A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Emma - álom volt eddig? S most felébredtetek?
Vagy kicsi pogány gyereknek jobban ment minden?
Vagy csak ma extra nyűgös napot alakított ki, te meg nem tod hogy lesz a holnapi Ikeás nap, s ezért kicsivel idegesebb vagy?
Sebaj, elmúlik, kicsi idegrencer kell hozzá.
Na, menyek, pop-corn elkészült (hajrá plussz kilók), s azzal helyezzem magam kényelembe, a jobb cicit is gyötrés alá helyezni.

Kép
kissmanó

Emi! Írd ki magadból. Hátha akkor jobb. Hogy tudd a visszajelzésekből, hogy együttérző ez a kis csapat. Gondolod, hogy én nem szégyelltem még magam előtt is a sok szopis nyavalygásom? De ha nem kapok bátorítást, lehet menet közben feladom. Jó, nem bíztos, de azért marhára jól estek az itt kapott pozitív sorok.
Szal gondold el, milyen rég is volt, mikor egy kis csomagot hazavittél a szülészetről. Azok az idők elmúltak, a mostaniak is tovaszállnak. Nem lehet (pedig de jó lenne) állandóan fenékig tejfel ez az élet.

Kép
kissmanó

Emi! De mi kíváncsiak vagyunk Rátok. Lécci írjál magatokról. Ami a sok alvást illeti, én megvok győződve róla, hogy ebben az időszakban nagyon sokat nőnek a babák. Nálunk ez legalábbis így történt a fiúknál.
És gratula a 3 hónaphoz.

Emma! Ilyen nálunk is volt. :? Kitartás, csak átmeneti.

Robi!Nyugi! Azért nem olyan rossz a helyzet. Szerencsére Hencsi is ott van (valahol) a lyányban! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

azért dobok 2 képet
az első elcsípett mosoly:
Kép felülés: Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi! Tündéri Maja ezeken a fotókon is. Nagyon szép, lányos, formás kisbaba. Gyönyörű! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Manó, Roli még eladó! :wink: Bencét már lefoglalták a kis ovis csajok a csoportban, mindenki belé szerelmes, ő meg élvezi a figyelmet!

Hát a borgyűjtemény csak csodálható, eszét is vesztené ha valaki belekóstolgatna! És ez csak a fele, a másik felének még nincs tartója. Ebből a felső 3 sor csak tokaji aszú, olyan is van ami már 40 éves!

A házról kívülről inkább nem tennék képet, az még erős renoválásra szorul, majd jövőre, amikor a tetőtér is beépítésre kerül! A konyháról csak azért nem tudok még képet tenni, mert elvitték a gépet, és még nem raktam fel a szám.gépre a képeket róla...

nem is tudom ki dícsérte a fiúk szobájának festését, talán Emi? Ez a párom kreativitását dícséri, "bosszúból" találta ki, amiért a lányka-szoba nem teljesen olyan lett, mint amilyet megbeszéltünk! nem gondoltuk volna, hogy ilyen jól fog kinézni, mindenkinek nagyon tetszik! Még a festő szomszédunk is elámult, hogy ez milyen jó ötlet! nem copyright, bátran használható! :wink: :lol:

Köszi az energiákat mintha hatnának, kezdek kicsit jobban lenni! most azt hiszem bealszom kicsit!

KépKépKép
dikó1

Dikó! A 40 éves Tokajit mikorra tartogatjátok? :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

hmm. Akkor ráhajtunk Rolcsira. Plussz pár év nem árt azoknak a Tokajiknak, majd max a gyerekek is kóstolgatnak belőle.
Amúgy te bírod azt a gyűjteményt, hogy nem ihatsz kis fincsiségeket?
Akkor a teljes gyógyuláshoz még sok-sok ++++++++++++++ küldök.

Emi: kis aranyos husi Maja.

Kép
kissmanó

na, alakul a púpos gyerek: tegnap a jobb cici 60-60-70-60 mennyiségeket volt hajlandó leadni. ma reggel volt egy 160, most pedig már elhagyta a 70-et, s még adakozik.

Kép
kissmanó

Megjöttünk a dokitól. Megdícsérte Samut, hogy milyen értelmesen néz :lol: 5780 gr, 62 cm, szépen fejlődik. 4 cm-t nőtt egy hónap alatt és 520 gr hízott. Nem sírt, amikor adta be neki a szurit akkor nyekkent egyet. A fityma huzira azt mondta, hogy amennyit enged annyit szabad, meg is mutatta.
Rohadt sokat kellett várni, mert a betegrendelésen sokan voltak, úgyhogy én szépen bementem a terhes tanácsadóba szopiztatni :lol:
torolve_20131003125716

A nyálazásra, szájba mindentre azt mondta a doki, hogy ez már a fogzás kezdete de nem jelenti azt, hogy ki is bújik.
torolve_20131003125716

Gratula Samesznek a leírtakhoz.
Meg neked, hogy leleményes voltál és megtaláltad a szopika módját.

Kép
kissmanó

Manó! Én baromira elfoglalt nő vagyok!!! 2x is megnéztem, mert a lényegig nem jutott el a szemem, annyira gyorsan vetkőzött a hapsi.Na, megyek vissza dolgozni. :lol: :lol: :lol: Van ott tejcsi, mondom én! :D

Gurgi! Ügyesek vagytok! De a holnapi naptól ne várjál sokat. Inkább kellemesen csalódjál. :D
Egy hónap alatt 4 cm és 540 gr nagyon jó. Jól van Samuka!:D
(Gáborkám 10.30 óta még mindig alszik.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Megjöttünk a szemészetről. "Csak átmosták", de a szondát nem kellett leküldeni, mert átjárható volt. De úúúgy sírt a Drágám. :cry:

Rita, legalább a fitymahuzira egyet mondtak.

A budaörsi Ikeában, hol van az étterem? :roll: Emeleten? Lift megy oda, mozgólépcső, sima lépcső..?

kispiskóta

Zsú pontosan nem tudom megmondani hol van az étterem de tuti van lift.(másfél éve voltam utoljára itt és ugy emlékszem pont ott van a liftnél az étterem)

Bridzsi

Kép
esztora

Manó
A holnapi miatt nem izgulok, mert:
ha minden kötél szakad kihagyjuk
mivel mindenkinek 3 hós gyereke van, mindenki megért mindenféle helyzetet
A keresztelő miatt aztán izgultam ezerrel, de ez Zalánt nem hozta ki cseppet sem a sodrából
Tényleg egész nap sírás van!!!!!!!!!!! Én is a fogára gyanakszom! 7 hetes kora óta nem produkált ilyen kegyetlen sz@r napot!!!!!!!!!!! Az a legrosszabb, hogy ha felveszem, akkor is üvölt!
Idegeim megtépázottak :x

Kép
Kép
emma1976

Mano! Orulok, hogy alakul olog. Ugyi vagy. Ma mar nekunk is tobb a tejcsi. Tegnap mar meg voltam ijjedve.
Ja! A babak januar-februar-marciusiak voltak.

Emi! Gyere!!!!!!! Legalabb magatokrol irj!!! Hianyzol!
Maja gyonyoru. Nagyon edesen mosolyog es szepen ul! :D
A Pekip (Prager-Eltern-Kind-Program) lehet nem jo kerso szo, mert ez nemet rovidites, talan Prager alatt lehet: prager csoport vagy nem is tudom.

Emma! Pihit neked is es Zalannak is.

Esztora! Jobban vagy? Nem vagy mar ideges? Nyugi energiat kuldok!

Diko! Gyogyenergiak tolem is mennek!++++++++++++
Jo a borgyujtemeny!
Nekem tetszett a szoba, de mar nemtom, hogy elkuldtem-e, mert egyszer meghalt a babanet, mikor irtam ezt.
molkata

Gurgi! Ugyesek vagytok!!!

Zsu! Szegeny Marci, de jo, hogy nem kell szondazni!

Mi holnap megyunk oltasra.
molkata

A Budaörsi IKEA-ban is pont úgy van az étterem rész, mint a másikban. Gyerekek ikea-ja után.

Tücsi!
Miért ne várjak sokat? A szurira gondolsz, nyügősség, stb?
Majd meglátjuk. :roll: Azt mondta a dokika, hogy ma este nézzük meg, hogy lesz-e hőemi.

Ha hőemelkedése lesz akkor sajnos nem fogunk tudni menni de egyébként megyünk és ha minden igaz Zsuzsi is jön velünk Pankával.

Álmos vagyok, mosnom kéne + ezt-azt csinálni de aztán irány a Brendon.
torolve_20131003125716

Kösziköszi, büszke vagyok Csirifiszkióra, hogy nem sírt.

Huu viszont képzeljétek volt ott egy kislány..1-2 éves, borzalmas volt, asszem vmi bibi volt nála, mint aki kissé "gyogyi" + hiperaktív..néha őrjöngött is kicsit, dobált mindent, egy anyukát iszonyatosan fejbe dobott a cumisüvegjével, ami üvegből volt..sztem vmi gáz lehetett nála. Sajnáltam nagyon és nem lehet könnyű a szüleinek pedig nagyon szép kis pofikája volt. Egyfolytában halandzsa szöveget nyomott, kicsit ijesztő volt szegényke :(
torolve_20131003125716

Hencsi!!!
Bogid tisztára olyan, mint Robi a képen..nem semmi a hasonlóság de hát végülis az apukája :lol:

Zsuval ugyan már beszéltem de puszika Marcikának!!
torolve_20131003125716

Kata köszi jobban vagyok!nem is ideges voltam csak utálom az ilyen dolgait (amugy 1/2 1 kor került ágyba 1/2 5kor meg kellt :lol: )

Zsú mostmár minden rendben lesz Marci szemével!
Gurgi Nyunyika még csak nyügös sem volt az oltástól ezt a 3 hóst azt hiszem mindenki könnyebben vette!

Bridzsi

Kép
esztora

szegény Marci :( :( de legalább van öröm az ürömben (szonda)

Kép
kissmanó

na, én végül úgy döntöttem, hogy megvárom az oltástól a 6 hetet. már 4 lejárt, marad 2, aztán megyünk csajszinak alakulni

Kép
kissmanó

na jó, 80-nál bezárta az adakozó csapot. de így is alig vagyok 2 fejés után a vasárnapi teljes mennyiség mögött.
mék more milket enni

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Éjszakánk megint jól sikeredett, Bálint 22-6.30-ig aludt. Úgy örülök, remélem a csoda nem két napig tart, na de nem is háromig.... :wink:

Délelőtt aludtam Bálinttal 2 órát, hát igen...aki éjszaka legény, az nappal aludjon, hogy bírja a következő éjszakát :wink: Igaz, Ckat ?!

Bálintom most kint alszik az erkélyen, nem volt kedvem sétálni menni, olyan gáz idő van. Szerencsére a kis drágám beéri az erkéllyel is, amint kitolom, már alszik is.

Manó, gratulálok a sok tejcsihez!!!! Te egy hős vagy!

Esztora, Zsú: én is úgy emlékszem, hogy az Ikeában a lift mellett van az étterem az emeleten.
Jó lenne, ha holnapra egy kicsit jobb idő lenne, ilyen szomorkás esőre álló időben nekem nincs kedvem menni sehova. De bízzunk a napocskában....

Gurgi: Örülök, hogy minden rendben volt a dokibácsinál. A szuri miatt pedig irigykedem, hogy túl vagytok rajta, és ilyen simán ment... Mi egy hét múlva megyünk,de én már előre izgulok.

Emi: Maja édes kis manó, egyem meg átalussza a napot...a kis szundi... :wink:

Hencsi: csatlakozom a többiekhez, Bogi tiszta apája!!! Basszus (bocsi) ilyen hasonlóságot még nem is láttam szülő és gyermek között.

Dikó: gratulálok a szép új házatokhoz. Merre laktok Isaszegen?

Megyek, mert még most fogok ebédet készíteni. Cukkinit sütök sörtésztában.....pikk-pakk meg van, és imádom :D Legalább valami jó is történik velem... persze a családomon felül! Elég ramaty kedvem van, a nyakamon vannak a vizsgák, tanulni meg nincs időm, energiám....ez a tény, nagyon beárnyékolja a hangulatomat, s ezzel együtt a napjaimat.

Mentem....

Móni

Kép
Kép
moni1973

Dikó! Még több +++++++++++++ Gyóóóógyulj meg!

Emi: Maja nagyon édi, cuki kis hurkái vannak! :)

Manó! Áruld el a titkod, hogy csinálod?? Nekem teljesen stagnál a tejmennyiség..

Gurgi! Samu igazi kis hős! Egy kis szuri meg se kottyan! :D
Jut eszembe, a kecskerutát te teában vagy csepp formájában fogyasztottad?

Móni: hogy van az a cukkini sörtésztában? Esetleg küldhetnél belőle! :)

Kép

Kép
monccs

Képzeljétek, amint írogatok és olvasgatok, gyermekem hasra fordult!! :D (jééééé és nem üvölt hason fekve!)

Kép

Kép
monccs

Monccs: karikára vágom a cukkinit, és panírozás helyett sörtésztába forgatom. Sokkal gyorsabb így, és szerintem nagyon finom.Ha kész lesz küldök :wink:

Móni

Kép
Kép
moni1973

Csajok, Ringató érdekel valakit? Én azt hiszem benevezek Danival, ha betölti a 4. hónapot. Biztosan jó lehet.

Kép

Kép
monccs

Gurgi! Igen, az oltásra gondoltam. Remélhetőleg Samuka is -mint Marci- jókat fog aludni. Nálunk iszonyat nyűgösség volt utána, na meg a hőemelkedés ami elvileg vele jár. Ráraktuk Gabó homlokára mi is a láz monitort-Dorkáékhoz hasonlóan- és így mindig láttam, hogy hol tartunk. Szerencsére csak hőemelkedés volt, nem láz és fél nap alatt elmúlt. Puszi az oltás helyére! :D

Zsú! Örülök, hogy túlvagytok az átmosáson. Cseppenteni kell a szemecskéjét?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Samu egy hőőőős!!! :lol: És egy hősnek dukál egy új bébjárgány!!! Szerintem nem lesz semmi az oltástól! :wink:

Marcipán le se száll anyájáról, a drága ahogy leteszem síííír!!! Így nem teszem le. :D

kispiskóta

Monccs, gratula a hasraforduláshoz! Jó gyors volt a legényke!!! :lol:

Tücsi, nem kell csepenteni, semmit nem kell vele csinálni. A tali nekem ezen a héten nem jó.

kispiskóta

Zsú! Marcikának is puszika és sok-sok simike. :D

Monccs! Te se add fel! :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Zsú: Köszi, most hátat fordított nekem, és alszik. :)
Tetszik a karácsonyos vonalzó! Még 62-őt kell aludni. Azért remélem többet alszik addíg, már ami a nappali alvásokat illeti.. :)

Kép

Kép
monccs

na, azt hiszem az éhség volt a fő ok. Nyomi anyuka megpróbált 3óránként etetni, de baba 2-2 és fél óránként éhes. Ezért nem megy az alvás sem, mire szopi után másfél órával beszundítani, már megint éhes. 3 hós bumm, vagymiaszösz.

3 HÓS ADATOK táblában a következők szerepelnek:
Henchy, Mütyürke, Szivvi, Emi, nenoke, Pillangó, Dorka, Esztora, Gurgi, Zsú, Bori, Egcsi, Tücsi,Brigi, Lidikóka
Ha vki már írt, de nincs itt, akkor elkerülte a figyelmemet, bocsi, kérem újra. 1 hét múlva lezárom a dolgot, és közzéteszem a táblicskut. Addig még várom az adatokat. (Manótól, Kineranditól, Katától hogy csak párat említsek)

Kép
Kép
emma1976

Tudjátok mi történt?Na jó mutizom: Kép Kép Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

köszi a dicséreteket!

amúgy nincs ám semmi bajom, csak olyan plötty vagyok :)

háát, nem újdonság már, lányom megint szunyál! most épp rajtam, szóval mai nap eddig kb. 2,5 óra ébrenlét volt :?

OFF
Dikó, talált, én említettem, állatira tetszik az a fal! agyaltam is hogy mi melyik szobát csinálhatnánk meg így! :wink: :lol: csak nincs 2 üres fal egymás "mellett" mindig megtöri egy ablak, de látom a másik képen nálatok is, szóval nem akadály! lágyabb, halvány színekkel akár nappaliban is el tudom képzelni! vagy hülyeség? :?:
ON

ügyi Samu, Marcinak pedig sok pusza!
ja és Móninak +++++++++++++++++++++
és bocsi ha kihagyok vkit! :oops:

holnap nekünk is szuri 1045kor :cry:
ma 3 hónapos :lol: :lol: :lol: öreglány! :D

lynia-

ahogy nézegettem Nyunyi is rendesen el van eresztve pofazacsival! :wink:

szépek a keresztelős képek! :D

és Bogi totál Wladek! :wink:

jaaa, és bejön a játszóvár is, kár hogy nekünk nincs kertünk :(

lynia-

Emma, Marci is két óránként kér enni!!!! Pont tegnap kérdeztem, hogy Más babája is két óránként eszik vagy csak az enyém, de úúgy szopik, mint aki még nem evett! :roll:

Monccs, mi az a Ringató?

Hemej gratula a hátra forduláshoz!!!!

On Mesekvíz 60%, ennél több nem megy.OFF

kispiskóta

Hemej, azt azért áruld el, hogy nem pisil mindent össze? Marci pelenkázás közben mindent összepisil, nemha leraknám bárhova.

kispiskóta

Emma:Valamikor jövö héten megyünk dokihoz.Majd akkor küldöm.

Kispiskóta:Köszi :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Zsú: Olyan babacsoportok vannak a Ringatóban, ahol mondókákkal, dalokkal ilyesmikkel "szórakoztatják" a babákat. Korcsoport szerint. Nézd meg az oldalt: http://www.ringato.hu

Kép

Kép
monccs

Na, mit találtam:

http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=710

Monccs, nézem!

kispiskóta

Sziasztok!
Megvagyunk ám mi is! Jajj de kár, mi?
Csak itt volt a tesóm, kipöccintették az állásából, aztán itt nézett am helyeket.

Na az alvás az valamiféle gerillaakció volt, mert sajnos rosszabb lett, mint volt. Visszatértünk a 2és fél-3 óránkénti kajára...Éjjel is nappal is..És megint sokszor fáj a pocak, szegénykém nyögdécsel nagyokat. Már a pukit is úgy szüli meg hosszas erőlködéssel :(

Nagyon jók a képek!! Nekem az uramról nincs nagyon picikori, rólam majd keresek.
Nagyon várom a talit!!! Akkor a 1/2 11-11 közötti érkezés jó???

KépKép

KépKép
szivvi

Hemej
WOW, de ügyi! marci után megvan a 2. kis fordulóbajnokunk :D
Nálunk még sehol nem áll az ügy. de 4 hónapos koráig próbálom ezen nem izgatni magam :D

4kor elaludt. Ha úgy lesz, mint eddig, akkor van még 10-15percem :D

Kép
Kép
emma1976

Andi! Nemtom, mikor változnak a szemek. A hivatalos az 1 év, ha jól tudom. Meg nemtom, visszafelé pl. lehet-e változás.
Hencsi! Nálunk kb 2 hét telt el az oldalrafordulás, és megfordulás között.
Esztora! Ádám pont a 2 hós oltást vette könnyedén, és a 3 hós akasztotta ki.
Monccs! Mi „járunk” (már 1x voltunk) Ringatóba(n)! Múlt héten sztem írtam is. Holnap is megyünk (mer’ az közelebb van, mint az ikea, és onnan nem kell rohanni a szurira). Gratu az átforduláshoz!
Hemej! Beninek is gratula!!! Ügyimanó!
Lynia! Cupp az Öreglánynak!
Vendég

nálunk a 2 hós volt katasztrófa!

Szivvi dehogy kár! :wink:
én is nagyon várom a holnapot!(kifogytam az Ikeás papucsból) megprobáljuk hogy befér-e a járgány?

Bridzsi

Kép
esztora

mtücsi: Nem adom fel (míg egy darabban látsz..) :)

Bori: Bocs, de nem emlékeztem. Hova jártok, és milyen? Vagy már ezt is írtad? Visszakeresem..

Asszem off:
Móni: Gáz a kérdés: sörtészta hogy készül?

Kép

Kép
monccs

Monncs: az azért túlzás, hogy minden fejésnél minden cici 10 ml-vel adjon többet. De tényleg ne nézd, fejjél nyugodtan, s be kell jöjjön. Pláne ha more milkezel is. de azt 1-2 korty vízzel vedd csak be, s 20-30 percig ne igyál semmit (én nem is eszem, valószínű homeós bogyóként kezelem inkább)

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: