A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hááát drágáim kezd a hormonos vérvétel egyre jobban aggasztani. De majd megoldjuk valahogy. Az a gáz, hogy felénk nem mindenhol csinálnak ilyet. Vagyis a "helyi" kórházban nem, meg azt hiszem, Kaposváron sem. Így a hormonok miatt vagy Pécs, vagy Pest. De ha ez kell, hát ez kell.
A szurival kapcsolatban mákom van. Simán beadom magamnak. Amíg pociba kell. Anno az elsőnél taknyom-nyálam folyt egybe, úgy bőgtem, aztán most aug.-ban a lombiknál az utolsó szurinál bőgtem, mint a a szamár, hogy végre vége. De nem lett, mert a beülti után is kellett még egy utolsó. De az már mindegy volt akkor.

Bodzám! Amikor kérdezted akkor pont túl voltam egy bazi nagy tányér karalábé levesen. Most pedig lefojtottam a maradék gumicukival. :lol: Mániás gumicukis vagyok. Ja és most még lefekvés előtt gondolkodom egy tálka pudingon. Csokis-puncsos-mazsolás és babapiskóta is van alatta. Így reggelig talán nem veszek éhen.

No megyek is. Jó éjt mindenkinek. Holnapra gyűjtöm az erőt. Komolyan izgulok, mit fog Apánk mondani.

Pusza:

Kép
Kép
Kép
zel

Yó reggelt csajszikák!

Hogy telt a hosszú 7vége,sikerült pihizni???
Mi szombaton elmentün Pécsre,jól telt,bár az idő nem volt az igazi,de ettől függetlenül jókat sétáltunk,Villányba borozgattunk,zsíros kenyeret ettünk meg házi rétest :)
Sajna hétfőn délelőtt hazajöttünk,mert 1kor mentem apánkhoz,aki kicsit elszomorított,mert kétséges volt a mai inszem,ugyanis vártunk még egy tüszőt,hogy hozzáérjen a másik kettőhöz.
De ma reggel jó hírt kaptam,mert mindhárom majdnem egyforma méretű és 2kor mehetek vissza a katonákért :)

Képzeljétek,ahoz,hogy ma 2kor tudjak menni (mert azért én nagyon bíztam benne,hogy ma mégis lesz inszem)kénytelen voltam volt 8ra beérni melóba,így 6:40kor már ott toporogtunk a drága jó Zurammal,hogy tuttira elsők legyünk és sikerült :)

Ma újra összejött a kiscsapat,Nóczi,Yami és a hamarosan új tagunk is,aki Andi67 lesz :) Tudjátok őt meséltem pénteken,hogy milyen kis aranyosak voltak a férjével és,hogy be fog jelentkezni a fórumra
Várjuk szeretettel !:)

Hát nagyjából ennyi, így reggeli beszámolóként.
Sok puszi nektek! :wink:
hanyatka

Bodzi,Tatu,Zel szorítok nagyon,hogy kezdhessetek nov.ben!!!
Cyprus!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Nóczi,Yami!Remélem ma ti is jó híreket kaptatok! :wink:

Beus!Ti mikor kezditek?

Katóc,Szépem,Manóka!Jól vagytok?Milyen volt a 7vége?

Beber!Pistikéd zabálnivaló kiskrapek :)Büszke is lehetsz rá!!!

Cseka,Február!MInden rendben,növesztgetitek a pocakot???

Kriszta!Mi van veled????????????
hanyatka

Hanyatkám!
Jaj, de jó kis hírek!!!!!!!!!!!!!!!
Délután gondolok Rád!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Szuper, hogy ilyen klassz programot csináltatok hétvégén!!!!!!:-)
Mi nem mentünk ilyen "messze", de azért kirándultunk egy kicsit a Pilisben. Van egy aranyos kis vendéglő Pilisszentlászlón, ott vacsiztunk.
Pusszantalak!

Yamika!
Minden rendben, ugye?!!!! :D :D :D

Noczi?:-)
bodza2005

Hihi! 1xre írtunk! :lol: :lol:
Remélem, így lesz és zajos zebrasikerrel zárul a kis akciónk!!!;-)
:D :D
bodza2005

Én is remélem Bodzikám!
Köszi,hogy gondolsz rám.Már nagyon hiányzol!!!
Pusszanat
hanyatka

Sziasztok!

Nekem jól telt a hosszú hétvége, bár ma nagyon rossz volt felkelni. Olyan álmi vagyok! :(
Tegnap elkezdtük a szurizást, nagyon ügyin adja be a férjem, nem is érzek szinte semmit. Én valahogy nem merem beadni magamnak. :oops:

Kovácsné Kati: a méhszondát a mensi 1. vagy 2. napján csinálja meg, mert akkor nyitva van a méhszáj. Nem fájdalmas, bár nem is kellemes. Egy kis fém fejű valamit helyez fel a méhedbe és szétnéz vele, és közben mindenféle koordinátákat diktál az asszisztensnek. Tényleg egy perc sem volt az egész. Azt hittem sokkal jobban fog fájni, de nem. Lehet hogy azért, mert előtte (pár órával) bevettem egy cataflamot, mert nagyon fájt a hasam. Szóval ne félj, én is azt hittem sokkal rosszabb lesz. Egy a lényeg, hogy ne ugorj meg, mert akkor baj lehet belőle. Nekem azt mondta, hogy lehet csúnyákat mondani, kiabálni, bármit, csak ne ugorjak meg. :D

Krisztával mi van???? Aggódom érte, remélem nincs semmi baj, és mindenkinek újságolja a jó hírt és ezért nem jön.

Ági, örülök, hogy jól vagytok! Ne aggódj, biztosan minden rendben van a pocidban!

Hétfőn voltunk fent Apánknál, mert le kellett adni a tájékoztató papírokat (nem várhatott péntekig), és találkoztam Yamitával! Ők a tájékoztatóra mentek. De ahányan a tájékoztató előtt a váróban volt, én annyi embert életemben nem láttam Apánknál egyszerre. Mi szerencsére gyorsan végeztünk, mert csak letanúztattuk a papírokat, odaadtam Ágikának, és már jöhettünk is el. Pénteken megyünk legközelebb, akkor lesz uh. Kíváncsi leszek hogy hogy nőnek a petikék. Remélem a jobb oldal is összeszedi magát és abban is nőni fognak. Kicsit el vagyok keseredve emiatt, mert abban csak nagyon-nagyon kicsiket látott Apánk uh-n. A bal oldalon nagyobbak voltak. Csak van egy olyan gondom, hogy a bal petefészkem kicsit el van bújva a méhem mögé egy vakbélgyulladás következtében (hála az akkori házidokimnak, aki nem küldött el 2 évig sebészetre), és feladtam a leckét Apánkank, hogy kiszedje onnan a tüszőket. Azt mondta hogy nem tudja hogy fogja onnan kiszedni, úgyhogy jó lenne, ha összeszedné magát a jobb oldalam. Hát ez van, úgyhogy kicsit el is vagyok keseredve emiatt. És még kabalám sincs ami szerencsét hozzon. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bea
beus77

Aranyos kis Beuska!
Pedig van kabalád!!!!! Itt vár Téged!!
Pénteken mész, ugye? Akkor elviszem Neked.
Én 11.30ra megyek. Pusza!!!
Hajrá jobb petefészek!!:D:D:D
bodza2005

Jaj Beus!Ne keseredj el,pénteken tutti már sokkal jobb lesz a jobb oldal is.És tudod,hogy apánk milyen ügyes,biztos kivarázsolja a bal oldaliból is azokat a tüszőket.
Tudod,csak pozítivan!!!! :wink:

Ági!!!Jelentkezz ha megjöttél apánktól!Remélem minden a legnagyobb rendben van!
hanyatka

Yami,Nóczi!Tessék jelentkezni! :wink: :lol:
Andi67!Téged is várunk!!!
És azt a lányt is aki ma a 2.volt és ő is inszemes! :) (ne csak olvasgass,írj is) :lol:
hanyatka

Drgága Bodzám!

Igen, pénteken megyek, de korán reggel uh-ra. Én 11.30-kor már tuti nem leszek ott. :( :cry:

Bea
beus77

Ágica!??? :D :D

Kriszta!???:-)
bodza2005

Jóóóó reggelt!

Hanyatka:
szegény Apánk még 1 hosszú hétvégén sem pihen, örülök, hogy mégis megcsinálják ma az inszemet. Szupi, hogy tudjátok folytatni és nem kell várakozni hónapokat.

Yamita:
gondolom már túlvagy rajta, kérjük a beszámolót, eredményeket-:))

Krisztaaaa: remélem semmi baj??????

Most olvastam, h K-Európában több az abortusz mint a szülés

:cry: :cry: :cry:

Anikó
tatulány

sziasztok
Nagyon sokan írtatok. :oops: :shock: :oops: :oops:
bodza2005
Köszönöm szépen, de én be tudom adni magamnak az injekciókat. Bátor ember a párod, az enyém soha nem adta be nekem, legfeljebb az ampulla tetejét törte le. :lol:
A tűt Áginak írtam. Azt a rengeteg szurkálást nem vállalnám be amire járt. Azért kérdeztem tőle más nincsen amire elmehetnék, és nem kell tűknek kiállni belőlem....(olyan lennék mint egy sünike). :lol:
Megkérdezhetem, hogy neked mennyi az FSH-d? Nekem 32 évvel 8,4 volt. Éppen ma néztem meg amikor kezdtem máshol az inszemet, lombikot akkor voltam 29 éves. Az FSH meg 8,9. Akkor nem is romlott semmit sem. Mert apánk azt mondta a koromhoz képest sok. Nagyon bele kell húzni neked is. Megkérdezhetem, hogy miért kezdted ilyen sokára? Szerinted meddig lehet nekünk válalni a kezeléseket, hány éves korig?
Kovácsné Kati
Én is úgy csináltam a vérvételt ahogyan te leírtad. Csak elégé a padlóra küldött apánk. Meg kis kérdezte miért nem tudtam akkor felhívni amikor megjött? Hát azért mert nem voltam még akkor hormonon. Tuti elküldött volna anélkül. Lett volna fogamzásgátló szedés. Most meg decapetyl lesz.Most látom te még szondára mész, na arra tényleg minnél hamarabb kell menni. Apánk szereti ha ömlik belölünk. 1-2. nap.
Tatulány
Igen, jövő hónapban kezdünk. Mesntruáció előtt egy héttel kell mennem. Ha jól emlékszem 7.-én. Már időpontot is adott, nem is kell hívni csak ott kell lenni. Ha jól emlékszem a decapetyl nem fogamzásgátló,,,,, mert úgy láttam a táblázatban, hogy az lett hozzám írva. Vagy nem jól emlékszem?
beus77
Jó sokan voltak apánknál hétfőn. Egy darabig le sem tudtam ülni. Szerintem az oktatásra voltak sokan. Meg páran voltunk stimulálásra. Utánam még egy valaki jött. Képzeld el mindenki a párjával volt, csak én mászkáltam ott egyedül.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Noczi

Várjuk a jó híreket!!!!
Ági
Remélem ma is megnézel minket. Jól vagytok?

kagyló

SZIASZTOK!

elnézést kérek mindenkitől akire a frászt hoztam. Megvagyok! Ja, vagyunk :D
Pénteken ugye koncertre mentem és egész nap nem voltam gépközelben, szombaton meg elutaztunk. Mondanom kellett volna Cyprusnak, hogy írja meg a híreket, de izgultomban elfelejtettem.

Hát apánk először jó szokásához híven a frászt hozta rám, mert hogy miért ilyen nagy a hasam... És nem azzal kezdte, hogy gratula kismami, hanem elkezdte sorolni a számokat, mekkorák a petefészkeim. Na volt nagy seggre csüccs... De aztán csak rázendített a számolásba. Kettőig meg sem állt!!!! :D :D :D És készített nekem egy szép fotót két szép foltocskáról :D :D :D
A harmadik után még kutakodik majd hétfőn, nehogy méhen kívüli legyen, de az is lehet hogy bújocskázik a kis huncut. meg az is hogy nincs.

Szóval volt nagy örömködés! Aztán jött a fekete leves: szigorú diéta (sótlan, kevés fűszeres hús + párolt zöld), max 14 kiló hízás, 3 alma naponta. Mivel Jóuram is ott volt, jól megjegyezte a dolgokat és szépen kiveszi a kezemből a finomságokat :cry:

A köhögésem talán múlóban van, kaptam olyan fújókát, amit lehet terheseknek is használni. Konkrétan sz@r íze van, nem is tudok annyit fújni vele, amennyit kellene, mert bokákolok tőle... Inkább nem erőltetem. Ja Dufalakot is kaptam, hogy az milyen vicces! Lassan átkeresztelkedem Fionára... Tudjátok: böfög, röfög, fingik :D :D :D (már bocsi ha kissé naturális voltam)

A hétvégén csak pihi volt, furcsa is , hogy ma már dolgozni kéne. Ráadásul benneteket visszaolvasni sem kis meló... :-)

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK az izgulást, gratulációt, meg mindent!!!

Most menek, majd jelentkezem!

ja a citromok jól vannak! narancslébe téve meg is tudom inni őket! :)

Kriszta
dobsakriszta

Beus:
ne izgulj pár nap alatt is sokat nőnek a tüszők, a jobb oldaladban is, Apánk meg majdcsak kivarázsolja valahogy.

Kagyló:
sztem nem az életkor határozza meg, hogy meddig vállalnak stimut, hanem, hogy menni az FSH érték.
Ez jelzi, hogy mennyire működik a petefészek.
Legtöbbször én is egyedül szoktam menni...konkrétan talán 3x volt a párom.....a lombikot leszámítva persze.

Kriszta: GRatulálooook!!! azt jelenti, hogy ikrek??? Apánk jól rádijesztett, de mindegy lényeg, hogy vannak babák.
Megszabja a max. hízást???

:shock: :roll: 3 alma mire kell? vitamin? semmi szénhidrát? :shock:

Anikó
tatulány

Tatulány
Tudom,hogy így van. De azért érdelene, hogy mennyire rossz az enyém... :oops: :oops:
Bocsika egy kicsit padlon vagyok!!!

kagyló

Tudjátok mi lett volna felírva?!
Puregon, merional, fostimon, Clostilbegyt. Eddig jutottunk, mielőtt döntöttünk. Gondolom jó húzos az ára....

kagyló

Fú, Kriszta, Te igazán nagy disznócska vagy!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez kész!!! Annyira k.jó!!!!!!!!!!!!! Bocsánat!!! :lol: :lol: :lol:
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bodza2005

Kriszta ! GRATULÁLOK

manoka
manoka71

Sziasztok!

Hu annyit irtatok nem győztem visszaolvasni, mostmár lehet hogy nekem is jegyzetelnem kéne. :D

Kriszta már ugy aggódtunk nagyon nagy gratula már át is szineztelek a táblázatban. :D

Kicsit most engem is megijesztettetek ezekkel a pete méretekkel.
Nekem eddig mindig fogigátlós stimum volt igy egyformák voltak.
Én belehalok ha most különböző méretüek lesznek és azért fog leállitani Apánk. :(

Zel neked jo mert te anyit ehetsz amenyit csak akarsz Yamival együtt.

Hanyatka akkor neked már mennek a babaragacsok.+++++++++++++

Yami,Noczi,Ágikám gyertek beszámolni.

Bodzim neked mikor kell megjönnie novemberben?

Andi
zsembi

Sziasztok Csajok!

Megjöttem én is, jót pihiztünk. Bár Hanyatka, a tiéddel nem ért fel, de én már annak is örülök, ha a párom itthon van velem. :D

KRISZTAAAA! Vedd úgy, hogy virtuálisan popsin billentettelek! :lol:
A frászt hoztad ránk, ilyen többet ne csinálj!!!!! :shock: :D
Nagy gratula a babákhoz, vigyázz magatokra és ne hagyd magad ijesztgetni! :D :D
Fiona....ez nagggyon jóóó! :lol: :lol:

Tatu, az alma azért is jó (a vitaminokon kívül), mert rendben tartja a beleket, ami ugye nem egy hátrány a terhesség alatt. :roll: Továbbá azok a kismamik, akik naponta esznek almát (főleg az uccsó harmadban), így megelőzhetik, hogy a babánál allergia alakuljon ki később.

Beus, ne izgulj, Apánk roppant ügyes petelevétel terén. Én mindíg a cisztáim mögé rejtem őket, és baromi ügyesen ki szokta szedni. :D :D Szurkolunk neked!!

Yami, merre vagy???? Te is régen írtál már. :D

Pusszantalak benneteket!

Ja! Beber, Pittike beszarás a képeken. Ahol kilóg a nyelvecskéje....hát azon könnyesre röhögtük magunkat a Zurammal. :lol: :lol:
katóc

Katóc ha van cista akkor is megszokta csinálni a lombikot?
Már csak azért is kérdezem mert a barátnöm az 1-es nöire jár és szórakozik a doki vele huzza az idöt a cista miatt mert most is talált neki 1et és mondta hogy kérdezzem meg Apánkat hogy ö csinál e ugy.

Andi
zsembi

Kriszta!GRATULAAAA!!!
hanyatka

Kagyló, én sosem tudom, hogy mennyi az FSH-m, de most megnéztem egy korábbi összefoglaló lapomat.

Mikor tavaly indultunk, 38 évesen 7,27 volt, akkor dünnyögött is valamit Apánk. Most meg 39 évesen 8,29. Fogggalmam sincs, hogy ez jó vagy sem, de Apánk most nem szólt semmit.

Egyébként szerintem sem a korod határozza meg, hanem majd a leletek. 42-43 évesen is lehet még próbálkozni, ha a leletek jók. Sőt! Az uccsó lombikomnál volt egy nőci, aki 47 éves, a második lombikos gyerekre gyúrnak (az első most 5 éves), 10 petesejtet szedtek le tőle. Mondjuk nem volt mindegyik jó, de azért ez nem semmi, még ha csak a fele marad meg, akkor is.

Úgyhogy fel a fejjel, ne keseregj! Igenis lesz nekünk babánk!!! :lol: :lol:
katóc

De azé egy kicsit meg leszel dorgálva,hisz a frászt hoztad ránk.Már reggel apánknál beszéltük Yamiékkal,hogy lhet rossz híreket kaptál és padlón vagy.Már nem tudtunk mire gondolni.Ejnye-bejnye.
Na de minden jó,ha a vége jóóóó.És ez nagyon jó.
Egyből 2 babó és lehet,hogy 3???
Hétfőn újabb Uh???

Zsembike!Köszi a ragacsokat,délutántól már jöhetnek ezerrel :)

Katóc!Örülök,hogy nektek is sikerül pihikézni:)

Kagyló!Fel a fejjel,nem szabad padlón lenni.
Lehet,hogy hétfőn találkoztunk???Mikor voltál???Én délután.
hanyatka

hanyatka
9 körül értem oda, és 12 előtt jöttem el. Nézelödtem hátha valaki beszélget, de senki. Képeket meg nem kaptam a múltkoribuliról így senkir sem ismerek. :( :oops: :roll:

kagyló

Zsembi, nekem is mondogatja, hogy műtét kellene, de én nem szeretnék műtétet. Már volt három, nem akarok több csonkolást.
Ezért lesz most ciklusfelfügesztés három hónapra, és aztán a következő lombik.
Egyszer nagyok voltak a ciszták, és a mensi előtt három nappal csinált egy cisztapunkciót külön, és úgy kezdtük a lombikot. Most legutóbb nem voltak nagyok, és a punkciónál azzal kezdte, hogy leszittyózta a cisztáimat, 6 petikét tudott leszedni.

Azért nem a jó a ciszta, mert úgy viselkedik, mint egy hősugárzó, és az a betapadás szempontjából nem szerencsés. Állítólag.
Tehát nem fogom megúszni a műtétet, de azt a végéra hagyom. :?

Én azt hallottam, hogy az I-es nőin amúgy is szeretik húzni az időt. Nem tudom, hogy miért nem lehet csinálni valamit. Ha van ciszta és ki kell venni, akkor vegyék ki. Ha nem kell, akkor meg kezdjék el. Nem minden ciszta tűnik el magától, tudom én. Szerintem váltson a barátosnéd intézetet. Lehet, hogy Apánk is azt fogja mondani, hogy ki kell kapni, de akkor végre történik már valami, és nem csak az idő múlik feleslegesen. :) Nem bírom a tötyögést!! :roll:
katóc

Zsembi
Ne féljél, nem azért írtam meg, hogy mindenki arra gondoljon, hogy most nála lesz ilyen. Ha akartam volna én is indulhattam volna, csak nem volt bátorságom, és Apánk is azt mondta így lesz a legjobb. Veled biztosan nem lesz ilyen próbléma. Nyugodjál meg, te is tudod mindenkinél másabb a lombikolás.Bizzál a petikékbe!!!!
Lesz ebből babóka!!!!!
Megkérdezhetem, hogy meddig húzodik el a decapetyles leállítás? Vagy neked fogis volt?

kagyló

Kagyló:

FSH értékek:

Az FSH az ovarium stimuláhatóságát mutaja.Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelő, 10-13 nehezen stimulálható, 13+ nagyon nehezen stimulálható. A PCO-sbetegek kivizsgálásakor az FSH/LH arányt is nézik. Ez az arány normálisan kb. 1:1, ha az LH értéke magasabb, a PCO diagnozisa valószínű.

Bodza:
disznócska :D :D :D :D :D :D jót röhögtem, én is aszittem különben, h baj van Krisztával azé hallgat

Hanyatka: lassan készülhetsz a randira :D

Zsembi:
nyugi, nekem is különböző méretűek voltak, de sok nagyobb volt és pár kisebb....Apánk majd ügyesen változtat a gyógyszerezésen ha baj van, ezért kell 2 naponta járni

Zel: éjfélkor pudingozol? De jó Neked, rajtad biztos nem fognak a kg-ok.

Anikó
tatulány

ÁÁÁ,akkor én még nem voltam ott :( 1kor értünk oda és ott voltunk 4 utánnig :(
Volt egy csajszi,aki egyedül volt és hirtelen azt hittem,hogy te voltál.Na de majd legközelebb :wink:
hanyatka

Katóc köszi megmondom neki, igen sajnos már több embertől hallottam a barátnömnél 1 éve nem történik semmi de hiába dumálok neki hogy hadja ott.

Kagylókám köszi hogy nyugtatsz nekem kéne téged, én Marvelon fogigátlót kaptam nagyon utáltam 1 hónapig szednem kellett brrrr.
Léleksimit küldök neked.

Tatukám neked is köszi remélem hogy nem lessz semmi probléma már kezdek izgulni.

Andi
zsembi

Kagylókám átküldöm neked a képeket nem tom te miért nem kaptad meg.

Andi
zsembi

Juj lányok,fél óra múlva indulok Apánkhoz és akciózunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó lenne,ha célba érnének a katonák,3 szép petesejt vár rájuk,vagyis remélem :wink:
hanyatka

Sziasztok!

Hanyatka, én vagyok a mai ezüstérmes:-) Gyorsan beregisztráltam. Kikkel beszéltem ma reggel, akik fórumózók szintén?
Nálunk az inszem nem ma lett, még nőni kell az ovinak egy kicsit, lelassulatak a hosszú hétvégén a nagy pihenésben:-)

Mindenkinek hajrá!!!!
plümõ

Hanyatka nagyon drukkolunk :D

Plűmő üdv közöttünk jó helyre jöttél érdekes ez a név. :)

Andi
zsembi

Zsembikém
Sajnos senkit nem láttam hétfőn. :( De azért köszönöm szépen.
Pedig sokan voltunk, ülöhely egyáltalán nem volt.
Ágit, kispintyet megismerném. :lol:

kagyló

Extra drukk Hanyatkának!

Zsembi, egy elrontott becézésből kerekedett a nevem :-)
plümõ

Kagylókám nem baj legközelebb jönnöd kell a talira.

Én most lelépek kicsit du jövök addigis drukk mindenkinek.
Szép napot.

Andi
zsembi

Táblázatot még beszurom. TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Na végre Kriszta!!! A frászt hoztad az emberre! Annyia örülök, hogy minden rendben van veled/veletek! Nagyon vigyázz magatokra és pihizz sokat!!!

Hanyatka megy a drukk!!!! És persze mindenkinek!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Bea
beus77

csajok, reggel óta olvasom vissza a csacsogásotokat... Tudom, megérdemlem, ha már ilyen sokáig nem jelentkeztem.

Remélem mindenki fellélegzett a babók hallatán! :D köszönöm a sok gratulációt!

Biztosan én vagyok figyelmetlen, de mi ez a lúgos víz dolog? Az olyan mint a pí víz?
Beber Pistike már most kész pasi, nem csoda, hogy mindenki odavan érte, én is!!! Meg kell zabálni! A sérója pedig fantasztikus lett! :D
Barbi én is sírtam örömömben, aztán meg beszélhettem a babóknak, hogy a mami örül ám, csak a sok feszkót vezeti le picit.
Ági én is sorozatfüggő vagyok, a Jóurammal együtt. Most pl a Stargate-t nyomjuk. Jericho első évad pipa. :D Amit én imádok és nagyon hiányolok az a Férfi fán terem. Jobb mint a Sex és NY, pedig az is szupi!

Eszembe jutott közben, hogy apánk kérdezte mennyire volt pozitív a teszt, én meg mondtam hogy nagyon, mert alig csepegtettünk rá már látszott is a zebravonal rajta :) mire ő: na akkor biztos nem egy gyerek van :) :)

Kagyló az FSH nálam is magas volt, de már nem emlékszem az eredményre.
Zsembi a táblába írd be lécci, hogy 32, Tata, 2. lombik, 2 babó

Egyébként nem akarom nagyon újságolni majd csak a 12. hét után, mert ugye addig semmi sem biztos és nagyon kell vigyázni rájuk. Már így is sokan tudják, mert a lombikról ugye a barátnőkkel szoktam beszélgetni... Így most megállás nélkül hívnak, hogy mi van máááááá???? :D

Az almás dolgot Katócom megválaszolta helyettem, allergia ellen van. De egyébként is jó, mert ugye one apple a day keeps the doctor away :lol:

Hanyatka, nagyon szorítok neked!!!!
Nóczi remélem minden okés lesz!
Ági téged meg nagyon várunk ide ma!!!!

megyek pihenni, mert kőkemény a hasam a sok üléstől....
Puszi
Kriszta
dobsakriszta

Nem is mondtam, hogy voltam szombat reggel vérvételen, prlactin ellenőrzésen, és 12,2 lett az eredménye!!! Úúúúúúgy örülök!!!! Csak attól félek, ha továbbra is a napi fél bromót szedem, akkor nagyon le fogja vinni, és akkor az lesz a baj. Aztán lehet hogy rosszul gondolom.

Bea
beus77

Én is voltam szombaton a nyirőben!!! :lol:

kagyló

Mikor voltál?? Én 8 előtt pár perccel értem oda, és akkor éppen senki nem volt, de mire kijöttem, már volt 2 nő (ha jól vettem ki akkor anya-lánya, de nem biztos)

Bea
beus77

Beus
Amikor én oda értem láttam anya és lányát. Még mondta a csajszi, hogy menjek nyugodtan már volt. 8 óra után pár perccel...Azért gondolom mert a párom vitt el, és 7:15-kor indultunk itthontól.

kagyló

Sziasztok Lánykák!

Kriszta, na hála a jó égnek, hogy végre előkerültél! Nagy hurrá a babóknak! :D :D :D

Mindenkinek köszönöm a tüszőérlelő drukkokat, működtek! Kettő még összekapta magát, úgyhogy most így négy van, bár még mindig kétséges, hogy a két óriástüsző kihúzza-e péntekig. Plusz van egy kis nemkívánt hasűri lötyim, csak hogy ne legyen minden fenékig tejfel (nem mintha eddig az lett volna :lol: )... Pedig, esküszöm, eszem a húst! Napi fél kiló lecsúszik, mást nem is eszem szinte... A fene sem érti ezt...

Most megyek, elteszem magam vízszintesbe. Tüszőkímélő üzemmód, tudjátok. :wink:

Mindenkinek drukkhegyek! Hanyatkának Mount Everestnyi! :wink:
noczi

Noczi

Kép
Kép
Kép

kagyló

Helloo,,
itt vagyok véégre.. (eddig rohangáltam)

Kriszta GRATULÁLOK! :) igen, már aggódtunk hanyatkával.. :(

plümő, hát sziiiia, én vagyok a szöszi rövid(ebb) hajú, a kopasz palis :D
velünk, minden rendben, végül pénteken lesz a pungi, apánk azt mondta gyönyörűek a tüszők, maradjon is így ;)
fú, ma is jó sokan voltak.. de a hétfő vezet.. ja, laza KÉT órát vártunk a tájékoztató kezdésére...már kezdett lincshangulat kialakulni... :twisted:

hanyatkám GONDOL-GONDOL-GONDOL!!!! (ráád) :D:D:D

noczi, vigyázz magadra, meglesznek azok a széép nagy tüszők! ;)

andi67 gyere-gyereeee :D

beus, deee jóó, hogy jók lettek az eredmények!!! :) szuri megy ügyesen??
jaj, én meg úgy örülök, hogy a mai tüszőrepesztőből kérhettem olyat amit magamnak is be tudok adni.. :) (utálok kórházba szaladgálni) éjfééél. gondoljatok rám! (ja, tatukám-bodzim tündérek vagytok, hogy gondoltatok rám, végül mégis péntek.. akkor is kérek gondolást :P )
mindenkinek puszi..akinek nem írtam annak is ;)
yamita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: