Sziasztok!
Irina Ádika egy tünemény
Hajni Remélem nem lesz komolyabb baj a gátsebbel

Drukkolok.
A véleményünk nagyrészt megegyezik.

Én sem hagyom Grétikét sírni, nem akartam nála mindenáron napirendet kialakítani. Ő tette azt magától, segítség nélkül. Tudom, hogy néha csak arra van szüksége, hogy hozzámbújjon, érezze a szívverésem és már meg is nyugodott

Maximálisan arra koncentrálok, hogy neki jó legyen én másodlagos vagyok
Emese Nem tudok neked mit tanácsolni, hasonlóval küzködök, mint te. A kislányom végigalissza az éjszakákat nekem meg minden éjjel fel kell kelnem fejni. Próbáltam, hogy csak egy kicsit lefejek, hátha így napról-napra csökken, de olyankor reggelre teljesen eláztattam az ágyat, és még a cicim is nagyon fájt, feszült. A sok tejjel meg már nem tudok mit kezdeni

a fagyasztót már teleraktam, oda nem fér
Nagyon jó dolgokat rendeltél, megnéztem őket

Mi is most vettünk Grétinek játszószőnyeget Ilyet:
Niki Üdv újra köztünk

Nagyon aranyos a kis kapucinered
Annyira aranyos minden baba

és olyan sok képet tesztek fel

Én egy kicsit el vagyok maradva hozzátok képest

Majd bepótolom, ha leszn időm
Napirend Nekünk már van valami ilyesmi
Reggel 6-kor ébredés szopi aztán alvás
9-fél 10-kor ébredés, szopi, séta és közben alvás
12-13 körül ébredés, szopi, alvás
16 körül ébred, eszik és utána osztogatja a mosolyokat, magyráz, "játszik"
18 után szopi és folytatja a szórakoztatásunkat
este8-fél 9 körül fürdetés, szopi mesélés és bealvás legkésőbb 10-kor
Az éjszakákat pedig 1 hetes kora óta végigaludja
Pelenkázás Nálunk nincs hiszti közben

Imád meztelenkedni
Éjszaka nem szoktam átpelenkázni. Ő nem pisilja össze magát, kibírja reggelig. Párszor volt, hogy hallottam amikor rottyantott álmában és akkor lecseréltem a pelust Fel sem ébredt rá
Timi26 Remélem jobban van már a kicsi fiad
Marica Próbálj meg ne idegeskedni és görcsölni a tej miatt. Nekem a múlthéten megjött és csökkent a tej mennyisége

A bal cicimből pl egyszer csak 30-at tudott Gréti kiszívni

. Kicsit bepánikoltam hisz hallottam, hogy aki menstruál annak teljesen elapadhat a teje, elkezdtem magam okolni aztán éreztem, hogy ez nem vezet sehová. Én körbetapétáztam a lakást. Mindenhová kiragasztottam, hogy minden rendben van és hogy sokáig fogom tudni szoptatni a kislányomat. Bármerre mentem a lakásba ezt olvastam. Nekem segített

Nem egy szokványos módszer azt tudom
Na megyek gyorsan felteszem az ebédet.
Puszi mindenkinek