híreket. :D Fú, de izgalmas! :D

Plümő, sajnálom, de hátha megy az majd spontán is. Nem te lennél az első. :D :D
A szülésznőt Megyes Rékának hívják. Egy tűzről pattant 28 éves csajszi. :D

Megyek vásárolni, majd délután még benézek. Szép napot és jó kedvet mindenkinek a szöttyös időjárás ellenére is!!!! :D
katóc

Szijja Katóc!!!Jó shoppingolást !!!
hanyatka

Többiek!!!Hun vagytok??? :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Beus, olyan szurinál, amit még nem kaptál, mindig ez a protokoll, nehogy allergiás reakciót váltson ki. Ha nincs gond, nyomhatjátok házilag is.
De jóóóóó! Mondtam, hogy netojjbe! :lol: :lol: :lol:
katóc

Nem ér alukálni :) Én is álmos... :)
hanyatka

Szederinda! Üdvözlünk!
Én nem tudok ebben segíteni, mert még nem tartok ott, de Hanyat szupin magyaráz, és neki most volt inszeme, úgyhogy ő most vérprofi ebben.
Hanyat! Ugye nem baj, hogy itt ajánlgatlak! :?: :D
finch

Finch!Dehogy baj :)

Szederinda!Üdv. a DRC tagok között :)
DRC-Dévai Rajongó Club :)

Nekem 2 inszemem volt eddig,tegnapelőtt volt a 2.dik,de egyiknél sem kaptam ilyen tüszőrepit.
Soha nem is említette apánk,hogy kellene ilyesmi.De majd legközelebb(3 hét múlva,ugyanis azt mondta csak akkor menjek,+ teszttel) meg is kérdem tőle :)

Drukkolunk neked hétfőre,addig is pihi és növesztegsd a tüszőcskéket !!! :wink:
hanyatka

sziasztok,

Itt vagyok, csak eddig olvasgattam. Ja meg találtam egy új sorozatot és azt nézem :-) Állítólag régen volt már, de ez valahogy kimaradt. Az MTV1-n megy 9-kor a Quinn doktortnő, indián korabeli, kosztümös. Imádom!!!
A zokni nem segített a napomon, nyomi voltam és elment a hangom a második órám végére. Nem értem miért nem akar elmúlni ez a torok és mandulafájás. Igaz a Bioparoxot nem bírom fújkálni magamnak. Ismeritek? Ez az egyetlen dolog, amit terhesek is használhatnak, de borzalom! :x nagyon :x
Zel, szerintem egyértelmű, hogy hozzád igazítjuk a talit! :D már nagyon várom! Csak sok pótórám lesz és azok pénteken, ezért kérdeztem mikor lesz kb tali. Mert akkora nem teszek órát.
Yami szuperos!!!! Nocziról nincs még hír?
Kati, most értettem csak a vonalzód miért mutat 5 hetet. :D hiába néha nehéz a felfogásom :) :) :)
Üdv az újaknak, jó helyre keveredtek!
Ági, milyen sorozatot nézel éppen?

na megyek enni valami hús szerűt, bár marhára nem kívánom... Ja meg innom sem ártana, mert elmúlt két napban elég pocsékul teljesítettem...ugye nem kapok ki érte nagyon :wink:

Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok!

Hát csajok mindig termeltek Zel, Katóc be@artam a röhögéstöl amiket irtatok.
Na jól van akkor én is megkeresem a lábtyüm és bemutatom Apánknak. :D

Yamitám hurrrááá ügyi kislány. Beus te is szépen növeszgetsz gratula.

Plünő sajnálom hogy most nem jött össze, nem elkeseredni ám.

Bodzim oké akkor mi majd jövöhéten de toborozhatunk akkora is még valakit ha ráérnek a csajok. :D

Ja és Katocóm előre is bocsi hogy nem vagy táblázatban de ugy csináltam hogy az éppen akciózok kerüljenek bele helyszüke miatt és ahogy irtad is te most parkolsz, de olyan gyorsan megy az idő majd meglátod én majd tekerem neked az idő kereket. :D

Szeredina üdvözöllek én a másik dokimnál soha nem kaptam vagy de talán egyszer inszemhez tüszörepit ugy látszik ahoz nem szokás.

Andi
zsembi

Finch, Hanyatka!

