[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Hedi:igen foglalkozom ha van keped kuld at es akkor megnezem mirol van szo!
szandit nem irtad hogy uj vagy hasznalt?Mert uj most nincs de tervezem hogy fogok tartani!

Bodorka:ez a virus nallunk is volt,de szinge minden ismerosomnel!Mi szerencsere egy nap alatt atmentunk rajta1
!
szeretnenk menni nyaralni egy nagyobb tarsasaggal csak meg nem sikerult az ido egyeztetes!
De en a gyerekkel megyek le a balcsira 2 hetre aztan a baratitarsasaggal hajduszoboszlora 1 het es vegul a ferjemmel szeretnek egy par napot kettesben ha sikerul elszakadnom a gyerektol!Felek hogy elso nap rohanok erte!

BMarti:mar biztos keson irom de egyebkent 17-ig vagyok nyitva!
Erdekes ez a kuki dolog mert amerre megyek mindenhol mast hallok!De szerintem egy a lenyeg hogy sikeruljon megoldani a problemat!Nekem a huvosvolgyi uton csinaltak kb 1 perc alatt igy azt gondolom ez nem er meg 25.000ft-ot!Persze ez is csak nezopont kerdese!De ez nem olyan dolog amiert be kene fekudni megha szukuletes sem mert reggel mesz es delutan mar ki is johetsz!(a baratnomek most voltak)

Anett;az jo ha egy kis helyen el van valva mert ott befer a muszer es az nem is faj es 1 perc az egesz!Majd ha josz megnezem hogy ki csinalta az en fiamnak,de az retento ugyes ugy megcsinalta hogy meg csak nem is sirt!
Kivancsi vagyok nem fogsze unatkozni a gyerekek nelkulKép
en is felek egy kicsit hogy mi lesz ha nelkule megyek de erot kell vegyek magamon mert kulonben nem tudok rendesen pihenni!
akkor gyere majd es meselj hogy milyen a bicigli?
jovoheten leveszem a mereteket is!
nekem kb 3 het volt mire kesz lett az utlevelem(tavaly)de lehet hogy mostmar mas rendszer van!De azert igyekezz nehogy ne kapd meg idoben!

sziasztok es jo hetveget mindenkinek!

tikk:remelem hamarosan jottok megint!Probalok a chaten lenni hatha ott ossze futunk!

fini
Névtelen
 


Sziasztok!

Fini!
Jó lett a papucs?
Én nemrég csináltattam meg az útlevelemet és egy hét múlva már kész is lett minden sürgõsség nélkül. Külön megkérdezik az ablaknál, hogy sürgõsséggel akarod-e kérni és közben tutira tudják, hogy hót feleslegesen dobot ki a pénzt ha igen, mert ugyanannyi idõ alatt készül el. Asszem 4000ft-os illetékbélyeg kellett. Én a XIII.-ban csináltattam. Odamentem 10-re,és rengetegen voltak elõttem, aztán elcsámpáztam erre-arra, visszamentem 11 után és még így is vártam majd egy órát. Ott csinálnak képet rólad, nem is kell vinni semit a régin kívül.
Nekem sajna a jogsim fog lejárni és az egy kicsit rázósabb, a párom egy fél napot dekkolt ott miatta, mert jöttek a csókosok sorra. Majd mikor patáriát csapot rögtön felgyorsult a tetû lassú munkatempó.
Ezek a hivatalok borzalmasak.

Nálunk is fél perc volt a fütyi, és ugyan sírtak egy kicsit, de nem a fájdalomtól, hanem mert le kellett fogni õket, hogy pontosan csinálhassa a doki. És hát az ilyesmit egyetlen gyerek sem tûri, de asszem felnõtt sem igazán, csak mi nem ordítunk. (pedíg néha jó lenne) Kép

Na megyek csomizni, mert holnap strandolunk. Remélem nem lesz olyan béna idõ mint ma.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Megint nagy a pangás itt.
Útlevelet én is szerettm volna Lilinek csináltatni,de már a fényképezésnél hagytuk az ügyet,háromszori próbálkozásra sem sikerült igazolványképet csináltatni róla.
Az útlevelem nekem is lejár mostanság.Nem tudjátok véletlenül,hogy más kerületben is el lehet intézni?

TEgnap megint úgy döntöttem,hogy elköltözöm.Egyszerûen besokkaltam a paneltõl,megint.KépA fürdõszoba folyamatosan ázik,fecskendõ körbe a ház körül,és hangyák a konyhában,folyamatos irtás ellenére is.Persze az irtó mondta elõre,hogy semmi értelme az egésznek,csak mi irtatunk a házban.Egy ideig nem jönnek hozzánk "enni",aztán ztána lelátogatnak a szomszédból.
Ti hogy álltok hangya kérdésben?

Vkinek esetleg ötlete hol vehetnénk olcsón építési telket?

