A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hali!

Gyönyörűek a gyerekek!!!! Az óraláncos uriember igazi nőcsábász! Így nem csoda ha már külön Neki öltöztetik itt a csajokat!

Kissé megkésve boldog névnapot Orsinak, és Mindenkinek akinek volt és lesz. Bocsánat, de engem mindig figyelmeztetnek családon belül is, ha valami ünnep jön. Bocsi előre és utólag Mindenkitől.

Tücsi: már nem mérem Borsbácsit, néha elbizonytalanodom, akkor ráteszem a mérlegre, de mindig rá kell jöjjek, hogy eleget eszik (7,2kg). Átfordulás: izgi, a gyerekeiddel ellentétben Bors mindent a hasán csinál, hanyatt utál lenni. Akkor én hányszor fordítgatom vissza, ha a Tied átlag napi 30 volt????:shock:

Bori: grat az átforduláshoz, ideje megvenned a sarokvédőket és a gyerekzárat a fiókokra :D

Lynia: nyugi, tuti jelzi ha éhes. Borsnál a vígasztalhatatlan sírás az éhes sírás. Kutacs nálunk sem követi a jóllakottságot. Hol sima, hol horpadt, én már nem is nézem.

Babdorka: Bors se mozgolódik, ne aggódj, előbb utóbb utolérjük a többieket!...írtam ezt Neked, mikor még nem láttam a fotót Balázs felemelt lábairól! Hát... mi nem tudom mikor érünk utól Titeket....

Moni73: stipi-stopi mienk Blanka!!!! Az aprócska korkülönbség a Hölgy javára nem akadály!!!!!!!

Monccs: igen nyald meg a szőnyeget vásárláskor, de könyörgöm vigyél magaddal, ott a helyem mikor csinálod :lol:

Bocsi, ha kényes az ügy, de nem fotóznátok le a szájpenészt??? (nagyon perverz kérés? :oops: )

Brigi:"Büdi van, megyek megkeresem melyikből jön" kész voltam tőle :lol: :lol: :lol:

Én is vasalok mindent, ezzel új esély nyílik a tisztasághoz. Ezen elv alapján a cumit is naponta fetőtlenítem. (a tejleadás miatt amúgy is soxor műxik a sterilizáló edény)

Lidikóka????

Talira mehetünk?

üdv.: ckat
ckat

Manó, így van. Mindet megtettél, s nem azon múlik, ki milyen anya, hogy szoptat-e.

Tápiztatás közben ugyanúgy karra lehet venni, ugyanúgy ölbe simul, lehet simogani, s ha nagyobb lesz,ugyanúgy fogja birizgálni majd a hajadat evés közben.
Emivel én 7 hónapot szenvedtem végig, az eleje rettenet volt, gennyesre-véresre rágta a mellem, 2 hónaposan tanult meg szopni, de utána is napi 2 órán keresztül fejtem térdenállva. Többször begyulladt, s majnem el is apadt, eleinte 2 deci volt egy nap,később napi fél literre beállt, akármit csináltam, nem lett több. Végül leforráztam a mellem, s nem szoptathattam tovább, fejtem, s mikor egy hónap múlva meggyógyultam, már nem akart szopni, én meg nem erőltettem, fejtem egy darabig, majd szép lassan abbhagytam.

KépKépKépKépKép
uxi

Mi ez a kvíz? Hol lehet megnézni?
Nem tudok rendesen visszaolvansi...

KépKépKépKépKép
uxi

Ckat! Ezek szerint Te nem mérted eddig a napi összmennyiséget. Nagy kérés lenne, ha én megkérnélek rá? Persze csak akkor ha Te is benne vagy. Kíváncsi vagyok, hogy ilyen terülj-terülj asztalkám mellett milyen a max. kapacitása egy 3 hónapos babókának.
Borsbácsi :D valószínű, hogy először a hasáról fog a hátára fordulni. Vagy ez már kipipálva?

Orsinak én is boldog névnapot kívánok!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kép
Együtt a jelen és a jövő!!! :lol:
ckat

Tücsi: o.k., holnap anyósfalvára megyünk, holnaputántól mérem. Fordulásnak híre sincs, konduktor mutatott gyakorlatokat, azokat csináljuk. látszik az eredmény, pl. a csőrgős méhecske beindítja oldalra, de csak félig sikerül... majd megy. nem aggódom (most ugyebár a konduktor megnyugtatott, az egy ideig elég lesz :roll: )

jó éjt!

ckat
ckat

Mano! Le a kalappal elotted. Es valoban nem ezen mulik, hogy ki a jo anya. Nyugodj meg. En is megigertem magamnak, hogy nem torok "nagyon" le, ha mar nem lesz eleg a tejcsi.

