Először is, minden beteg manónak nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök! Remélem, mindenhova odaér még ma este. Anyukáknak meg kitartást!
Edithről nincs újabb infó? Remélem, jól vannak, és holnap már hazaengedik.
Julcsi: mi a Stodalt, és a mucoprontot használjuk köhögésre.
A Szandi is köhög és szörcsög pár napja éjszaka, de tegnap a sógornőmnél aludt és ott nem köhögött.
Ja a fűtésről: megkérdeztem apukámat milyen melegnek kell lenni egy panel lakásban. Ha rendesen megy a fűtés, akkor a szobákban 20-21 fok!, az előszobában becsukott ajtóknál 16 fok!!, és a fürdőben 24 fok!! Minél alacsonyabban van a lakás annál hűvősebb, pl. mi régen a 10-en laktunk, majd megpusztultunk a melegtől még lent meg fáztak.
Nálunk max 23 fok van, úgy hogy minden ablak ki van cserélve és a falak is szigetelve lettek tapétázás előtt. Azért ez nagyon bosszantó, hogy mire fizetünk ennyi távhőt!!
Márti: gratulálok Zsombinak a profi orrfújáshoz, nagyon ügyes!
Szonóról nincs szoknyás képed?
Tényleg mostanában senki nem rak képeket!!
A Nini is beteg lett kedd reggelre (végül mégis felvették a bölcsibe, hétfőn volt először) a nővérem egyből elkezdte az antibiotikumot és tegnap már semmi baja nem volt. Sajnos vannak betegségek amikor muszáj beadni.
Ettől még a család többi tagja elkapta, most a nővérem van nagyon sz@rul.
Mi jól vagyunk, semmi extra. Bár ma olyan hasmenése volt a Szandinak, hogy 3 perc alatt vörösre csípte a fenekét. Remélem nem valami betegség előjele, mert pár napja megint többször ébred éjjel.
Megyek nézni a Forma1-et, mert délután nem láttam a végét.
Zsuzsi

-a dupla sapis képen meg nagyon jót mosolyogtam.Kár,hogy ilyen messze laksz tőlünk van egy csomó fonalam és nekem már egyáltalán nincs kedvem kötni-szivesen elküldeném neked.Majd utána érdeklődöm a postán,hogy mennyi lenne egy kis csomag