Hédi
hedvig
 
 

 
 

Sziasztok

Az útlevél nekünk beadva szerencsére, amúgy nem volt vészes, mondhatnám szerencsém volt, mert odamentünk reggel fél nyolcra, és akkor olvastam, hogy hétfõn csak 10-kor kezdik a félfogadást, na gondoltam jól megjártam, de szerencsére reggel 8 kor elkezdték osztani a sorszámot én voltam a 8-as és a 9-es mert ahány útlevél annyi sorszám kell, de így legalább tudtam, hogy elmehetek sétálni a környéken és vissza kell mennem 10-re mert akkor már nem sok idõ és én következem, de volt aki a 75-dik sorszámot kapta most õ azt sem tudja, hogy kb. hány óra felé következik.
Tehát ha mentek akkor menjetek hétfõn és akkor legalább elõl vagytok.
Hangyák voltak nálunk is a múltkor de a fiam összeszedte õket és bedobta a WC-be, jól eljátszott a keresésükkel. Már én is kezdtem törni a fejem, hogy milyen írtót vegyek de mióta a fiam összeszedte azóta én nem láttam egyet sem, pedig volt elég, de nálunk szerintem a repülõ hangyák lehettek mert elég nagyok voltak.

Most töltöm a gyerekmentes hetem 3. napját, csak ajánlani tudom mindenkinek, igaz hogy már alig várom a szombatot mert akkor megyünk értük, de nagyon jó hogy jöhetek-mehetek amikor akarok, akkor kelek amikor akarok, sõt szinte alig költök pénzt, mert ugye én nem eszek 200 ft-os pöti danont és nem iszok meg napi 3 l tejes sem és ugye én nem eszek meg napi 2 fagyit, tehát most jöttem rá, hogy tényleg sokba kerülnek a gyerekek.
A férjem fogyzik így fõznöm sem kell, inkább rendelek pizzát vagy elmegyek valahová enni, bár nem rajongok máshol készült kajáért, de most kivételesen jól esnek.
Ajánlom nektek is hogy legalább 1 hétre próbáljatok "megszabadulni" a gyerekektõl, igazi pihenés, csak ne hiányoznának annyira.......
Anett
Anett
 


Szia Anett,

Gyerkõcnek intéztél útlevelet?Hozott fényképet is elfogadnak?
Gyerekmentes hetet sajnos nem tudok tervezni,csak max.1 éjszakát.A szüleimnél szokott aludni Lili,de egy hétre nem vállalnák el.Már másnap hallanám vissza a nõvéremtõl a problémákat.pl.Szegény Apu milyen fáradt,Lili mennyit hisztizik.
És akkor indulnék érte...Így volt ez most szombaton is.Elindultunk csavizni meg vacsorázni,1/2 9h-kor jött a telefon a nõvéremtõl,hogy hol vagyunk már?Természetesen burkoltan.
Ti hogy vagytok ezzel a témával?Nagyik szívesen segítenek?

Hédi
hedvig
 
 


Hédi

Nekem szivesen viszik ha adnám, most van elöszõr olyan hogy elviheti az anyosóm õket, elsõnek azt mondta, hogy csak a kisfiút viszi, de én mondtam neki hogy vagy mind a kettõt vagy egyet sem, és így ment mind a kettõ, de az én anyukámnak már nem adnám oda szivesen a két gyereket max 2 napra de nem szivesen, a lányomat vihetik mert õ már 5 és fél éves de a fiam már nehéz eset és nekik nincs nagy türelmük a gyerekekkel. A múltkor is a nevelõapám rászólt a fiamra (2 és fél éves) mert valamit nem csinált meg és õ szerinte ekkora gyereknek már meg kell csinálnia, de szerintem majd akkor csinálja ha akarja, és a nevelõapámnak jó nagy hangja van, alapjáraton is, és a fiam egybõl elkezdett sírni, szóval a lányom mehet egy pár napra de a fiam nem.

Útlevelet a gyerekeknek intéztem, elfogadják a hozott fényképet is de nem kell nekik mert beteszik a gépjükbe és kész is.
Anett
anett
 


sziasztok!

Vikics:a papucs nagyon nagy sikert aratott mintha valami oriasi jatekot hoztam volna haza!Kép
Minden nap azzal kezd hogy veszi fel!Igaz epp hogy csak jo neki a legutolso lyukban de ezt a nyarat kihuzza!
Mikor megkapta buszken rohangalt a folyoson!
Varom a fotokat is amit megbeszeltunk!

anett:ugy irigyellek,hogy tudsz pihizni!en mar mindent megadnek hogy kicsit levegohoz jussak!Remelem meg tudok majd valni a gyerektol egy kicsit!Mikor jossz??????

Hedi:nekem szerencsem van !Egyutt lakom a ferjem szuleivel(egy haz de kulon szint es haztartas)aminek van hatranya de tobb az elonye!Mivel aposom 73 eves anyos 68 igy nem sok vizet zavarnak,viszont anyos nagyon sokat segit!Igaz hosszabb felugyeletet nem valal de jo hogy sokszor megy a gyerekert a bolcsibe es vigyazz egy-egy orat ha en nem erek ra!Sot meg az uzletben is kisegitett!Szoval en szerencses vagyok veluk!Es persze anyumekra is minden tekintetben tudok szamitani!!!Es azt hiszem ez az egyik legfontosabb dolog a vilagon hogy van kire szamitani!

Bodorka:mar lefenykepeztem a kepet es meg a heten atkuldom neked csk most nincs autzom es mindennap olyan kesopn vegzek hogy mar nincs erom semmihez!De igerem igyekszem!Sajnos rossz a nyomtatom es a scennerem is!Pedig akkor ki is nyomtattam volna neked!

nem tud valaki valami jo szerelot aki haznal megnezi es nem vagf meg??,

Hedi:nallunk a hangyak rendszeresen jarnak mivel csaladi haz igy hamar megtalalnak minket!De nekem nagyon bevallik a csapda amibol ha hazaviszik a kajat megdoglenek!Es hasznalok rovarirto spret amivel minden nyillaszarot befulyok!Igy ha ez megvan akkor egy honap nyugalom!Aztan megint kezdodik elorol leesik egy kis kaja es reggelre mar mozog szo szerint annyi hangya lepi el!
Es persze mikor errik a szolo jonnek a mehek meg a madarak!Szoval allatbol nincs hiany!De meg ok jobbak mint a csotany!!!!!szerencsere az meg eddig elkerult minket!

sziasztok!

fini
Névtelen
 


Sziasztok!

Nálunk eddig nem voltak bogarak, mert egyrészt a házban is irtanak, másrészt hozzánk is jöttek mindig. Mostanában kezdtek elszaporodni az erkélyen a hangyák (a kislányom legnagyob örömére, aki jóízût játszik velük), de nem olyan vészes. Egyébként én is többször találkoztam berepülõ szárnyashangyákkal, lehet, hogy most rajzanak.

Hédi: Magdolnavölgyet néztétek már? Bár nekem az ismerõsék vettek ott telket és húztak rá házat, de szerintem ha nincs kocsid, akkor csapda, mert sehova se tudsz menni, ezért jól meg kell gondolni.

Anett: Én az OTP-be szoktam úgy menni, hogy nyitás elõt 1/4 órával, és általában elég elöl kapok sorszámot. Ja, a békási kispostára meg mindig nyolc elõtt megyek csak le, mert akkor már nekik is érdekük, hogy csipkedjék magukat, mivel zárnak, és így tudom, hogy nem 35 percet, hanem csak max.13-at kell ott dekkolnom. Egyébként néha iszonyú, milyen állapotok uralkodnak a Juhász Gy. utcai kispostán.Kép Ti nem dühöngtetek még ezen?


Bodorka
bodorka
 
 


Sziasztok,

Autónk van az nem lenne probléma,csak telekre nem adnék 8-9 milliót,mert a Magdolnavölgybe annyi.
Ajjaj...kisposta..kicsi férjem párszor verekedésre gondolt az ott töltött idõ után,lassúak,fásultak,bunkók.
A házban is irtanak,és negyedévente hozzánk is jönnek,de úgy néz ki feleslegesen.
Most az a terv,hogy szüleim telkére építkezünk Pilisszántón.
Jó kis faházat,és kölcsönt sem szeretnénk felvenni.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Egyik ismerõsöm azt mondta, hogy a Magdolnavölgy amellett, hogy bazi drága, még a közelben lévõ szennyvíztisztítóról vagy mirõl pont oda viszi a szél a "friss" levegõt és irgalmatlan büdös van. Nesze Neked drága telek!
Miért nem néztek valami kis házacskát itt Ófaluban, nem is kéne messzire cuccolni.
Nálunk szerencsére egy darab hangya nincs mióta itt lakunk, pedíg sajna nem tudok a tisztaság mintaképe lenni két ilyen rosszcsont mellett. Szerencsére nem is áztatnak, úgyhogy szerintem a retkes szomszédokat kéne elzavarni máshová.
Kisposta..... Pár napja tartottam ott, hogy az egész brigádot , ügyfelekkel együtt elküldöm a pécsába!!!! Ott ácsorgok a két nyafogó gyerekkel, mert ugye ha én már elzarándokoltam odáig akkor vissza nem megyek máskor, és senkinek a világon nem jutott eszébe, hogy elõre engedjen. Persze a gyerekeket mond megbámulták és tették fel a hülye kérdéseiket. A végén közöltem az egész mindenkivel, hogy ha ilyen tirpák az egész világ akkor én mit küzdök, hogy illemtudó, udvarias gyerekeim legyenek??? Basszus, én mindenkinek átadom a helyem aki rászorul és elõreengedem, de én talán egy kezemen meg tudnám számolni hányszor kaptam segítséget ilyen téren akár terhesen akár most. Szóval inkább ha tudom, hogy jön a pénz nem megyünk sehové egész délelõtt, csak a postást várjuk, mert egyszer egy ilyen miatt még a híradóba kerülök.
Na kidühöngtem magam!

Fini!
Beszélgettünk egyik barátnõmmel, hogy valamikor õsszel bérelünk egy asztalt itt a békási bõrzén és kiviszünk minden kinõtt cuccot, mert már nem tudunk mozdulni tõlük. Úgyhogy ne haragudj, de akkor már azokat is kiviszem az összessel együtt.
Örülök, hogy jó a papucs! Ezek szerint akkora a fiad lába mint az enyéimé. Kép Tényleg Te is szoktál árulni a békási bõrzén??

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Ófaluban kicsi házikó is k--a drága sajnos.Igazándiból mindig is ott szerettem volna házat venni,csak elszaladtak az árak az égbe.De hát a Kokó is ott lakik!Kép)
Mostanában én sem adom át a helyet senkinek,amíg terhes voltam rendszeresen álltam a bkv-én és ha gyerekkel utazom akkor se nagyon adják át a helyet,a babakocsit is mindig egyedül egyensúlyoztam fel a hévre.És közben hátulról jöttek a megjegyzések.Miért nem siet már egy picit...Na anyád!
Anyámék telkére nem építkezünk,tegnap jót veszekedtünk a kérdésen és úgy döntöttem elég volt,hagyom az egészet a picsába.Már elnézést a csúnya beszédért.
Vikics!Én szoktam árulni a békási börzén,nagyon jó buli.Ha sok cuccod van,nem kérsz értük viszonylag sokat veszik is az emberek rendesen.Szeptemberben mi is kimegyünk a barátnõmmel.Már alig várom.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

Szerintem azért nézegesd folyamatosan mert kihalhat onnan valami idõs nénuke vagy bácsika és akkor biztos meg lehet szerezni emberi áron. Nekünk 2 éve ajánlgattak ott egyet de nem is nézünk utána. Ha járkálsz arra interjuhold meg a potást! Azok mindent tudnak! Asszem nekünk is az mondta, mert a párom ismerõse volt.
Szerintem mi is megyünk az Orsival szeptemberben bõrzézni, mert felvetnek a ruhák már... Mikor kell asztalt foglalni nem tudod??

