Nekem minden alkalommal néztek méhszájat.
Köszönöm szépen a baba bókokat.
Pandi,
nekem is szednem kellene a magnét, de mindíg elfelejtem. Igen a dokim mondta, hogy végig szedjem, mert lazítja a méh falat. Ezzel elkerülhető a bekeményedés. Azért néha bekapok egy egy szemet. Tegnap voltam a 2in 1-ban és láttam olyan felsőt ami neked is van. Meg készült olyan ruci is. Most a másikban 70%-al volt olcsóbb egy nagyon csini ruci, de nem volt a méretemben. Nem is gyártottak állítólag. Ami meg volt a méretemben az nem tetszett annyira. Na de mindegy majd megyek még.
Katuci,
Ez a császáros dolog a sztárocskák körében nagyon eltejedt. Főleg a 8.hónapban. Mert ugye ha felvizesednének az ártana a bőrüknek. Lásd Rubint Réka. Én pontosan azért tartok a császártól, mert nem élem meg azokat a dolgokat amik tényleg az anyasággal járnak. Illetve fájdalmat és eufóriát. De mondjuk attól, hogy ha valalki fájdalom csillapítót kér, tényleg nem jelenti azt, hogy kevesebb. Mert a végén viszont kell a hajrá.
Gátvédelemről pedig. Pont azért ez a neve, mert nem jár repedéssel és vágással sem. Akkor nem ez lenne a neve. De tényleg így van, ha baj van a babával azonnal vágnak. Nem fogják megvárni, hogy a baba szíve megálljon hanem azonnal cselekednek.
Zsu,
még jó , hogy jók lesznek a képek.
Judy,
Nagyon szép ez a is komód. Mi is ilyet szeretnénk.
Pati,
szerintem én is kimegyek a börzére. Remélem megéri. Mondjuk én csak nézelődni. Meg ha nagyon megtetszik valami akkor azt megveszem. Holnap érdemesebb kimenni ugye? Még lesz egy csomó cucc.
Csujzi,
ezek az sztk-s orvosok csak a lényeget nézik vagyis azt, hogy a baba jól van-e. De van magándokid nem? Ott bizti megnézik, hogy milyen nemű a kicsike.
Danidaniel,
hogy állsz a dokival?

Remélem jobban látszik az én kis szerelmem!!!!