Lego: ja, pénzügy-adótan szóbeli aztán számvitel elemzés írás és szóbeli aztán számvitelszervezés és ellenőrzés irás és szóbeli. Ha minden sikerül elsőre, akkor kész is vagyok
Irigy-irigy a pocakodra! Botossal nekem is ekkora volt csak, bezzeg most. Csinálok majd holnap képet
A 2100 nem túl jó, kicsit korai még , de hát ez van. Tényleg próbálj pihenni, hogy leálljon most kicsit a nyílogatás.
Lafi: állati nagy baba!!! Legalábbis a 8 cm BDP az nem semmi, átlag 9-10 cm közöttivel szülnek a nők, de sztem Hunoré nagyobb lesz, majd küzdhetsz a szülésznővel együtt. Reméljük Hunor együttműködő lesz meg minden.
Kukusa állati szuper
Én 29-én 9-re megyek sima UH-ra, megkuksizzuk a ficánkolót, állait sokat mozog! Hasam most is lent van, néha elég kellemetlen ahogyan lefelé rugdos, de talán ez jobb mintha a gyomromat rúgná
Voltunk a Turbo Limac nevű új boltban , vettünk 3500Ft-ért 50%-os akcióban másik sportkocsit, mert ami van azt eléggé kinőtte Boti, az nagyon keskeny típus, ez azért kényelmesebb. Ja! És van 670Ft-ért babakocsira háló!! Ez nagyon jó ár , a Brendonban állítólag 2eFT.
Móni! Betűket mindenképpen hobbyboltban nézzél v. a neten rendelj, sztem még mindig olcsóbb mint a Brendon. Ha nem találsz akkor én meg tudom neked nézni, hogy mennyiért milyen van a Fakopáncsban, ott mindig vannak betűk két féle méretben általában.

[/url]