Lizi nagyon csinibaba
kata, én nem is tudtam, h lizinek epilepsziás rohamai voltak / vannak. már születésétől kezdve van ez az állapot? mit mondanak az orvosk, h ez kinőhető? egyem a kis szívét!!!!!!!
BORCSINAK SOK-SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK kicsit megkésve is.....
a kis kron.összefoglaló pedig fantasztikus. jó volt végignézni a kis fejlődését. nem is olyan régen volt, az első szülinap, most pedig már kész nagylány!!!!
zsóka, múltkor a rövidhajas képed annyira lázba hozott, h én is levágattam a hajamat...igaz még igy is hosszú, "csak" 10 cm ment le...
5 hónapos EMMÁNAK NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!! (istenem, hogy repül az idő......)
fatima
ez szupeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! akkor most óriási a boldogság, ugye és megnyugodott a te szíved is?!
zsófi
de irigyellek, h hamarosan túllesztek a költözésen és már az új kis fészketekben karácsonyozhattok!!!!! én is annyira várom a karácsonyt, az azt megelőző készülődést.
tényleg hihetetlen ahogy fejlődnek 1 éves kor után. engem ma ákos azzal vett le a lábamról, h egy nagyot rúgott játékból a pocakomba, ami iszonyatosan fájt, majd egyből odabújt hozzám és puszit adott a hasamra. bocsánatot kért a kis szemeivel.......életem egyik legmeghatóbb pillanata volt ez.
le se merem írni, h MI 3 NAPJA NAGYON JÓL VAGYUNK
19-én magamtól elhatároztam, h megkísérlem elhagyni a szopit szabinál, mert volt egy sanda gyanúm, h a tejcsiben lehet vmi, ami az ő rosszuléteit okozzák. hiába diétáztam, és vontam meg a tejtermékeket magamtól, sejtettem, h ez akkor sem az igazi. és lássatok csodát, de megszűntek a problémák, volt hasfájás, nincs hasfájás. édesen alszik nagyokat, vígan elnézelődik napközben, és kaki téren is minden oké. igaz a szívem meghasad, mert imádott szopizni annak ellenére, h csak 20-30 ml volt a kínálat, de most végre kiegyensúlyozott és boldog.
ennek ellenére az arcán tegnap is kijött egy nagy piros, vszínűleg a z anyatej még nem ürült ki teljesen a szervezetéből.
továbbra sem nyugszunk addig, amig nem találunk egy normális dokit, csüt.ön megyünk is egy újabb gyermekgyógyász, gasztroenterológushoz...érdekes lesz, már nagyon várjuk!
sajna az én állapotom nem túl rózsás, továbbra is fáj a pocim. holnap mehetek vissza a szülészemhez, remélem mostmár hamarosan meggyógyulok! + torokfájás, köhögés.......
fel kellene turbóznom az immunrendszeremet.....
teszek fel néhány új képet
sok-sok pussssz
niki

zsipsz-zsuppolunk

határtalan szeretetben...

mosolyalbum

íme a tökéletes fogsor

pick marha párizsi a nyerő