Nagyon köszi a segítséget!!!

Nagy lelkesedéssel csatlakozom a DRC-hez!!! Azt hiszem, már az első-második alkalom után a Club tagja lettem, annyira hú de más volt, mint az eddigiek! :D :D :D

Kicsit megnyugodtam, akkor ezek szerint Ő így csinája, lehet, hogy így kell jól csinálni!!! Sőt, biztos is!!! :D

Nem Te voltál szerdán, aki elsőnek ment be? Hajnalban mi is ott csöveztünk a Férjecskémmel az ajtó előtt....ma már 3/4 7-kor csak negyedikként tudtunk befutni...kemény... :D

És Neked mekkorák voltak a tüszőid az inszemkor? Inszem előtt is csinálnak ultrahangot?

Nekem ma volt egy 18-as, egy 19-es jobb oldalon és egy 20-as, meg 21-es a bal oldalon. Dokibácsi azt modta, hogy szépek, csak el kell találni jól az inszem időpontját, így kalkulálta ki a hétfőt...remélem addig nem durrannak el....Jajj, úgy izgulok!!!

Neked is jó pihit, babaragacsokat, és mindenkinek megy a drukk ezerrel!!!
(Biztos idővel majd belejövök, hogy pontosan kinek kiért kell nagyon szorítani, most így mindenkinek nagyon szorítok!!!)
szederinda04

De,én voltam szerdán az első :) 6:40kor ott toporogtunk,mert 8ra be kellett érni melóba :(

Nem szokott inszem előtt UH ot csinálni,csak nálam az volt,hogy hétfőn nem tudtuk eldönteni,hogy szerda legyen vagy péntek,ezért abban ,maradtunk,hogy szerdán egy gyors bekukk és meglátjuk :)
De szerencsére jónak találta és délután meg is csináltuk :)

Nekem 3 db. tüszőcském volt, 18,5-19-19,5.
Hát majd kiderül :)
Drukkolok,hogy hétfőn jól sikerüljön!!!
hanyatka

Szederinda, te csak ne izguljál, azt majd mi átvállaljuk helyetted! Te csak pihikézzél, kapcsolódj ki! oké? :D

Ki jön hétfőn apánkhoz 11 körül? Majd csíkos zoknit veszek fel, hogy legyen miről megismerni :D Nem veszünk egyen zoknit? Az milyen poén lenne! :D :)

Csajok, nekem nincs hányingerem (hol kopogjam le), de étvágyam sem.... Most akkor mi van?
dobsakriszta

Ti mikor érkeztetek szerdán,hányadik voltál???Hátha be tudlak azonosítani :)
hanyatka

Igen igen Szederinda,vigyázz magadra a hétvégén,semmi takarítás,cipekedés... :)
hanyatka

Katóc, köszi a szülésznőt :-)

Lányok, köszi a bíztatás, aranyosak vagytok :-)
plümõ

Kriszta!Sztem.mindenkinél máshogyan jelentkeznek az áldott állapot szépségei :)Majd megjön az étvágyat,ne aggódj :)
Az viszont jó,ha nincs hányingered :wink:
Sajnálom,hogy még mindig betegecske vagy :(
hanyatka

Köszi Hanyat, én is! :cry: A mandulám szokott rendetlenkedni, mindig mondják vetessem ki. De én ragaszkodom hozzá, elvileg nem véletlenül kaptam nem? :) De ilyenkor szeretném kiköpni :-) gusztustalan vagyok megint, bocsi :oops:
Igen, egyenlőre nincs hányingerem, de még lehet sajna.

Ja ma ünnep nap van!!! Ma 4 hete kaptam meg a babócákat!!! :-) :-) :-) Na erre ehettek Tibi csokit, én úgysem tudok! Viszont leküldök egy szép zöld almát! :-)
dobsakriszta

Csajok, szoktátok olvasni a Nők Lapjában a D.Tóth Kriszta sorozatát Loláról? Én nem régen kezdtem el, de besz@rás jó! Ajánlom mindenkinek!
Ime az eheti: http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=54&cid=28147
dobsakriszta

SZiasztok!