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok lányok!

Itt egy betolakodó mégis békási érzelmekkel és kötõdésekkel. Kép Nem tudja véletlenül valaki, hogy dr. Székely Zsuzsa (dr. Sávai Margit utódja) mikor lesz szabin?

köszi
Solya
solya
 
 


Sziasztok
Mi van veletek, mióta új lett azóta már nem is írtok? Nekem is a régi jobb volt vagy talán azt már megszoktam, Igaz ami igaz amikor megcsinálták ilyenre már írtam ide de nem jelent meg, lehet hogy ez sem fog.
Anett
Anett
 


sziasztok!

Vikics;semmi baj!en meg nem voltam itt a borzen de termeszetesen miota bekasi lettem megyek en is!Hisz nekem van ruham bovenKép)
Meg jo reklam mert tudok mindenkinek szorolapot adni!Az asztalfoglalassal raersz majd augusztusban ha jol emlekszem 400ft-lesz!
Remelem hogy sok kismama jon majd ki akik megismernek engem es suron jonnek majd az uzletbe is!Ha elobb nem de ott biztos talalkozunk majd!
En nem csodalkozom rajta hogy a postan nem adtak elore a helyet hisz magyarorszagon ez a szokas!Nekem sokszor ugy uvolt a gyerek hogy mindenki ideges lesz tolle de inkabb halgatjak de nem engednek elore!Vasarnap kint voltam a szigeten(gyereknap)es a wc elott bazi sor volt!a vegen kismama allt nagy hassal bent a klotyon pedig gyerekek pancsoltak!Persze senki nem mondta a kismamanak jojjon elore!En meg bepipultam bekiabaltam hogy jojjenek ki es amikor egy klotyorol 4 lany jott ki sik ideg lettem!Persze a soronkovetkezo mar nyomult volna hogy neki mar nagyon kell mire en megfogtam az ajtot hogy talan a kisma elsobbseget elvez!Persze lattam hogy szinte senkinek nem tetszik pedig szinte csak anyukak voltak!Egyszeruen megdobbento!

Anett:orulok hogy bent voltal!Képnekem is furcsa ez az uj kontos de meg lehet szokni!

udv mindenkinek1
Névtelen
 


Sziasztok, köszi, már megvan az info. Kép
Solya
solya
 
 


sziasztok!

mar nem ir ide senki!!!!!
vikics :megkerdeztem a borzet es azt mondtak augusztusban lehet asztalt foglalni,es most egysegesen lesznek az arrak 1000ft!


Anett:miota husi van a lakasban mar ide nem is jossz??

mentem mert vevo van!Pa!fini
Névtelen
 


Sziasztok,

Én itt lennék.Szombaton voltunk a pünkin,nagyon jól megcsinálták a strandot.Lili nagyon élvezte a gyerekmedencében való csúszdázást.
A büfé katasztrófális,párom vissza is vitte a hamburgerét.
Mindenki nyaral?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

Fini még nincs hüs nálunk majd holnap reggel jönnek szerelni, de én este le is megyek anyámékhoz a telekre vasárnapig, így nem fogom élvezni azt hogy nem izzadok a lakásban.
Amúgy azt a hurkapálcikát csináld meg a fiad lábáról vagy mond meg hány cm-es mert már csak 2 hét és megyek ki.

A pünkire én is terveztem, hogy megyek de mi járunk a bányatóra a gyerekekkel és nagyon jól érzik ott magukat, egész nap homokoznak fürdenek, persze csak karúszóval, meg a fiamon "mentő mellény" van.

Sziasztok
Anett
Anett
 


Sziasztok,

Régmúlt tini koromban én is sokat jártam a bányatóra a barátosnémmal,aztán a bőrgyógyászaton kötöttem ki.Olyan remek fertőzést kaptam ott,hogy a csodájára jártak a Vörösvári úton az sztk-ban.A sok kiütéstől lógott - komolyan - a bőr a nyakamon.18 éves létemre zokogtam éjszakánként úgy viszketett.Na azóta a környékére se megyek,de az se aki látta a nyakamat akkor.
Anett,Légonditok lesz?

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

Erre a fertőzésekre persze én is gondolok, ezért egy kicsit tartok is tőle, de szerintem ezek csak nyár végére lehetnek, mert gondolom a víz addigra melegszik fel kellően a baktériumoknak, és addigra lesz kellően koszos, legalábbis remélem.
De ha valamelyik gyereknek bármi lenne én se tenném oda ki a lábam többet, de szerencsére eddig semmi, és még nem is hallottam semmi rosszat.
Igen pont most szerelik a klímát fel, mert már nem bírjuk a meleget, meg persze a gyerekek se nagyon alszanak ha nagyon meleg van, most úgy néz ki a nagyszobánk mintha valaki bombát robbantott volna ennyi szerszámosládát még nem láttam egyszerre. De mondhatom muszály, mert megsülünk éjszaka, így meg mindenki itt fog aludni a nagyszobába, egykupacba.
Nem valami olcsó de ha belegondolok hogy más ennyiért vesz egy telefont akkor inkább ezt veszem meg.

Anett
Anett
 


Sziasztok !
Nem akarom megzavarni a topikot Kép
csak azt szeretnem kerdezni,hogy Csillaghegyrol
van itt valaki???? (vagy uj topikot kenye nyitni? Kép
Sziasztok,
LCsilla
lcsilla
 
 


Sziasztok!

Kihasználtam ma délelőtt a szép, napos, de nem túl meleg időt, és elkocogtam Lacikával a Heim Pál-ba urológiai szakrendelésre. Nagyon kedves fiatal doktorbácsi volt, de nem igazán értette, hogy mit keresünk ott. Elmondtam neki, hogy a házi gyermekorvosunk már egy éve minden áron fel akarja tépkedni Lacika kukiján a bőrt, sőt, egyszer már meg is szaggatta neki. Én úgy gondolom, hogy ez nem jól van így, de mégiscsak ciki informatikai diplomával, egy női magazint lobogtatva vitába szállni a gyermekorvossal. Szóval mondjon már nekünk valami hívatalosat és szakszerűt. Tényleg tök rendes volt a pasi, megnézte, hogy mi a helyzet, de semmi gorombáskodás, Lackó annyit se szólt rá, hogy naaa, ne már. Azt mondta, hogy még most is látszik, hogy hol volt berepedve, és hogy van egy kis mértékű szűkület, éppen a berepedések gyógyulásakor keletkezett hegecskék miatt. De semmi komoly, még mindig simán spontán fellazulhat. Azt mondta, hogy 2 éves kor előtt nem kell, sőt, nem is szabad vele csinálni semmit, ha akkorra se fog magától feljönni az a fránya bőrke, akkor majd menjünk vissza. De akkor se fogja tépkedni, meg brutálozni, hanem ad valami kencét, ami segíti a fitymabőr spontán elvállását a makkról. Ja, és még annyit mondott, hogy most, hogy már elmúlt a gyerkőc 1,5 éves, esetleg annyival lehet ezt a folyamatot segíteni, hogy fürdés után, amikor kicsit fellazul, akkor óvatosan megmozgatni, hátrahúzni addig, amíg erőltetés nélkül megy. Szóval teljesen igazam volt, papírt is kaptam róla, hogy 2 éves koráig senki, semmilyen diplomával ne merje a fiam kukiját macerálni! Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


.

BMárti
bmárti
 
 


BMárti

Ez engem is megnyugtat egy kicsit, csak nálunk az a gond, hogy már az enyém 2 és fél éves. Igaz én is rájöttem (magamtól nem az orvos mondta) hogy fürdés után mindig jobban lehet neki huzogatni, gondolom megázik a bőr és ezért.
De akkor az én fiacskámat el kéne vinnem már?
Vagy esetleg nem mondta milyen krémet kell neki rákenni?
Bár nekünk szerintem egy kicsit már alakul a dolog mert az egyik oldalán egy kicsit lejebb van szerintem.
Azért rendes vagy, hogy leírtad az amit mondtak neked, köszi.
Én szerintem a nyáron nem megyünk orvos közelébe legalábbis remélem, de majd nyár végén leviszem a fiamat, hogy nézze már meg, igaz hogy a mi dokink azt mondta hogy amíg a pelenka nem kerül le róla addig semmit nem kell vele csinálni, és nálunk elég nehéz lesz a leszokás a pelusról, mert pisil mindenhová igaz azért a WC-be is megy, de még az utcára nem merem levinni pelenka nélkül, és az esti alvásról pelenka nélkül, hát szerintem az még messze lesz

Anett
Anett
 


Sziasztok Lányok,

Nagyon úgy tűnik,hogy pár hónapon belül nem "tartozom" már ide.A jelek szerint eladtuk a lakásunkat.
Most lázas keresésben vagyunk,nem akarjuk most elhamarkodni.
Azért a levelezésben itt maradok,bár már teljesen bedöglött. Kép

Hédi
hedvig
 
 


Hédi
merre keresgéltek ha szabad kérdeznem?
És kb. mennyiért?
Anett
Anett
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak mióta ez az újféle topic van félre vqagyok vezetve. Nekem a kedvencekbe volt betéve ez a topic és akárhányszor rákattintottam behozta a régit amiből én azt hittem, hogy senki sem írt hetek óta. Aztán megvilágosultam és most itt vagyok.
A kuki témára csak annyit, hogy én egyáltalán nem bánom, hogy megcsinálták, mert a fiúk sokkal jobban utálták az állandó macerálást előtte. Most meg egyáltalán nem zavarja őket amikor fürdés van.

Anett!
A wc téma még nálunk sem megy pedíg rajta vagyok. Vetem egy tuti wc szűkítőt és ha olyanuk van szívesen elücsörögnek rajta egy könyv mellett de dolgukat nem nagyon végezték még bele. Hát ez van, majd kialakul.

Hédi!
Gratulálok! Remélem megtaláljátok az igazi fészket! Tényleg terveztek másodigy gyermeket?

Csilla!
Szerintem ne nyiss új topicot, mert nics annyira messze csillaghegy, hogy érdemes lenne. Gondolom Te is azokra a helyekre jársz mint mi és hasonlóak a problémáid is.

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok,

Egyik nap tervezek még egyet,másnap amikor Lili rosszabb akkor meg nem.Kép
Sóskút,Etyek,Tárnok környékén keresgélünk,kb.15millióig.Egyet már találtunk ami jó lenne,most várunk a foglalóra.Elég macerás a hitelek miatt mostanság eladni,nagyon sokat kell várni a teljes összegre.

Hédi
hedvig
 
 


Szia, Csilla!

Naná, hogy van itt Csillaghegyről, például én, és nagyon örülök, hogy újra "összefutottunk"! Hogy van Sophie? Egyébként szerintem Békás és Csillaghegy bár közel van, mégis más, mi például igen ritkán fordulunk meg Békáson - inkább a Római part felé "orientálódunk". Én szívesen vennék egy csillaghegyi topicot.

Üdv: Krisztina
krisztina
 
 


Szia Krisztina !
Es Ti merrefele laktok?
En is szeretem nagyon a Romai partot foleg nyaronKép (igaz csak akkor megyek Anyukamhoz is).
Meg v.mi.Neked ki a gyerekorvosod nem veletlenul Dr.Kosa??? Velemenyed??

szia,
Csilla
lcsilla
 
 


Szia, Csilla!

Mi egy új utcában lakunk a Forrásliget lakóparkban, a Pusztakúti út-Csermák Antal utca -Valéria utca által határolt részen. Igen, a Római part kellemes hely, tegnap este is lesétáltunk oda romantikusan a férjemmel, és ettünk szenzációs süllőt. Gyerekorvosunk Dr. Sohr, az Ányos utcában rendel. Dr. Kósát nem ismerem, vagy várjunk, ő az, aki állandóan nagyon humoros próbál lenni? Én is keresek egyébként jó gyerekdokit, mert a miénkkel nem vagyok megelégedve, általában nem ér rá kijönni , gyakran a saját rendelésén is más helyettesíti, és volt már többször, hogy nem a megfelelő gyógyszert írta a fiamnak, amit mindig másik doki korrigált. Te tudsz jó dokit arrafelé? Dr. Kósa nem az a doki, aki átköltözött az Ányos utcából a Római fürdői HÉV megállóba rendelni?

Anyukád merre lakik Csillaghegyen?

Szió: Krisztina
krisztina
 
 


Sziasztok!

Hű, de nagy itt a csönd mostanában! Kép

A Pünkösdfürdői strandról szeretnék kérdezni! Járt már ott valaki? Milyen? A gyerekmedence normális? Nem túl hideg a vize, legalább kicsit árnyékos, be lehet menni a gyerekkel, de nem fociznak benne a nagyobbak, meg ilyenek. Gyakorló anyukák úgyis tudjátok, mik a fő szempontok. Kép Hány órakor nyit reggel? Mennyibe kerül a belépő? Van igazi úszó medence is? Úgy összességében jó hely lett? Ebben a q. melegben jó lenne kicsit hűsölni, lehet, hogy holnap délelőtt nekivágunk Lacikával. Nem jön esetleg más is? Tarthatnánk mini-talit! Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Szia Márti,

Mi pont a nyitáskor voltunk.A pancsolóbban a víz hideg,árnyék nincs.Van viszont két csúszda.
A büfében a kaja botrányos volt,mi a hamburgert vissza is vettük.
Úszómedence van,teljesen korrekt,szép.A föld néhol saras,fű csak foltokban.
A belépő...Azt hiszem 1200.-Ft.

Hédi
hedvig
 
 


Szia Hedvig!

Köszi az infókat, végül tegnap megnéztük a strandot. Nekem nagyon tetszett (Lacikának meg pláne! Kép), igaz, enni nem ettünk a büféből semmit, de a fű már kinőtt Kép, és mivel elég borongós idő volt, az árnyék se hiányzott nagyon a pancsolónál. Kép 1.000 Ft. volt a belépő, 2 éves kor alatt ingyenes.

BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!
Krisztina! De igen, o a Dr.Kosa, ott rendel a hev megallojaba Kép Szomoru,de sajnos fogalmam sincs meg igy se hogy Te merre laksz Kép
Melyik oldalon a hev vagy a romai parton?
Anyukam a Czetz.J.utcaba lakik,igy nekem Dr.Kosa kozel esik.Azt nem vettem eszre,hogy humoroskodik,de eleg rendinek tunt az "oreg" csak azt nem pontoztam neki,hogy rogton antibiotikumot irt fel Kép
Lanyok!Miert jobb a punkosdfurdoi strand mint a romai????? Hisz latom a belepo ott sem semmi Kép
A romain legalabb a gyerekmedence olyan jo "forro" Kép
Sziasztok,
Csilla
lcsilla
 
 


Szia Csilla!

Én még nem jártam a rómain, úgyhogy nem tudom miért jobb a pünkösdfürdői. Kép Talán azért, mert nekem nagyon közel van. Kép Egyébként nagyon tetszett, hogy kicsi, családias, jól átlátható az egész. Pl. ha több gyerekkel lennék, nem tünnének el a szemem elől. Augusztus elején jönnek hozzánk a keresztfiaim, akkor ez nagyon is szempont lesz. Bár nekik valószínűleg nagyon tetszene a nagy csúszda a rómain. Majd elmegyek még addig egyszer Lacikával oda is, és felderítjük a terepet. Kép Hétvégén nagy szokott lenni a tömeg? Esetleg elcsalnám Életem Párját, de ő hamar hisztis lesz, ha túl sok az ember körülötte. KépKép

Tényleg lányok, nem tudtok valami jó kis 5letet adni, milyen programokat lehetne kitalálni itt, a környéken, ha a 1,5 éves fiamhoz kapok még egy 9 és egy 12 éveset? Én nem Bp.-en nőttem fel, csak pár éve költöztünk ide, úgyhogy alig ismerem a gyereköröm-helyeket.


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok,

Elfogytunk lányok!Mindenki nyaral,csak én dolgozom?!

Hédi
hedvig
 
 


Szia, Csilla!

Mi a HÉV-től befelé, vagyis nem a Duna felőli, hanem a másik oldalon lakunk. A Csillaghegyi és a Római parti HÉV megálló között majdnem félúton, a HÉV vonalától 2 utcával kijjebb.

Hú, tényleg jó régen nem járt erre senki, igaz, én is csak ma tértem vissza a szabiról.

Üdv mindenkinek!

Krisztina
krisztina
 
 


sziasztok!!!

Sajnos a heten lejar a szabadsagom,ugyhogy hetfon kezdek megint dolgozni!
Anett:ithon vagy mar??????sajnos szabi alatt nem vihettem magammal se a gepem se a telefonom!A ferjem azt mondta akkor mar nem nyaralas,igy az uzeneted keson kaptam meg tegnapKép

Kepzeljetek voltunk hajduszoboszlon nagyon tuti volt!

en voltam iden a romain es a punkosdi strandon is es a punkosdit sokkal jobbnak talalom!A romain a vizbe be se mehetek a gyerekkel csak ugy hogy en allok o meg folyton kiabal hogy anya csucs!A punkosdi szimpatikusabb volt sokkal!

most sajnos mennem kell mert be kell potoljam az osszas lemaradasom!

anett:voltam kint aruert majd gyere be meselek!!!!!!

sziasztok fini
Névtelen
 


Sziasztok,

Fini:mi is voltunk idén mind a két strandon amit említettél.Nekünk a római szimpatikusabb volt,mert melegebb a pancsoló.Minket nem zavartak ki a medencéből,csak arra szóltak rá aki "fetrengett" benne.

Hol voltűál kint?
Képzeljétek mi Pandorfot jártuk meg a múlt szombaton.Nagyon tetszett nekem,hamar kiértünk,és csomó mindent tudtam venni a lányomnak,na meg persze magamnak.
Szeptemberben újból megyünk!!

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok

Látom már tényleg itt a szeptember mert már egyre többen irogattok.
Nekünk is letelt a nyár még az utolsó héten is elutaztunk tegnap, mármint ma hajnalban jöttünk haza hulla fáradtan de rengeteg élménnyel, de már mi is befejeztük a nyaralást mert kezdődik az óvoda a lányomnak, a fiam szegény meg szeptember 15-én kezdi a bölcsit, mármint csak remélem, hogy legalább délig ott marad és akkor lesz egy kicsi szabadságom nekem is amíg elintézhetem a dolgaimat.
Remélem mindenkinek olyan jól sikerült a nyara mint nekünk.
Fini. Kint svájcba most nem nagyon tudtam vásárolni, a lányomnak lehetett, de a fiú ruhák valahogy nem hoztak lázba ezért csak egy két dolgot tudtam venni, a cipősnél ahová mentem ott sem voltak jók a lányomnak ott nem találtam a fiamnak vettem egy téli cipőt, ha jól emlékszem az is 20 frank volt, de majd megyek hozzád valamikor.

sziasztok
Anett
Anett
 


Szia Anett,

Lenne pár kérdésem hozzád,ha jól emlékszem nektek van standotok a vállalkozói piacon?
Tényeg jövőre bezár a piac?
A barátnőm keresett állást és kapott egy ajánlatot a piacon vkitől,reggel 6h-tól este 6h-ig napi 3eFt-ért.Ennyi általában a tarifa?

Hédi
hedvig
 
 


SZia Hédi

Mi is úgy tudjuk hogy már csak egy évig lesz a piac, az önkormányzat csak évente hosszabítja az engedélyeket de ott is az a hír járja hogy már egy év múlva bezárják. Azért jó lenne ha nem tennék, mert persze akkor annyi a munkánknak és természetesen elúszik a pavilonunk ára is, mert ugye azt az önk. nem adja oda, a másik dolog meg valamit odaépítenek helyette az már nem lesz ugyan az, de ez van sajnos.
A piacon 2-3.000,- ft a napi tarifa szerintem is nagyon kevés és azért egész nap kint kell állni hozzá a piacon ha esik ha fúj. Nekünk nincs alkalmazottunk szegény férjem áll kint télen nyáron már szerintem 6-7 éve egyfolytában, de ha a fiam beszokik a bölcsibe akkor délelött leváltom majd, mert eddig a gyerekek miatt nem tudtam soha kimenni dolgozni.

Szia
Anett
Ui: ki hogy áll a bilizéssel, mert mi mondhatom elég jól igaz alváshoz még használja, de a kakilás nagyon nem megy. Ma reggel óta rohangáltam vele a wécére mert egyfolytában mondja hogy kakilni kell de amikor ráül akkor már nem kell neki, nem értem miért csinálja ezt.
anett
 


Szia Anett,

ÚGy látom már csak ketten maradtunk.
Amikor Lilim szobatiszta lett,a pisilés simán ment,de a kakilással a mai napig küzdünk.
Volt olyan még a bilizés elején,hogy 2 órán keresztül üvöltött a gyerek...először kúp...aztán szegény csak állt és sírt.Olyan kemény volt a kakija,hogy nem tudta kisnyomni szegény,akkor jött a lázmérő és kipiszkálhatam neki.Durván hangzik így leírva,de nem nagyon volt más választásom.

Hédi
hedvig
 
 


Hédi

Akkor nem mi vagyunk egyedül, egyébként a lányommal én már ezt végigcsináltam nagyon hamar szobatiszta lett de kakilni nem volt hajlandó a wc-be inkább 2-3 napig visszatartotta, így 3 éves koráig pelenkába kakilt de egyik napról a másikra azt mondta hogy neki nem kell a pelenka mert a wc-be akar kakilni és onnantól már tényleg ment minden simán.
Csak azt nem tudom hogy a fiam miért csinálja ugyan azt, egyfolytába a wc-re futkosok vele de sosem kakil, most meg nem veszem le róla a pelenkát de még így sem akar pedig amikor még minden "rendben" volt akkor napi 2x kakilt.
Remélem nagyobb lesz jobb lesz a helyzet, vagy talán ha most elkezdi a bölcsit ott történik valami változás, remélem nem visszafelé fog fejlődni.
Anett
Anett
 


Sziasztok!
Látom kissé felélénkült a topic! A bilizés a téma.. Hát nálunk még mindíg semmi! Szerintem nem is érzik, hogy kell csak akkor ha már megindult. Bár ha levettem a pelust a délutáni alvásnál a Nándus felébredt amikor pisilnie kellett, de persze azt hittem rosszat álmodik és jól bepisilt. Folyton mondogatom, hogy nem szabad erőltetni, de úgy izgulok, hogy januárig elhagyák-e az ovi miatt. Fontos lenne mert egy ritka kedves óvónénik lesz és nem szeretném elszalasztani.
Jön valaki holnap a bőrzére??
Vikics

KépKép
vikics
 
 


SZiasztok
Én lenéztem a börzére igaz hogy 11 óra környékén de semmi értelmeset nem láttam a gyerekeimre, pedig a lányomnak kéne vennem vagy 2 kabátot télire overálgatyája szerencsére van ha még jó rá, a fiamnak meg csak overálnadrágot kell vennem, mert télikabátja van már egy pár, de a lányomnak 122-es méretben elég nehéz találni ha meg van akkor 10-en akárhányezer forint, még a piacon is 5000,- Ft-ért vettünk tavaly neki kabátot az oviba. Igaz még van idő télig, legalábbis remélem.
Ja igen és a téli cipőkről se feledkezzünk meg, mert azért az is kell a gyerek lábára.
Remélem a nagy börzén találok nekik való ruhákat.
Még gyorsan leírom, hogy (lekopogtam) a kakikondunk megoldódni látszik, igaz kellett vagy 4 nap mire rendbejött a kakija mert szegénykém visszatartotta és már jó keményet csinált, de tegnap 3x ment a vécére kakilni én meg persze nagyon örülök meg tapsolok meg ilyeneket csinálok, hogy boldog legyen. Igaz hogy még hátra van a délutáni és az esti pelenka elhagyása ami jó nehéz lesz mert rengeteget iszik elalvás elött.
Sziasztok
Anett
Anett
 


Szaisztok!
Anett!
A kaki gondokra nekem a gyógyszertárban ajánlották a Laevovit-et asszem így írják. Szerintem valami cukorszirup lehet. Érdemes utána nézni. Ha nem is azonnak, de nekünk 2 adag után azért jön a hatás.
Nagyon ügyes a gyerkő, hogy már a WC-re megy. Én bármit felajánlhatok akkor sem mennek. Tudom, hogy nem kéne aggódni, de körülöttem már minden hasonló korú valamilyen szintem használja az illemhelyet. Bár olyat is hallottam, hogy egyszercsak kedve szottyant és onnantól szoba tiszta lett valaki reggeltől-reggelig.
Mondjatok valami megynyugtató történetet.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Húú nagyon rég jártam erre. Ahogy olvasgattalak titeket meg akadt a szemem a kakilás témán. Nálunk is gond van sajna. Barbi szobatiszta kb egy hónapja. Egyszer nem tudom mitől alakulhatott ki nagyon kemény volt a széklete és fájt neki. Azóta nem mer kakilni és egyfolytában visszatartja. Ha 3-4 napig nem kakil utána nagyon sír mikor jön neki és belém kapaszkodik közben. Nagyon sajnálom szegénykét, nálunk a LAEVOLAC szirup nem használ.
Ma vettem neki glicerin kúpot, hátha az segít. (védőnő mondta). Nálatok, hogy oldódott meg a helyzet?
Most úgy érzem addig amig kemény lesz a széklete félni fog tőle :o(

Vikics: Nálunk is így történt. Nem akart pisilni sehova csak a pelusba! Aztán néha néha beletalállt a bilibe de annyi. Egyszercsak egy ilyen alkalommal mikor nem volt rajta pelus magától ráült a bilire és belepisilt. Onnantól már csak oda. Nekem is hihetetlennek tűnt de így volt, és akkor még a kaki is oda ment. :o)

Niki
lani
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: