Sziasztok
Regen jartam erre, inkabb csak be akartam koszonni, hiszen mar en is kismama lettem azota.
Karmen,
nagyon orultem, mikor radtalaltam a friss Kismamakban loholtam ide megnezni, mikor tortent a csoda

Jo nagy a zakocskad, mi meg a 7. heten sem voltunk ekkorak
Amugy nem tudom lanyok ti mit tudtok a tappenzrol. Nekem van egy ismerosos, o mondta, hogy csak a penz miatt nehogy maradjak, mert o is honapokat volt tappenzen es csont ugyanannyit kapott mint elotte, mert a tappenz ugyan 70% de berszamfejtik het vegere is. Ha ez igy van, nemigen eri meg kockaztatni, de sajnos egyebkent en is raszorulok. Kozgaszdasz letemre en nem tudom

Mar mondta egy ket ember ,hogy tenyleg igy van de nem akarom elhinni. Mert hat ugyanakkor annyi olyat hallok, hogy vegig dolgozza az idejet a penz miatt.
Olici,
en is kecskemeti vagyok es 26 eves

Van profilod ( en nem tudok csinalni, de ez csak lustasag hogy nem nezek utana hogy kell ) mert akkor kivancsi lennek ra, meg ismerhetjuk is egymast
Nagyon szoritok Neked
Doris,
Nagyon gyonyoruek a babak, nem is latszik ,hogy kisebb lenne az egyik

Amugy pont egyutt tartunk, de engem dec.14-re irtak ki

De te azert valoszinuleg ugyis hamarabb fogsz babazni mint en

)Majd fel is tetetem magam a kismamak koze is, mert csak olvaslak benneteket, de sok a melom kozben mar faradt vagyok irni. En is nagyon szerettem volna ikreket, de ennek az egy Babnak is nagyon orulunk.

)))
Laura,
Irigyellek, hogy mar tudod, hogy milyen nemu a Babad. En is ugy szeretnem tudni. Eleinte inkabb kislanyt szerettem volna, de folyamatosan azt erzem, hogy fiam lesz es mindenki ezt is mondja korulottem. Most mar fiut szeretnek inkabb

De hat mindkettonek orulni fogunk.
En is fajdogaltam eleinte, nagyon meg voltam neha ijedve, de nekem is mondta a doki,hogy csak a szalagok nyulnak. Neha meg most is van ilyen. Es minden ultrahang elott izgultam, hogy hatha mar nincs is bennem senki, mert semmit nem ereztem. De mult het ota no a pocim , megnyugodtam
Nagyon szoritok mindenkinek ev vegere legyen tenyleg ures a topik
Mese (14+3)