Off
Hóesés menj Barbulihoz.
Hát jó adag vizes hó lezuttyant. Apámért kellett menjek a p.u-ra, beülök az autóba, megnyomom az ablaktörlő kart,....., há-há én kis naív, gondoltam nincs odafagyva, lesöpri majd az ablaktörlő. Igenám, de akkora súlya volt, hogy azt sem bírta mondani nyikk. Erre kiszálltam, s kénytelen voltam csupasz kézzel letolni, mert gőzöm nincs hun van a tavalyi ablakvájóm (de holnap előkerítem)
Esztora: köszi, szóltam is a csajnak, hogy akkor uccu neki.
On
Tücsi: ha igaz amit Bors apuka ír, talán van még remény. Bár ha eccer a főnökség kiútál, akkor annyi, személyes tapasztalatom van benne (ki akart a galád ogazgató csinálni, de én akkor mentem el, mikor eccer megfelelő mókahelyet kaptam, azaz 2 hónappal később mint ő szerette volna.... az volt ám az érdekes, mikor egy székre kellett volna ketten ülnünk)
Hencsi: tiszta szerencse, hogy Robi nyalogatja a szart

Ha nem, képzeld majd Bogit, nem tudtad volna mitől öklendezik. S lehet az lett volna még a legkevesebb. Nekünk tapasztalat Edóval volt szájpenészileg, de már nem emléxem hogy mit csináltam. Remélem most sem kell majd.
Dorka: az én hajam is mindenhol fellelhető a házban. Ráadásul előjött a régi (25 éves) hátfájásom, így a szoptanít elpakolva, hisz nem bírom a hátamat ha használom. Még ez a nagylányság hiányzott, meg a mai non-stop klottylátogatás (hova megy a gyomrom..... tejcsit akarja fülöncsípni

)
Digit hőmérő: valamikor asszem tavasszal vettem, kalap szart ha ér, pedig Chicco. Apa most talált a műhely lomtalanításakor egy higanyosat, közelgő uniós jogszabály ide vagy oda, mi egyenlőre ezt használjuk (ha muszáj, mert azért jobb nem bevetni, ugye) Már tettem olyant, hogy csipogás után visszapakoltam, majd újabb csipogás, újabb visszarakás (vagy 5x csináltam), a végeredmény pedig plussz 1,5 (

) fok plusszba az első méréshez képest.