Gabicsibe, jobban van a kutyusod?
Zsókuci, Wiegandt doki is megnyugtatott, hogy az a frekvencia és az az UH erősség, amit használni fog, nem árthat.
Gina, mennek a babanövesztők!
Mazsola, örülök, hogy végül mégis sikerrel járták, és sikerült telefonálnod!
Krisztamilli, nagyon sajnálom

Ami az alternatív gyógymódokat illeti, és jó sokáig szedtem Gynex cseppeket (ez nagyon sok gyógynövényből összeturmixolt homeopátiás koktél), a párom elkezdte a Macát, de abbahagyta, mikor pozitív lett a teszt (látszik, hogy ő nem babonás), és a topic hatására beszereztem egy karneolos karkotőt, amit azóta is hordok). Teákat nem ittam, mások talán tudnak ebben segíteni. Remélem, hogy novemberben kezdhettek újra!
Nika, sajnálom, hogy nem sikerült

De ez a jégkorong-dolog?

) Nem vagy semmi, a kolléganőmet leszámítva nem ismerek lányt, aki szeretné, de neki a fia játszik, így van alibije
Vucuska, a kullancs brrr

Nem csodálom, hogy izgulsz, de csak nem lesz baj! Figyeljétek azért a helyét...
Anett,
Sehike nagyon-nagyon sajnálom

Sehike, 3 sikertelenség után megértem, hogy pihenésre vágysz...Úgy tűnik ma rossz napja volt a BMC-s járatnak.
Lányok, drágák vagytok, hogy így érdeklődtök! Ez után a sok rossz után kicsit hülyén érzem magam, de W. doki bekukucskált, és 3 mm-es, és pulzál a szívcsöve...

Kriszti, ha gondolod... most már a táblázatba is beírhatod, nem bánom

Egyre kevésbé vagyok babonás, bár W. doki azt mondta, a 8-9 hét lesz a legkritikusabb. Sebaj, én azért arra koncentrálok, hogy minden rendben lesz.
Elbúcsúztunk egymástól, a 9 hét körül kell majd megjelennem az új dokimnál (aki még nincs, de alakul, maradok a Jánosban). Akkor lesz új UH is talán.
Ez a vonalzó inkább Gabicsibéhez passzolna, de ő macisat választott, úgyhogy én ezt

: