A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsancikant, köszönöm! Az érdekelne konkrétan, hogy az IKEA-ban tényleg semmilyen fájdalomcsillapítás nincs?? Ezt hallottam, hogy ott annyira természetes a szülés, hogy még fájdalomcsillapítót nem adnak.
Vendég

Farkas,
ebben a kórházban nem nagyon szoktak fájdalomcsillapítani. Ha neked kimondottan kérésed, ezt a dokiddal kell megbeszélned!

Rájli,
enyém gyerek is bepróbálkozott párszor ilyesmivel, de otthagytam, mint a huzat! (Persze olyan módon, hogy lássam őt, véletlenül sem veszélyes, ellenőrizhetetlen helyzetben. Megpróbálható még, ha egyszer veszel soksoksok cérnát és ha 2 óra hosszat, akkor annyit, de nem veszed fel, hanem felmész egy lépcsősornyit és a tetején vársz, néha hívod. Őrületes türelemjáték, de előbb utóbb elunja.
Vagy: ha átlátható a bejárati ajtó,akkor becsukod előtte, mikor nem jön és kész. Érdemes megvárni, még valóban rájön, Őt most bizony ott hagyták.Persze ha sírni kezdene, vagy hív téged, azonnal kell menni és hívni.
Ilyesmi módszerrel 2 alkalom alatt leszokott Füles a magakéretésről. Persze minden gyerök más, de enyémnél működött. egyebekben sok ++++++++++++++++
macskanyu

irtam egy hosszut, és elszállt. közben B kiöntötte a pisit, és ráfeküdt az öccsére. minden megtezs hogy rá figyeljek, és mellette legyek, semmit nem tudok csinálni, és elkezdett félni csomo mindentöl.....
na majd éjjel...

Farkas,
én kaptam Nospát az Ikeában, de turot sem ért. csak utána még 2 hétig éreztem a helyét....
fibi

Fibi,
no-spa nem fájdalomcsillapításra van, hanem a méhszáj ellazulásának és tágulásának elősegítésére
macskanyu

Vagyok...
Hol a gép szar, hol én, most inkább én... :roll: :roll: :roll:

Fosi, hasgörcs, hasfájás... Majd jövök, ha jobban leszek, most inkább az ágyban randizok dr House-szal :wink: :wink: :wink:

nukada

Farkas,
fájdalomcsillapitásról nem sokat tudok szerencsére, mert ultra gyorsan szülök, de VALÓSZINŰLEG tényleg nem fognak fájd. csillapitóval "bajlódni" az IKEA szobában, egyszerűbb nekik egy hagyományos szülőszobában ezeket beadni.
Nekem pl volt varrás szülés után, és ezért át kellett bumszliznom az egyik szülőszobába szülés után fél órával, hogy egyszerűbb legyen a varrás mindenkinek.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Továbbra is az a legfontosabb, h mindenki gyógyuljon meg!!! Egy rövidke hétvége után jön majd 4 nap, addigra senki se betegeskedjen, hanem pihenjen szépen. :)

Votiv,
Isti lendületes beszéde: éljen, éljen! Látod, milyen nagy kiugrások vannak, amikor az ember úgy érzi, hogy na az én gyerekem ezt vagy azt sose fogja csinálni, egyszer csak összekapja magát és még többet is csinál! :D
neet
neet

ja, bocs :) nekem aszondta a szülésznö, hogy a görcsöket enyhiti esetleg. de méhszáj sem nagyon tágult utána olyan marha gyorsan... (elsö szülés...)
fibi

Rájli,
nem tudom, elutaztál-e már, de azért leírom, hátha lesz lehetőséged visszaolvasni: ma PONT ezt játszottuk el Eszterrel (melyik nap nem?? :roll: ) és meg kell mondanom, h végre sikerült annyira határozottan NEMet mondanom, h végül, pár perces macera után jött és csinálta, amit kellett. Kézmosást, lábon járást, szótfogadást. Pedig meg se vertem. :lol: De a szituk nálunk is így zajlódnak: szép szó, magyarázat, szigorkodás, begurulás, erősebb felszólítás, decibel emelkedés, üvöltés, leszidás, zsarolás.... majd a végén (amikor elunom) ott hagyom, és akkor észbe kap és jön és teszi a dolgát. Néha ő nyer, pláne, ha apa is itthon és pihenne, csöndet szeretne, stb, ilyenkor forgatom a szemeim rendesen, a'la Tilda from BKözt, h apa egy perc alatt elrontja, amit én egész héten építek... de végülis őt is meg tudom érteni...

Zsan,
ultra gyors szülések: hja, így könnyű... 8) :lol:
neet
neet

Rylie,
köszi kérdésed: Baján voltunk a hosszu hétvégén :) alig akartunk hazajönni, ott kicsit olyan mint egy szállodában 8) (anyu süt-föz-mos ránk, és dedekkel is segit, igy aludni is sikerül rendesen)

nem, még nem pakolunk, bonyolult történet a miénk (jelzálog miatt :( ), nem offolok itt. a lényeg, hogy minden hétre van vmi idegeskedni valo a CIB miatt. de elvileg ma aláirták a hitel szerzödést, és talán elindul végre az utalás....

ismerös amit irsz, nálunk uez megy a fürdéssel, alvással, evéssel is néha.... néha elég a szép szo, néha csak a fenyegetés segit, aminek nagyon nem örülök. fentiekkel egyetértek, ezt ne hagyd szerintem, mert kikészülsz, föleg most a hormonok, stb... (tudom, miröl beszélek, én is kevésbé voltam türelmes, és energiadus akkor). Csak keményen :P
fibi

Vezető Ákos és Ábel nagggyon jóóók! :D :D :D

Minden betegeskedőnek bulást!!! és persze sok ++++++++
Bálint és én is beálltunk a takonykórosak táborába :evil: szerencsére Bencus és apa még nem orrfolynak, remélem nem csalóka remény ez. Mi is homeózunk meg cseppezünk, de aztán lehet hogy úgy járunk, ahogy Votiv írta egyszer, hogy 3-4 nap alatt így is úgy is elmúlik a nátha, akár szed rá vmit az ember, akár nem...

Macs :) Igen, úgy értettem a házas kérdést, hogy mi van még hátra/ mi a köv. lépés. Ezekszerint már csak kerti tennivalók vannak, bent teljesen kész vagytok, wow?

Mpatr :) Sajnos én sem tudok segíteni, nem hallottam még erről a sz.nőről.

Votiv :) Istinek nagy gratula a beszédfejlődéshez!! :D :D

Rylie :) Pécsen kikapcsolódás?! hát nem tanulni mész? :wink: :mrgreen: Hiszti: Kamilla valszeg azért csinálja ezt és pont most, mert érzi, hogy ezzel felhúzhat, erre most ugrasz. (Amíg nem számított és fel tudtad volna vinni, addig szépen felment magától.) Vagyis ahogy már a Többiek megírták: türelem és cérna. Ezt a harcot meg kell vívnod előbb-utóbb, így érdemes nem sokáig halogatni. Sztem válassz olyan alkalmat, amikor nem siettek sehova és mindegy, hogy mennyi ideig (akár egy óráig) tart feljönni és NE engedj, ne durranjon el az agyad, legyél nyugodt és a végletekig következetes (tudom, mondani könnyű...). Egyébként amit írtál a sorrendről (magyarázattól az ordításig) mindenkinek ismerős :lol: ja és kitartááás!

Fibi :) Hű, aláírás!! szupeeer :D :D :D Igen, amíg mi csiribirizünk, addig a nagyi vigyáz Bencusra. Magammal is vihetném a kisebbet (ott le lehet tenni egy szőnyegre), de ezen a foglálkozáson aktív részvétel van a szülőnek is (szaladni kell a gyerekkel, együtt tornázni, stb.) szóval nem tudnék egyszerre kétfelé szakadni, ha gond van, ráadásul pont Bencus alvásidejébe esik, meg nem utolsó sorban ennyi nekünk is jár Bálinttal kettesben :wink: Egyébként alvás elég jól beállt, délelőtt Bencus huny egy kicsit (fél-3/4 óra), aztán du. együtt nyomják (Bencus ölben, ezen lehetne/kéne még változtatni). Nálatok?