Vasalas. En is mindent vasalok Egonnak. Neha nagyon fel is gyul.

Nenoke! Valoban ez a gyonyoru babak topikja! :wink: David nagyon aranyos nyakkendosen. Igazi kis legenyke. :wink:

Teszek majd kepet, de..... ma le akartam fenykepezni, de nem talaltam a web-camerat. Apa csinalt rolunk, de csak a telefonjaval, nem tom sikerul-e atvegye. Most megprobalja.

Ckat! :lol: Egesz jo a felhozatal.

Popsit en mindig kenem, comhajlatban is jo alaposan. Egon bore nagyon erzekeny.
molkata

Ckat! Milyen gyakorlatokat? Leírod?
molkata

Irigylem azt akinek nem kell popsikenőcs... :roll:
Teszek fel mai képet: Kép Kép Kata én is kiváncsi lennék egy erszényes képre :lol:
A felnőtt ruhákkal kapcsolatban én azt vallom, nem kell vasalásra szoktatni őket, mert aztán igénylik... :lol: De a Zsuzsiét szeretem vasalni,gyorsabb mint egy férfiing...És szeretem a vasalásszagot :oops:

Kép
m.andrea

ckat: tök jó kis idill a hűtőtökben :D
ja, és ez az öt év Blankám javára valóban nem lehet akadály :D :D :D

Kép
Kép
moni1973

m.andrea: gyönyörű a kislányod!!!!! odavagyok érte.... :D :D :D

Kép
Kép
moni1973

Kép
molkata

tök jó, sorban érkeznek a képek.... merre jártatok Kata?

Kép
Kép
moni1973

Kép
molkata

M.Andi! Zsuzska gyonyoru, azok nagy kek szemek... :D es milyen nagy mar! :D
molkata

Köszi Móni, én is odavagyok érte, de azt hiszem te sem panaszkodhatsz: Blanka és Bálint (akarom mondani I. és II. Béla király) Is gyönyörű :lol:

Kép
m.andrea

Setaltunk, kb 2 hete apaval egy nagyon csendes reszen. Egyik oldalt vetemenyes folt volt, a masikon hazak.
molkata

folt=föld :oops:
molkata

Tetszik sz erszény és főleg benne Egon!Úgy látom neki is tetszik, merre jártatok? Kirándulós képnek néz ki!

Kép
m.andrea

Egon tündéri a kis sapkában :D

Kép
Kép
moni1973

Köszönjük.
Ketten is szoktunk arra setalni. Jo meredek, kis fogyokuras seta. :D
molkata

molkata: ha megengeded, én válaszolok, anya lelécelt fürdeni.
Szóval a konduktor nagyon hasonlóakat mondott, mint amiket Szarvasbori írt az 578. oldalon.

Néhány másik, amire emlékszünk :)
Nyújtás: egyik kéz nagyon lassan a fej fölé, másik lent a teste mellett, aztán fordítva. Pelenkázásnál azonos oldalon megérinteni/fogni a kezeivel a lábát, aztán keresztbe is.
Mivel mi azért mentünk hozzá, mert háton fekve nem akarta balra fordítani a fejét, arra is felhívta a figyelmünket, hogy pl. pelenkázásnál mindig "állítsuk" vissza középre a buksiját, ill. preferáljuk az olyan helyzeteket, ahol kénytelen balra fordítani a fejét, mondjuk ringatásnál.
Nyújtáshoz tartozik még a tapsikolás is a mellkasa előtt. (Persze az ő kis kezeivel, egyébként nem biztos hogy használna :)))

A fordítós gyakorlatoknál nagyon fontos amit Szarvasbori is írt, hogy a figyelmét is irányítsuk mindig arra amerre szeretnénk hogy forduljon (lassan mozgatva a csörgő állatkát hogy tudja követni).
Lehet neki segíteni, de csak akkor, ha az ellenkező oldali kezét már magától irányba tette, onnan lehet tudni, hogy vette a lapot.

Felülésnél ami új volt, hogy extrém lassan csinálta, és a végén a hátán "zongorázva" mindkét kezének ujjaival kiegyenesítette. Na és azt is mondta, hogy mindeközben mi is húzzuk ki magunkat, hogy meglegyen a jó példa...

Nagyon ajánlották a babaúszást is.
Azt hiszem nagyjából ennyi.
Nekünk nagyon bejöttek ezek, pár nap alatt hirtelen egy csomó mindenbenelőrelépett Bors.
ckat_apa

Ckat apa! Koszike! Nagyon rendes vagy. Kiprobalom en is.

Babauszas: akik jartok, irnatok rola. Es kepeket is, ha van. Gondolkodoban vagyunk.

Melinda! Bejelentkeztunk a PEKIP-re. Szerdan mar megyunk. Majd beszamolok. Nagyon orulok neki.
Akit erdekel: http://www.pekip.de/pages/die-idee-pekip.php
A lenyeg, hogy a gyerek fejlodeset segiti, koranak megfelelo jatekokkal es mozgasgyakorlatokkal. A csoportban max 8-an vagyunk es egyforma koru babakkal, 1 eves korig.

Jo ejt mindenkinek!
molkata

Móni :)
Nekünk van szárítógépünk, én sem nagyon vasalok. A ruháinkat sem tette még tönkre. :)

Manó :)
Tejci :? Hát most mit lehet tenni...tényleg mindent megpróbáltál, én már régen bedobtam volna a törölközőt. :?

Visszanéztem a képeket, nagyon édesek a kölkök! :wink:

Valaki írta, hogy van elemes orrszívója és meg van vele elégedve. Megírná a márkáját és azt, hogy hol mennyiért vesztegetik? Esetleg hozatok anyósékkal, mert éjszaka talán azt használnám, a porszívó kicsit durva lenne hajnali 3-kor. Bár most már 8O%-ban meggyógyultunk, de fel kell készülni a következő menetre. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Móni - leírom minnyá.
Egcsi - Brendonban van http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
na, inkább belinkeltem.
télleg, aki használta, az orrszívóshoz képest milyen hatásfokú ez?

Tücsi - a nagy büdös helyzet az, hogy hajnalban meg reggel szopizott tőlem, tovább a cumisüveg volt az anyja. Ilyen körülmények közt ami kijött belőlem: pénteken: 470, szombaton: 550, vasárnap: 445. S tegnap az esti fejés elmaradt, valahogy hiányzott hozzá a humorom. S így 235-öt fejtem. Na, szerintem sajna nem neked van igazad. Qrvára apadó tendenciát mutatott a dolog.
DE: mégsem dobtam ve maximálisan a törölközőt, valahogy tegnap elkeseredtem erősen, oszt az éccaka mikor a drágám kérte a cicit, hát az ismét adott egy lökést, hogy harcot visszavenni. Csak valahogy számon is kéne kérje valaki tőlem a napi fejések számát. Főleg ezt, s nem a mennyiséget. Azt hiszem, hogy azzal van a fő bajom. S mert Adri most nincs, apa pedig megígérte, hogy próbálja ő intézni Edót ma és holnap (csütörtökön ismét versenyre megy), hát a körülményeket megteremtettem magamnak. Ha élnék is vele.... Folyadékbevitelt pedig nem bírom eldönteni, hogy mennyi lenne nekem az optimális. Lévén nagyon kicsi alapból a szükségletem, ezért nem szabad magasra állítani a mércét. Még az lll honlapján is az van, hogy a túlzott folyadékbevitel is a termelés rovására mehet. a francba, hogy nincs egy tuti adag. Szoptatós teát is ittam egy szűk lityóval naponta, meg legurult egy üveg alkeszmentes, meg azon kívül ásványvíz.

OFF.
dühös vok. vetettem a húgommal egy Mo térkép szoftvert a gps-ünkhöz, s nem vok képes telepíteni. már csomó mindent próbáltam, de akkor sem müx. kezd emelkedni a pumpám.
meg esik az eső, fasza.

ON

Kép
kissmanó

Bocs, a link széthúzta az oldalt.

Nézem a híreket, s nem tecc amit Bp-ről mutiznak. Ugyi mindenkivel s mindenki családjával minden okés?

