A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok,

Sok jót hallottam a Dévai intézetről, és a Dévai dokiról.

Mi a párommal június óta próbálkozunk a babót összehozni. Elötte májusban voltunk családtervezési tanácsadóban, ott kivizsgáltak minket (vérvétel, sperma, uh, hormon), és mindkettőnknél mindent rendben találtak. Azóta célirányosan dolgozunk a projekten, mindeddig sikertelenül. Mivel 33 éves vagyok és ez lesz az első babánk, úgy gondoltam várok januárig, ha addig nem sikerül, bejelentkezem a Dévai intézetbe.

Az lenne a kérdésem, hogy rögtön tudnak időpontot adni, vagy több hetes (hónapos) várakozási idő van? Elfogadják a korábbi leleteket, vagy mindent újra csinálnak? Mennyit kell fizetni a konzultációkon?

Én úgy vagyok vele ha rászánom magam szeretnék minél gyorsabban túl lenni legalább a vizsgálatokon.

Előre is köszönöm a segítségeteket. Azért reménykedem, hogy januárig produkálok egy két csíkos tesztet, de ha mégsem, hát szeretnék jóelőre tájékozódni.

Kép
Kép
mirci74

Kagyló, akkor szerintem pont elkerültük egymást! Majd legközelebb összefutunk! :D

Yamita, nagyon drukkolok péntekre!!! Nem is tudtam, hogy lehet olyan tüszőrepit kérni amit bőr alá kell beadni. Én úgy tudtam, hogy azt csak izomba lehet. De jó tudni, mert akkor én is tuti ilyet fogok kérni, én sem fogok rohangálni kórházba éjfélkor.
Nem semmi 2 órát várni a tájékoztató előtt. Amikor mi voltunk, akkor már a Vass doki kísért le bennünket és már kezdte is a mondókáját. Szerencsénk volt.

Bea
beus77

beus
Van olyan tüszőrepi, csak drágább. :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szia Mirci! Időpontot több hétre előre adnak. Ha januárban szeretnél elmenni hozzá, akkor szerintem még decemberben kérj időpontot. Az első konzultáció 10000,-ft-ba kerül, de nagyon alapos. Mindenről kikérdez, csinál uh-t. A korábbi leleteidet vidd magaddal, de valószínű újra fog kérni minden eredményt (teljes vérkép, hormonok, AIDS, hepatitis, tüdőszűrő, kenet) Ezek nem lehetnek 3 hónapnál régebbiek. Valószínű fog kérni petevezetékátjárhatósági vizsgálatot is (az is volt már Neked?). Ha mindez megvan, utána kezdhettek is.

De nagyon drukkolok, hogy addig spontán összejöjjön nektek a babó!

Ha van még kérdésed, kérdezz nyugodtan, bárki szívesen segít!

Bea
beus77

Hááááát, őszintén szólva nem tudom még ezeket az árakat, mert ez az első lombikunk. Mennyibe kerül? És mennyivel drágább mint az izomba adós? Na ezt jól megkérdeztem! :lol:

Bea
beus77

Beus: köszönöm az infót! :)

Nekem még nem volt petevezeték átjárhatóságim mivel azt alapból nem csinálnak a családtervezési tanácsadóban. A Dévaiban ezt milyen módszerrel csinálják? A többi vizsgálatot ott csinálják helyben (vér, hormon...stb)? Akkor ez azt jelenti, hogy több hónap is eltelhet mire megkezdik a tényleges kezelést?

Kép
Kép
mirci74

szia Mirci,
Az átjárhatóságit megcsinálja Dévisz, de a többi vizsgálatra csak beutalót tud adni. Ha hajlandó vagy sokat fizetni, akkor pénzes intézetekben gyorsan megvan, különben rohanga sok helyre sokszor.
Igen, sokáig tart míg elkezdik a kezelést, mert nagyon alapos és mindennek utánajár. Párodat vizsgálta már andrólogus? Oda is el fog küldeni. Önszorgalomból mehettek már most is, mert pl Kopához is 2 hónap a várólista.
Ha kell adunk számot.
Kriszta
dobsakriszta

Plümő: üdv. itt, jó fura a neved-:)) Mesélsz magadról babaügyileg?

Yamita:
jó lesz a péntek is, duplán mennek a drukkok majd, húúú de jó ötlet a hasbaszúrós tüszőrepesztő, nekem mondjuk beadja a párom izomba, de annyira fáj majd megveszek tőle (choragontól), mit adnak hasbaszúrósat? Mennyire drága?
Izgul már a kopasz pali?

:D :D :D :D :D

Mirci74:
sztem 4 hónap próbálkozás még semmi, mi itt szinte mindnyájan több éve (!!!!!) próbálkozunk, azt mondják, h 1 év minimum szükséges. ha minden OK terminált együttlét van, asszem 3 hónapig.

Nóczi: drukk. a tüszőknek, hogy jól alakuljanak péntekig, akkor egyszerre lesztek Yamival.

Beus: szuper a prolaktinod, szedd csak nyugodtan tovább a Bromót, fél szem az annyira kevés.

Anikó
tatulány

Az átjárhatóságit megcsinálják a Dévai Intézetben is, de ez sajnos fizetős, mert ezt az eljárást nem támogatja a TB. Amit támogat, azt nem tudja ott megcsinálni. Hogy hol csinálják nem tudom, mert én a fizetőset választottam, mert ez járt a legkisebb fájdalommal és kockázattal, és ez a leggyorsabb. A vérvételekre kiadja beutalókat az első konzultáción (a Nyírőben aznap készen van az eredmény), amire várni kell, az az AIDS és a hepatitis. Ezeket a Mária u-ban csinálják, kb. 2 hét mire elkészül. A vérvételekkel nem kell egyébként a Nyírőbe menned, azt bárhol megcsináltathatod. Csak a Nyírőbe az a jó, hogy nem kell elmenni az eredményért, mert a Dévaiék átviszik, ráadásul aznap kész vannak a leletek.
Az, hogy mennyi idő telik el mire végre el tudjátok kezdni, erre nem tudok mit mondani, ez mindenkinél változó, hogy hogy halad a vizsgálatokkal, találnak-e valami rendellenességet amit tovább kell kezelni stb. Valszeg 1-2 hónap és kezdhettek, ha nem jön közbe semmi. De miért is jönne? :wink:

Bea
beus77

Hanyatocska!
Már randiznak a "pocidban"? :D :D :D :D
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++
Te is hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Tatus, tudom, hogy a fél szem bromó kevés, de nekem ennyi húzta le 31,3-ról 12,2-re 2 hét alatt. Ha szedem még 2 hétig, akkor lemegy nullára! :D Legfeljebb csak megnyalom! :lol: :lol: :lol:

Bea
beus77

Yamita, beazonosítottalak:-) Hajrá!!!!! ezek szerint pénteken is találkozunk? :-)

Mirci74, Nekem is a fizetős átjárhatósági volt. Amennyiben belefér, ezt ajánlom, a többiről is hallottam és össze sem lehet hasonlítani állítólag.
plümõ

Beus: vagy csak beleszagolsz a dobozba :D :D :D
Írok mailt mindjárt

Mirci:
ja a párod vizsgálatát megcsinálják az intézetben is, 12 eFt-ért.
ha megnézed az intézet honlapját ott megvan, hogy milyen vizsgálatok kellenek.

Anikó
tatulány

Szia Kriszta: a párom nem volt andrológusnál, mert a sperma leletei teljesen jók voltak, így külön nem javasolták neki, hogy tovább vizsgálják. De azért megköszönöm ha elküldöd a számát a dokinak. Ő is a dévaiban van? Gondolom ha hamar összeszedjük a szükséges leleteket gyorsabban megy a dolog. Az átjárhatóságit röntgennel vagy uh-val csinálják? Na attól eléggé be vagyok tojva.

De ennyire nem akarok a dolgok elébe menni, mert ugye a remény még él bennem egy spontán terhességre.

Mindenesetre köszönöm az infókat, ha úgy alakul decemberben hívom a Dévait, és jövök vissza hozzátok........

Kép
Kép
mirci74

Zsembike!
Ügyes kis táblázatgyártó vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még ki is színezted...:D:D:D
Ahhoz képest, hogy az átlag 25 nap, most a 30.napra érkezett... Már kezdtünk reménykedni... Így a novemberit 15. és 21-e közé tehetjük. Neked???:-)

Katóc!
Köszi a sztorikat 40 felett, épp jókor jött!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kagyló!
Én is átküldtem még akkor a fotókat, nem kaptad meg????????:-(

Szia Plümő!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Yamikám!
De jó, akkor megpuszilgathatlak pénteken!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Tatusom!
Köszönjük a felvilágosítást!!!!!! :D :D :D :D
Pusza!!!!!!:-)
bodza2005

Lányok aranyosak vagytok...elárasztottatok egy csomó infóval. :)

Gondoltam, hogy "kinevettek" az 5 hónap próbálkozási időmmel. Úgy gondolom, hogy nem vagyok már "fiatal" 33 évesen, és ha januárig nem jön össze a baba az már a 8. hónap lesz, az idő meg csak rohan. Úgyis mire eljutunk a konkrét "kezelésig" eltelik még jópár hónap.......addig persze összejöhet spontán is.....bármi lehet. Szóval nem akarok magyarázkodni, egyszerűen csak fel szeretnék készülni minden eshetőségre.

Nagyon drukkolok mindenkinek, a babához ++++++++

Kép
Kép
mirci74

bodza2005
Akkor semmi nem jött, most kaptam meg Zsembiét. Ismerösöket nem láttam rajta. Most nézem a táblázatot, novemberben kezdesz? Mikor kb???

kagyló

beus, tőlem kapásból kérdezte, hogy hova szeretném husiba vagy izomba.. kérdeztem, hogy van-e különbség, melyik jobb, azt mondta tökmindeggy.. akkor persze pocak, és én otthon.
(ki is nevetett, hogy milyen hévvel szurkálom magam :D)
ovitrelle és 5 600Ft volt.. nem tartom horror árnak.. (a cetrotide darabja 9 e :? )

plümő királyság ;) akkor megvagyok :)

bodzikám, igen péééntek! :D
tatus, igen én is utálom az izomba szurit, eddig kb 3szor kaptam életemben, de mindig csomós maradt, és rohadtul fájt.. úgyhogy örültem, mint majom a farkának, hogy megúszom :D kis kopasz lelkes, izgul ő is, hogy minden rendben menjen. :)
yamita

Sziasztok,

Rendszeres olvasója vagyok a fórumnak, de soha nem mertem írni.Ne kérdezzétek miért... :)
Mi 5 éve próbálkozunk ,ebből 2 éve a Dévainál.
Az ov.indukciók nem sikerültek,azonban az első inszem igen.Nagyon boldogok voltunk 11 hétig,aztán sajnos rosszul lettem és Ő elment...
Azthiszem,akkor döntöttem el,hogy csatlakoznék hozzátok,hiszen Ti tartottátok a lelket bennem.( ez nyálasan hangzik,de igaz!)

Decemberben megyek újra,addig is drukkolok a többieknek!
szana44

Nekem februárban azt mondta drágább :( mint a másik ezért choragont adattam be az ügyeleten. :(

kagyló

miért kagyló mennyi a choragon? :shock: nem tudom az mennyi..de ez nem drága, nem?
yamita

csajok megvan valakinek grillázs száma?
hova lett az a lány???
Nekem hiányzik :(
yamita

yamita
Most nem tudom, hogy mennyi, mert én akkor még nem estem bele a több támogatásba. Grillázs nekem is hiányzik!!!
Kiváncsi lennék rá!!!

kagyló

Kagylóka!
Szerintem 20-25.között kezdődhet kb..:-)

Yamikám!
Ugye? Nekem is hiányzik a Grilli!!!:-)

Szana!
Szegénykém! Fú, ez nagyon fájdalmas lehetett lekileg...:( :(
A december jó kis hónap, meglátod, sikert hoz, zebrásat!!!!!!!:D
(Nekem akkor van a szülinapom... :lol: )
El bírnám viselni, hogy a szülinapomra kapnám vissza a babát(kat) és maradna(nának) is velünk végleg!!!!!!!!:-)
bodza2005

Áginak talán megvan Grilli száma vagy Albiéknak. ????

Ági?????????? Hol vagy Kismami???:D
bodza2005

Kriszta gratula! Vigyázz a gyerkőcökre és magadra
Lányok tatán vagy Tatabányán nem tudtok olyan nőgyógyit ajánlani, aki nemcsak a lóvét nyúlja le, hanem foglalkozik is a beteggel? éppen nőgyógyot keresek, apánkon kívül nemnagyon találkoztam még jó emberkével...
Nóczi, szorítok!
Ági! remélem a lehető legjobban alakulnak a dolgok!
Katóc! Nem néztek még meg téged endorkibnológiailag? Kukkantsd mrá meg légyszia www.pcos.hu-t . ha ismered, akkor bocsi, de hátha találsz hasznos utalást.
Üdv az újaknak, jó kezekbe kerültetek az biztos, a kisebbik ( a csaj) a Dévai "gyermeke", 3. lombik ICSI....
Vendég

Evőgépecske! Zel!:D
Este kérek referátumot!:D
Remélem, minden ok volt!!!!!!!!?:D
Nem írtad, hogy Egér mindent szétrág-e???
bodza2005

Baboc!
Nem nyílik meg nekem. :x :x :x
Pusza
bodza2005

Bodzikám köszi a dicséretet a táblázathoz, remélem eligazodtok benne nekem elöbb jön meg mint neked igy ugy néz ki hogy nem leszünk együtt. :(

Nekem is hasba szuris injekció kell.

Mirci üdv neked, egy csomó vizsgálatot meglehet uszni fizetés nélkül mi pl az sztk-ba mentünk andrológushoz és ö adott véleményt. Apánk nem fogad el akármit hiába csináltattátok meg a családtervezőbe.

Szana44 neked is üdv sajnálom hogy elment a baba. Most mit kezdtek majd a lombikot?

Andi
zsembi

Bodza ,

Köszönöm, na látod erről írtam,ez a pozitív hozzáállás kell nekem!!!
Jó kis karácsonyunk lenne!
szana44

Zsembi,

Szia, még újra inszem jön decemberben,de lehet,hogy már november vége.Majd meglátjuk ,mit mond a Dévai.Remélem, mindent rendben talál és regenerálódtam testben-lélekben.
szana44

Tudod mit Szana!
Legyen már egyszerre csemeténk!!!!!!:D:D
Csatlakozz a sikercsapathoz (Veled együtt 7es fogat: Zel, Tatu, Zsembi, Kagyló, Kati, én és Te), akiknek most kötelezően zebrásodniuk KELL november végén, december elején!!!! :D :D :D Na és követjük azokat, akik beelőznek addigra... Yami, Hanyat, Cyprus, Beus, Noczi, akik már most belekezdtek a zebrásodás folyamatába.:D:D és akik már pocaklakókkal mászkálgatnak, Bébé, Albi, Február, Ági, Kriszta, Cseka.:D:D:D
bodza2005

Tényleg Ági hol vagy??????

Andi
zsembi

Szana44 akkor sok sikert kivánok hozzá. Hanyadik inszem lessz?

Andi
zsembi

Bodza,

Jól hangzik!!!! :D Sőt,nagyon jól!!!!Novemberben dönti el majd,hogy indulhatok november végén vagy csak decemberben.Én nagyon azon leszek,hogy bizonyítsam mehet a november !!! Jó lenne a 7es fogathoz csatlakozni! Van inszemes vagy mindenki lombik?
szana44

Zsembi,

A mostani lesz a második.

Köszönöm!
szana44

Minden van itt nálunk, zajlik az élet... :lol: :lol: :lol:
bodza2005

jaj, nem is meséltem :D:D:D
reggel mentem a metrón, felszállt egy mosolygós lány, az első fékezésnél mint egy nagy zsák zuhant bele az alatta ülő srác ölébe.. pironkodás, elnézést, apró mosoly..
megyünk tovább, lány leül a fiú mellé (szabadul hely) kinyitja az ásványvizét, leejti a kupakot, előrehajol érte, KIÖNTI a vizet :D:D és kigurul az almája a táskából.. ekkor már halk röhögés, nagy pironkodás, mindenki kárörvend (persze csak féligkultúráltan :D )
következő megállónál leszállna, feláll, fékezés UGYANÚGY beleesik a fiú ölébe majd onnan vissza a helyére.. óriás röhögés a metrókocsiban :D:D szégény lány csak néz maga elé nevetve, hogy na, ma úgy tűnik van valami a levegőben :D:D
azóta jó kedvem van :D:D
yamita

Sziasztok lányok!

Kriszta: így ismeretlenül is nagyon nagy GRATULA NEKED és a bébiknek is! Mindenképpen jelentkezz, hogy mi a helyzet Veled a továbbiakban. Most nagyon vigyázz magatokra! :lol: :lol: :lol:

7es fogat: szorítok Nektek a továbbiakban is nagyon!

Hanyatka, jelentkezz, ha hazaértél, hogy mi volt ma!

Nóczi: tök jó, hogy a tüszőcskék így összeszedték magukat! Drukkolok nagyon Neked is!

Cyprusról nem tud valaki valamit? Úgy eltűnt a kismamisodó csajszi :shock:

Mindenkinek nagyon sok puszi!

CseKa+Dani

Kép
cseka

Babóca, Lollok dokit ismered? Ő Tbányán és Tatán is rendel. Én hozzá járok, igaz, nem régóta, de eddig meg vagyok vele elégedve. Hasonló stílusa van, mint Apánknak. Határozott és szigorú. Nem olcsó, ezt hozzá kell tenni...
noczi

Hanyatka, hajrááááááááá!! Szurkolok a katonáknak, hogy ügyeseklegyenek! :lol: :lol:

Yamita, nagyon szorítok péntekre, hogy minden oké legyen! :D

Plümő, Mirci, Szana üdv itt közöttünk!

Mirci, én 39 vagyok, úgyhogy hozzám képest Te még gyerkőc vagy! :lol: :lol: Ügyeskedjetek a pároddal, aztán ha mégsem jön össze spontán, majd Apánk besegít egy kicsit. :D
A párom spermavizsgálatát először Dévainál csináltattuk meg, szerintem addig nem kell a Kopához menni, amíg nincs gond, s nálatok nincs, ahogy olvasom. Mi tavaly május végén voltunk először az Intézetben, és szeptember 1-én kezdődött az első lombikunk. Júliusban nem tudtunk volna kezdeni, Apánk augusztusban szabin van, ezért nem siettünk.

Szana, sajnálom a babódat. De majd most újult erővel elindulsz, mi meg nagyon fogunk drukkolni. :D

Fúú Csajok, ahogy olvasom, én vagyok csak egyedül parkolópályán. :( :( :(
katóc

Szia Cseka! :D Már a 27. hét!?!? Te jó ég, hogy telik az idő! Üdv Danikának, pocisimi, meg minden! :D
noczi

Yamiiiiiii!
Ez ISTENI! Úgy vigyorgok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Danikám!
Mondd meg a Zanyukádnak, hogy imádjuk!
Köszi Neki a drukkolást!!:D:D

Babó!
Tudtam, hogy Noczinak lesz ötlete! :D :D :D

Katócom!
Legalább Te szolidaritálsz velem (39;-).
Egyet se aggódj, mindjárt beindulsz, mint gép és minden szép és lyó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
bodza2005

Nóczi, a pénteki punkció Neked is biztos már? Mert akkor érted is szorítok külön. :D

Cseka, már csak 89 nap! :lol: :lol: :lol:
katóc

Bodzikám, február még olllllan nagyon messzinek tűnik most.
A korunk meg le van sz.....va.
Én lélekben csak 25-nek érzem magam. :lol: :lol:

(Fizikailag meg 70-nek, mert ettől a hülye időtől fájnak az izületeim. De most ezen is csak vihogni tudok. :lol: )
katóc

Sziasztok Drága csajocskák!

Köszönöm a sok drukkot meg a rámgondolást,annyira jó,hogy itt vagyunk egymásnak.Most kicsit szomorka vagyok :(
Kb. 1 órája jöttem meg apánktól,aki rossz hírrel fogadott,ugyanis nagyon kevés,800 ezer spermiumot tudtak kinyerni a sok millióból,mert valószinű,hogy valami gyulladás van a drágám szervezetében,mikroszkóp alatt enyhén piros spermiumokat is látott a Gyöngyi :(
Tudom,hogy egy babához,egy spermium is elég,de apánk azt mondta,hogy ez a 800 ezer kb. 1 petesejthez elég :(
Ma esti,holnapi,holnaputáni házasélet kötelező,valószinű mostanság van az ovuláció,mert mikor bekukkantott,jó sok méhnyaknyákot látott.

Kopa doktor tel.számát adták ide,fel is hívtam és nov. 15re kaptunk időpontot.Emiatt is tiszta ideg vagyok,mert ha ez nem sikerül,akkor lehet,hogy nem tudjuk nov.ben folytatni,ugyanis nekem kb. 10dike körül jönne meg és ha addig meg se nézik a zuramat,akkor mi van.

Ki volt már Kopánál???Vélemény,infók???

Yami,Nóczi megy a drukk péntekre!!!
Bodzikám neked is!!Akkor újra jó kis csapat lesz pénteken az intézetben :)
hanyatka

Babóca, én úgy tudom, hogy nekem nem pco-m van. Az endometriózis is egyfajta ciszta, csokoládé-cisztának is szokták hívni. Sajnos ennek mindenképpen egy újabb műtét lesz a vége, csak jobban örülnék, ha már lenne babám, mert akkor nem izgatna, hogy mennyit kell kimetszeni az ép szövetből. :?
katóc

Plümő! Üdv.itt,tök jó,hogy jöttél :)
Neked is megy a drukk péntekre!!!

Zsembi!Köszi a táblázatot,nagyon ari vagy,hogy máris beírtad a mai akciót :)
hanyatka

Hanyatka, mi voltunk Kopánál, ill. a Zuram volt. Aszonta, hogy szimpi volt és rendes.
Azért én csak drukkolok Nektek továbbra is, még semmi sincs veszve. :D
katóc

Köszi Katóc.
Yami!Jót vigyorogtam a metrós sztoryn :)Ez jól esett :)
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: