Sziasztok,
Na, itt vagyok ám én is, csak az elmúlt napok eléggé zűrösek voltak, mindig mentünk valahová

Pénteken voltunk a Titanic-kiállításon, nagyon jó volt, és egyben félelmetes is. Maga sztori ugye ismert volt, de mégis döbbenetes véletlenek váltak számomra is ismertté. Szóval jó volt, bár kicsit többet vártam tőle.
Nika,
Sajnálom, hogy nem tudtok idén már kezdeni, vagyis csak évvégén, de ne búslakodj, így csatlakozol a 2008-as projekthez, amiben már vagyunk páran
Törpe,
Na, örülök, hogy nem hagyott rossz élményt az első szuri. Ugye, hogy nem is érezni azt a pici tűt?

Bejött akkor a jelszó: „nem is érezni”
Még bejöhet az ikres álmod…
Kriszta,
Megy ma a privi.

Amúgy írtam egy rövidet, remélem, megkaptad. A lényege az volt, hogy az előzőt, amit küldtél, nem kaptam meg…
A görcsöléssel kapcsolatosan: remélem, hogy azóta már elmúlt, és ne add fel, mert ez tényleg nem biztos, hogy rosszat jelent! Remélem, hogy a vérvételen is meggyőznek erről

Már csak pár nap…

Nagyon-nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem, jó volt az esküvő!
Vic,
Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira

De majd legközelebb!
Vucuska,
Örülök nagyon, hogy jobban van a lelkecskéd! Nagyon jó lenne, ha tudnál jönni a talira, ha előtte való nap szólsz, még az is tökéletes, csak gyere
Bár már ezt nem olvasod, csak, ha hazaértél, de nagyon jó pihit a Bakonyban
Mazsola,
Drukk a kezdéshez, na meg a HSG-hez. Gyere gyakran!
Sehike,
Hát, ami jár, az jár – még ha az letolás is

Remélem nagyon, hogy a kisfiad jól érzi a benti változásokat!

Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jerika,
Nagyon szuper hírek! Örülök, hogy ilyen ügyesek voltak a petikék!

:D:D Holnapra drukkolok!
Nyunyi,
Sajnálom a defektet

Remélem, hogy okkal (baba miatt) vagy rosszul, és nem valami fránya vírus
Rossz volt olvasni a szomorú soraidat… Ha bármiben tudok segíteni, vagy csak szeretnél róla írni, keress meg nyugodtan priviben, vagy ha gondolod megadom a mail címemet… remélem, nincs nagy baj

És mi is imádunk!
Rebe,
Mennek a babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Elan,
Sajnálom az ájulást

Gondolom, hogy megijedtél… de ez az állapotod velejárója, úgyhogy ne pánikolj
Babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gina drága,
Gratulálok az ikrekhez!

:D:D Teljesen normális, hogy vegyesek az érzelmeid, de ez azért jó hír

Ha gondolod, szívesen várunk az egyel lentebbi babás topikba, ahol több ikres anyuci és kismami van, ott kaphatsz bíztatást!

És van ikres topik is, úgyhogy hajrá keresgetés
Anett,
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!

Köszönöm, hogy örülsz a tavaszi kezdésünknek. Remélem, addig nem jön semmi közbe

(na, már most parapiri vagyok, mi lesz később

)
Neked is nagyon drukkolok! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nonóka, Vikkata, Arjudo,
Nektek is mennek a drukkok és a babatapik:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Millió puszi mindenkinek!