Kép
kissmanó

Jó reggelt.:)

Uxi: Elküldtem a mail címedre a mesekvízt. Bocsi, nem tudom hogy maradtál ki. :oops: :oops:

Bori: Köszönöm a telefonszámos segítséged!!!:)

Mesekvíz: Ha valamit nem vesz be, néha csak egy vessző vagy egy A betű a hiánya.
Pl: Thomas a gőzmozdony->Thomas, a gőzmozdony vagy Mézga család-> A Mézga család

Nekem már 53%-os, de még mindig van olyan amit nem vesz be. :roll:
Vendég

Tali: Még nem tudom hogy alakul a csüti, de ha tudok, ígérm megyek!:)
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk, ahétrvégét nem kommentálnám, elég katasztrófális volt. Megpróbálok visszaolvasni majd és reagálni!

kispiskóta

Helyesbítek: 55.5%!!! :D
Vendég

Jó reggelt!

Szar éjszakám volt, hulla vagyok! Máté óránként ébredt Samu meg 2óránként, de soha nem volt, hogy egyszerre, így fél óránál többet nem bírtam aludni egyszerre :cry:

Én semmit nem vasalok :oops:

Samu ma fordult először az oldalára :lol: Már nagyon kéne az a járóka, folyton beleakad a rácsba, csak nem találok megfizethető áron :roll:

Gratula az összes forgolódó babának!

Manó: ezaz, nem feladni! De ha fel is adnád, senki nem mondhat rád egy rossz szót sem! Te igazán mindent megtettél, már én is rég feladtam volna :? És nem a szoptatástól lesz valaki jó anya! Dani tápis volt, mégsem érzem, hogy olyan rosszat tettem vele. Akkor így sikerült :cry:

Mesekvíz, családi összefogással 53%

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi, esetleg vaterán, tesz-veszen sincs jó áron?

kispiskóta

Sziasztok!!

Én is szeretnék mesekvízt!! :cry: :oops:

Köszönöm a jókívánságokat, tényleg mind nagyon kedvesek vagytok!!

Móni! Nem viszek kocsit,mert kendőben sokkal,de sokkal jobban elvan és közlekedni is egyszerűbb. A férjem szerint befér. Egy próbát megér. Ha a Tiedet nem sikerül,visszük neked az enyém! Csürötökön szerintem 10fele kéne indulnunk a Móriczról. Akár privibe beszéljük meg,hogy érted menjek,vagy idejössz, vagy hogy legyen!

Vasalni én csak a textilpelusok egy részét vasalom,így ha jön a család,vagy mi megyünk abból veszek/viszek és így teljes a béke mindenkinél :wink: Ruhákat meg a mienket se... GYerekruhát meg ... A húgom mondta épp tegnap,hpgy ő is baba akar lenni,mert Emőkének van a legtöbb ruhája!
Vendég

Na, arra ebredtem, hogy lemondtak a PKIP jelentkezesemt, mert nincs hely. Varjak, hatha valaki visszamondja, addig is varolistan leszunk. :cry: Jol elszurtak a kedvem. Mar annyira keszultem ra.

Meg meggondolom esetleg mashol, de ez nagyon kozel lett volna, es nem szivesen buszozok meg gyalogolok... meg maglatom.

Mano! Azert ezek nem rossz mennyisegek. Meg ha potplni is kell, de azert ez is valami es hatha visszajon. De ha nem, akkor is ugyi vagy.

Brigi! Probalj pihenni.
molkata

Tali
Andi
Orsi
Gurgi
Zsú
Nenoke
Esztora
Szivvi
Emma
Barbuli
Monccs
Annee

tényleg lefoglalom az éttermet

Egcsi nekünk is Livinglab orrszívonk van de Nyunyinak a fogzás miatt folyik kicsit az orra ezzel simán elboldogul.náthás még nem volt!

Bridzsi

Kép
esztora

Hellóka,
Tegnap megvolt a vendégeskedés, megint hulla vagyok, mert kb. 2-kor feküdtem le... de Botond iszonyú jó fej, 7-ig aludt, aztán vissza mostanáig...

M.Andi nagyon szép Zsuzskád van!

Zsú: mi a baj?

Hú Esztora, szerintem is foglald... :lol: Móni is valószínű jön.. meg Ckat is írta, hogy jön..

Ckat ugye jössz???? Tejcsárdák tartsunk össze...
Olyan furi a bal mellemben sokkal kevesebb tejcsi van, a jobb pedig eláztatott éjszaka, komolyan olyan , mintha egy liter kifolyt volna... Mindenem, a hálóing, a matrac, még a törölközö is átázott amit rátettem... :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Jaj Hencsi meg sem dícsértem Bogikádat, olyan édes tünemény a rózsaszín kis hacukában! Nagyon csini! Jók a cuccok is! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Tali
Andi
Orsi
Gurgi
Zsú
Nenoke
Esztora
Szivvi
Emma
Barbuli
Monccs
Annee
Moni1973
Ckat

nem gondoltam volna hogy ennyien összejövünk,azért dobtam fel mert mi Sz.fehérváról nehez jutunk el "távolabbi "helyekre ezek szerint bejött!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: Még nem biztos hogy megyek, de igyekszem.:)

Orsi: Küldöm Neked is.:) Pár cím lemaradt a listából. :oops: :oops:
Vendég

sziasztok!

Tegnap náunk is buli, így még nem tudtam visszaolvasni csak a képeket nézegettem, hát minden baba halálian aranyos, és csinos!

Írigy vagyok a tali miatt, de majd egyszer....

MAnó! Milyen idő van nálatok, ugyanis párom holnap indul Brassóba, és én montam neki hogy rakja fel a téligumit!

Mesekvíz! 68,5% de egy csomót nem fogad el pluto, pinokkió..stb fel is mérgeltem magam rajta!

Emi

Kép Kép
emi_25

Emi: Plútó, igy próbáld, és Pinoccio :D
Vendég

köszi Annee :D (így már 69,5%)
emi_25

Nenoke! Azért használok sudocremet éjjelre, mert olyankor sokáig pácolom a gyereket egy pelenkában. Nem ritka, hogy 8,5 órát alszik, utána kaja, és még visszaalszik. Ez alatt sok pisi, és ált. ébredéskor egy kaki is van, amit így nem cserélek le, csak ha már 2.szor is felébredt. Szal 10 óra ugyanabban a pelenkában többször bepirosította a vágatban.

Ckat family! Imádom a stílusotokat. Bors (és elkövetkezendő testvérei) jó kis közegben fog(nak) felnőni!!!!!

Annee! Hogy sikerült az évforduló?
Vendég

OFF
Andi, anyóstéma...:cry: Csak egy kis ízelítő: Elfelejtette közölni, hogy beteg. Szombaton mentünk, de csütörtök óta nem telefonált, persze, nehogy meghalljuk a hangján. Tudta, hogy akkor nem megyünk. Hát megszívta, mert Marcit távolról szerethette csak, amin megsértődött. Hát ha nem 250 kmet utaztunk volna, simán hazajövök.

Mesekvíz, 54 %, de egy csomót nem ismerünk. ON

Én is vasalok mindent, mindenkire(csak a zoknikat nem).

Tali, hánykor lesz?

Nekiálltam kimosni a babakocsihuzatot. ÁÁáá nem vagyok normális, csak kézzel lehet, a derekam meg már leszakad.

kispiskóta

Sziasztok!Pesten minden o.k?

Kata:Sajnálom hogy nem sikerült de csal le mondja valaki.Mi egyébként 13-án megyünk remélem apa el tud vinni minket mert nem Memmingenbe lesz hanem egy szomszédos faluban,de valakit úgyis szerzek eki el visz minket.Egyébként 90€ 10 alkalom.(Mi is vedtünk lila pamperst mert a kék nekünk is szorította a lábát nekem tetszik).

Popsi krém:Mi ideáig Penatent használtunk de valahogy nem jött be.így ma vetem Weleda-át.Meg Weledának van egy krémje ami a hideg ellen jó direkt télre védi a babák bőrét.Egyébként a Weledának az olaját használom baba masszásra nagyon jó.Igaz nem olcsó de babámért mindent.

Talisok:Jó sokan lesztek majd kérünk sok-sok fotót.

Száritó gép:Nos nekünk is van nem gyűri a ruhákat ha szép rakja be az ember.Ha csak be dobálja nos akkor nagyon csúnyán néz ki.Minden esetre én azért át vasalok minden baba holmit,apának a cuccait.Enyémet csak nagyon muszáj direkt olyat veszek amit nem kell vasalni.Egyébként a törölköző olyan jó lágy és puha lesz a szárító gépbe.

Ma vagyunk három hónaposak.:-)Ennek örömére ma a Dm-be kellet tisztába raknom.Eredmény: 20 percig tartott.Három pelus millió törlö kendö.Össze kakilt pelenkázó.Össze kakilt body.Apával ketten raktuk tisztába.Apa kezét le kakálta enyém szép fehér pulcsimat le pisilte.Közben meg nagyon hangosan dumált vagyis adta a tanácsokat,hol töröljük a popsit.Mindegy legalább az eladóknak volt egy jó napjuk.Ès hát mi ott hagytunk 50€ baba ápolási cuccra. :P :shock: :oops:[size=9][/size]

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

de jo a talisoknak.

Most rossz a kedvem, mert lemaradtunk a pekip-rol. Megprobalkoztam egy masik csoportba bekonyorogni magunkat. Hat, nem hiszem, hogy siekrul, mert ezek a nemetek eleg merevek. :cry:

Zsu! Meg tudlak erteni. En is kiakadtam volna. Miert nem lehet felfogni, hogy ami a nekik jo, a gyereknek nem biztos, hogy az. :twisted: Te, szegeny. Remelem, Marci nem kapta el.
molkata

Sziasztok!!
Kinderandi, CKat: Hát megmondom őszintén nem irgyellek benneteket a brutál sok tejcsi/fejés miatt :( Nagyon strapás lehet, nem tudom én ezt hogyan győzném energiával, de szvsz sehogy. Emelem a kalapom előttetek! :D

Télleg Ckat család, hogy fogják hívni Bors tesóit/ját??? :D 8)

Zalán 4kor kelt szopizott kb fél 5ig és visszaaludtunk. Aztán reggel fél 9ig húzta a lóbőrt :D A csajok már 8kor ébredtek, de legalább lerendeztem a csajokat míg Z horpasztott :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

OFF
Vasárnap délre a ház előtt az asztalon lett vagy 20 centis hó. Estére lucsogott, de még volt hó, miképp a tegnap is. Ma reggelre meg eső esett, de nem volt fagypont alatt, így nem fagyott le semmi, sőt a hó is mind egy szálig elolvadt.
Csak hát én a mesékben nem hiszek ami Brassót illeti. A párodról pedig az írtad, hogy brassói. Na, akkor neki ezt tudni kell. Szal a téli cipőt nyugodtan húzza fel a kocsi lábára. Nekem a terepjárómon BF Googrich MT All Teren (vagy hogy a rákba írják) van, s mert nyáron sokat használtam a Smartot, így a tavaly tél elején felpakolt gumik még tök jó állapotúak, lévén olyan 6.000 km van csak rajtuk. Szal én nem csereberélek cipőt. Apa is ilyent rak az autójára, de neki épp most hozták az újakat, ő 12 hónap alatt eléggé lerágcsálta a recéket. Hát sokat is jár, s nem épp kíméletesen.

ON

Ma jobb kedvem van, az eddigi tejtermés mennyiséget nem árulom el. 8) :roll:

Kép
kissmanó

Zsú: hát ez tényleg nem semmi, ettől én is kiakadtam volna... és ezért utaztatok ennyit!?

Nekem mostanában Botond megint egyre többször bukik (több mint bukás, mintha hányás lenne) nem tudom mi lehet, mondjuk megyek doktornénihez a héten majd megkérdezem, meg 2-3 napja többet csukilk megint. Nálatok nincs ilyen?
Ja és napközben nyügös és megnéztem az ínyét fehér, és látszik alul két kis pontocska ami akár a foga is lehetne, de nem piros neki és nem is érzem az ujjamal, hogy átszakította volna... nem tudom. Mindegy majd csütörtökön Esztora lecsekkolod nekem, hogy mi a helyzet fogacska téren, mert te már profi vagy! Hogy álltok ez ügyben?

Andrea
Kép
kindernay

halihó

olvasóüzzemmódban de jelen jelentem! :wink:

olyan jó volt nézegetni a képeket! naddon gyönyörűek! :lol:
viszont az óraláncos képet nem találom, de tom hogy van vhol, mert látom írtátok édi!? szóval segítség, hánydik oldalon van????????????

OFF
ezt nem fogjátok elhinni! találtam babaszobán egy vadiúj bundazsákot feleannyiért, mint brendonban! épp írtam a csajnak, hogy oké, erre épp jkött az üzi, hogy eladva! aztán írt mégis, hogy na jó, mégis, kértem a címét, és kiderült ő is itt lakik! :shock: ezt a mákot! mennyi esély van erre? na ha nem Bp-t vesszük alapul!? :lol:
ON

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: