Zsembikém!
A tájékoztató tuti elég egyszer, én a papírokra írtam, hogy jobb rákérdezni. Lehet, hogy mindent félreértettem...???
Egész héten tiszta zizi vagyok...
Most kimegyünk egy kicsit levegőzni most végre!!!:D:D:D
Beber!
Tudom, nagyon megosztó a könyv, szerintem ez teljesen egyéni, mit gondolsz, hogy szeretnéd, mi a cél stb. Én sem leszek ennyire "tudatos", mint a Suttogó pl. altatás, szoptatás ügyekben, de vannak olyan dolgok is benne, ami nagyon hasznos és több barátnőm gyermekeinél beváltak, olyanoknál, akik amúgy nem ezt az "itinert" tartják.

Szerintem érdemes azért elolvasni, hogy akár abban megerősítsen, hogy Te nem így szeretnéd kialakítani a dolgokat. Nem mindenki olyan határozott és tudatos, hogy rögtön mindenről meglegyen az elképzelése, azoknak szerintem hasznos, ha elolvasnak egy-egy ilyen témájú könyvet, de nem veszi szentírásnak, hanem kialakítja a saját elképzelésüket. Persze, lehet, hogy pont azok az emberek nem tudnak elszakadni a leírtaktól.

Na mindegy is. Én járatos vagyok -szakmámnál fogva- gyermek-kérdésekben, de szívesen olvastam el Osho-t és a Suttogót is, ettől még nem hallgatok egy az egyben majd egyikre sem

, de érdekes gondolatokkal találkoztam bennük. De értem, érzem, melyek lehetnek azok a dolgok a könyvben, amelyek Tőled távol állnak.
Annyira rossz, hogy nem jelez semmit Kriszta!
Remélem, minden rendben Náluk csak az örömhír terjesztése foglalja le Őket.

:D
Kérek szépen még Pistikés fotókat!!!!
Szépem!
Az évek alatt jó sok könyvem összegyűlt, szívesen kölcsönadok bármit!!!!:D:D Majd írok egy listát, jó?
Bár mi is egy Pistikénél vagy egy kislánykánál vagy mindkettőnél;-) tartanánk már!!!!!!!!! Ugye, nemsokára így lesz??!!!!!!!:D
Tatus!
Nagyon hallgatsz!!!!!:D
Pusssssz!!!!!!:D:D
Yamikám! Hanyatom!
Hogy vagytok????!!!!!!!!:-)
Jól, ugye?!!!!!!!!!:D:D:D
Ezer pusza!!!
Zel!
Mikor is mész Apánkhoz? és hozzánk!!!:D:D:D
Ügyes dolog ez a boltocska!!!!:D
Az én rokonomnak Rudikája, akit imádnak, mint állat:D (Egér2) mindent, de mindent szétrág. Egér nem???
Cseka!
Sétáljatok a napsütésben Danikáddal, aki már kifelé is fiúcska!

(nem is nő

)
Puszillak Benneteket!!!:D
Február!
Nektek is nagy ölelés és szép hétvégét/elejét!!!:D:D
Hova tűnt Bébé és Albi?????????????
Gyertek elő KisMamik!!!!!!!!!:D:D:D