A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

OFF

Tavaly március 15-ére Édesanyám meghívott minket. lemondtam, mondván ha zavargások lesznek, nem kívánok 6 hónapos terhesen szambázni Pesten. Erre 13-én jött egy hakni, a díszelőadáson kellett játszani a Művészetek Palotájában. Lemondani nem szabad semmit az én szakmámban, mert akkor többet nem hívnak. Ígyhát mentem. Anyunak persze nem számoltam be róla, gondoltam úgyse tudja meg.
Erre pont úgy ültették fel a zenekart, hogy egyenesen benne voltam a célkeresztben, míg Miniszterelnökünk elmondta mondandóját. Ez még mindig nem lett volna baj, hiszen Anyunak nem igazán éles a látása, de mivel egy kis falu oszlopos tagja, kb. 20 ember hívta fel, hogy a lánya élő egyenes adásban a tévében!... egy hétig nem állt szóba velem, mert Hozzá nem mentem haza, de a célkeresztbe beállok. Aztán meggyőztem, hogy én aznap este a világ legjobban őrzött helyén voltam.

ON
ckat

Kép

Blanka! Neked szól a dal! :D
ckat

Emma: szépek vagytok!

Tücsi: ha nem lenne gyerekem, felajánlanám segítségem erre a hétre. Kitartás!!! Mi decemberben maradunk majd itthon pár napra :( . Már most sajnálom magunk. Régen (gyermektelenül) ilyenkor összejöttünk a csajokkal nálunk, jéger, fagyi, minden ami tilos és néztük a sex and the city-t... 8)
Más: még régebben írtad, hogy hullahopp karika helyett hastánc. Régen (...gyermektelenül ...ismét :D ) hastáncoltam. Most is kipróbáltam, de tejjel teli mellel nem igazán nyerő. Szerintem szoptatás ideje alatt így hogy "hastáncolni" nem tesz jót, inkább nevezzük úgy, hogy tornáztasd a csípőd. (így az arab zenéim és a török diszkó cd-t az apasztó bulira tartogatom 8) )
ckat

Manó :)
Ügyes vagy! :) Klassz a játszóvár és Grétu édi. :wink:

Ckat :)
Szilikon :lol: Én is beállok a sorba 8)
Zongorás kép király!!!! :D

Kata :)
Hova fogtok járni? Ezen valahogy átsuhantam. :roll: Mindenesetre tényleg nagy szó, hogy meg tudtad dolgozni a németeket. :D

Vettünk kengurut! Felébred törpeember és ki is próbáljuk. Remélem szeretni fogja. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Manó!
Hatalmas Gratula, nagyon de nagyon büszke lehetsz magadra!
Gréti is nagyon kis ügyi, szerinted Bogi hogy kezdte?
Nem így mint Gréti, mikor hasra fordítottam befúrta az arcát a pelenkába és ordított torkaszakadtábol!
Csak egy kis gyakorlás kérdése, még egy amit én csináltam az elején, leültem az ágy szélére, és Bogit a combomra fektettem hasra, de úgy hogy a feje ne érje a combom, az álla alá raktam a kezem, és mindíg egyre kevesebbet kellett tartamon a buksiját.
Próbálgasd!

Ckat!
Igen a szájpenész a szájba van :lol: .
Nagyon édi a zongorás Bors!

Kata!
Nekem is Andi ötlete tűnik jónak, én már próbáltam, igaz tápival, de nem sokat bírt ki, mondjuk akkor meleg volt.

És akkor egy esti fürcsi előtti hasalós Bogi.
Az érdekesség az, hogy Robinak van egy ilyen képe, mikor pici volt, direkt azért fényképeztük így le Bogit, hát, kiköpött Robi, csak Boginak van fülbevalója, meg a háttér más. :lol:

Kép

Léptem alvadni, holnap én is rákattanok a fejőgépre, rohamosan csökken a tejcsim... :cry:

Szép álmokat Mindenkinek!
Egcsi, szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Nem tudok aludni....a családom minden tagja szunyál ezerrel, én meg képtelen vagyok elaludni....bezzeg délután, olyan álmos voltam, azthittem leesik a fejem...erre most :shock:

Ckat: édes a kis "vejem", reggel megmutatom Blankának a képet, biztos tetszeni fog neki. :D

Hencsi: ma nekem is kevesebb a tejem, nem tudom miért?! Pedig az elmúlt hetekben nem volt gond, volt elég...azt nem mondom hogy tartalékra is futotta, mert annyi azért nem volt, de Bálintnak elég volt. Erre ma, megint 2x pótolni kellett :? Így aztán én is jobban ráálltam a fejésre, pedig úgy nem szeretem....

Kata: várjuk a beszámolót! Egyébként meghallgattam Egon előadását, édesen gagyarászik. Tündér. Bálintkám is nagyon dumál újabban, imádok vele beszélgetni ilyesmikről, hogy egő, egő... meg hogy hő...hő....

Gurgi: Samesznak drukkolok holnap, hogy ne fájjon nagyon az a fránya szuri.

Na lépek, próbálkozom az alvással...jó lenne, mert amilyen szerencsém van Bálint felkel 2-3 óra körül, én meg kész leszek. Tegnap 22-05 ig aludt, ez nálunk eddig rekord, de őszintén remélem, hogy egyre többször megismételjük majd. :wink:

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Hali!

Ez hihetetlen: mostanában nem tudok elaludni, egy hete kb. este 9 fele elkezdek "pörögni". Éjjel 2 óra körül szoktam szoptatni és utána robbanok le úgy, hogy tudok aludni. Lehet hogy a szülés utáni hormonhiányosság kezd megszünni és jönnek vissza rég nem látott hormonjaim???? Van még valaki, aki nem tud aludni, pedig a gyereke leamortizálja????
ckat

ckat: még Te is itt?! Miután elköszöntem, elolvastam a mai híreket. Gondoltam visszanézek, bár őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy még van itt rajtam kívül valaki. Nálam is hasonló a helyzet, este képtelen vagyok elaludni egy pár napja, reggel meg alig tudok észhez térni......
Most viszont már tényleg megyek, és próbálkozom az alvással, mert holnap már egyedül leszek Bálinttal, és nem lenne szerencsés ha anyukája olyan kómás lenne, mint pl. ma is volt.

Ckat, neked is jó éjszakát.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Igen, itt.... én már egy hete kómában nevelem a fiam...
ckat

igazából 0 óra 53van, nem 23.53...csalafinta ez e babanet.
ckat

'reggelt!
Tök zombi vok. Ja, Mónihoz és Ckathoz képest a különbség annyi, hogy este is meg reggel is zombi vok.

OFF
Hétfőn azt hittem lezártam a telefonom ébresztőjét álmomban. Tegnap reggel azt hittem nem hallottam meg. Na, de ma reggel mit csináltam? Galád telefon, szűk 4 hónapos, s máris szét..ssza az agyam. Be van állítva a tanév minden szünetmentes napjára, hogy 6:20-kor csengessen. Erre a héten sztrájkol. Pedig kiírja, hogy 6:20 ébresztő. Hát szétidegeli az agyam. Ezentúl állíthatom be a síma ébresztőóra funkciót minden este. Grrrr.
Köszönöm a saját személyemnek címzett dícséreteket. Remélem tudom folytatni a tegnapi termelést.

ON

Hencsi. Oké, tom, minden baba pelenkába fúrva kezdi a hason fekvési mutatványt. Térdre pakolva meg kicsivel jobban bírja, de csak azért, mert akkor ha leteszi a fejét nem a térdem kell lássa kizárólag, hanem néz szanaszét körbe-körbe. Úgy meg nem zavarja annyira. A büdös igazság az, hogy nem is sokat pakolom hasra, annyit bukik símán is, tegnap is napközben három rendben boázta úgy le magát, hogy át kellett öltöztetni.
Léptem, cumisüvegek, mellszívó épp kifőződnek, mennyek vessem magam alá a macerának.

Kép
kissmanó

Jó Reggelt!

Drukkoljatok ma megyünk szemészetre. Már most gyomorgörcsöm van, aludni se bírtam, pedig kiscsaládom még huny.

Rita, mai szurihoz, drukkkkk!

Babakocsi mosási project jelentem sikerült. Nem ment össze a huzat, nem színeztem. Ismét a régi pompájában ragyog. :lol: :lol:

Ja, More MIlket állítólag már Dmben is lehet kapni.

Lehet írtátok, de a tali, hány órakor lesz?

kispiskóta

Zsú: drukkhegyek indultak. reménykedjünk, hogy okés lesz.

Kép
kissmanó

csajok!
megjelent webáruházban a more milk 60 db-os kiszerelésben 6474 ft + 1480 ft szállítási költség. ez szerintem csúcs ajánlat. meg megjelent még csomó hely ahol kapható, kukk a boldogmamára akit netán érdekel

Kép
kissmanó

bocs, azt hittem a nagy kiszerelésről van szó, a 120-asról.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Tegnap este 2x írtam a hsz-mat, de mind2x elszállt. Szóval Kata után én is megerősítem: döglődött a Babanet.

Zsú! Marcika nagyon meg akar nőni! És az étvágyához egy szavunk sem lehet. És persze anya is ügyes (meg szerencsés), hogy ennyi tejcsit tud gyártani.
A mai szemészethez nagyon szorítok Nektek, de főleg Marcikának. :wink: Zsú! Te iszol Laktoherbet vagy vmilyen szoptatós teát?

Manó!!!!! Ugye, hogy sikerül! Mondtam én, hogy azok a korábbi mennyiségek nagyon is bíztatóak...... Na, csak így tovább!!! Ügyes vagy, hogy nem adtad fel.

Ckat! Zongorista kis kollégánknak nagy pusszantás! Nagyon édes!!!! :lol: Reménykedem, hogy ez alatt az 1 hét alatt minden rendben lesz. Amúgy a szomszédokra számíthatok, de köszi szépen, nagyon aranyos vagy. Neked is pusszantás érte. :lol: Hastáncból akkor csak csípőlejtéseket csinálj, akkor kisebb amplitúdóval rezegnek a cickók is. :D

Hencsi! Már éppen kérdezni szerettem volna, hogy kire hasonlít jobban Bogi. Tényleg szép hosszú kiscsaj! :D

Egcsi! Meggyógyultatok? Mamádék jól érzik magukat? Milyen programjaitok vannak? Nem kérdezek túl sokat? :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kati: nemtomhun olvastam, hogy frissen kifejt anyatej szobai hőmérsékleten 6 óra, hűtőben 24 óra, fagyasztóban 6 hó.
Szerintem ha van éccakai termésed, ami a hűtőben állt, azt nyugodtan kis jégakukkal körülölelve viheted, nem muszáj fagyasztottat vinni.
De teszel belátásod szerint.

Kép
kissmanó

Tücsi, Laktoherbet iszok két naponta, és őszilevet (ezért sem fogyok). Volt olyan nap, hogy semmit, akkor se vettem észre változást, de biztos, ami tuti alapon iszom.

Ckat, a fiad zabálni való. Az a kép a zongoránál, de megnyunyorgatnám!!!!!!!!! Ő is szeret így ülni? Mert Marci kiharcolja magának, egyfolytában ülne. Ha az ölünkben van és belekapaszkodik az ujjunkban simán felhúzza magát.

kispiskóta

Tücsi - hát az önbizalmam hétfő este nagyon a béka hátsója alatt volt. DE a more milk itt figyel, nem hagyhattam csak úgy porosodni. s ha meg szedem, hát akkor várjak is eredményt. s az nem késik, ma reggel 1/2 7-kor cicizett a drágám a balból, s másfél órára rá (akkor jutottam leüléshez) kijött 75 ml. Azóta meg a jobbot dögönyölöm, amiből tegnap reggel 40 perc alatt 60 ml jött ki, míg most 20 perc alatt 160. szal ollan, de ollan hepppppi vagyok. s remélem a dícsőség nem száll fel az agyamba.

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Bors nagyon edi! Kis zongoramuvesz! :D

Mar keszulodom, 9.re megyunk. Egon alszik, nemsokara ebresztem, meg jo lenne, ha enne is. Nem biztos, hogy sikerul, mert ilyenkor, van hogy 10-11-ig is huzza a lobort. Azert, remelem fog enni.

Mano! Ugy csinalom. Ugye, en azt remeltem, hogy a termoszban, melegben is kibirja, de azt megsem merem. Biztos lesz ott lehetoseg melegiteni.

Na, en is nehezen alszom el, tegnap ejfeltol, 1-ig forgolodtam, aztan talan elaludtam, tobbet nem neztem az orat.
Most bezzeg, birnek meg aludni.
Asziszem ma mar egy kicsit tobb tejcsi. Jaj, ne kiabaljam el.

:roll:
molkata

Zsú, jó hogy írod ezt az ülés dolgot. Én nem díjazom nagyon, de kölke erőlteti. Folyamatosan ülni akarna, ami persze nincs engedélyezve, csak apró adagokat. Az este csak szóltam, hogy "gyere baba" s már felém kapta a fejét, fogta is meg az ujjam s indult a felhúzódás. Pedig épp a gatyómnak magyarázott előtte.

Én lüke. Azt hittem, hogy a kicsi (hmm - na jó: óriás) Borsunkat megdícsértem, hogy milyen korán kezdi a csajoknak dalolászát. Lehet kérni róla naponta képet? Olyan aranyosakat pakoltok anyája és apája :wink: Télleg egy jól sikerült lurkó. Kíváncsi leszek majd a tesóra, tesókra.

Hencsi: aszongyák az okosok, hogy Grétu rám hasonlít. Na, majd ha apa elmondja hun vannak a gyerekkori fotóim, akkor megkuksizom igazuk van-e a rossznyelveknek, s majd szkennelek be képet, döntsétek ti is el. Bár én azért óriás hasonlatot nem látok. Télleg: csinálsz egy montázst Bogiról és a Robi akkori képéről egymás mellett? Anno egy barátnőm készített egy ilyen összevágást, anya, apa gyerekkori képe s mellette a fiacskájuké. Hát apája ha akarta sem tudta volna a kölket letagadni. A különbség csak annyi volt, hogy a huszonéves kép fehér-fekete volt.

Kép
kissmanó

bacca meg, hogy hull a hajam. ülök a monitor előtt, és símán a szempillámra huppan két hajszál. ez már kicsit gázos.

Kép
kissmanó

Mokata: Pekiphez gratula!!! Majd írj róla! Szerintem kérdezz rá, hogy ott meg tudod-e oldani a szoptatást, vagy a cumisüveg melegítését.

Emma: még több képet kérünk!

Manó: Grétu nagyon ééédes! A tejcsihez meg gratula! Ugye, hogy csodák még vannak! :D Kerti játszóvár nagyon állat, ügyik vagytok!

Ckat! Talira jönnöd kell, ha apjuk nem ad kocsit, akkor megoldjuk, szólj! (Na nem adok egy BMW 5-öst, de valami fuvarfélét bevállalok! :lol: )
Látom a vér nem válik vízzé! Zongorista fiatalember. Már előre lestoppolom a jövőben születő lányomnak! :lol:

Szilikonosokhoz csatlakozom! Keressünk valakit, aki a csoportos generálra kedvezményt ad nekünk. Tuti vállalnák egy páran. :lol:

Éjszakázás: én speciel este elalszom, de 1 körül felébredek, és nem tudok elaludni. Ráállt a szervezetem, hogy zombi üzemben is lehet működni, akkor meg minek aludjon? :D

Kép

Kép
monccs

Manó! Ne haragudj, de jót nevettem, ahogy elképzeltem, hogy a hajad mintegy behavazza a szempilládat.. Tényleg bocs, tudom, hogy ez neked nem jó..

Kép

Kép
monccs

Zsú
Tali: fél 11 - 11 között gyülekezünk az étteremben
Drukkolok mára, nem csodálom, hogy alig aludtál!

Ckat
de jó ez a kép! A kis zongorazseni:) Megmondom nagyon őszintén és sokáig azt hittem, hogy a Bors az a beceneve :oops: Még nem hallottam, de nagyon tetszik!!!

Virrasztó csajok: én 9kor bedőlök az ágyba, és szegény uramat lebeszélem az egyéb testmozgásokról :)

Manó
látod, akinek a halálhírét terjesztik (tejcsid) sokáig fog élni! :D

Teszek még képeket. Nem haragszotok ha sok lesz? Azért próbáltam jól lekicsinyíteni!
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
emma1976

az ülés és tv nézásről ennyit :lol:
Kép

mindent elkövet hogy az legyen amit ő akar

Bridzsi

Kép
esztora

nézás=nézés

Bridzsi

Kép
esztora

Na hellóka,

Esztora: csúcs ez a kép!

Ckat: Bors nagyon komolyan ül a zongoránál!

Csatlakozom a "műcicitide" táborhoz! YES!

Szivvikém: mi a helyzet minden okés?

Manó: te olyan kitartó szuper nő vagy, hogy megérdemled a mennyiséget, még nagyon sokáig, és én szívből drukkolok, hogy így legyen!

Zsú: 11 körül lesz a találkozó.

Na megyek mert miniterminátor anyát akar!

Andrea
Kép
kindernay

Esztora!!
Ezt nem hiszem el, Samesz hasonlóképpen néznéééé a TV-t, eszméletlenül rá van mozdulva de nem engedjük persze néha elkapja és kegyetlenül tekergeti a fejét, hogy lássa, majd megzabbantjuk olyankor (is). Nyunyival kezet foghatnak, édes pofám de drágaa! :lol:

Zsu!
Köszi a drukkot, nektek pedig nagyon szorítunk a szemészethez! Biztos minden rendben lesz és Marci hamar túl lesz rajta, utána pedig remélhetőleg egy életre elfelejti.

Tücsi és a többieknek is köszi az oltás drukkot.

Most alszik a kis drága. Hát ez az éjszaka nem volt a legjobb de nem is a legrosszabb de sztem vagy felborult kissé a bioritmusa vagy a frontok vagy passz :shock:
Jó pár napja rengeteget alszik napközben.
Felébred, eszik, játszik és már nyüszög, hogy álmos és alszik is.
A felébredéstől az alvásig max. 2-3 óra telik el.

Ckat!
Bors már zongorázik. A kis zseni, nagyon édi.

Minden babóca csudiszép!

Tücsi!
Kérhetnék a huncut Gáborkáról fotót?! :lol: Annyira bírom ahogy néz.
Ja és lenne egy kérdésem: ugyebár Gáborka nagyon jól alszik éjszaka. Nappal mennyit alszik???

Nálunk nincs összefüggés azzal, hogy nappal sokat alszik akkor éjszaka keveset és fordítva..
Samura szinte semmi nem jellemző amit a könyvek írnak. háhá. Nincs semmi szabály a kis lurkóra. :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Kinderke!!

OKé, nyomatom majd, hogy milyet vettünk.
torolve_20131003125716

a tükörben látszik Dobó Kata lehet ezért tekeredik?
Köszöni a dicséreteket!
most ő is alszik de mivel 3/4 órákat alszik csak napközben lassan ébred és megyünk pelenka turára.

Szivvi merre jársz?biztos még alszotok!
hogy alakulnak az éjszakák?

nálunk jobbak mert az 1órás evést kiváltjuk cumival,mivel kb 2 percig eszik csak ilyenkor szerintem nem is igazán éhes (ha az lenne nem aludna vissza még legalább 2 órára)

Bridzsi

Kép
esztora

Ckat, Esztora, halálosak ezek a képek! :lol: Henchy, kérünk Apáról is bébiképet, hogy össze tudjuk hasonlítani Bogit vele!

Manó, édesanyák mintaképe, nagy-nagy gratula, és a héten kicsikarom férjemből a jordán infókat, csak falaztunk, meg nagy munkálatokban voltunk most a hosszú hétvégén.

Emma, jók a képek! Nekünk most vasárnap lesz a nagy esemény. Nem sírt Zalán, amikor lelocsolták? És amúgy lehet Zalán névre keresztelni, vagy kellett választani olyan nevet, amihez van szent is?

Kép
nenoke

Ja még azt akartam kérdezni azoktól, akiknél nem alussza át a baba az éjszakát, hogy mit csináltok, ha bealszik szopi közben? Metr Dávid félálomban van végig, és 5 perc után bealszik teljesen, persze ez nem elég neki, ezért, míg nappal 3-4 óránként eszik, éjszaka ma is óraműszerűen ébredt 1-3-5-kor, aztán meg fél 7-kor. Fel kéne ébnresztenem, amikor bealszik? :?

Kép
nenoke

Esztora: ez csúcs.
Emma: részemről sok kép jöhet. Imádom őket. Tündérbogyó a te Zalánod is.

Kép
kissmanó

Nenőke - OK:
Dávid cumizik? Ha esetleg igen, próbálkozz cumival éccaka, lásd fenn.
Léptem, oskolás gyereket gyűjteni.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Zsú: drukk a szemészethez!

Gurgi: nektek meg az oltáshoz!

Emma: nagyon szépek voltatok a keresztelőn!

A zongoraművész Bors meg egyszerűen csúcs!

Manó: gratula a tejcihez! Csodák márpedig vannak! Csak így tovább! Nagyon csúcs a játszóvár!

Hemcsi: Bogi kis tündérbogár!

Kata: beszámolót majd kérünk! Ügyi voltál!

Én is zombi vagyok. Máté megint óránként jött, hogy takarjam be, Már komolyan gondolkodom egy hálózsákon neki! :roll:

Tudna nekem valaki segíteni, hogyan lehet eljutni a b.örsi ikeához? Nem igérem, hogy megyek is, de hátha mégis :lol: Olyan jó lenne!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

úúúúgy bírom. gyerekem kezdi használni a 2 kezét. egyikben van a zörgő, s másikkal is meg akarja fogni. olyan cukimanók ilyenkor

Kép
kissmanó

Manó!
Szuper! tejcsitejcsitejcsi

Hu de kíváncsi vagyok mennyit fog mutatni a rendelőben a mérleg.
torolve_20131003125716

Gurgi - olvasom néktek oltás. Cupp Samesznak az oltás helyére.

Kép
kissmanó

A hétvégén Ati visszafejlődési ugráson ment keresztül Kép Kép
torolve_20131003125716

Brigi, Manó köszike.
torolve_20131003125716

Nenoke
De, mikor leöntötték, eltört a mécses! De gyorsan megvígasztalódott.
Nem lehetett Zalán, mert nincs olyan szent :) Tamás lett apukája után :) (de ez csak a keresztlevélben van említve, semmi hivatalos okiratban)

Kép
Kép
emma1976

reggelt
nem tudtam visszaolvasni bocsika :oops:

béb a karomon lógóba, nyála a földig ér...ha megyünk valemerre húzzuk a nyálcsíkot :lol: :lol:

ma kapjuk a 3 hós szurit :? nem vagyok feldobva ettől, a 2 hóstól 2 napig üvöltött :shock: :(

zalán állandóan ülni akar a pihiszékből erőlködik fel, a szopispárnából is, ha az ölünkbe vesszük akkor is :D ééédes!

aki mostanában szurit kap annak++++++++++++++++

pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gurgi: :D Atihoz....
Drukk Samunak az oltáshoz... milyen gyorsan telik az idő.

Zsú: nektek pedig a szemészethez!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Újra eltűntem, beteg volt a család... :(

Erre tegnap én lettem szarul... még ma is csak döglődök, valaki gyógyítson meg!!!!!!!!
Nekünk is oltásra kellett volona ma mennünk, de így nem tudom elvinni, nem mintha nagyon hiányolná a szurit!

Olvasom lesz megint tali, mikor, és hol?

Képek nagyon arik, mint mindig, Borsot imádom! :wink:

na megpróbálok visszaolvasni, mert eddig csak ezt az oldalt néztem, majd még jövök!

KépKépKép
dikó1

Kinderke!
Köszii
torolve_20131003125716

Gurgi! Változó, hogy Gábor mennyit alszik napközben. Van amikor alvónapot tart. Ilyenkor sokat eszik, de ritkán (általában 4x) és 1/2-1 órás fentlét után 3 óra alvás következik. De ma mérem és holnap megírom. Milyen babakocsit néztetek ki?
Fotó: sajnos hiába fotózom nem tudom felrakni a hálóra, mert apa pc-jén van a szerkesztő program. Ezen a gépen nincsen és én a program telepítéséhez nagyon fű vagyok. De ígérem, hogy ha mesterem hazajön, rakok fel képeket. Amúgy élőben is találkozhatnánk ám! Akár még a héten is. :D Ez Zsúra is vonatkozik!!!!

Szoptatós tea: én már csak esténként iszok egy filterből készítettet. Rettenetes, hogy mit művelt velem. Az utóbbi időben már azt hittem, hogy egyszercsak mint egy sugárhajtású rakéta felszállok. Aztán pá Föld!:lol:

Nenőke! Nem irigyellek benneteket az éjszakáitok miatt. És hányszor esztek egy nap? Van javulás az egy hónappal korábbiakhoz képest?

Esztora! Nagyon jól sikerült ez a fotó is! Drága kis érdeklődő Nyunyika!!!:D

Emma! Nagyon jól sikerültek a keresztelői fotók! Zalán kire hasonlít jobban? Még mindig előttem van az a kép, amikor pár hetesen a bébihordozóban szundikál. Ahhoz képest már nagyfiúsodott ő is. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Andrea, végül bújik a fogacska vagy sem?Nálunk is olyan nyügi van, nyálazik és mindent nyom be a szájába..
Kérdés: fogbújásra semmi homeobogyó nincs?

Nenőke, szerintem ha belealszik, nem is igazán éhes,lehet csak odabújni vágyott. Nálunk ritkán van éjjeli papi, már rég átalussza az éjszakát, de ha meg is ébred, hamar belealszik (és én is), aztán irány az ágyacskája és alszik nyugodtan tovább.

Édik a képek, nem sorolom nevek szerint, nehogy valaki kimaradjon,mert csak átfutottam a hozzászólásokat.

Zsú, drukk a dokizáshoz!!!!
Vendég

Brigi! Samukánk jobban van már? Beszéltél a dr.nénitekkel? Mit mondott?

Enikő! Nyálcsík :lol: Drukkolok nektek is, hogy szuri után sokkal jobb legyen, mint a múltkor volt.

Gurgi! Neked is két fiad van. Most már egyértelmű. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi!!
Jaja, két gyerkőcös anyuka lettem :lol:
Köszi az infokat Tücsi az alvásról.
A héten már biztosan nem jó a tali de jövő héten oké!!

Zsanett!
Nálunk ugyanez a helyzet, tiszta nyál Samu és mindent a szájába töm. Amikor öltöztetem és húzom le a body-ját vagy felsőjét egyből nyomja be..
Lehet, hogy a fogacska jönne???????? :roll: :shock:

Na lassan ébresztem mert indulnunk kell a dokibácsihoz.
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: