SZiasztok!
Köszi mindenkinek a +okat! Már elég jól vagyunk, csak egy kissé kimerítőek voltak az elmúlt napok.
Fibi, elvileg öröklődő hajlam lehet, de nálunk senki sem volt asztmás a családban (beleértve a férjem családját is). Szal: ?
Még az ekcémával hozzák összefüggésbe, az Pnek van, de nem súlyos. Egy biztos, nagyon sok mostanában a légúti megbetegedés, és ez nem lehet véletlen! Fürtökben jöttek a kórházba a kruppos gyerekek (azt mondták, hogy a súlyos krupp idővel asztmába fulladhat, de a legtöbben kinövik). Tegnap 7 új kruppos gyereket vettek föl, és már fogytán volt az ehavi gyógyszer adag. Így csak a legsúlyosabbak kaptak a legjobb gyógyszerből, a többieknek próbálták mással helyettesíteni... (Ha az eü.miniszter asszony csuklott volna, ahányszor az anyukák ott emlegették, akkor megfulladt volna...) És erre jött ma, hogy nem volt az a gyógyszer, amit Bnek fölírtak. Fulladoznak a gyerekek, és nincs nekik gyógyszer, Európa közepén! Nem találok szavakat...
Btől mindenki el volt ájulva a kórházban, amikor azt mondta a gyerekeknek, hogy "pápá baba", meg nekem, hogy "gyeje". Hihetelen nekem is, de több szót használ teljesen következetesen. (P lemaradását is behozza, ő csak 2,5 évesen kezdett el rendesen beszélni.)
Akata, olyan vagy, mit eg y jótevő angyal!

Holnapra lehet, hogy meglesz a gyógyszer a Fehérvári úti patikában, de nem ígérték biztosar. Ha nem lesz, akkor lehet, hogy hozzád fordulnék segítségéert! Nagyon köszönöm!
A tisztított víz alatt mit értesz, olyat, ami otthoni víztisztító berendezéssel van tisztítva? Egyelőre a forralás jó megoldásnak tűnik, meg a szűrőjét is ki kell cserélni, csa kmég nem kaptam belevalót.
Nít, B nem volt törődött, sőt, a fulladáson kívül kifejezetten jól van. A befulladás előtti este meg éjszaka volt csak nyűgös. (Vszn ez az előjel.) Vidáman pózolt a fotósnak, de amikor a nővér kivitte a kezelőbe, akkor azért egy kicsit betojt, hogy mi jön most, eddig oda vérvétel, orrszívás meg hasonlók céljából vitték.
Barbi: drukk hegyek!
Vot, álmaitok háza

szuper! Magasfeszültségű pózna nem igazán illik a képbe. gyanítom, nem fog könnyen elmenni az a telek! Ki az ahülye, aki odaköltözne...
Nuk, temetőbe mi csak évente 1x, nov.elején megyünk. Sztem is lehet otthon emlékszni a halottainkra. (Persze, megértem, hogy az egyedül élő, 80 éves öreg özvegy nénikének nagyobb igénye van a temetőt meglátogatni.) De Pt mindig visszük. Azért is,mert engem nem vittek a szüleim (a Nagymamám temetésére sem, pedig már 10 éves voltam), és kamaszkoromban vhogy megrázó volt az élmény.. Azt gondolom, hogy könnyebb lesz egy gyereknek az ilyesmit a helyén kezelni (amennyire lehet), ha kiskorától kezdve részt vesz az ilyan "rituálékon", benne van a dolog a tudatában, mindiga maga szintjén. De lehet, hogy nincs igazam ezekkel...