Drága Benszikém, én még csak-csak bírom, de ezek után, amiket írtál már egyre kiváncsibban várom a 29-ét, mit fog mondani a doki.Ezekre az összehúzódásokra, keményedésekre sztem is inkább pihenj, amennyit tudsz, bár mélyen átérem milyen uncsi máááár
Nekem a héten lett meg az ellenanyag+labor eredménye (RH neg.vagyok), és minden tökéletes, "kedvenc,idióta" védőnőm ma volt nálam...nem is részletezem, mert csak felhúzom magam.Táskámon már a cipzár is behúzva, minden útra kész....elvileg, csak a lelkemnek kéne még egy-két adag bátorítás......
Napcsi!GRATULA még egyszer, ez a kislány gyönyörűszép!Sok-sok tejcsit és egészséget, pihenést és boldogságot kívánok nektek
Lukrécia!Nagyon szép vagy a pocakos képen (is)
Bibar!Nagyon szépen nő a pocakod, és örülök, hogy okés lett végül, és beállt a cukrod, én a héten mentem utoljára, a diabetológus "nem is mert" ellenkezni velem, mondtam neki, hogy nem tudok már bemászkálni
Elan!Én megvettem az Alexandra kiadótól (még a legelején) a "Terhesség napról napra" c.könyvet, és a mai napig azt nézegetem.Sztem nagyon hasznos, és érdekes dolgokat ír.
Lucia, te a 35.héten szültél?Hajajj, az elég közelinek tűnik számomra, parapara
Zsókuci, millió puszi neked
Vicuska, nagyon tetszik a legutóbb feltett fotótok, édes a kislány
Chesti, jól elszaladt ez az egy év.Niki babának előre is nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok
na megyek lányok, küldök egy friss képet, csak, hogy szörnyülködjetek
mindenkit puszilok
Numa

[/url

]