Kriszta én szívesen átadok egy kis hányingert! :-)

Én ma reggel voltam vérvételen, 3 ampival levettek! :-) Aztán a fogászat jött, de az SZTK-ban annyit kellett várni, már majdnem jött a róka, mikor kijött az aszisztans, és mondom neki, hogy nekem csak meg kellene nézni a fogaimat, meg jellemzést írni, de egyre szarabbul vagyok. Mondta, hogy hát sajna nem tehet semmit. Aztán két perc mulva behívott, hogy szaladjak be. Szegény bácsi aki a székben feküdt, csak nézett. Mondtam nekik, hogy bocsika, de hármasikreket várok, és kicsit égben vannak a hormonjaim, és a hányás kerülget. Erre a doktobácsi alíg egy perc alatt megnézte a fogaimat. Közölte, hogy nincs lukas fogam, de szanált a fogsorom! :-) És már jöhettem is el. Ez mind kb két perc volt. :-)

MANÓKA NEKED ÖRÖK HÁLÁM AZ UTRÓRECEPTÉRT! :-)

Yami grat, jó randit a petéknek a fiúkkal! :-)

Szederinda, nekem 6 inszeme volt, de egyiknél sem volt tüszőrepesztő, úgyhogy nyugi! :-)
Ági28

Na megyek is pihenni, met eléggé elfáradtam délelőtt. Majd még jövök! Pussz Kép
Ági28

Sziasztok!
Zel,
Igen, én voltam az az elvetemült, aki tíz(!) teszttel érkezett :roll: Megmondom őszintén, tényleg minden nap csináltam egyet a transzfer utáni 11. naptól kezdve… :oops: Gondolhatod, a gyógyszertárban hogy néztek a férjemre, amikor kért 10 terhességi tesztet…

Bodza, hát igen, apánk superman titulusát félre érteni nem semmi fixáció :D :wink:
Ma voltam én is vérvételen, olyan sokan voltak, hogy ihaj, és olyan büdös, izzadságszag, hogy igen rosszul lettem(vagy én vagyok érzékenyebb a szagokra...?)

Katóc,
szerintem Te feküdtél mellettem, amikor neked punkciód, nekem transzferem volt, és mind a ketten Nők Lapját olvastunk(ez itt nem a reklám helye)És te nyugtattál, hogy már nyugodtan felkelhetek, mert nem fognak kiesni belőlem :roll: Valamint felhívtad a figyelmem erre a fórumra ismét...

Kriszta
Én mindig olvasom a D.Tóth Kriszta naplóját, és mindig nagyon felvidít..de most ami még nagyon tetszett, az a Münz András cikke volt..
Gratulálok Yaminak, remélem Nócziéknak is hasonlóan jó eredményük lesz!

kata790313

Kriszta elolvastam a cikket és nagyon teccett :)
Hol találom a régebbieket???

Ágica!Nagyon ügyi vagy,hogy gyorsan elintézted a fogorvost.
Jó pihikét!
hanyatka

Ja és a mandulámal hasonló cipőben járok,szinte minden télen bedurran,de nem szeretném kivetetni,pedig nagyon ezt akarják a dokik :(
hanyatka

sziasztok,

2 tűsző szép nagyok, bár apánk azt mondta, hogy annak ellenére, hogy a II.SOTE-n megcsinálták a petevezető átjárhatóságit, ami jó lett, szerinte a jobboldal nem tűnik annak.

Délután 3-kor megyek ennek ellenére az inszemre! Szoritsatok. Hátha mégis, vagy a baloldal a nyerő. Meglátjuk én minden esetre reménykedem, de nagyon.
Yami és Nóczi jól vannak, szerintem már túl mindenen, de 3-kor meglátogatom őket, ha még ott vannak.

Hanyatka köszi a szorítást, úgy tűnik minden + jól jön. Izgulok azért is mert a város alig járható!
jelentkezem később mi volt.
andi67

andi67 szoritunk neked nagyon :D

Andi
zsembi

Jajj, Csajszik!

Annyira aranyosak vagytok, köszönöm a bíztató szavakat!!!

Pont akartam kérdezni, hogy mire kell ilyenkor figyelni, vagy mit tudok tenni azért, hogy nehogy kipattanjanak az én potenciális félgyermekeim a helyükről...aztán már írtátok is!!! :D

Okés, csak pihengetek a hétvégén, semmi takarítás, pedig hú de vágytam rá... :D :D

Hanyatka!

Én szerdán a negyedik voltam, Ti már hárman toporogtatok az ajtóban, mikor megérkeztem. Kis piros mappa volt a kezemben, sötétkék széldzsekiben voltam...aztán később csatlakozott a Férjecském is, ő szemüveges, és azt hiszem, zöld kabátban volt, aztán együtt indultunk be, amikor beriasztott a riasztó... :D Tök vicces volt :D

Aztán ott ültünk az automatál, amikor kijöttél boldogan, hogy aznap lesz az inszem! :D

Na, megyek dolgozok is egy kicsit, de majd este még jövök, addig is minden Jót és Szépet kívánok Mindenkinek!!!!

Szederinda
szederinda04

Andi, durkkolok délutánra!!!!

Szederinda, akkor mi is találkoztunk szerdán, mi közvetlenül az ajtónál a fogasnál ültünk és Hanyat után jöttünk:-) riasztó vicces volt, ma már jóval óvatosabban közelítettük meg a bejáratot
:-)
plümõ

Andikám!Persze,hogy reménykedsz,ezt így is kell.A 2 szép tüsző az 2 szép babót jelent.Juhéjjj...éljen....ikreket akarunk :)

Gondolok rád 3 után!!!+++++++++++++++++++++++++

Ez érdekes,miből látja Apánk,hogy talán a jobb oldal nem átjárható???Uh on ez látszik???
hanyatka

Mekkora ez a kettő???
hanyatka

Húúú csajocskák, megint mennyit írtatok-:))

Szederinda:
üdv. köztünk, Cseka jó ajánlólevelet adott, itt jó helyen leszel és hamarosan babás is.

Beus:
Grat. a tüszőkhöz, látod csak beindult a jobboldali is.
Igen, a Cetrot először orvosnál kell beadni, én is halálra váltan vártam, h mikor kezdek fulladni

:shock: meg valahogy beszúrás után vissza kell szívogatni, de le van írva a papírján. Persze majd telcsizek.

Mit láttam ma? olyan anyagból vadító csíkos pulóvereket mint a lábtyű :lol: :lol: :lol: :lol:

Zel: néha szoktam éjszaka bagolykodni, aztán reggel alig élek.
Durva, hogy meddőségi klinikára telefonálnak esemény utáni szerért és abortuszügyekben.

Ági:
már aszittem a fogorvosos sztorinál, h mikor belenézett a szádba akkor róka, jaj. szörnyű lehet, de csak elmúlik.

Dévainál inszemnél nincs tüszőrepesztő, nekem máshol volt inszemünk és kaptam.....csak tudnám minek???

Plümő: ez a legrosszabb mikor leállítják, de a köv. hónap újra esélyes lehet, sőt ez is akár spontán

Bodza: reinkarnálódott sperma

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jaj én is belegondoltam, milyen lehet a biológusoknak egész nap spermákat kavargatnak :D :D :D

Yamita: HURRÁÁÁ!!!! Ügyesek voltatok, most már csak szépen kell randizniuk a gyerekeknek. Pihizzél!!!!!! És ugráld ki magad a transzfer előtt.

Anikó
tatulány

23 jobb 21 bal.

nem tudom, honnan látja, mert ugye a petevezetők nem láthatók, csak röntgenen. De azt mondta Pistike mindent lát és amit Ő mond az úgy van.

Mindenkinek köszi a drukkolást Hanyatka, Plümő és többiek.
Hagyatka úgy legyen szép kerek ikrek.

:D
andi67

Tatukám én azon voltam elájulva mikor a Shöfibe megcsinálták a sperma vizsgálatot és a papiron az állt hogy vadgesztenyeszagú. :D

Ezek még meg is szagolják? Hát gondolhatod hogy röhögtünk a párommal.

Andi
zsembi

Vadgesztenye????Ez tök jó :lol: :lol: :lol:

Andi!Ügyes legyél és este meg holnap meg holnapután kötelező házasélet :lol: :lol: De fog örülni a Zurad :)

Na majd később jövök még.
Pusza
hanyatka

Hali,

Köszi Ági! Inkább küld melegebb éghajlatra :D :D :D Milyen szép lett volna a kisróka a fogorvosi rendelőben :wink: De ügyi voltál nagyon!

Hanyatka, nemtom hol vannak a régiek, nem találom őket. De majd utána járok valamikor.

Na, Andi szuperos!!! Szorítunk nagyon!!!

Most hogy mondjátok tényleg nagyon durva meddőségi klinikára telefonálni esemény utániért. Szerintem jobb ha be sem megy, mert az ottlévő csajok meglincselik... Nekem legalábbis kinyílna a zsebemben a nem létező bicskám, ha meghallanám miért jött. :evil: Márpedig ott nehéz nem hallani dolgokat! Meg még azt hihetné az ember, hogy gúnyt űz....
dobsakriszta

Vadgesztenye? :D :D :D

Andi, szép nagyok lettek:-)
plümõ

Kriszta, a babavárás nem feltétlenül jár együtt a hányással. Bezzeg szegény Ági, Ő rókázik helyetted is. :wink: A barátnőm pár hét múlva fog szülni, ecccer sem hányt. A mázlista. És igenis tessék rendesen enni és inni, mert irgum-burgum lesz. :D :D

Szia Szederinda!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: pihi, pihi, pihi.
Andival együtt ügyesek legyetek, szurkolok Nektek!!! :D

Plümő, küldtem privit.

Zsembi, semmi gond, hogy most nem vagyok benne a táblában, feleslegesen foglalnám csak a helyet. Februárig nem történik sok említésre méltó. :D :D

Kata, így már emlékszem Rád! :D :D Mondtam én, hogy nem fognak kiesni olyan könnyen, aztán be is jött. :lol: :lol: :lol:

Te Zsembi, még jó, hogy meg nem nyalják. :wink: Vagy igen? :shock:
katóc

Fúj Katóc ki tudja ezek mit csinálnak vele. :D

Andi
zsembi

váááááóóóóó
most hívtam Apánkat a keneteredmény miatt, nem tudják adni mert vmelyik TV van nála, riportot készítenek

Anikó
tatulány

Húú, jó lenne megtudni, mikro megy le az interjú!
plümõ

Katóc, nem jött privi.
plümõ

Plümő_ Ágika nem tudta megmondani, h melyik Tv és mikor adják

Anikó
tatulány

Most volt időm visszaolvasni.
Yami, de örülök, 6+1 nagyon szép, hajrá!!!!!
plümõ

Igenis Katóc őrmester! :D :D :D ettem is már, csak nehéz kitalálni mit. Legtöbbször észlelem, hogy éhes vagyok, végigtúrom a hűtőt nem kell semmi. Aztán 1 óra múlva, mikor már korog rendesen, megint kotorászás és talán találok valamit. Ha nem, akkor lecsúszik egy leves, aztán talán a következő korgásnál csak lesz valami ínyemre való. :oops: tudom, nem jó ez így, de mi a manót csináljak? nem bírom megerőszakolni magam... :oops:
Tudom, hogy nem mindenki hány szerencsére, nem is azért mondtam... Ja, ha tovább folytatjátok a vadgesztenye taglalást, lehet, hogy hányni fogok... :)

Az interjút csak kiderítjük valahogy, elvégre ügyik vagyunk és sokan.
dobsakriszta

Csajocskák!
A mait csak este tudom visszaolvasni, most rohanok Tatuzni, utána még dolog. Referálok gyorsan:
Yamikánk és Nócika is nagyon jól vannak, virgoncak!!!!!!!:D:D:D
Yami semmit nem aludt, olyan sms-eket írt, hogy szétröhögtem a fejem.
Amint odaértem, fogta Magát és kisétált hozzám...:D:D
Ezt még egyszer megismételte, ekkor Ágika szigorúan visszaparancsolta!:D Persze köntös sehol...:lol::lol::lol:
Totóznia kellne!! 6+1...:lol: (13+1re menni persze.)
Nóczinak azt hiszem 5 petike lett, de majd Ők részletesen beszámolnak.
Nóczi! Neked micsoda szép hajad van!
Volt ott egy lány, akinek egyet tudtak leszívni... Szegénykém.
Déviszünk tündérmackó volt!!!!!!!!!!! IMÁDNI VALÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd ezt is mesélem este, jó?
PUSZIK NEKTEK addig is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem, mindannyian jól vagytok!!!??
Mondtam Apánknak, hogy ha csíkos lábtyűt lát ezentúl, tudnia kell, hogy "csapattagról" van szó!!!:lol::lol::lol:
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: