Sziasztok!
Tök hosszú lett, előre szólok. Ha untok, görgessétek.....
Némi kiborulás, totális pesszimizmus után, de itt vagyok. Végre hazaértünk...
Nagy technikásan két babanetet nyitottam, mert annyit írtatok, hogy csak így tudok reagálni..
Hanyatka! Pécs, villányi borok... Jó kis kirándulás lehetett. Az öcsém Villányban tanult dísznövénykertésznek, virágkötésznek. A legjobb barátja meg borásznak... Ugye most már pihizel és vigyázol a srácokra, hogy tegyék kötelességüket. Hú, most olvasom a srácokat.. Fáj is valamije a párodnak? Foga, füle, mandulája, akármi? Mert az én drágámnak most volt hörcsögpofija. Mehet a fogdokihoz, csak addig nem engedtem, amíg gyulladásban van, mert akkor odacsinálna a székbe. Azért 800 000-ből akár több is célba juthat. Meg hát ha egy, akkor egy, de az már egy baba lesz!!! Kopa jó fej. Fiatal, jó humora van.
Bodza! Ti is kirándultatok? De jó nektek... Én átaludtam a hétvégét simán. Felénk szar idő volt. Juhéjj! Nekem is nov 14-15-16 körül fog megjönni a mensim. Akkor totál együtt leszünk. Egyébként nekem is késett most 2-3 napot. Pont jól jött. Egér? Rág. Mindent. És bírna egész nap zabálni is. Jó a sikercsapatos hsz... Tetszik!
Beus! Remélem, minden rendben lesz, és a picike tüszők is összekapják magukat! Ne aggódj a kabala miatt, ha már Bodzánál van, akkor már hat is rendesen. egyébként meg ha ránk is gondolsz, az is jó! Prolaktin? Nekem ano 2x1 volt az adagom. Le is ment 0,3-ra. Most 2x1/4-et szedek. lassan én is csak megnyalom a doboz tetejét.
Tatu! Te az abortuszon döbbentél le... Én láttam a jaj, meg ne bántsak senkit.., de a fehér 15 éves kislányt, a 16 éves roma barátjával. Terhesen. mert el kellett volna menni tanulni, vagy dolgozni. Inkább gyereket vállalnak. Lehet, hogy egy-két évvel fiatalabbak.. Na??? Ezek után mi az abortusz..? Az agyamat dobtam el. Éjfélkor puding, de előfordult hajnali kettőkor a húsos káposzta is már. Jöhet a vasszög is. Van egy-két dolog, amivel vigyáznom kéne, de arra meg ott a Jäger...
Kriszta! Gratulálok! Szívesen diétáznánk még néhányan az ikrekkel a pociban! Van elég almád otthon? Viszek ám! Toooood, falurú gyüttem!

Fiona..

Ez a babásmellékhatás, vagy valamelyik gyógyszeré?
Zsembi! Hááát, no, tényleg ehetek. Apánk direkt hízlalna, és feszt az abált szalonnát tömné belém. Hiába mondom, hogy okés, és eszek hozzá töpörtyűt is, csak nem fog rajtam.. Bár szeretnék ám kicsit hízni. Ez sem olyan jó. Kipróbáltam mindent, meg a házidokim is, aztán letudta annyival, hogy maradok ekkora, majd nézzem meg magam 2 gyerek után. De lehet, hogy akkor is ekkora leszek.
Nóczi! Kíméld is a tüszőket! Nagyon ügyi vagy! Meg a kis lusták is!
Hurrá, mindjárt péntek!
Helló Plümő!
Kagyló! Mikor is kezdesz pontosabban? vagy elsiklottam csak felette?
Yami! Jó hírek! hurrá! Én is Ovitrellet választottam aug-ban, hogy ne kelljen dokit keresni. Ezt a metrós esetet megnéztem volna, sírva a röhögéstől. Nem volt valahol kamera? Ismerve magam, simán végigcsináltam volna én is..
Szia Mirci! Semmit nem vesztesz, ha nekiállok a kivizsgálásoknak. Max feleslegesen. Az lenne a szerencsésebb! Ha pedig előbb dokiztok, mint január, szerintem nyugodtan tegyél rá egy-két hónapot. Mondd, hogy már egy éve próbálkoztok. Csak nem buksz le?!
Szia Szana! Látom egyre többen kapcsolódnak olvasó üzemmódból aktívba. Ez naggggyon jó! Sajnálom a történteket. Kitartás továbbra is!
Szia Andi!
No mai napom: Odaértünk Apánkhoz. Fullos váró, csak állóhellyel. Aztán vártunk, vártunk, és vártunk is. majd végre mi is bejutottunk. Látszott Apánkon, hogy nincs jó kedve, Aztán kifakadt és elmesélte az egész pontozásos cécüt, amitő l tele van a hócipője. Majd egy kicsit felvidult a kenetvétel közben a zoknimon. Megfogdosta és csak nevetett: halálos, ma már miket csinálnak, halálos... Ötujjas lábtyű volt rajtam.

Mondtam neki, hogy a jó hangulat kedvééért küzdöttem magam bele. Sikerült. Szóval indulhatunk is akár novemberben, csak kapják meg a pontokat, vagy történjen valami . Így kérdőjellel várólistán vagyunk. Párom mondta, hogy nem kell nagyon betojni, mert van a tb-nek szépen bevétele, csak nem osztották még le. De én ehhez nem értek, nem is foglalkozom vele, mert csak kiakadok. Így én azért jól kiborultam, meg bedepiztem, hogy miért nem lehet egyszerű valami, aztán egy fincsi vacsika után végre megnyugodtam. A novemberi mensimmel mehetek a 3. napi vérvételre, meg a jövő héten kiderül, okés-e a kenetem.
Most már csak azt nem tudom eldönteni, hogy kezdjem-e a szállást leszervezni, vagy ne.... De bár ez lenne a legnagyobb gond.
remélem, sikerült mindenkinek kisregényemen átrágni magát.
Puszóka!