Na megyek, ébredés van...
denizsa

Szrek,
Bőgős, autós Ábeled zabálnivaló :D

Ancsi,
Konyhatündér lányod édes :D és nekünk is ilyen tésztagyúró lapunk van :)

Köszi a válaszokat, kari, mikulás és bábszínház ügyben :) Azt hiszem a bábos dolgot akkor egyenlőre kihagyjuk.

Deni,
Nem tudom miért, de mostanság nagyon nehezen alszok el és ha igen, akkor is nagyon éberen teszem :? És ne értsd félre, de vmilyen szinten jó volt olvasni, h Neked is voltak hasonló élményeid a bkv-n, már azt hittem, h csak engem találnak meg ezek a fajta emberek :evil: De megoldásod nagyon tecc :lol: Bulást Nektek!!!

És minden betegeskedőnek, bulást!!!!!

Mpatr,
Sajnos én sem ismerem a szülésznőt :(

Kata,
Autós Ákos :D

Votiv,
Éljenek az új szavak :D

Rylie,
Hú, nem csodállom, h kiakadtál Kamillán, sajna én nem tudok tapasztalat híján tanácsot adni :(

Fibi,
Aláírás szuper :D

Indi,
Lehet, h most hülyeséget fogok kérdezni, de meg lehet Neked még az a kép rólam, amit a Kuszában csináltál tavaly novemberben? Itt a fórumon is megtaláltam, de hátha az eredeti jobb felbontású :? Sajna itthon nem találtam magamról uccsó hónapban lévő képet :( már mint a pocakról nem is igazán rólam.

Csináljuk a csajom egyéves szülinapjára a meglepi dvdt a családnak és nekiálltam egy kicsit nosztalgiázni, visszaolvastam a szülés előtti eseményeket itt a topikon és tökre feldobodtam :D :D
Ugyanakkor meg bazira lehangolódtam estére :( Adél két napja nagyon megharapta az egyik cicit, dőlt belőle rendesen a vér. Nagyjából helyrejött, de azért éreztem még akkor is, amikor nem szopizott. Erre ma megint ráharapot egy rendeset ugyanarra cickóra. Most már totál fáj :cry: Kezdem úgy érezni, h ez nekem már nem buli :cry:

Kép Kép
curse

Curse :)

Küldöm őket (2 db) mélben. Cici :(
indianyo

hát, nem vagyok full heppi a mai house miatt...
jaj, pedig nem csak a house, hanem a másik angol, az onkológus is tecc...
pedig milyen kis bájgúnár volt még a sok hűhóban... :wink:
zsancikant

Indi,
Megmentőm :D Hálás köszönet :D

Kép Kép
curse

Zsanci,
Én spec bőgtem :cry: Nem szeretem az ilyen részeket :(
Wilson játszott a sok hűhóban? Nem is tudtam, mindig tanul vmit az ember :)

Kép Kép
curse

még egy dolog eszembe jutott
Nekem sajna eléggé beszűkűlt a zenei ízlésem :lol: ezért hátha ti tudtok segíteni :)
Van olyan szám, ahol egy gyerkőc megszületéséről énekelnek vagy vmi ilyesmi, ami gyerekről szól, de happis dolog
Mert hát eszünkbe jutott a sweet child, de azért annak a szövege, annyira nem kóser :?

Kép Kép
curse

áá, most olvasom a hétvégi témát, marha jokat irtatok, ittam minden szavatokat (föleg, Zsugyu, Tinu :) )
már nem irom le a véleményem, mert nem aktuális, de ez kikivánkozik:

Leni,
én anyám detto nöcis, festi magát, stb., én meg a lázadó :lol: (na jo, a hajamat én is festem 8) ) és 7végén beszéltem is vele a gyerekkoromrol, és azt mondta, hogy én nagyon akaratos gyerek voltam (és még VAGYOK is: akaratos is, meg gyerek is :P ). a hugom meg tök más...

Deni,
ez tök jo! :) nálunk még változik az alvás, de mostanában délelött alszik hosszut, és du. meg 2 rövidet Ábel, igy nem nagyon tudok még tervezni programot :? pont váltják egymást... pedig pont amiatt szeretnék, amit irsz: hogy ez "járna" Bálintnak meg nekem...
fibi

Curse,
passz, én zenei izlésem is eléggé beszükült :? :lol:

na megyek, ennyi telt tölem.
fibi

és bocs a szoismétlésekért (tök tök, pont pont) :oops: :lol:
fibi

Fibi, majd csak összehozom 1x azt a privit :oops: Már eljutottam oda, hogy fél6-kor kelek, hogy tudjak picit dolgozni, elmaradt dolgaimmal haladni, mert esténként hamarabb ájulok be mint a gyerekek...

