Sziasztok!
Aranyosak a babák. Bogi már nagyon nagy csaj, és micsoda rucija van....
Köszönöm a dícséreteket, már ami a gyermekeimet illeti.
Forgolódás: Bálint még nem próbálkozik, jól el van háton, és szemléli a környezetét. A kezeit próbálgatja, gyakran a szájába veszi az öklét, illetve összeérinti a két kis kezét. Ami újdonság, sokat gagyarászik mostanában....épp most is ezt teszi, olyan édes
Dorka: a hajhullással kapcsolatban én is hasonlókat hallottam, basszus jó sokáig eltart. Mi lesz így velem/velünk? Nekem is borzasztóan hullik, pedig amúgy sincs túl sok....sajnos
Manó: le a kalappal előtted, olvastam, hogy mennyit küzdessz a tejcsiért. Mióta tart ez az állapot? Én az utóbbi 2-3 napot olvastam vissza, többre nincs időm.
Nem tudom mi van Bálinttal, valahogy most ő is többet eszik, lassan nem bírom tejjel. Nekem nincs tartalékom, örülök, hogy annyi van ami kell, mostanában szerencsére nem nagyon kellett pótolnom.
Andi, Orsi: Köszi a segítséget az Ikeába jutással kapcsolatban.
Orsi, nekünk elég nagy a babakocsink, és azt mondja a párom, hogy kizárt dolog, hogy befér a kocsitokba. Viszont én szeretném vinni a babakocsit, mert Bálintnak kényelmesebb abban aludni, ha oda kerül a sor.
Andi A villamos végállomás jónak tűnik, viszont én sajnos nem tudom vinni az ülést a babkocsival együtt, mert nem a babakocsihoz való. Bocsi, tudom elég problémás vagyok....
Lehet, hogy még sem tudok elmenni, bármennyire is szeretnék
Zsuzsi:régebben írtad, hogy megkeresitek a doktornénidet, sikerült? Hozzá jártok? Lehet hogy írtad, csak én nem olvastam

Ha igen, bocsi.
Lányok, irigykedve olvasom, hogy milyen jókat alszanak a babáitiok. Bálint még egy éjszakát nem aludt végig

Blanka 2 hónapos korától átaludta az éjszakákat, hát Bálintnak eszében sincs. Minden éjszaka fel kel 3 óra körül, +- fél óra. Ez van.... Remélem, hogy hamarosan én is átaludhatok egy éjszakát, rám férne nagyon.
Egyébként Bálint elég keveset van kézben, gyakorlatilag csak addig amíg szopizik, büfizik.... Jól el van ha letesszük, és játszunk vele, vagy beszélünk hozzá. Ha belegondolok egyedül is jól el van, nem jellemző hogy sír, csak ha éhes, vagy ha tele a pelus.....egyébként az édes kis pofám, sokat mosolyog. Olyan kedves mosolygós kisbaba
Most megyek, mert ezer dolgom van, majd még benézek... azaz igyekszem benézni
Móni