Na most már én is kedvet kaptam a pihenőszékhez

apával meg is beszéltük, hogy megrendelem.
Hasifájás: jajj minket is utolért a vég

szerencsére nem minden napos, de akkor nagyon fáj. És tuti 2 óra sírás.
Pedig 2 hete isszuk az Espumisant és pár napja Gremese teáját, csak nem mindig sikerül megitatni vele, mert nem mindig ízlik neki és cukrozni nem szeretném.
Én pedig iszom a Fitolac teát. Már azt is kipróbáltam, hogy nem iszom, de akkor úgy tűnt még rosszabb.
Nem tudom, hogy lehetne teljesen megszüntetni olyan rossz, amikor nagyon sír.
Na ezt nézéttek nyárra milyen csini rucit vettem a csajszimnak. Az összes pasi baba elolvad tőle
Gremese
Fúú az gázz az én lányom 1 hónaposan a 3 órát sem mindig bírja ki....
Aztaa micsoda csini hurik

Télleg jó, h. írtad az óránkénti szopit, mert én mit össze nem tudok parázni, amikor 2 óra múlva kéri a cicit ....na de így már nem teszem.
Anikó
De jó. Lili nincs ennyire el magában. Mondjuk az ölünkben képes ennyi ideig, sőt tovább is gügyörészni
Miléna
Gratu a 2. betöltött hónaphoz.
Sense
Édes az első mosolyos kép.
Regcsi
Az meg hogy lehet, hogy csak úgy eltűnt?? Hozzáfér a céged???
Ja a függőleges cipelést mi is nagyon díjjazuk, csak anya háta nem igazán bírja.
Kiskolbi
Na bejött a trükk vagy csak egyszeri siker volt??
Kaqk
Fúú de jól tűri Emma a fürdetés utáni törlést.

Nekünk tuti üvöltős lenne ez a kép

mindig fázik, akármilyen gyorsan csomagoljuk is be.
Az utolsó kép nagyooon jóó annyira sikerült a pillanatot elkapnotok
Viranka
Kipróbáltam az anyatejes kenegetést és tényleg jobb lett. Érdekes mi eddig nem volt pöttyösek, most a héten kezdődött el, hogy beléptünk a tini korba
szép a történet. köszi.
Pénteken én felhívtam a védőnőm a szél miatt, hogy mehetünk e sétálni és azt mondt igen, csak próbáljunk szélvédettebb helyeken menni. Szerinte csak a befújt por a ciki.
Szijjaa Niki de jó újra itt. Rania nagyon ügyi volt, hogy ennyi mászkálást ilyen jól tűrte.
Kiskolbi
Hát de jót röhögtem a fejhallgatós képen. Olyan meglepett arca van
Timi
Jó utat. Hova is mentek?
Ja csatlakozom Nyekrithez én is bódog vagyok a 3 órától. De jó is lenne még +2 már az is elég lenne.
Heni
nekem a dokim szabin van én a 8. héten megyek.
Era
ez szuper!!
jajj istenem az 1 hetes kép. csoda, hogy élet volt benne olyan picúr. hát igen látványos a fejlődése.
Granda

ilyet még nem is hallottam.
Szerencsére nálunk sincs üvöltözés pelusozás közben, csak ha éhes, vagy ha sokat kell szöszölni, mert nagyon kakis lett. Én is teszek textil pelust a plenkázóról.
Hát nálunk mostanában hajnalban köztünk köt ki, mert orrszörcsis és hihetetlenül sokat kell felkelni hozzá. Nem kap rendesen levegőt tőle és behergeli magát.
Nem alszik jól, aztán fel is ébred. Ma hajnalban is orrot kellett szívni. Nálatok van valakinek ilyen gond?? Ez már 3 napja megy kb és szörnyen fárasztó. Amúgy nem lenne
gond az alvással szerintem.
Sense
Szerintem egyáltalán nem hülye kérdés, ezen már én is gondolkodtam, de én nem mertem....úgyhogy én is várom a válaszokat.
ez édes, ezt hogy csinálta????ez olyan magzati póz szerű...
Hajni
csatlakozom Irinához. Amúgy most már én is kiváncsi vagyok a nagyon eltérő véleményedre, lehet mi is tanulnánk belőle. Azért szerintem nagyon sok kezdő anyuka van köztünk és val.színű neked nagyobb a tapasztalatod.
Jéézus, hogy bírod ennyi alvással?? Kitartás.
Anyós itt járt és megint sikeresen kiborított minket
Lilla is elkezdte nézegetni a körbeforgós játékát. Éppen lelkesen dumál neki.

majd lefényképezem, csak most apa elvitte a gépet magával

. Naaagyooon éédi.
pusza nektek