House engem sem dobott fel, pedig TUDOM HOGY EZ CSAK FILM de akkor is...
Wilson ha jól emlékszem a Holt költők társaságában és az Ártatlanság korában is játszott

Curse, Spice girls-től a Mama? a Szülőszoba c. műsornak is ez volt a zenéje, jól megríkatós :) DVD szuper ötlet :) szegény cicid :(

Rylie, én már akkor is éreztem, hogy Isti tudja, hogy trónbitorló van a pocakomban, de most már 1000% biztos vagyok benne, hogy a hisztik nagy része EMIATT volt. Próbálom most is úgy felfogni, hogy ilyenkor csak a szeretetemet-figyelmemet provokálja, és nem szándékoan gyilkolja az idegeimet :twisted: azért az "megnyugtató", hogy az egyébként nagyon engedelmes szomszéd kisfiút is üvöltve vonszolják fel a másodikra, és egyre gyakrabban hallom, hogy próbálja érvényesítani az akaratát - ja és neki is testvére lesz úgy 6 hónap múlva :wink:

votiv 8)
votiv

Curse: szerintem a Megasztáros páros (vmilyen Eszter, meg a Kontor vki? - hű, a nevekkel ezek szerint hadilábon állok) száma a babájukról nagyon szép.

Dr. House: én csak az első pár percet láttam, de az uram megnézte és azt mondta, inkább ne nézzem meg ezt a részt (felvettük). Aztán elmesélte és úgy döntöttem, inkább nem fogom.

Kép
Kép
tinu

Curse: egyébként el tudom neked küldeni a számot mp3-ban, ha adsz egy emilt...

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Tegnap végre a fül-orr-gégész gyógyultnak nyilvánította Bendit, ma már ment is a bölcsibe. :)

Aki beteg annak +++++++++++++++++++++++++ kitartás!

Ancsi

Tegnap nem volt időm írni, de nagyon tetszett a gombócgyúró Lencse! :) Bendi a múltkor szakszerűen panírozta a pulykamellet! :)

Vica

Kérdezted múltkor, hogy padlófűtés van-e nálunk, mert Bendi a földön ült egy szál pelusban. Nem, sima fűtésünk van, de mi emeleten vagyunk az is számít, hogy alulról is fűtenek, és ahogy a padló alatt futnak az összekötő csövek, amik a radiátorokat kötik össze azok is melegítenek picit, nem olyan, mint egy padlófűtés, de nem hideg. Én amúgy imádom ezt a lakást emiatt, hogy mezítláb lehetek, meg könnyű befűteni és legfeljebb a számla miatt kapok infarktust, de jó meleget csinálunk mindig. :)

Akata, Szrekuc

Édesek a gyerekek a kormánynál. :)

Votiv

Isti beszéd szuper!! :)

Rylie

A problémád nagyon is ismerős. És csak azt tudom mondani, amit Deni is írt, hogy türelem. Az a leghatásosabb az ilyen ellen, hogy ha nyugodt maradsz és nem húzod fel magad. Ezt abból is gondolom, hogy pár hete én is ugyanazt csináltam, mint a párom mostanában, aki most elég türelmetlen Bendivel és amikor makacskodik valamiért, akkor üvöltözik vele, meg egyfolytában azt hallom, hogy kapsz egy pofont a seggedre stb. Én is üvöltöttem pár hete meg a seggére vertem stb. mert én is épp egy türelmetlen fázisban voltam. De mostanában ki tudja miért türelmes vagyok és mindig elérem amit akarok. Például mostanában az a mániája, hogy fürdés után nem hajlandó megállni a lábán, amikor kivesszük a kádból, hanem le akar feküdni a fürdőszoba szőnyegre. Apjuk ordít, kiborul stb. Én meg egyszerűen hagyom, hogy lefeküdjön, 2 perc múlva megunja és kijön. Vagy bármikor amikor tudja, hogy rosszat csinál és röhög, meg eltakarja a szemét és azt hiszi, hogy akkor mi sem látjuk, egyszerűen nem foglalkozok vele, ha nem életveszélyes amit csinál, akkor hagyom hadd tegye, elég hamar meg szokta unni a dolgot. De üvöltés, kiborulás, verés stb. mind nem használnak, ezeken csak nevetni szokott, vagy ha ráütök a seggére és fáj neki, akkor sír kb. 3 másodpercig, utána röhögve folytatja a rosszalkodást.

ruz
ruzicsky

ja és nálunk még néha az is használ, ha nem akar hazajönni, hogy azt ígérjük, hogy kap valamit ha jön, például túró-rudit vagy kindertojást, hát nem a legjobb megoldás, de mindenesetre hatásos. :lol:

ruz
ruzicsky

Rylie,
P-nél is volt hasonló (mit hasonló, ugyanolyan - innen is tudtam, hogy nem ufo, hanem gyerek a gyerekem). Tök mindegy mit csinálsz, így is úgy is abbahagyja és választ vmi hülye hajú zenekart magának és nem enged be a szobájába. Kb. 8-10 év. A terhesség meg így-is-úgy-is macerás gyerek mellett, de azért persze légy következetes meg minden (hmm, ha bírsz).
Nekem a legjobb döntésem (bármilyen nevelési csodánál jobb) Elvira volt, aki hetente pár órára foglalkozott P-vel és én addig pihentem+vásároltam+főztem.

Fibi,
P. is félős. Már régóta. Annyi mindenre mondja, hogy fél - nagyon meglepő. (Mostanság kicsit változott - nem zokog a szomszéd láttán és a zajoktól se rezzen össze.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Rylie,
ugye neked voltak problémáid az alkati szer adagolással?
akkor most hogy is kell szedni?
mert én megkaptam, fel is irta az adagolást, és otthon vettem észre, h tökre nem értem az egészet.
És mondtam a Levinek ,h hogyan kéne, mert erre ő is elkezdett röhögni,h ez tényleg olyan ördögűzős dolog.
Nekem ez jött le belőle: napi 3 golyó 1 dl vizben feloldva, és 2x1 korty a vizből. MIndezt heti egyszer...
most akkor napi, vagy heti????
és egyébként fél lábra kell állni kortyolgatás közben??? :lol:
ÉÉÉÉÉÉÉS: hogy veszem rá Igit, h csak és kizárólag EGY kortyot igyon? ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS: honnan tudja, h mennyi az az egy korty?????? :roll:

és akaratosság:
én már nem is tudom...MIt lehet tenni egy gyerekkel, aki DIREKT kiszalad az út közepére, mikor sétálunk, mert tudja, h nem szabad!???
:roll:
uezt csinálja az üvegszilánk fogdosással. És a koszos kaják földről való felevésével....
és nem tudom mit tegyek, vagyok türelmes, de nagyon, okosan elmagyarázó, aztán kiabálós, sirós, kézre csapkodós (ezen Igi annyra meg kiakadt, h bőgött, mert sosem csinálok neki ilyet)
és nem száll le rólam most már SOHA!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Egy kis infot szeretnek Toletek kerni.

Szerintetek mikor erdemes UH-ra menni? Reggel koran mondjuk fel 8-ra, 3/4 8-ra vagy 12 elott valamivel? Mikor vannak kevesebben?

Eddig mindig idopontra mentem, de most nem adnak a sok szabi miatt :(

Koszi!

Sara

Sára

Kép

Kép
saara

és Igi is félős, gyak. mindentől, pl. sipoló hangtól... :?
ez is a kistesó miatt van??? :o
zsancikant

Saara,
passz, de majd a többiek biztos segítenek. (JÓ az avatarod. :lol:)

Curse,
ajajj, ez nem hangzik jól! Eszter akkor rágódott, amikor nem volt már éhes, vagy már pörköltre vágyott. Mivel Adél maholnap 1 éves, sztem mérlegelj, és válaszd le, ha úgy gondolod, semmivel nem fogod lelki torzulásba lökni, viszont egy szétrágott cic téged vihet a sírba idő előtt!!! Ha még soksok tejed van, és nem akarod elpocsékolni, esetleg fejj valamennyit, bár ebben a korban én már ezt se erőltetném. Meg nehogy ettől meg úgy beinduljon, h begyullad vagy valami...

Zsan,
egy korty: egy kanál?
Út közepére szaladás: fogom a kezét erősen, és amit Rájlinak írtam feljebb. (Gondoltam szegényre reggel az esőben, h áll a Déliban és nem indul a vonata...)
De 3 gyerekkel ehhez minimum polipnak kell lenni... :roll:

Curse, again,
a sweet child, az az Édes Kisfiam? :?: Engem anno ez könnyeztetett meg, de tudjuk, mióta kihaltak a szoptatós hormonok, már nehezebben megy a bőgés (hálistennek). :lol:

neet
neet

Saara,
nekem eddig a dél körül ip volt a legjobb...kicsivel dél után...

Neet,
kézfogás mission imp. mert én a babakocsit tolom...
zsancikant

Curse

Nekem is volt, hogy harapta Bendi a cicit, de olyankor mindig rögtön elvettem tőle és mondtam neki, hogy ha ezt csinálja akkor nem lesz szopi. Elromlik a cici és akkor nem lesz több tej. Általában ez ideig, óráig hatott csak, sokszor újra próbálta, de mindig nagyon figyeltem, hogy ha picit is harapásra készült, akkor gyorsan elvettem tőle a cicit, persze hisztizett érte, de nem adtam csak pár óra múlva újra. Nehéz, egy időben én is mindig féltem, hogy megharap, de aztán leszokott róla.

ruz
ruzicsky

Zsanci, pedig sztem jól érted, egy pohárban 1dl vízben fel kell oldani 3 bogyót és reggel és este megitatni belőle a gyereket (azért egy korty, hogy ne reggel igya meg az egészet :P). És ezt hetente ismételni.

Saara, nekem is a dél, fél1 jött be! a reggel reménytelen, szabadságolások idején főleg. Avatar tényleg ql :D

votiv 8)
votiv

Szét**sz az ideg. Zuhogó esőben elmegyek pénz kivenni a gyerekkel, direkt a drive-ba, hogy ne kelljen kiszállni, erre leveszi a számláról az összeget, a pénzt meg nem adja ki... Most rohangálhatok a Tescoba (ott van bankfiók). És ki fogja elhinni ezt nekem???? Ez volt az uccsó lóvénk, ráadásul mindent kivettem (volna :twisted: ), mert vásárolni kell menni...

Este mejd jövök (ha tudok... :roll: ), és azért valami konstruktívat is hozzásszólok. Kezdem kicsit azt hinni, hogy ez nem az én napom/hetem/hónapom... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

nukada

Zsan,
akkor polip. :lol:

Nuk.
:( :( nem tudtál od berohanni, ahol üzemeltetik? Gondolom, kifogyott az automata és nem te leszel az egyetlen panaszos. Ha mégis, tökciki, és drukk, h megoldódjon.
neet
neet

Nuk,
Elfogják hinni!!! Nekem is volt egyszer ilyen, h a lovét levette a számláról (smsben kaptam róla értesítést), a cenlit is odaadta csak a lovét nem. Felhívtam rögtön az üfit, mondjuk ez a bbank, és ott mondta a csaj, h másnap menjek be (mert én este vettem le) és adjam be a panaszt, a cetlit is kérték.
Azt mondták kivizsgálják, 2 hét. Erre két napra rá visszatették a számlámra és elnézést kértek. Be volt ragasztva a pénzkiadó rész az automatán. Így szokták fosztogatni az automatákat azok a bandák, akik erre specializálódtak!
No para, relax!!! Tudom, h nagyon kiborító, de meg fog oldódni!!!! Meg fogják vizsgálni az automatát is, meg azt is, h az automata kiadta-e a pénzt (annak is van procija v vmi ilyesmi).

Kép Kép
curse

Vot,
hu, ez durva :? én nem birok ennél korábban kelni, igy inkább fél 1-ig fent vagyok mostanában, hogy maradjon idöm magamra és a páromra.....

Moni,
és Nálatok mikor kezdödött a félösség? ugy látszik, szép lassan B is végigmegy azokon amin P... És szerinted köze van ehhez a kistesonak? vagy életkori/jellembeli sajátosság ez? :? (mondjuk, akár tölem is örökölhette, én is ijedös/fobiás vagyok (sötét, pókok, stb.....) :roll:

Ruzi,
nálunk is néha csak a turorudi nevü csali válik be :oops: :lol: Bendi nagyon édes a képeken (elfelejtettem multkor irni) :D

Megvolt ma a 3 hos oltás, Ábel egy hös, csak picit sirt fel, aztán már vigyorgott is rám. mondták is, hogy szép kékszemü mosolygós :D

KépKép
fibi

na, már megint kezdi... menni kéne alvadni, de "még fözni akajok, még mesét is akajok".... ááááááá, hogy a fenébe lehet elérni, hogy ne huzza az idöt???????
elolvastam azt a cikket, és egyetértek szinte mindenben. de ha a gyereknek önállo akarata van, akkor hogyan parancsoljak neki magyarázkodás és fenyités nélkül?

Curse,
közben eszembe jutott, hogy van a Celine Dionnak egy cédéje babás dalokkal tele. kicsit nyálas, de szép számokat is lehet találni. egy Anne Gedes (jol irom?) babakép van a boritoján.
fibi

Nuk,
Még annyi, h azért én is érzékeltettem finoman az üfis csajnak, h azért két hétig mivel lakok majd jól, amig ők vizsgálódnak :roll: Én is pont az utolsó adag lovét vettem le a számláról. Ráadásul, mint kiderült utólag, teljes a hibámon kívül kerültem ilyen helyzetbe.

Votiv,
Köszi a zenei tippet, megnézem :)

Tinu,
Neked is köszi :) Mindjárt dobok egy mailt :wink:

Ruzy,
Akkor Nektek tényleg szerencsés a lakás, ingyen padlófűtés, persze csak átvitt értelemben :lol: :wink:
Cici ügyben már próbáltam mindent, résen lenni, elmagyarázni, elkobozni, de egyik sem volt hatásos. Olyan gyorsan harap, h időm nincs reagálni és ha harap akkor egy rendeset :( Szóval nem olyan kis kóstolgatós harapás :(

Saara,
Tényleg milyen király az avatarod :lol: Nekem a 11óra körül vált be. De volt, amikor 10-re mentem és ketten voltak előttem. Szerintem elég változó :?

Neet,
Hát, h őszinte legyek már megfordult a fejembe, h inkább abbahagyjuk, mert ez most nem olyan, h kis sebesedett a cickó, ez most baromira fáj :cry: jobban, mint akkor a legelején a sebes cickók. És baromi szar érzés, h ilyenre kell gondolnom, mert még nagyon nem szerettem volna abbahagyni úgy másfél éves koráig (annyit adtam magamnak anno), de ez van. :( Az vigasztal, h Adél szerenécsére jó étvágyú és minden megeszik. Csak hát a folyadékpótlás nehézkes, nem nagyon akar vizet inni :roll: Gyümilevekkel meg még nem szeretném egyenlőre tömni, de lehet h most kénytelen leszek :roll:
Egyébként eddig a sweet child van kiválasztva, de végigolvasva a szöveg, hát nem tudom :?

Fibi,
Hős szép kékszemű Ábelednek sok-sok puszi!! :D És köszi a CD tippet :)

Kép Kép
curse

Nuk, nekem is volt ilyen! És cetlim se volt, se pénz, se posztó :?
De az automatában benne volt minden infó, és simán, egyetlen hangos szó nélkül visszatették a pénzt a számlámra, csak hát ugye nem azonnal :?

Fibi, az én pasim olyankor már rég alszik, de így is "túlél" majdnem minden este :P Régen le se lehetett lőni éjfél előtt, igazi bagoly voltam, de amióta kölkeim vannak, reggel virgonckodom - soha nem gondoltam volna magamról! 8)

votiv 8)
votiv

Curse, és ha egy bazinagyot kiáltanál, mikor Adél ráharap? :roll:
Ha nagyon fáj, nem esne mehezedere, + hiteles lenne és a csajszi rájönne, hogy HOHÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
leni

Curse,
szegény cicid :( én felkiáltottam rendesen anno, amikor B ráharapott, ö erre nagyon megijedt, tán még sirt is, de nem sokszor csinálta utána már.

Vot,
én pasim is szinte mindig tulél éjjel, nem is értem, hogy elég neki 4-5 óra alvás. nekem min. 6-ra van szükségem, ez akkor elég mondjuk, ha Ábel csak 1-2x szopizik éjszaka. (szerencsére 99 %-ban igy van) pedig nemrég olvastam, hogy a felnötteknek is kellene 8-9 orát aludni, dehát manapság ki tud annyit....
fibi

OFF
tud valaki ajánlani egy gázszerelőt? Sütőt kellene lekötni/újat bekötni a dédinknél (XI. ker Kelenföld)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Mi megint kórházaztunk, újabb asztmás rohama volt a Bojinak...
http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=137617

Votiv, írok püt, nálunk volt egy gázszerelő, rendes volt, és mi is XI.ker.

Zsan! A ti tefal párásítótokba hol lehet kapni szűrőt? A miénk újabban szórja a vízkövet. Most forralt vízzel próbálkozom. Desztillált víz kicsit sokba lenne. (A kórházban azt tettek bele.)
Most állandóan hideg, párás levegő kell a gyerekszobában.
rídonli#

Ríd, óóóóóó :( :( :( :(
megabasszus :(

votiv 8)
votiv

Kicsit visszaolvastam, a többit majd este.
Hétfő este nagyon sírós volt B, nem szokott ilyen lenni. Éjjel meg rosszul aludt, időnként úgy viselkedett, mintha nappal lenne, ez egyáltalán nem vall rá. És kezdett köhögni, reggelre meg már hörgött, ÚGY. Reggel irány a Budai Gyermekkórház, persze ott is tartottak. P eléggé kivolt... ("Én is beteg vagyok-műhapci-nekem is kórházba kejj majadnom-műhapci")
Szerencsére nem volt anniyra súlyos, mint a múltkor, hamar jobban lett a gyógyszertől, másnap délután már jöhettünk is haza. Megállapíották, hogy Bnek "kisdedkori asztmája" van, amit kezelni kell, de ált.hamar elmúlik, vszn ovis korára kinövi (úgy legyen!). Ősztől tavaszig kell állandóan gyógyszert szednie (az a vicc, hog ynem lehet kapni, remélhetőleg holnapra szereznek a Fehérvári úti patikában), és akkor elkerülhetőek a fulladások.
A fenti kép úgy készült, hogy tegnap kérdezte a nővérke, hogy hozzájárulok -e, h egy újságban fotó kerüljön Bről, erre nemet mondtam, mert minek, meg azt sem tudom, melyik újság, stb... Később jött a fotós pasi, és "beleszeretett" a Bojiba, aki pózolt neki a vaságyban :). De több orvosi műszert akart a képre, ezért a nővérke kivitte akezelőbe (vele van a képen), ahol már nem volt olyan vidám, mert ott történtek a szivatások vérvétel, orrszívás, stb.), ez látszik az arcán. :)
Na, most L, ébredés van, meg mind2 rám van tapadva folymatosan, de majd még írok vmit a kházról.
rídonli#

Rid,
jaaaaaj, szegény Boji :( sok ++++ Nektek!
de mitöl alakul ki az asztma????? (aranyos a képen amugy :) )
és mit jelent az, hogy a János H telephelye lesz a Budai Gy.K. ?
fibi

Ríd! Bojid édes és ++++++++ (nálunk is van a családban ilyen gyerekkori asztmás. szintén azt mondták majd kinövi)

Votív! kelés :shock:

Fibi! én azt olvastam felnőttnek elég a 6 óra alvás. bár az nem én vagyok :lol:

Curse! cici :(

automata: munkám miatt tudom mi történik ilyenkor. nem kell izgulni mert vagy kamerára veszik, + a rendszerben pontosan megvan hogy mi történt. ált 2 nap alatt leintézik az ilyen ügyeket. sajnos a gépeknél is történhet difi

s kedves boszitopik (ugyan lánykám még mindig nem aludt át egy éjszakát sem 8) ), de most azt kérném, hogy a holnapi vizsgám meglegyen. semmi elszállás. kettes elég lesz. kérem szépen. köszönöm. :lol: 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi, úgy legyen! :D nagy kalappal!!!

Borikának jobbulást, szívből kívánom, hogy a gyógyszer segítsen és többet ne kelljen H-ba menni!!!

votiv 8)
votiv

Ancsi, Zsanci hogy vagytok?
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: