A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Yamikám!
Nem találok olyan áfonyás Tibit, csk ananászosat... :lol: :lol: :lol:
Pusza!!! PÉNTEK! PÉNTEK!
bodza2005

Fú, Hanyat, nem tudtam mi lesz ebből a nekifin...ból... :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Bodzácska!!!Úgy legyen!!!!!!!!
Neked is gyönyörű álmokat!!!
Én már lapulok bizony és hipp hopp....jön Vuk :lol:
hanyatka

kicsi vagyok...egyedül vagyok...éhes vagyok....segítsetek a kis Vuknak :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Hanyatka! Vuuuuk. Csak nehogy földig érjen a vége... :lol:

Bodza! hát jólvannnnna, először Ti voltatok a fontosak. Azért maradtam én a kisregény végére.
Okés, szervezem a szállást. Úgysem vesztek vele semmit. Tavasszal telcsin hívtak x bemutatóra, és ha ott leszek, nyerek egy wellnesz hétvégét, mondták. Na kérdeztem is, hány milláért kell üdülési jogot venni ezért? De nem kellett, csak az előadást az üdülési jogokról végignézni. Így nyertem egy pár napos szállást, ellátástól függően. vagyis, ha jól tippelek, ha kisebb ellátást kérek, akkor a "nyarci " lehet kb 3 éjszaka is. Ezzel, már a punkció előtti időszakra kb meg is lennék. Amúgy teljesen felszerelt, konyhás kisházak vannak a szállóban. nagyon buli lenne. Remélem, nem csak átverés volt. Ja, és csak idén tudom felhasználni.

Kata! Mi pont a punkció előtt voltunk aug.-ban is Pesten. 200-220 km-ről járunk fel. Azért előtte, mert akkor minden másnap Uh-ra mentem. Kérdeztem a dokit, mit javasolnak, maradjunk- e beülti után is pár napot, de azt mondták, nem befolyásoló, vagy inkább gyorsan haza, és akkor otthon jobban lehet nyugiba pihenni. De ha jobban belegondolok, akkor talán szerencsésebb tényleg azonnal lezötyögni, mert akkor még nem zavarjuk a megtapadást. De a 2-3 nap múlva már valószínűleg javában zajlik a beágyazódás, és szerintem rosszabb lenne akkor autózni 200 km-t. Párom így is elfektetett az autóban. Tudod milyen uncsi 2 1/2 órán át az eget nézni? Inkább aludtam is.... :lol:

Jó éjt! aludjatok, mert álmosak vagytok! ( Egér is alszik. Öcsivel és Apával a nappaliban....)

Kép
Kép
Kép
zel

Tessék Vuk, Tás.....

Aludj kis Vuk!

Kép
Kép
Kép
zel

Nem semmi mennyit írtatok...bevallom jegyzetelni kellett-:))

Akkor sorban.....
Yamita a Choragon kb. 5 eFt, de ez 2 db....de inkább az drágább Ovitrelle, 30 szurit simán beszúrtam de attól kivert a víz.
8 szelet hús rágcsálsz holnap, nem semmi :shock: :!:

Katóc: végül elkeztétek a ciklusleállító injekciókat???????

Hanyatka:
nyugi, ahogy mondod, 1 fickó is elegendő, ha gond lenne nem csinálták volna meg az inszemet, nálunk 1x volt ilyen, kitenyésztettek valami bacit a "páromból", de 1 hét antibiotikummal elmúlt, igaz a gyull. csökk. a katonaszámot.
Etess a férjecskéddel cink-szelén-e vitamin tablettát.

Szana: Hanyatkán kívül mindenki lombikozik.....sajnos :(

Bodzikám:
meglesz az a szülinapos baba, de karácsonyi sem lenne rossz, ugye?hogyne emlékeznék a Zellel való partinkra, húst fogunk sütni dögivel!!!!
Neeeeeem áfonyás, hanem FEKETERIBIZLIS TIBI :lol: :lol:
Itt vár Rád a csíkoshátúd, múltkor felajánlottam, h fussunk össze és átadom Neked...de biztos átszaladt a szemed rajta-:))

Hetesfogat :lol: :lol: csak a topicunkat fogja kezelni Apánk novemberben :lol: :lol:

K.Kati: Uh, méhszondakor tampont, betétet természetesen ki kell venni, sztem egyszerűbb a betét, mert ott a paraván mögött mikor várnak Rád.......akkor tamponnal szórakozni.

Zel:
Haláli lehetett a lábtyűd :lol: :lol: hangosan felröhögtem :lol: , Apánk nekem mondta, h tavaly is kértem mittudommennyi pontot évvégén erre dupla annyit kaptak az OEP-től, mert találtak a kasszában.....ezen ne idegeld magad, elég ha a lombikon idegeljük magunkat

Többieknek is jóéjtpuszik, már biztosan alszatok

Anikó
tatulány

Ági:
húha, akkor még nincs vége a "létszám" kérdésnek, mikor mentek a SOTE-ra? Több orvos lát, biztos a jó döntést segítenek majd meghozni Nektek. Egyébként grat. a babókákhoz!!!!!
Nemsemmi a róka ha nem otthon van az ember :roll:

Zel:
nekem meg a hátammögött alszik a cickányunk, újabban rászokott a benti éjszakázásra, benn nincs alom, de éjjel ügyesen szól és kiengedem.

Hanyatka: a kisVuk álmos is volt-:))

Anikó
tatulány

Épp indultam aludni!

Tatuka! Köszi a nyugiszavaidat! Na ez kellett. Most tényleg jó. A lombikon nem idegelem még magam. elég lesz az Et utáni 20. napon. Ugye???? :lol:
Képzeld el ezt a vizsgálón.... Tudok magamból hülyét csinálni?

Kép

De most tényleg húzok aluszkálni!

Puszó

Kép
Kép
Kép
zel

De csak azért ebben mentem, mert rossz volt az idő is reggel, meg álmos voltam, meg minden és kellett valami kis vidááááááááám!

Kép
Kép
Kép
zel

Zeeeelll: :lol: :lol: :lol: :lol: beszarás lehetett :lol: :lol: :lol:
Ahogy mondod, elég lesz 21. napig izgulni.

Lányok HELP.....milyen cikluslerövidítő taktikákat tudtok, ugye megzavarodott a mensim (17. napra jött meg) a lombik után, és akkor fogok beleférni az idei évben ha 2 db max. 25-26 naposom
lesz

Jóóóó reggelt!!!!!

Anikó
tatulány

Szép jó reggelt Mindenkinek!!! Különösen Hanyatnak, akinek remélhetően már valaki lakozik a pocijában a katonák kétütemű teljes lerohanásának eredményeképpen :-)

Bodza, köszi az összehasonlítást, akkor elkezdem szedni. Remélem, a 3 hónappal korábbi szedésről már lemaradtam :-)
plümõ

Van valaki, aki az Uszokiban szeretne szülni majd?
plümõ

Jó Reggel Kislányok!

Csütörtökönként nem rendel Apánk!? Ezt a tudatlanságot! Tényleg nem tudtam. Most telefonáltam és próbáltam volna mára bepofátlankodni :D , de egy édes-édes bácsival beszéltem, aki nagyon aranyosan elmondta, hogy "holnap reggel feltétlen hívjam a doktor urat és ő majd mondja, mikorra menjek be". Nagyon édi bácsi volt! Ki lehetett? :o
Zel, Bodza, egyébként nekem is a szokásos 28-29 nap helyett 31 :!: napos volt a ciklusom, ma jött meg. Úgy látszik valami lehet a levegőben! :wink:
Kívánok mindenkinek nagyon szép napot! ( az eső ellenére is :D )
finch

Hanyatka!
Úgy emlékszem, neked volt irányított! Kérdezhetek tőled párat? :oops:
finch

Hanyat, és hajrá-hajrá! Drukkolok neked, nektek a tegnapi akció(k) :lol: után!
finch

Jó reggelt!

Micsoda pocsék idő! Mindjárt példát veszek Zeltől és felhúzom a hasonlóan idétlen és csíkos zoknimat! :D Örülök, hogy felvidítottad Déviszt. Én is mindig azon vagyok. Én is falun nőttem ám fel! :D Nagyon szeretem és még mindig azt mondom haza megyek oda (a nagyihoz). Alma van, jól feltankoltunk. Viszont citromból sikerült olyan rosszat venni, hogy a facsarás külön erőművészet :D

Hanyat, remélem a katonák rendesen masíroznak/masíroztak előre! Megy a drukk++++++++++++++++++++++

Cyprus most már jöhetsz ám!!! Mindenki vár rád!

A Fiona állapot egy része szerintem a babáktól van, mert dufalak előtt is furán működött a bélrendszer. a legváratlanabb időben pukk :) :) :) A dufalak csak dob rajta még egyet. De kell, mert nagyon csavaros vagyok belülről és nem szabad ugye erőlködni. Na én minden reggel begörcsöltem 2 hétig és nagyon rossz volt :? Másnak is voltak ebből bajai?

Ági! szupi!!!!!! :D :D :D :D a Jóuram engem is félt a magasság és mélység hiánya miatt a hármasoktól. A kettes még elmegy, de az sem lesz eccerű. A 156 cm alacsonyság, 60 kiló azért nem túl sok hely több babónak, de megoldjuk :lol: remélem nem fognak nagyon riogatni a dokik!

Csajocskák, mikorra is tervezzük a novemberi talit? Csak azért kérdezem, mert arra a péntekre akkor szabaddá kell tennem magam számotokra. Ötletek?

Most nem jegyzeteltem, tuti el is felejtek valamit! szóljatok...

babaragik++++++++++++++++++++++++++++
tüszőnövesztők és megtartók+++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta
dobsakriszta

Yóó reggelt Mindenkinek!

Zel, haláli a zoknid, nekem ugyanilyenem van, de még nem mertem felvenni Apánkhoz soha. Lehet hogy kipróbálom! :lol: :lol: Megnéztem volna Apánkat ahogy megcsodálja és megfogdossa! :D :D

Kismamik vigyázzanak magukra, megy a drukk továbbra is!

És megy a drukk mindnekinek, aki akciózik! És azoknak is, akik már "csak" a teszre várnak! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

K.Kati, a tampont szerintem vedd ki ha odaértél, vagy mielőtt sorra kerülsz, ne kelljen uh előtt kimenni azért a kishelyiségbe.

Most megyek dolgozom egy kicsit, de még benézek! (ha el nem alszom)

Szép napot mindenkinek!

Pusszantás

Bea
beus77

SZiasztok!

Na bejelentkeztem a genetikára. Eévileg hétfőn 9-re megyek. Álítólag nagyon aranyos a doktor bácsi, és nagyon humánus. Kiváncsi leszek mit mond majd.
De csajok ne vessetek meg, lehet, hogy belemegyek, hogy ketten maradjanak. Valahogy volt Dévainak egy olyan mondata, hogy inkább két egészséges baba, mint pár hónap mulva egy sem. Ez is eléggé megfogot. Meg ahogy őszíntén beszélt velünk.
Na majd hétfőn meglátjuk mi lesz.

Egyébként hányás után jobban esik a kaja.Tök érdekes ám.

Na megyek is enni, mert be kell vennnem a gyogyikáimat. REMÉLEM hányni nem fogok, valahogy nincs kedvem hozzá! :-)

Hanyatka!!! Hajrá kötelező házasélet. Az inszemeknél ezt szerettem a legjobban.
Ági28

szia Ági,

Dehogy vetünk meg!!! Mi neked drukkolunk és támogatunk a döntésedben! tény és való hogy nehéz a döntés, ezt már taglaltuk eleget. Mindenkinek vannak róla érzései, véleménye. De amíg nincs adott szituban, nem tud elég okos lenni. Itt most ti számítotok, mi csak támogatunk hátulról! :D :D :D
remélem is, hogy rendes lesz a doktor bácsi.

Hányás után kaja??? bizarrrr :o remélem nem fogom kipróbálni. elég kicsi az esélye mi? :D :D

Kriszta
dobsakriszta

Ági! Szerintem senki nem fog megvetni itt semmiért. :!:

Ennek ellenére én azért azt látom, hogy itt senki nem bólogató jános és mindenki megmondja a véleményét. Egyébként én ezt szeretem, nem feltétlenül azt, amit hallani szeretnék.
De ha így is van, azt biztosan szolídan teszi, és nem bántólag.

Én személy szerint bekakilnék három babó hallatán a hasamban, és mondhatnám, hogy ezt tenném, vagy azt tenném, de nem tudom mit tennék, hiszen nem vagyok abban a szituban.

Úgyhogy szerintem bárki véleményét figyelmen kívül hagyva ( persze kivétel ez alól a hozzáértő dokik sora ) úgy döntsetek, ahogy Ti látjátok jónak.
Nem hiszem, hogy egyik, vagy másik döntés is könnyű lenne. De ha már döntöttetek, utána nem szabad filózni, hogy mi lett volna, ha nem így, vagy úgy döntötök. Az a jó, amit választottatok. Nem irígyellek most. De kívánok neked, nektek sok kitartást, és kívánom, hogy lássátok, érezzétek meg a helyes utat.
Komolyan.
finch

Ja, még az jutott eszembe, hogy az milyen muris lenne, ha az összes Dévais topic tag fent említett zokniban járna Apánkhoz!
Szerintetek mit szólna hozzá? Azt hihetné valami összeesküvésféle van ellene? :D Mit akarnak ezek ezekkel a zoknikkal?
Vicces lenne! hihi
finch

Ági, a megvetéssel kapcsolatban: mindenki maga dönti el, hogy mennyi babát tud vállalni mind egészségileg, mind anyagilag, illetve mindkét lehetőség következményeit érzelmileg hogy éli meg. De megvetni valakit az ilyen döntése alapján!? Részemről butaság lenne.
Nálunk is elég nagy esélye van a sok babának, mi is végigondoltuk, hogy döntenénk, melyik utat választanánk. Nekem érzelmi problémáim lennének, ha dönteni kéne, hogy melyik ne és ez indukálta a döntésünket.
plümõ

Kriszta!
Ha túl kemény a citrom héja, tedd be a mikróba 5-10 mp-re. Utána úgy jön majd a lé, mintha szökőkútból folyna!
Nekem még a legösszeszáradtabb citromnál is bevált.
finch

Finch!
De jó, hogy végre jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Jaj, Csajok!
Ez a zokni!!!!!
Pont ezt mondtam a Férjuramnak, amit Finch írt, hogy a topicnak ebben kellene menni mindig!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Haláli!!!!!!!:D:D:D Apánknak egyszercsak feltűnne, hogy jé, ez a divat...?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Visszaolvasok, utána írok még.:-)
bodza2005

sziasztok!
már nagyon régen nem írtam...talán még valamikor a nyáron...jelenleg 25 hetes vagyok két fiúcskával a szívem alatt...
azt szeretném kérdezni, hogy volt -e közületel valaki, akinek a köldökénél
kellemetlen fájdalom, apró szúrás jellegű érzése lett volna...mert nekem most ez van... nem akarom a Dévait felhvni, mert rögtön azt mondja, hogy menjek be, mjad megnéz , és nincs kedvem órákat várni, amikor úgy is megyek hozzá kedden

előre is köszi!!! :D

cirmesz
cirmesz

Tatusom!
Jaj, de jó!! Csíkoshátú!! Akkor összefutunk??:D:D:D
Rendben, a karácsonyfa alatt legyen egy olyan kis csomag vagy kettő:-), amit említettünk!!!!!!!!:D:D:D:D

Ágica!
Veled/Veketek vagyunk!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Fich!
Olyan jó kis vidám a hangulat!!!!!!!! Jó volt erre jönni!!!!!!!!!! :lol: :lol:

De. itthon írok (zeneterápiáról), du. gyerekek, suli (logopédia).
Tőletek, az idő ellenére is, szuperjó kedvem lett!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Akkor lesz novemberi tali???????????????? Tényleg??????
:D :D :D :D :D

Zsembike!
Nem akarsz akkor talizni, amikor Tatu odaadja a csíkoshátúmat?
Én meg Neked a Te állatkádat! :shock: :lol:
bodza2005

Cirmesz!
Én emlékszem ám rád! Nálad is kérdéses volt, hogy 2 vagy 3 babó igaz? Jól emlékszem?

Bodza! Kíváncsi lennék, hogy szakértő szemmel mi a véleményed a Babazene sorozatról? Remélem ismered!
finch

igen finch, még akkor irogattam, amikor úgy nézett ki, hogy 3 lesz!
aztán az egyik elmaradt...

köldök ügyben nincs vélemény esetleg?

cirmesz
cirmesz

Jaaaaaaaaj Cirmesz! Most gyorsan visszanéztelek.
Bár a köldökszurival kapcsolatban nem tudok segíteni, de kérdezhetek én is? Mert látom, hogy neked talán irányított együttlét volt? Clostyval?
Szóval kellett menned vérvételre, vagy csak dokibácsinkhoz jártál és ő nézett UH-val?
Ezek a buta kérdések mindig akkor jutnak már eszembe, amikor már kijöttem Apánktól. :?
finch

Sziasztok!

Zel: ezzel a zoknival divatot teremtesz :lol: nagyon poénos, nem nyom a cipő?

Ági: hogy mondhatsz ilyen, h megvetünk?

:roll: sztem életetek legnehezebb döntése elé kerültetek. Őszintén bevallom nemszeretnék ilyen helyzetbe kerülni, de ha a sors kegyes lesz a legkisebb önmagától megoldja a kérdést.
Bevallom ha velem történne ez én a redukciót választanám, elsősorban nem anyagi, és kényelmi szempontból hanem inkább 2 egészséges bébi, mint beteg v. egy sem....ahogy Apánk is mondta.

A köv. talit úgy beszéltük meg, h akkor lesz mikor Zel-ék Bp-en tartózkodnak a stimu alatt...talán nov. vége???

Anikó
tatulány

Finci!:-)
Elküldjem Neked mailben a cikket, ha kész? :D :D :D

Tatus!
OK!!!!!!! :D :D :D

Yamikám!
Hogy vagy? :D :D

Vuk!
Aludtál azért? :D :D :D
bodza2005

Bodzi:
jujj, de jó, mikor bonyolítsuk le a kabalaátadó talit? Péntekjó vagy máskor? Hol/mikor??,, Zsembi?
Úűúúúgy irigyellek a kötetlen munkádért, h otthon lehetsz most :lol:

Finch: nekünk is volt irányított, igaz nem Apánknál, csak UH-ok voltak, a 3., a 12. napon Clostyval és tüszőrepivel. Ciklus végén volt vérvétel, h sikerült-e?

Cirmesz: sajna nem tudok segíteni csak gratulálok!!!!! Apánk ennyi ikerpárt csinál???? Húha :lol:

Anikó
tatulány

Bodzi! Igen, szívesen elolvasom! De kimondottan erről a sorozatról írsz? Mert engem nagyon érdekelne egy hozzáértő véleménye ezzel a sorozattal kapcsolatban!
De mindenképpen szívesen elolvasom! Köszönöm a bizalmat!

Tatu! De jóóóóó, hogy Te is tudsz segíteni! A tüszőrepi az szuris?
finch

Sziasztok csajszikáim!
Ú,de nagyon gépeltek.
Sajna nincs időm visszaolvasni a mai termést,mert főzök,mosok és nemsokára rohanok melóba,de majd délután,csak azé kukkantottam be,hogy elmondjam a jó hírt:este írtam Kopa dokinak emailt,elmeséltem a nyavajánkat és kértem,ha lehet nézze meg az embert egy korábbi időpontban,mert a nov. 15 nagyon soká van és ha ez nem sikerül,akkor nov.ben nem tudunk inszemezni ésss ma reggel válaszolt is ,hogy holnapután,azaz szombat reggel 9kor menjen a párom a volt Máv korházba,ott megnézi :) :) :) :) :) :)
hanyatka

Úgy örülök :) :) :) :) :) :)
Ti is??? :)

NA MAJD DÉLUTÁN JÖVÖK!!!

Mindenkinek egy nagy pusszantás :wink:
hanyatka

Szia Hanyat! Ezek szupi hírek! Gondolom majd kiugrasz a bőrödből a boldogságtól.
finch

Igen Finch,1 centivel a föld felett rohangálok a lakásban :)
Azé rohangálok,mert még sok a dolgom és késésben vagyok,1re megyek melóba :(

Délután írok neked az irányítottról és az inszemről is.
hanyatka

Nekem is van olyan zoknim :lol: :lol: :lol:
Na most télleg megyek,rugjatok fenékbe :)majd délután olvasok,írok.
hanyatka

Hanyatom!
De szuper!!! Mondtam, hogy tuti, pár órán belül válaszol!!!!!!! Milyen rendes pasi!!!!! Éljen, éljen!!!!!!!:D:D:D Örülünk!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tatus!
Drága vagy, de azért nem ennyire kötetlen az életem, mert az ELTE-re is konkrét időpontban járok, logopéduskodni és fejleszteni is, továbbképzéseket is fix időpontban tartok, csak a publikációkat írom itthon. Pénteken mikor jó? 11.30 Dévisz, utána? vagy este?:D:D:D

Finch!
Én köszönöm a bizalmad! Legkésőbb holnap küldöm! Nem konkrétan arról szól, amit kérdezel, de mégis. Szóval nem ezt az összeállítást taglalom, hanem a zene szerepét, hatását, fontosságát, terápiás lehetőségeit stb., tehát választ kapsz rá szerintem. :-):-):-)
bodza2005

Nos, hát előre is köszi Bodza és Hanyat! Addig is várakozó állásponton vagyok, leszek! :D
finch

Húúú Hanyatka: Te aztán határozott csaj vagy, örülök, h tud fogadni Kopa doki ilyen hamar. Már a volt MÁV-ban rendel?

Finch: a tüszőrepi mindig injekció, a Choragon izomba (popsi), az Ovitrell (bőr alá hasba)

Asszem Apánk injekcióval stimulál és 2 naponta van UH...de Hanyat van ebben képben.
Mikor lesz Nektek?

Én nagyon utáltam, a kényszeres/kötelező szex miatt :cry: bár jobb mint a lombik :lol:

Anikó
tatulány

Bodza:
persze nem is úgy gondoltam, h kötetlen, de nem olyan hogy bejössz 8-ra és fél5 -ig nem mozdulhatsz.
A pénteki Déviszetek ideje, hogy mikor végeztek kiszámíthatatlan, nekem fél3-tól lenne jó......ha telefonon konzultálunk közben??????
Akkor bekészítem a táskámban :lol: :lol: :lol:

Érdekes a zene az ember életében, mikor apukám meghalt, kb. 1 évig képtelen voltam bármi zenét meghallgatni, idegesített.

Úgylátom muszáj lesz ilyen zoknit vennem :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Anikó
tatulány

hanyatkám, királysáááááág :D:D:D:D huhh, akkor én is megkönnyebbültem! :)

plümő, nagyon ügyes vagy a husival!! hajrá-hajrá így tovább!!!! :)

zel milyen édes vagy abban a zokniban! pont mondtam magamban, hogy de kár, hogy nem fényképezted le, erre görgetem tovább és ott a lábacska :lol:

kati, bal hátul ültetek? fiatal pár, sötétbarna haj, - apának is barna, rövid) talán valami zöld volt valamelyikőtökön?
mi középső sor, szőke vagyok a férjem meg kopasz :D nagyon szenvedtünk, a férjem a telefonjával játszott (meg kiment a kocsiba vízért :D) én meg csak támaszottam a fejem és majd elaludtam.. itthonról úgy mentünk, hogy még visszafeküdtünk szundítani, mikor hazaértük az uh-ról..majd meghaltam hogy most oda vissza..megint...

tatukám, ez a csokiiii :D:D egyébként én is néztem még tegnap is a közértben de csak málnás meg ananászos volt.. mindig eszembe jutsz róla, amikor keresem! :P

ágika, ügyesen! Veled vagyunk, bárhogy döntesz is! nagyon nehéz lehet :(
nekem az első gondolatom az volt, hogy nincs három kezem.. nem tudom őket megfogni egyszerre.. és ettől halálra rémültem..tudom hülyeség, de ez jutott eszembe.. remélem hogy okosakat mondanak a másik kórházban!! és igaza van apánknak, inkább kettő de szép és egészséges baba!!!! (az egyik barátnőmnek mindkét babája koraszülött, sérült, SENKINEK sem kívánom.. )
egyébként meg abban is van valami, hogy a természet általában azért ha tudja elrendezi a dolgokat.. nem? mennyi van még a 12.hétig?

bodzikám nagy puszika Neked, holnap meg kérem is élőben!! remélem tényleg találkozunk..ha engem már beterelnek, akkor is csörgess meg és kiosonok legalább megmutatom a cuki hálóingem amit kifejezetten erre az alkalomra vettem 8)
ja, és ügyes kislány vagyok -ahogy megígértem neked - ma már itthon vagyok, kamubeteg, és pihenek.. dolgoztam itthonról reggel, de csak nyugiban.. :)
yamita

Tatu! Ma jött meg, úgyhogy holnap reggel hívom Apánkat, és amikorra berendel, gondolom akkor írja fel a gyogyikat! Bevallom, egy kicsit, (nagyon) el vagyok keseredve, hogy erre kerül a sor. Fiatal koromban mindig úgy képzeltem el, hogy ha majd szeretnénk babát, akkor nem védekezünk, és akkor pikk-pakk megfogan majd. Bár nehezen, de elfogadom, ha csak így jöhet össze.
Meg jobb is, ha nem hápogok itt, mert itt a legtöbbetekhez képest én még sehol sem járok.
finch

hát, azért értelek finch..
én is azt hittem hogy pikk-pakk megfogan, ami még okés is volt, de nem jó helyen volt, gyulladás is volt, pikk-pakk kikapták mindkét peteveztőmet.. :?
és akkor azért átértékeltem.. tatuéknak meséltem asszem, hogy amikor engem műtöttek, behoztak egy lányt menyasszonyi ruhában.. a saját esküvőjéről.. méhenkívüli, valami durva belső vérzés és a méhét is kivették.. akkor nagyon mélyen elhallgattam.. (nekem akkor volt 1 hónapja az esküvőm szuper volt, és azon kívül hogy kell kis külső segítség ki tudom hordani a saját babám..)
persze mindenkinek a saját problémája fáj igazán.. de még nincs veszve semmi!! így fogd fel!!!!!! :P
yamita

Húúú, jó sokat írtatok!

Ági, dehogy vetünk meg!!! Hogy jut ilyen az eszedbe??? Ezt a döntést Nektek kell meghozni, és bevallom őszintén, hogy én nem szeretnék ilyen szituban lenni. Nagyon nagy döntés, és olyan, amit nem lehet "visszacsinálni". Én azt mondom, akárhogy is döntötök, biztosan a lehető legjobb döntést hozzátok meg, és mi Veled/Veletek vagyunk! Nagyon vigyázz magatokra!!!!

Bodzikám, én is megkaphatom a kabalámat?? Én bár holnap megyek Apánkhoz és tudom hogy Te is, de mi korán reggel megyünk, Ti meg délelőtt, úgyhogy biztosan nem fogunk ott talizni.

Hanyatka, nagyon örülök, hogy sikerül korábban mennie a párodnak a dokihoz! Elhiszem hogy boldog vagy!!!!

Cirmesz, gratula az ikrekhez így ismeretlenül is!!! Boldog és egészséges babavárást a hátralévő időre is!

Bea
beus77

beus, dejó akkor holnap reggel látjuk egymást! :)
yamita

Aranyos kis Fichi!
Hát, igen... ez így lett volna a legideálisabb, egyetértek. Na, de ez sem lesz ám rosssz, meglátod, minden rendben lesz!!!!!:-)
Ha egy kis bátorításra vágysz majd az elkövetkező időszakban élőszóban is, megírom a mobilszámomat mailben. Cuki, édes kisbabád lesz nemsokára!!!:D Tartsd be a hús/víz dolgot a gyogyók alatt! Pussszantás!!! B.
bodza2005

Lányok, én soha nem látok ananászos Tibi csokit. MIndig csak feketeribizliset (mondjuk az is nagyon finom) és minden félét, csak épp ananászosat nem. :( Pedig már úúúúgy ennék, de hiába keresem. :cry:

Yamita, nem semmi a történet a menyasszonyi ruhás lányról, hozzá képest mi azt hiszem tényleg jobb, ha elhallgatunk. Nekünk legalább külső segítséggel lehet (bár az sem elsőre), de szerencsétlennek még úgy sem. Ráadásul egy ilyen szép napon derül ki! :cry: :cry: :cry:

Bea
beus77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: